Sisustusuutisista iltaa! ūüėČ T√§ll√§ viikolla saatiin sisustusaiheisia uutisia kotimaastakin, joten aloitetaan heti k√§rkeen niist√§.

hakola_cosy3

Kotimainen huonekaluvalmistaja Hakola uudistaa mallistoaan nuorten suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemilla tuotteilla. Sukupolvenvaihdoksen myötä tämä perheyritys oli risteyksessä ja oli tehtävä päätös jatkaako siirtämällä tuotanto halvempiin maihin vai laittaa lappu luukulle kokonaan. Kumpikaan vaihtoehto ei houkutellut, joten Hakolassa päätettiin jatkaa laatuhuonekalujen valmistusta, tukea suomalaista työtä ja puuseppäperinteen jatkumista Pohjanmaalla. Hakolassa päätettiin luottaa siihen, että yhdistämällä nuorten lahjakkaiden suunnittelijoiden näkemys ja jurvalaisten puuseppien osaaminen, syntyy varmasti jotain mitä osataan maailmalla arvostaa.

Tuloksena on ajankohtainen ja raikas mallisto, joka käsittää sohvien lisäksi muitakin kodin huonekaluja sekä sisustustuotteita. Mallisto on kiteytetty konseptiin nimeltään Sofas&More. Ajatuksena on, että huonekalujen ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Hakolan Sofas&More -konseptin ytimenä on verkkosivusto, joka tarjoaa asiakkaalle virtuaalisen showroomin, mahdollisuuden tutustua tuotteisiin tuotetiedon, tarinoiden, kuvien ja videoiden avulla. Verkkokauppa avataan 31.8.2015. Uuden konseptin mukaiset shop-in-shopit avataan syksyllä Kodin Ykkösissä ja lisäksi Hakola avaa oman showroomin Helsinkiin syksyn kuluessa.

kodin1

Kodin Ykkösen syyskuvasto on ilmestynyt ja mm. Anno-brändin syysuutuudet ilmestyvät myymälöiden hyllyille lähiaikoina. Kuvastoa selatessa tuli mieleen kuinka kivaa olisikaan nähdä vielä enemmän kauniisti stailattuja kuvia (esim. House Doctorin tai Bloomingvillen kuvaston tapaan). Syyskuvastosta löytyy myös niitä tuttuja Anno-tuotteita ja minulle jäikin vähän epäselväksi, että mitä uutuuksia syysmallistoon kuuluukaan.

superfront_sin

Aiemmin t√§ll√§ viikolla kirjoittelinkin jo ruotsalaisen Superfrontin liikeideasta tuunata Ikean kaapistoja uuteen uskoon yrityksen omilla lis√§varusteilla (kaapinovilla, vetimill√§ ja jaloilla) – lis√§√§ aiheesta postauksessa ”Tykk√§√§n: Superfront”. Nyt Superfront laajentaa valikoimaansa ja lanseeraa my√∂s kylpyhuonekalustesarjan. Superfrontin uudet ovet ja sivukappaleet ovat yhteensopivia Ikean Metod-sarjan kanssa ja kylpp√§rikaapistojen lis√§osia on saatavilla 40, 60, 80 ja 120 cm levyisin√§. V√§rikin on mahdollista valita laajasta NCS v√§rikoodistosta, joten persoonallisen lopputuloksen luominen onnistuu helposti. Mallistoon tulee my√∂s uusia jalkamalleja sek√§ kuoseja.

Siinäpäs tämän viikon sisustusuutiset. Minä olen siivonnut lastenhuoneita koko viikonlopun ja raivannut tavaraa kirppikselle. Ensi viikolla onkin sitten luvassa muutama kuva koululaisten huoneista sekä vihdoin niitä keittiön laajempia kuvia. Nyt sunnuntai-illan viettoon!

Translation: This week’s interior decoration news. Finnish brand Hakola renews its collection in collaboration with young, talented finnish designers. Looks good! / Finnish company Kodin Ykk√∂nen has released their fall catalogue. I’d love to see more of their lovely styled pictures! / Swedish Superfront launches bathroom furniture. The new vanity units from Superfront have sides, tops and fronts that can be mounted on Ikea’s kitchen unit, Metod.¬†The vanity units will be available in widths 40, 60, 80 and 120cm and all have a selection of stone tops to choose from. Also, at a fixed price, our customers are able to pick their own colour from the NCS chart. Add to this our handles and legs in a wide selection of colours and materials and you have a unique piece of furniture.

Pics: Hakola / Kodin Ykkönen / Superfront

Author

2 Comments

  1. Hyvä uutinen että Hakola jatkaa toimintaansa, minulla on hakolan sohva ja olen ollut erittäin tyytyväinen siihen! Hintalaatusuhde on hyvä ja kotimaisuus parasta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.