Joulun jälkeen tekee mieli raikastaa kotia. Vaikka minulla onkin jo hirveä hinku keväisempään ilmeeseen ja heleisiin pastellisävyihin, pitää vielä jarrutella vähän. Talvea on kuitenkin vielä jäljellä ja pitää nauttia tästäkin vuodenajasta.

Vuodenajanvaihtelut ja sisustuksen pienet päivitykset hoituvat helposti erilaisilla tekstiileillä ja pienesineillä. Meillä on tällä hetkellä olohuoneessa pääosin valkoisia, kudottuja koristetyynyjä. Sohvapöydillä on vielä tuikkukuppeja, mutta jouluvalot on jo otettu pois muualta paitsi ruokailutilasta. Raikas, mutta talvinen sisustusilme voisi syntyä vaikkapa tämän kollaasin tuotteilla:


Linkit tuotteisiin:

Muuto Mingle Coda -tyyny

Ferm Living Star-tyyny

H&M Home viltti

House Doctor Tube-maljakko

House Doctor Knitted-ruukku

Ferm Living Clint box

Normann Copenhagen Tablo-pöytä (iso)

Muhkeita mutta vaaleita tekstiilejä, pientä piristettä värien muodossa (esim. maljakoissa ja pienesineissä sohvapöydällä), mutta ei vielä kuitenkaan liian keväistä. Ja tuoreita kukkia – ne kruunaavat koko ilmeen.

Aivan ihanaa, että päivät alkavat pidentyä ja kohta saamme toivottavasti nauttia kauniista aurinkoisista talvipäivistä!

Author

11 Comments

 1. Heips,

  kyselin tuolla Tine K -postauksessa niitä keittiönne mittoja ja tosiaan tuo pohjakuva ei klikkaamallakaan juuri suurene (ehkä hitusen tai ei ollenkaan), toisin kuin muut lopulliset talonne piirustukset. En toki mitenkään sentilleen kaipaa niitä mittoja mutta vähän sinnepäin edes… Suunnilleen nuo seinien mitat saakin kyllä pääteltyä kaappijaosta ja eniten minua kiinnostaisikin saarekkeen ja mitat sen ympärille jäävä tila.

  Laitoin tän kommentin nyt tähän uusimpaan postaukseen, että huomaat.

  • Kesti hetken, että mitta löytyi. 🙂 Saarekkeesta jääkaapille on 155 cm ja saarekkeelta toiselle seinälle (jossa on seinäkaappi) on 128 cm ja saarekkeen ja kaapistojen (tiskiallas jne.) väliin jää tilaa n. metri. Saarekkeen ja jääkaapin väliin jätettiin tarkoituksella eniten tilaa, koska siinä kohdassa häärätään useimiten (puretaan ruokakasseja ja tehdään ruokaa).

   • Kiitos tästä, nuo mittasuhteet teidän saarekkeen ympärillä näyttää oikein tasapainoisilta, niin tästä on kyllä kovasti apua itselle tuota seuraavaa köökkiä suunnitellessa.

    • Olin siis sama Hennis kuka noita kyseli, tää Divaaniblogit ei näköjään säilyttänytkään noita kenttiä täytettynä. 🙂

 2. Talvipostaukseen liittyen ja tuohon ekaa kommenttiin..teillä ei ole autokatosta tai tallia, oliko se harkittu päätös ja miten olette selvinneet auton lämmityksestä/putsauksesta?

  • Jep, autotallia emme halunneet, koska huomasimme ekassa talossa ettei sille ollut käyttöä (muuta kuin romun säilyttämiseen). Ajateltiin, että tehdään tilat mielummin ihmisille kuin tavaroille. 😉 Autokatosta olemme kyllä suunnitelleet, mutta saa nähdä toteutuuko se.

   Auton lämmityksen ja putsauksen kanssa ei ole ollut ongelmia. Harja ja skrapa toimii. ;D Ja toisessa autossamme on sisätilalämmitin, joten silloin kun se on päällä, ei tarvitse skrapatakaan. 🙂

 3. Ihan totta, nyt kun valon määrä kasvaa ja joulukoristeet on siivottu pois, niin vaaleus tulkoon! Raikkaat värit ja viileä valkoinen. Pitääkin muuten ostaa kukkia, sehän se juttu onkin. Tosin itse ei vielä rupea haaveilemaan keväästä, onhan tässä talvea vielä jäljellä hih.

  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

   • Ai kiitos! Kiva kuulla 🙂 Minä en juuri koskaan osta tuoreita kukkia, koska opiskelijabudjetti.. Mutta puuvillan oksilla korvasin kukkakimpun tarpeen aiemmin syksyllä 🙂 Vaan onhan niissä tuoreissa kukissa ihan oma fiiliksensä, jospa sitä edes kerran parissa kuussa törsäisi johonkin niin ”turhaan” !

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.