Näkisittepä vaan mikä todellisuus näiden tiukasti rajattujen kuvien ulkopuolella piilee. Olisi nimittäin taas siivouspäivä tiedossa. Uusi kalenterikin pitäisi väsätä keittiön magneettitauluun.

Olen muuten aika tympääntynyt tuohon meidän välitilan laattaan. Olen aikaisemminkin tainnut mainita siitä. Saumaa on niin paljon, että sitä on hankala pyyhkiä. Onneksi välitilaan ei tule kauheasti roiskeita, kun liesi on saarekkeessa. Pidän kyllä edelleen näiden ”mosaiikkien” muodosta, mutta helmiäismäinen kimaltelu on vähän liikaa. Laattoja valitessa en osannut aavistaa, että nämä heijastaisivat valoa näin paljon. Nyt haaveilen marmorista välitilaan. Katsoin jo, että marmorilaattoja saisi halvalla eräästä outlet-myymälästä…

Mutta nyt on riennettävä treffailemaan vanhaa työkaveria!Moido!

Author

37 Comments

 1. Minustakin laatat näyttävät kivalle, mutta ymmärrän, jos joku asia alkaa ärsyttämään niin siltä ei kyllä rauhaa saa ennen kun asia on korjattu 🙂 Itselläkin tässä kaksi vuotta sitten valmistuneessa talossa pari juttua on häirinnyt alusta asti, mutta nyt päätin ryhtyä tuumasta toimeen, kyse on kuitenkin aika pienestä, minkä pystyn itsekin tekemään (mies ei nimittäin näe yhden seinän sävyssä mitään väärää 🙂 )

  • Niinpä. Eihän tuo niin suuri asia ole, mutta aina välillä alkaa vaan ärsyttää – silloin kun pitäisi siivota. 😉

 2. Vanha työkaveri säger tack, tack för sällskapet idag! 🙂 Det var jätteroligt! Ha en bra helg, vi hörs!

  • Heh, olisi varmaan pitänyt kirjoittaa, että ”entinen työkaveri”, sillä eihän me vielä mitään vanhoja olla. ;D
   Mutta oli tosi kiva nähdä! Otetaan uusiksi taas! 🙂

   • Yes, otetaan uusiksi. 🙂 Nej, vissa människor bara åldras aldrig. 😉 Muuto skålen, är det den lilla? Ryms frukter inuti eller är den för liten för det? Skulle behöva en ny fruktskål.

 3. Mä mietin tota välitilajuttua jo joskus aikasemminkin lukiessani ja ensimmäisenä tuli mieleen, että jos siihen vetäisi lasin päälle? En tiedä yhtään millanen juttu se on käytännössä, mutta tulipas mieleen !

  • No se ainakin ratkaisisi pyyhkimisongelman. 😉 Mutta luulen kyllä että jos jotain teemme, niin laitamme kokonaan uudet laatat/levyn…

 4. Marmori kummittelee minunkin mielessäni. Todella klassista, mihin sisustusmuodin vaihtelut eivät pure. Vinkkaatko, mistä outletista olet katsellut marmorilaattoja?

  • Nordic Salesta katselin marmorilaattoja. Mutta haluaisin yhtenäistä pintaa, ilman saumoja, mutta se taitaa olla liikaa vaadittu. Pitäisi ostaa isoja marmorilevyjä ja se olisi varmasti aivan liian kallista…

 5. Blogin ja bloggaamisen yksi iso juttu on mielestäni juuri se, että siinäkin voi rajata paljon pois … on edes joku paikka, missä niin voi tehdä 🙂

 6. Upeita, raikkaita kuvia! Haluaisitko mahdollisesti julkaista tuon seinäkalenterisi printattavassa muodossa : )?

  • Jep, olinkin ajatellut että sitten kun saan kalenterin valmiiksi, laitan sen tänne niin, että halukkaat voivat sen printata itselleen. Pitää vain ensin tehdä se kalenteri. 😉 Ja selvittää miten saan sen jaettua teille helpoiten.

 7. Osaat ottaa tosi hyviä kuvia. Vaikka laatta onkin kiiltävä saat sen näyttämään tosi hyvälle kuvissa. Teidän keittiöön sopisi kyllä hyvin myös marmori.

  • No joskus saattaa joku kuva onnistua jos valoa on tarpeeksi. Ja nyt minulla on uusi objektiivi (Tamron SP 70-300 mm F/4-5.6 DiWC USD), joten ehkä senkin huomaa kuvissa. 🙂

   Marmori olisi niin ihanaa!

  • Toisessa kuvassa näkyvät säilytyspurkit on muistaakseni Kriptonite-merkkiset. Hankittu jo vuosia vuosia sitten.
   Leipäkorin vieressä puolestaan on Iittalan purkkeja, jotka ostin vasta äskettäin.

 8. Kuvaruudun tältä puolen on toki helppo sanoa että hyvän näköisethän nuo edelleen ovat, mutta varmasti alkaa ärsyttämään tosiaan jos ovat epäkäytännölliset. Meilläkin oli jo hyvin lähellä välitilan laattojen uusiminen, mutta sitten nuukuus iski ja ajateltiin koettaa vielä sinnitellä nykyisillä ihan ok laatoilla. Keittiön valaistus kaipaisi sitäkin enemmän huomiota meillä, mutta sekin projekti on vähän tauolla kun ei tahdo löytyä tarpeeksi korkeita ja tukevia tikkaita että ylettyisi kattoon lamppuja kiinnittämään 🙂 Marmori sopisi tosi hienosti teille, hassua miten aika muuttaa makua; jokin aika sitten marmorista tuli aivan liikaa kasariviboja mutta nyt se taas kelpaisi kyllä.

  • Valaistusjutut voivatkin olla joskus vähän kinkkisiä.
   Haaveilin marmorista jo raksa-aikana, mutta sitä ei sitten tullutkaan mihinkään. Jospa sitä nyt hankkisi ainakin pikkutavaroina… 🙂

 9. Moikka! Aivan ihana blogi sinulla ja niiin kaunis koti. Saanko udella mistä tuo ihana valkoinen saippuapumppu on??

  • Voi kiitos. 🙂 Valkoinen saippuapullo on ostettu Sisustuksen Koodista. Se on Savon de Marseillen, mutta olen laittanut siihen toisen merkkistä saippuaa, kun alkuperäinen loppui.

 10. Laattoja voi käsittääkseni myös maalata, jolloin materiaali jää, mutta helmiäissävyn voi korvata. Siivoamiseen tästä ei kyllä ole mitään apua!

 11. Minua kiinnostaa tietää, minkä kokoinen teidän keittiön saareke on?
  Meidän tulevasta keittiöstä tulee eri mallinen kuin teillä, mutta samanmoinen saareke sinne sopisi 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.