Viimeisinä lomapäivinäni hääräsin kotona erään stailaustyön kimpussa. Kuulette siitä lisää myöhemmin syksyllä. Samalla innostuin kuitenkin vähän muuttamaan olohuoneen ilmettä. Ei vielä mitenkään kovin radikaalisti, vaan vaihdoin kukalliset koristetyynyt mustavalkoisiin ja yksivärisiin. Marimekon ”Merivuokko” tyynyn käänsin vain toisinpäin – tuo sinisen sävy miellyttää minua erityisesti. Tuntuu etten ole pitkään aikaan postaillut olohuonekuvia, joten tässäpä niitä nyt pläjäys.

eames_rar_keinutuoli

olohuone_elokuussa

olohuone

olohuone_2

tytot_leikkii

sivupoyta

ruokailutila_olohuone

pioni_olohuone

sohvapoydat

pionit

olohuone_kulmasta

Olohuoneen ilme ei enää ole niin kesäinen kuin aiemmin, mutta ei vielä kuitenkaan liian syksyinenkään. Kesän henkäystä tuovat pionit ja muut kukkaset. Täytyy nyt poltella ahkerasti tuota Skandinaviskin ”Sommar” kynttilää vielä kun kesää on jäljellä.

Loin muuten jonkin aikaa sitten tilin Snapchattiin ja minut löytää sieltä nimimerkillä valk.harmaja. Nyt innostuin kuvaamaan enemmänkin sisältöä sinne. Juuri äsken kuvasin kuinka tämä postaus syntyi.

Täksi päiväksi on luvattu sadetta, joten ajattelin hääräillä kotosalla. Siivota lastenhuoneita, jotta ne ovat kunnossa kun koulut alkavat. Meidän pieni tyttökin aloittaa ekaluokan! Hurjaa! Ja sitten voisin vihdoin kuvata keittiötä laajemmin nyt kun uudet välitilan laatat ovat paikoillaan. Mutta sekin vaatiin ensin siivousta. 😉

Kivaa lauantaipäivää!

Translation: I changed the look in our living room a little bit. I replaced the floral pillows with black-and-white ones and now the look is not as summery as before. BTW, you´ll find me on Snapchat also. My username is valk.harmaja.

Author

7 Comments

    • Kiva kuulla! 🙂 Halusin vaihteeksi suuren taulun ruokailutilaan ja tuo sopii sinne minusta kivasti.

  1. Pienillä jujuilla saa kyllä kivaa ilmettä aikaan. Väriaksentteina tuo kynttilä, tyynyt ja taustalla pilkottava tuoli tuovat vaaleaan sisustukseen ”sitä jotain”.

    • Olen samaa mieltä. Tässä tapauksessa riittää siis kun vain kääntää tyynyn toisinpäin… 😉

    • Ihastuin niin kovin tuohon sinisen sävyyn! Vieläkin välillä haaveilen tummansinisestä makkarista… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.