Tänään oli mukava päivä, sillä olin Seinäjoella Asuntomessujen lehdistöpäivässä. Parasta koko päivässä oli tietysti blogiystävien ja tuttujen tapaaminen. Sain nauraa vedet silmissä meidän Kiljusen Herrasväen toilailuille ja hymy huulilla lähdin iltapäivällä takaisin kotia kohti.

Asuntomessuilla vierailin tietysti blogikohteessani Kannustalo Pohjanmaassa, mutta myös muissa mielenkiintoiselta vaikuttavissa kohteissa. Ihan kaikissa taloissa en piipahtanut kuitenkaan. Täytyy ihan rehellisesti sanoa, että kyllä Pohjanmaa-talo erottui hienosti joukosta. Se vaan on niin upea! Postailen ihan pian kotikierroksen Pohjanmaa-talosta, mutta ennen sitä ajattelin koota tähän sekalaisen kuvakoosteen messujen muista inspiroivista kohteista.

Pohjanmaa-talon lisäksi tykkäsin kovasti Ulla Koskisen sisustamasta Koskela-talosta sekä Kotola-talosta, jonka on sisutanut Peeta Peltola (Raw Design Blog) ja Eeva Takkunen. Oli tosi kiva käydä myös Sannan (Inspired by Love -blogista) sisustamassa Lakka Lakeudessa.

kannustalo_pohjanmaa-7580

asuntomessut2016-9165

asuntomessut2016-9167

asuntomessut2016-9161

asuntomessut2016-9176

asuntomessut2016-9191

asuntomessut2016-9192

asuntomessut2016-9201

asuntomessut2016-9204

asuntomessut2016-9339

asuntomessut2016-9343

asuntomessut2016-9344

asuntomessut2016-9347

asuntomessut2016-9349

asuntomessut2016-9359

asuntomessut2016-9367

asuntomessut2016-9375

asuntomessut2016-9378

asuntomessut2016-9385

asuntomessut2016-9392

asuntomessut2016-9389

asuntomessut2016-9230

asuntomessut2016-9235

asuntomessut2016-9247

asuntomessut2016-9264

asuntomessut2016-9284

asuntomessut2016-9299

Oli kyllä inspiroiva päivä! Menkäähän messuille Seinäjoelle!

Kuvat ylhäältä alaspäin kohteista Kannustalo Pohjanmaa (tarkempi postaus tulossa pian!) – Honka Markki – Lakka Lakeus – Kotola – Koskela


Translation: The Finnish Housing Fair opened today for press (open for public from tomorrow) and here are some of my favourites. More pictures on Kannustalo Pohjanmaa coming up soon!

Author

20 Comments

 1. Oli kiva nähdä! Mulla oli samoja suosikkeja, ainakin kuvia tuli otettua aika samoista kohdista 🙂 pitää purkaa kuvasaalis viikonloppuna, huomenna me mennään tekemään vielä uusi kierros!

  • suvi m Reply

   Oli kyllä mukava nähdä! 🙂 Yritin rajoittaa omaa kuvaamista, mutta kyllä niitä kuvia silti kertyi aikalailla.

 2. Nuo ikkunat ovat aivan ihanat tuolla talossa. Ja muutenkin niin luonnonläheinen sisustus ja näkymät ikkunasta. Piha on hyvä ja helppohoitoinen, siitä kymmenen pistettä.

  • suvi m Reply

   Tarkoititko tuota Kotolaa? Siinä oli kyllä tosi kiva sisustus, vaikkakin aika stailattu (kukaan ei varmaan kuitenkaan ihan noin sisustaisi kotiaan). Piha oli kaunis myös.

 3. Kivoja kuvia. Puu edelleen pinnalla 🙂 ja kivoja maanläheisiä sävyjä, tykkäsin. Saa nähdä ehdinkö käymään messuilla, toivottavasti. Onneksi on näitä blogi postauksia ja lehtiä, että pääsee tunnelmaan mukaan.

  • suvi m Reply

   Juu, blogeista saa kyllä aika kattavan kuvan messuista. Niin moni on nyt asuntomessuista blogannut. 🙂 Mutta onhan siellä kiva käydä paikanpäälläkin.

 4. Kaunista.

  Tietäisiköhän joku mistä tuollaisen seinällä olevan maailmankartan saisi?

 5. Deseniolla oli nyt -25% kaikki kartta julisteet tarjouksessa, oli vain musta valkoinen ja pienempi. Kannattaa katsoa myös valokuvatapetti kirjoista, sieltä löytyy myös…taisi olla 3 m2 pienin koko, jos oikein muistan. Suvi varmaan osaa sanoa tarkan paikan, mistä tuon kuvan saa :).

  • suvi m Reply

   En minäkään tarkemmin tiedä. 🙂 Ehkä talofirman sivuilla on tarkempi listaus sisustustuotteista…? Ainakin Kannustalolla on. 🙂

 6. Onpa kiinnostavia ja kauniita kohteita! Jotenkin ihan yllätyin! Itse olen menossa maanantaina. Hyvää viikonloppua!

  • suvi m Reply

   Kiva jos yllätyit positiivisesti! 🙂 Hitsi, kun minulla on tämä kommentteihin vastaaminen jäänyt lomakiireiden jalkoihin… Katsoinkin, että olit käväissyt messuilla.

 7. En ole itse vielä ehtinyt kierrokselle, huomenna olisi tarkoitus. Mutta pakko ihmetellä tuota Vivolan kohteen ammetta ja etenkin sen täyttöä. Millähän se on tarkoitus täyttää, tuolla käsisuihkulla kenties? Mahtaa vesi olla jo jäätävän kylmää sitten kun amme joskus on täynnä… Muuten kohde on kyllä ihana.

  • suvi m Reply

   Hmmm…enpä huomannut kiinnittää siihen tarpeeksi huomiota. Kohde oli kyllä hieno ja stailattu juuri niin kuin nyt trendien mukaan kuuluu tehdä – mutta oikeiden asukkaiden koti näyttäisi varmasti aika erilaiselta…

 8. Voisivatko edes ammattilaiset ideoida uusin kalustein/esinein sisustuksia? Kaikkialla nämä samat lamput, maljakot, kukkaruukkupussit, viltit, peitteet, tyynyt jne. Juuri messujen luulisi olevan uusien sisustustyylien sekä -tuulien ”ajatushautomo”, josta kuluttajat ideoita poimivat?!

  • suvi m Reply

   Ei varmasti ole kovin helppoa löytää uniikkeja kalusteita ja esineitä, mutta olen samaa mieltä että on aika tylsää jos kohteissa on liikaa samoja tuotteita. Nyt minusta ei niin kuitenkaan ollut. Ja on hyvä, että esillä olevat tuotteet ovat sellaisia, joita kuluttajien on helppo hankkia omaankin kotiin jos haluavat. Se miten samat tuotteet yhdistetään eri kohteissa on se juju kuitenkin loppuenlopuksi, kokonaisuus ratkaisee.

 9. Pingback: Mitä asuntomessuilta omaan kotiin? - Meillä Kotona -blogit

 10. Hei Suvi! Kiitos postauksestasi ja kauniista kuvistasi. Kiva että pääsit käymään myös meidän kodissamme (Honka Markki) ja pidit ratkaisuista. Olen seurannut blogiasi kauan ja pidän kovasti postauksistasi! 🙂 Itse innostuin kirjoittamaan rakennusaikana myös blogia, osin sinusta inspiroituneena. Blogini löydät osoitteesta talomarkki.blogspot.com.

  Joku lukija kysyi maailmankartasta. Se on tilattu Etsyn kautta Espanjasta. Hakusanalla large (black and white) world map saa useita kauniita vaihtoehtoja!

  Mukavaa kesän jatkoa!

  t. Elina Talo Markki-blogista

  • suvi m Reply

   Voi onpa tosi mukava kuulla! 🙂 Pitääpäs heti tsekata teidän blogi.

   Mukavaa kesää sinnekin ja onnea uuteen kotiin!

 11. Pingback: Taloinspiraatio - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.