Sormet hapuilevat näppäimistön päällä. Mistä aloittaisin? Miten voisin selkeästi pukea sanoiksi kaikki ne ajatukset, jotka päässäni pyörivät? Mielikuvissani siirryn lapsuuteen ja muistelen kaikkia niitä tarinoita, joita olen kuullut isäni ja sukulaisteni työurasta kirjapainoalalla. Meidän suvussa tuntuu periytyvän viehätys printtimediaan. Minä olen rakastanut lehtiä pienestä tytöstä saakka; lapsuudenkotiini tilattiin Maailman vahvinta nallea, Liisa Ihmemaassa -lehteä ja myöhemmin Barbie-lehteä. Teini-iässä tilasin Seventeen-lehden ulkomailta suoraan kotiini ja yliopistossa tein graduni naistenlehtiin liittyen. Lopulta jopa bloggaamiseni johti lehtimaailmaan, kun blogini siirtyi Divaani-lehden saitille tammikuussa 2012. Nyt on tullut aika kääntää sivua.

suvim_vh

Divaani-lehden loppuminen oli minulle surullinen uutinen. Uskon digi- ja printtimedian vahvaan yhteiseloon ja siihen, että ne on mahdollista yhdistää lukijoita kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Blogikotini tuntuu kotoisimmalta mieluisen sisustuslehden saitilla. Nyt blogilleni on löytynyt uusi koti A-lehtien uudesta asumisen verkkopalvelusta nimeltään meilläkotona.fi. Samalla saan mahdollisuuden myös juttujen koostamiseen Avotakka-lehteen!

Meilläkotona.fi syntyy, kun viisi A-lehtien asumisen brändiä – Avotakka, Viherpiha, Meidän talo, Meidän Mökki ja Unelmien Talo&Koti – yhdistävät asiantuntemuksensa ja inspiroivat sisältönsä. Lopputuloksena on sisustamiseen, remontointiin, rakentamiseen, puutarhaan ja DIY-tekemiseen keskittyvä monipuolinen sivusto. Sivustolle tulee myös Koti-TV osio, joka tarjoaa paljon viihdyttävää ja hyödyllistä videosisältöä. Meilläkotona.fi avataan tammikuussa 2016.

kuvasarja3

Ammattitoimittajien juttujen lisäksi sisältöä saitille tuottaa 16 bloggaajaa. Mukana on monta tv:stä tuttua kasvoa: lifestyle-blogia pitävä ja TV:stä tuttu Laura Ruohola, sisustamisesta ja remontoinnista kirjoittava sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen, intohimoinen puutarhaharrastaja Sonja Lumme ja hyvän elämän asioista ja asumisen ilmiöistä kirjoittava kiinteistövälittäjä Mira Kasslin. Lisäksi mukana on Duudsoneista tutun Hannu-Pekka Parviaisen rentohenkinen blogi, jossa seurataan ensirakennuttajan asuntomessuprojektia.

kuvasarja2

Olen todella innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta! Päätökseni ei missään nimessä ollut kuitenkaan helppo, sillä Divaaniblogit on ollut todella hyvä koti blogilleni ja olen täällä voinut toteuttaa monia ideoitani ja saanut ilmaista itseäni vapaasti. Uskon kuitenkin, että muutos tekee välillä ihan hyvää ja innostuneena tartun uusiin haasteisiin.

valkharmaja_meillakotona

Ihan vielä ei kuitenkaan ole blogimuuton aika.

Blogini jatkaa tässä tutussa osoitteessa vielä tammikuun puolelle,
mutta infoan sitten lähempänä milloin muuttohetki koittaa.


Sukelletaan ensi vuonna yhdessä uusiin haasteisiin ja mielenkiintoisiin sisältöihin!

 

Lue lisää: meilläkotona.fi -tiedote

Translation: My blog Valkoinen Harmaja will move to a new site meilläkotona.fi in January. I will also start collaborating with Finnish Avotakka interior design magazine. I am super excited!

Author

36 Comments

 1. Oi vau, kuulostaa todella mielenkiintoiselta, sekä tuo sinun uusi työnkuva, että myös koko uusi sivusto! Jään mielenkiinnolla odottamaan sivuston aukeamista, niin paljon oman mielen kiinnon kohteita on koostettu samaan paikkaan 🙂

  • Mukava kuulla! 🙂 Odotan niin innolla sivuston aukeamista. Sinne on tulossa vaikka mitä!

  • Kiitos! 🙂 Elämässä pitää olla jokin intohimo, jotta on mielekästä tekemistä, joten tuntuisi vaikealta olla bloggaamatta… 🙂

 2. Onnea vielä tätäkin kautta uudesta blogikodista. =)
  Olen niin onnellinen puolestasi.
  Tämä tulee kyllä olemaan aivan huikea juttu.

  • Voi kiitos Mirella! 🙂 Jännitti kyllä tehdä tämä päätös, mutta se tuntuu oikealta ja tuo ihan uutta puhtia taas bloggaamiseen ja sisustamiseen.

 3. Kuulostaapa mielenkiintoiselta kokonaisuudelta. Erityisesti tuo Koti-TV, saisikohan se vihdoin videobloggaamisen viriämään myös vanhempien bloggaajien parissa? Onnea tulevaan, Suvi!

  • Kiitos! 🙂

   Koti-TV on kyllä jänskä juttu. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan…olisi kyllä mukavaa jos videobloggaaminen lisääntyisi. Sinunkin videot ovat niin upeita!

 4. Hei,
  tuo kuulostaa tosi hyvälle!
  Tulen sivuston vakituiseksi lukijaksi:)

  • Voi kuinka kiva kuulla! 🙂 Odotan jo innolla muuttoa! Vaikka samalla se on myös haikeaa…

  • Kiitos! 🙂 Uskon, että siitä tulee vielä tosi hyvä juttu… Saitille tulee niin paljon kaikkea mielenkiintoista!

 5. Mattimyöhäisenä lähetän lämpimät onnittelut sinulle! Jutusta tulee varmaan hyvä ja hyvän bloggaajan ja varman sisustajan saivat joukkoonsa! Tulen seuraamaan innolla! Mukavaa jouluista aikaa uutta odotellessa!

 6. jenniferzebra Reply

  Hyvältä kuulostaa, uusia haasteita! Tämä lukija seuraa mukana! Avotakka on kivasti nostanut tasoaan lähivuosina ja pääsi itsellä tilattavien lehtien joukkoon Divaanin lopettamisen jälkeen.

  • Ihana kuulla, että seuraat! 🙂 Avotakka on parantunut minustakin paljon tämän vuoden aikana ja tuntuu nyt minun tyyliseltä lehdeltä… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.