LED-kynttilöiden lisäksi sain Konstsmideltä tällaisen modernin joulukynttelikön. Olipas sitä haastava kuvata hämärällä ilman jalustaa. Ensimmäinen idea oli sijoittaa kynttelikkö tuohon olohuoneen ikkunalle, mutta se näyttäisi upealta myös joulupöydässä.

Kynttelikkö on näyttävä, sillä se on melko leveä (80 cm) ja siinä on 20 hehkulamppua. Näitä saa Sokoksilta ja Stockmannilta.

Täytyy nyt viikonloppuna kaivaa esille enemmänkin jouluisia juttuja. Uloskin pitäisi laittaa valonauhaa kartiovalkokuusien ympärille.

Mukavaa pikkujouluviikonloppua kaikille!

Author

15 Comments

 1. Hei Suvi,
  Onko teillä nuita HAY:n pöytiä kaksin kappalein, siis saman kokoisia. Meillä on yksi ja olen jahkaillut toisen hankkimisen kanssa. Olisi kiva nähdä ne kokonaisuutena sohvan edessä, vai onko ne kenties ollut esillä jossain aiemmassa postauksessa?

  – kiitos jo viitsit vastata

  • Juu, tuo olisi niin kaunis teidän betoniseinää vasten! Kyllähän jouluvaloja pitää aina olla. 😉

 2. Heippa! Ihana tuo viherkasvi valkoisessa ruukussa mustan sivupöydän päällä, mikä kasvi?? 😀 Kiitos jos vastaat!

 3. Hieno kynttelikkö. Voisitko mitata kynttelikön syvyyden, eli ”tassun” leveimmän kohdan syvyyden? Kiitos!

 4. Onpa upea kynttelikkö. Tuommoinen voisin kotiuttaa meidän keittiön ikkunalaudalle. 🙂 Kiitos vinkistä.

 5. Ostin kynttelikön alesta tällä viikolla. Sitä myydään myös Bauhausissa, mikä oli minulle yllätys. Yhtä kaikki, kynttelikkö näyttää aivan upealta keittiömme ikkunalla. Se näyttää luonnossa jopa vielä kauniimmalta kuin kuvissa. Suuri kiitos vielä tästä ihanasta vinkistä ja hyvää joulun odotusta!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.