Nyt on arvottu Konstsmide-arvonnan voittajat. Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavia:Eli pääpalkinnot (iso LED-ulkokynttilä ja kaksi pienten LED-kynttilöiden settiä) menivät kommenteille numeroilla

325 katerina: “Käyttäisin ihan tuollaisina, vaikkakin hienon näköisiä olivat pusseissakin :)”

291 Muuntaja: “Mukavat sivut, kiitos! Osuinpa paikalle sopivasti 😉 Ledeillä saisin kynttilafriikin mieheni pakahtumaan onnesta. Pienokaistemme takia on aidot kynttilät syvällä varastossa. Olisi ihana saada kivi-lyhtyihin taas valoa :)”

LED-kynttiläsettejä (sis. 8 kynttilää) lähtee seuraaville onnekkaille:

193 Maiju: “Hienon näköisiä silkkipaperilyhtyjä! Itse voisin laittaa noita pieniä ledejä meidän portaikkoon, joka on talvisin tosi kylmä ja se tulipalovaarakin on olemassa, jos porrasaskelmilla aikoisi polttaa oikeita kynttilöitä. Ledit valaisisivat hyvin askeleet!”

55 Tanja: “Ehdottomasti ihan vaan olohuoneen matalalle pöydälle esim hopeavaasin päälle asetelmaan tunnelmaa luomaan. Ei pääse perheen hauvakaan polttamaan nenäänsä, niin kuin kävis normaaleiden kynttilöiden kanssa :)”

60 Novella: “Kauniita kynttilöitä ja niin aidon näköisiä. Ottaisin oikein mielelläni kotiin ja luultavasti polttaisin lyhdyissä oikeiden kynttilöiden sijaan. Lastenhuoneeseen olisi myös kiva laittaa tuikkuja esim. yövaloiksi.”

Oikein paljon onnea voittajille! Lähetän teille kohta sähköpostia (mikäli se kohta oli täytetty kommenttilomakkeessa).

Kiitos oikein paljon kaikille arvontaan osallistuneille. Kivoja ideoita olitte kehitelleet LED-kynttilöistä. Vaikuttaisi siltä, että moni sai uuden näkökulman LED-kynttilöihin. Kiva juttu!

Minun piti postailla tänään jotain muutakin, mutta on vähän teknisiä ongelmia. Palataan huomenna asiaan.

Author

2 Comments

  1. Vau! Ihana juttu, että voitto sattui kohdalle. Olen kyllä todella iloinen voitostani. Kiitos arvonnan järjestäjälle. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.