Hyvää ensimmäistä adventtia! Täällä ollaan laitettu vähän jouluista ilmettä kotiin. Haettiin metsästä pikkuinen kuusi; idean siihen sain loistavasta Suvi Sur Le Vif -blogista. Myös jouluvaloja olemme laittaneet sinne tänne, ulos ja sisälle. Otin ruokailutilasta vaihteeksi taulut pois ja asettelin jouluvalot taulukoukkuihin. Kivaa vaihtelua.

Joku saattaa ehkä muistaa kuinka viime vuonna surkuttelin sitä, kun joulutyynymme (Mulberryn ruutukankaasta ommeltut tyynynpäälliset) olivat hukassa. Ne löytyivät vihdoin sitten joulun jälkeen. Nyt tänä vuonna tyynynpäälliset olivat hyvässä jemmassa ja sain ne ajoissa käyttöön. 😉 Jouluinen matto pitää vielä jossain vaiheessa laittaa olohuoneeseen.

Eilen tontut olivat käyneet jättämässä lapsille pienet yllätykset terassille. Kyllä oli hauskaa! Parasta tässä joulun ajassa on seurata lasten innostusta ja jännitystä.

Nyt herkuttelemaan joulutortuilla!

Author

13 Comments

  • Jep, välillä voi vaihdella taulujen paikkoja. Ja muutenkin kun jouluna tulee enemmän tavaraa esille, haluan pitää muuten melko pelkistettyä linjaa.

 1. Ihana pikkukuusi! Ajattelin meillekin hakea tuollaisen pienen. Viime vuonna meillä oli iso kuusi, mutta voi että niitä neulasia sai siivota vielä pitkälle kevääseen 🙂

  • Pikkukuusi näyttää niin kivalta rennosti aseteltuna vain jossain lasikupissa. Tai voisihan sitä värkätä oikein kunnon asetelmankin, sammaleineen yms.

 2. Kenen valmistajan nuo ihanat kynttilänjalat ovat ensimmäisessä kuvassa?

  Kyllä nuo kynttilät vain luovat tunnelmaa. =) Ihanan näköistä.

  • Ekan kuvan kynttilänjalat ovat löytyneet kirpputorilta. Luulisin, että ne ovat peräisin jostain 50-luvulta.

   Nautin päivittäin tuosta herkästä valosta, joka tuosta valosarjasta lähtee.

 3. Kiitos hauskasta ideasta laittaa jouluvalot taulunkoukkuihin! Tein saman kotonamme eilen, ja onpas kivan näköistä. Mahtavia ideoita saa blogeista – kiitos! Samoin ajattelin pikapikaa noutaa myös tuollaisen minikuusen pöydälle 🙂

  • Voi kuinka mukava, että olet saanut täältä vinkkejä. Siitä tulen aina niin iloiseksi. 🙂

 4. Kaunis kiitos kauniista blogista. Kertoisitko vielä, kenen valmistama alempi, valkoinen kynttilänjalka on.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.