wall_lamps

1. La lampe Gras: ”Mantis S2” / 2. Vitra: ”Potense” / 3. Flos: ”265” / 4. By Rydéns: ”Bazar” / 5. Gubi: ”Bestlite BL10” / 6. Luceplan ”Counterbalance”

Minusta tuntuu, että nykyisin sisustuskuvissa näkee todella paljon seinävalaisimia. Etenkin Flosin 265-valaisinta tuntuu näkyvän ihan ”joka paikassa”. Vai johtuuko se siitä, että koska olen jo pitkään ihaillut tuota valaisinta, niin automaattisesti kiinnitän siihen aina huomioni. Saman olen huomannut Wegnerin Wishbone-tuolien suhteen.

Ehkä kallistun kuitenkin enemmän siihen suuntaan, että tällaiset sirot, mutta paljon tilaa vaativat seinävalaisimet ovat nousseet trendikkäiksi. Itse pidän eniten tuosta Flosin valaisimesta sekä Counterbalance-valaisimesta. Kyllähän tuollaiselle varmaan paikka löytyisi meiltäkin jos tarvetta olisi. Tyydyn kuitenkin ihailemaan näitä kauniita valaisimia sisustuskuvissa ja muiden kodeissa.

Translation: It seems to me that wall lamps have become very trendy nowadays. No matter which interior magazine I pick up, I always seem to find at least the Flos 265 lamp. Or is it just my imagination and the fact that I’ve dreamed of that lamp for ages…

Author

14 Comments

 1. Minunkin mieleeni on juuri nuo mainitsemasi.
  Minä jäin miettimään pitäsikö tuollainen kotiuttaa.

  • Niinpä, tuollainen valaisin olisi kyllä upea jos sopiva paikka (ja tarvetta) löytyy. 🙂

 2. Saman huomion olen minäkin tehnyt, tietyn tyyppiset seinävalaisimet ovat nyt trendikkäitä. Omia suosikkejani yllä esitellyistä ovat La Lampe Gras ja By Rydens.

  • Eli ei ollut ihan tuulesta temmattu tämä ajatukseni, että näitä valaisimia näkee nykyään paljon. 🙂 Nuo maitsemasi valaisimet ovat ehkä hitusen ”kodikkaampia” kuin loput suoralinjaisemmat kollaasin valaisimet.

 3. Deko 133 -blogissa olikin Flosista jo viime viikolla hienoja kuvia. Kaunis lamppu.

  • Jep, Flosin kuvia näkyy monessa paikassa. Etenkin H&M pressikuvan myötä on sen näkyvyys entisestään lisääntynyt. Itsekin olen sen kuvan jakanut, kun tykästyin siihen sisustustrendejä selaillessani. 🙂

 4. Noita on kyllä nyt tosi paljon näkyvillä! Minä olen mietiskellyt tuota By Rydensiä. Ihania tuollaiset monesta kohtaa niveltyvät valaisimet. Sellainen olisi hakusessa myös jalka- ja pöytävalaisimeksi, mutta en kuitenkaan haluaisi kaikkien olevan aivan samaa tyyliä..

  • Olisin kotiuttanut tuon By Rydensin syksyllä Ellos yhteistyön myötä, mutta se ei olisi ehtinyt kuviin. Siksi valitsinkin jalkavalaisimen. Mutta tuo seinävalaisin olisi sopinut tosi kivasti meidän saunatupaan. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.