Nyt olisi vihdoin vuorossa valmiin kakkoskylpyhuoneemme esittely. Tämä kylppäri-wc sijaitsee lastenhuoneiden välissä ja kutsummekin sitä lasten kylppäriksi. Kylppäristä haluttiin tehdä ajaton ja värimaailmaksi valikoitui mustavalkoinen, siksi että siihen on helppo yhdistellä eri värisiä kylpyhuonetekstiilejä. Jo rakentamisen alkuvaiheessa oli selvää, että jonnekin haluan laittaa suorakaiteen muotoisia laattoja tiililadonnalla ja niinpä se päätettiin toteuttaa lasten kylppäriin.

 

 

 

 

Hana on Hansgrohen mallistosta kuten myös suihkukin. Laatikosto ja lavuaari ovat Ikeasta.

 

 

Peilin yläpuolella oleva valaisin on Flosin ”Mini Glo Ball”, parempi kuva tässä postauksessa.

 

Mustat pyyhekoukut ovat nimeltään ”Mama” ja tilasin ne Skandinavian Design Center -verkkokaupasta.

 

 

Seinäwc:n kotelon päällä on kätevä säilyttää kaikkea pientä tarpeellista varsinkin, kun tässä kylppärissä ei juuri tasoja muuten ole.

Meidän vanhempien kylppärin näet tästä postauksesta ja saunarakennuksen viimeisin postaus löytyy täältä. Saunakin on ollut valmiina jo jonkin aikaa, joten voisin senkin kuvata tässä piakkoin. Saunatuvan sisustus on vielä kesken, mutta kyllä sekin alkaa valmistua heti ensi vuoden alkukuukausina.

Author

13 Comments

  1. >Miten tyylikäs! Ja hei, meillä onkin just tuo sama Ikean laatikosto, eri hyvä, sisään mahtuu vaikka mitä! Hana vain on eri.

  2. >Levottoman ja sekavan näköistä kun saumaus on joko noin tummaa kuin seinissä tai vaaleaa kuin lattiassa; ettekö harkinneet että edes jommassa kummassa saumaus olisi noudattanut laatan sävyjä? Lattia varsinkin näyttää jopa todella huonosti laatoitetulta! 🙁 ja tiililadonnassa parasta on täysin laatan värinen sauma. Perusasiat on ihanat mutta toteutus tökkii…

  3. >^Hah, "tiililadonnassa parasta on täysin laatan värinen sauma" -> ai parasta sinun mielestäsi?Mielettömän näköinen kylppäri. Voinko kysyä, että mistä tuo suihkuseinä on peräisin?

  4. >Hei,Kiva simppeli kylppäri, tykkään! Valaiseeko tuo Glo ball mielestäsi hyvin? Olisiko siis sopiva ns. meikkivaloksi kylppäriin?

  5. >Kivan näköistä! Ikean allas on kaunis, onko myös ok puhdistaa? Entä onko wc-pytyn edusta märkä, jos joku on juuri käynyt suihkussa, vai pysyvätkö roiskeet suihkun puolella? Tykkään nimittäin sijoittelusta, mutta jäin miettimään tuota roiskeasiaa.

  6. >Hei, oletteko olleet tyytyväisiä Ikean allaskalusteeseen? Liukuvatko laatikot hyvin?

  7. >I & Anonyymit: Kiitos. Mukava kuulla, että olette sitä mieltä. :)Gloria: Niinkö, kiva kuulla! :)Lilou: Aivan, tätä kylppäriä tarkoitin. On kyllä ollut tosi hyvä laatikosto! :)lili: Minustakin tiililadonta on kaunista. Ajatonta ja kodikasta.Anonyymi: Saumavärit kyllä mietityttivät aikoinaan ja mallia otin mm. Elle Interiöristä. Toivottavasti oma kylppärisi on sinulle mieleinen. Anonyymi: Juu, makuasioista on niin helppo kiistellä. Suihkuseinä on Laattapisteestä. Tarkempaa merkkiä en nyt valitettavasti enää muista…Anonyymi: Kyllä Glo Ball valaisee oikein mukavasti. Itse asiassa vaihdoimme siihen juuri himmeämmän polttimon, sillä ei haluttu ihan niin kirkasta valoa. Meikkausvalon suhteen minun on hankala arvioida, kun meikkaan yleensä keittiönpöydän ääressä.Anonyymi: Ikean allas on tosi kätevä putsata. Sen mukana tulee oma puhdistusaine, jota en tosin vielä ole kertaakaan käyttänyt, vaan putsaan aina Maison Bellen kylppärisuihkeella. Meillä vain lapset suihkuttelevat tuossa kylppärissä – itse en ole ikinä käynyt siellä suihkussa – joten roiskeen määrä rajoittuu suihkuun, koska siinä on aikuinen vieressä avustamassa. Eli pönttö ei mitenkään "ui vedessä". 😉 Emme ole siis huomanneet ongelmaa sen suhteen.Anonyymi: Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Ikean allaslaatikoihin. Tavaraa mahtuu paljon sisään ja mekanismi toimii moitteettomasti. Hintakin on hyvin edullinen. Mielestäni oikein erinomainen hinta-laatusuhde.

  8. >Suihkuseinä näyttäisi juuri sellaiselta mitä olemme miettineet. 🙂 Löytyikö se valmiina laattapisteen valikoimasta? Entä millä alhaalla olevat kiinnikkeet ovat kiinni lattiassa?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.