Siivouspäivä siirtyikin sitten sunnuntaille. Ruokailutilan jouluvalaistus riisuttiin pois ja tilalle sommittelin uuden tauluasetelman. Halusin tällä kertaa melko väljän ja pelkistetyn asetelman, joten tauluja on vain viisi. Ne on ripustettu melko matalalle, jotta mikään taulu ei jää valaisimen taakse. Ajattelin, että tätä asetelmaa on helppo laajentaa ajan myötä ylös-, alas- tai sivullepäin.

Ja nyt jatkamaan. Lastenhuoneissa riittää vielä urakkaa…

 

Translation: Today I removed the Christmas lights from our dining room and designed a new composition of my father’s paintings on the wall. This composition is quite simple (only five paintings). It is easy to add new paintings to it when I feel like it.

Author

18 Comments

 1. Hei! Minkälainen kiinnityssysteemi sulla noille tauluille on? Kivasti lamppu ja kynttilänjalka ikäänkuin kuuluvat asetelmaan 🙂

  • Ihan vain pienillä nauloilla kiinnitän taulut. Ei sitä seinää niin tarkasti tule katsottua, että pikkureiät erottuisivat. Muut asiat vievät huomion. 😉

 2. Kaunis! 🙂
  Minuakin kiinnostaa, miten kiinnität taidetta että asetelmat on helposti vaihdettavissa?

  • Sannille ylempänä vastasinkin jo, että pienillä nauloilla. Jätin edellisen asetelman naulat paikoilleen jos joskus haluan taas siihen kohtaan laittaa taulut.

 3. Kaunis aselma, samaan aikaan näyttävä ja kevyen ilmava. Oletko kevystänyt taulut kehystämössä vai ostokehyksin? Kauniita ovat joka tapauksessa!

  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  Kerttu / Modernisti Kodikas

 4. Hei,

  ihanan raikas yhdistelmä. Minkä merkkinen lamppusi on ja mistä olet sen ostanut?

 5. Sanna / StuDecor Reply

  Ihailen suuresti sisustamistasi ja silmä lepää kauniissa asetelmissasi.

 6. Hei!
  MEillä on hakusessa ruokapöytä. Onko teidän pöytä Ikeasta hankittu. Siellä on ainakin vastaavanlaisia. Onko pöytä tukeva ja muuten ollut hyvä. Kiitos jos viitsit vastata.

  • Jep, pöytä on Ikean Norden. Ollaan oltu siihen tosi tyytyväisiä. Edullinen pöytä ja kuitenkin täyspuuta. Tosi tukeva ja pintaa on helppo pyyhkiä. Suosittelen! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.