Meidän vappuvalmistelut jäi lomamatkan takia tekemättä, mutta tärkein on hankittu: vappupallot lapsille. Omaksi ilokseni kävin ostamassa vappukukkasia. Valinta oli selvä, kun näin että kukkakauppaan oli saapunut pioneita! Ne ovat sopivasti auki juuri nyt vapuksi.

peony

pionit

Soffalle on ilmestynyt myös kukkatyyny, mutta olohuoneen ilme tulee muuttumaan enemmänkin. Minulla on nimittäin keväthääräilyt täällä kesken. Olen pessyt meidän valkoiset sohvanpäälliset ja kunhan ne ovat sopivan kosteat, laitan ne sohviin. Tuntuu, että nämä harmaat päälliset ovat olleet meillä käytössä nyt iät ajat!

olohuone_vappu

pionikimppu

Löysin muuten myös meidän vanhan sisalmaton, josta mainitsin ohimennen. Ajattelin kokeilla sitä olohuoneeseen – se ei olekaan tässä kodissa ollut vielä käytössä ollenkaan. Saas nähdä sopivatko maton ruskeat kanttaukset meidän olkkariin. Luulisin, että valkoisten sohvien kanssa ne voisivat näyttää ihan kivalta.

Mutta ennen kuin jatkan sisustelua, käyn vastailemassa teidän kommentteihin. Lomamatkan takia vastaaminen viivästyi. Hauskaa vappuaattoa!


Translation: First peonies of the year! How lovely! I am redecorating our living room right now. I have washed our white sofa covers and as soon as they are dry, I am going to replace the grey covers with those. The rug will be changed also…

Author

6 Comments

 1. Pionit <3 Huomasin Facebookissa, että omaankin vakio kukkakauppaani pionit ovat jo saapuneet, joten seuraavan perjantaipuskan valinta on helppo. 🙂 Aurinkoista vappupäivän jatkoa!

  • suvi m Reply

   Pionit on kyllä niin ihania! 🙂 Ihanaa kun niitä saa taas! Aurinkoisia päiviä sinnekin! 🙂

 2. Hei, missä asteessa bandin päälliset uskaltaa pestä ja minkälaisella ohjelmalla? Meillä pitäis ekaa kertaa heittää päälliset koneeseen..

  • suvi m Reply

   Olen pessyt 40 asteessa ja heikommalla linkouksella. Ei huuhteluainetta. Ja sitten pikkuisen kosteana sohviin, niin on helpompi laittaa paikoilleen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.