Jouluun on enää viikko. Jokos teillä alkaa olla kaikki jouluvalmistelut tehtynä? Täällä ei. Megasiivousta ei ole luvassa tänä vuonna, vaan meillä mennään rennolla linjalla, eli kaapit ovat sikinsokin, mutta päällisin puolin on suhteellisen siistiä.

Tänään kävimme ostamassa valtaosan joululahjoista. Mukaan tarttui tietenkin muutama joulujuttu tänne kotiinkin. Kuten tämä kynttilänjalka Zinnasta:

 

Kynttilänjalan vanhahtava tyyli miellytti silmääni, vaikka sisustusmakuni kallistuu yleensä moderniin suuntaan. Tässä kynttilänjalassa on minusta ripaus art decoa. Tähden muotoiset esineet ovat aina viehättäneet minua, mutta nykyisin niitä näkee aivan liikaa joka puolella. Siitä huolimatta mukaan tarttui myös suuri puinen tähti, jonka kuvaan sitten päivänvalossa.


Leppoisaa lauantai-iltaa!

Author

5 Comments

  1. >Lapsiperheessä (täälläkin) on oikein paikallaan, ettei kaikkea puunata, kunhan yleisilme on silmälle mieleinen – ja tuoksuu joululle 🙂 Minäkin ihastuin tuohon kynttilänjalkaan, kuuluuko se jonkin merkin mallistoon? (olisiko toiveita löytää samanlaista Hgistä) Minkä hintainen oli..? Hyvää joulun odotusta! <3

  2. >Mabn: Mukava kuulla, että se miellyttää muidenkin silmää. :)maiju: Aivan! :)Suvimaria: Kyllä, joulun tuoksu on minullekin tärkeää. Haluan aina, että kinkku laitetaan vasta jouluaaton yönä uuniin, jotta aattoaamuna tuoksuu kinkku – silloin tulee oikea joulufiilis. :)Katsoin tuota kynttilänjalkaa tarkemmin, eikä siinä valitettavasti lue tarkempia tuoteselosteita missään. Ei mitään merkkiä tms… Harmin paikka.Hyvää joulun odotusta sinnekin! 🙂

  3. Sattuuko sinulla olemaan vielä tämä tähti tallessa? Olisin kiinnostunut ostamaan sen mikäli löytyy. ? En löydä tätä mistään, ja ihastuin tähän kovasti kun Näin pinterestissä kuvan. ?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.