Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

nauti_kahvista

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin kotoisesta kahvilatunnelmasta. Nyt sitä olisi tarjolla yhdelle onnekkaalle blogini lukijalle, sillä arvon yhden Nespresson U-kahvikoneen Aerroccino3-maidonvaahdottimen kera (yhteisarvo n. 209 €) sekä roiman määrän erilaisia Nespresson kahvikapseleita.

voita_nespresso

Osallistut arvontaan vastaamalla tämän postauksen kommenttiosiossa seuraavaan kysymykseen:

millainen on sinun täydellinen kahvihetkesi?

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista jos ne on täytetty niille varattuun kenttään.

Arvonta-aika kestää sunnuntaihin 24.3.2013 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon voittajan.

ARPAONNEA KAIKILLE!

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE.

Blogiyhteistyo

Author

572 Comments

 1. Viikonloppuaamu, herätys auringosäteisiin levänneenä, mutta ei liian myöhään. Yksin hereillä. Espresso tulille ja sanomalehti tai kone auki. Monta kuppia lattea ihan omassa rauhassa, omia juttuja lukien.

 2. Hiljainen aamun kahvihetki uusimpia blogipostauksia lukiessa.. Mmmm…

 3. Kun saan tarjota ihanille ihimisille, tuttaville, ystäville makiat ja pehemoset kahavit 🙂

 4. Sanna Kallio Reply

  Hiljainen kesä aamu, auringon vasta noustessa kohti taivasta.
  Kun ilmassa leijuu kesä-aamun raikkaus ja tuoreen kahvin tuoksu. Rauha ja aamun kauneus yhdistettynä ikiomaan kahvihetkeen. Silloin aika pysähtyy.

 5. Rauhallinen kahvihetki aamulla lapsen vielä nukkuessa. Se jos mikä käynnistää päivän mukavasti 🙂

 6. Täydellinen kahvihetki tulee laadukkaasta kahvista, kiireettömästä hetkestä ja päivän sanomalehdestä.

 7. Niin paljon kuin perhettäni rakastankin, paras kahvihetki on aamulla yksin, kaikesssa hiljaisuudessa. Luen vaikka blogeja tai hyvää lehteä. Ja kaiken kruunais suklaakakkupalanen.

 8. Aikainen viikonloppuaamu sanomalehden kera, kun muut vielä nukkuvat…

 9. Kyllä se on ihanien työkavereiden kesken (kiireenkeskellä) nautittu kupponen kahvia, hersyvän huumorin kera.

 10. Täydellinen kahvihetki on ehdottomasti aamulla, mökin terassilla auringon paisteessa.

 11. Tärkeän ystävän tai oman kissan kanssa, aurinkoisena ja kiireettömänä aamuna, tietysti lempparimuumimukista.

 12. Unelmieni “kahvihetki” muodostuisi kuumasta minttukaakaosta, suklaalevystä, sisustuslehdistä ja -blogeista, pehmeästä sohvasta, tuoreista kukista, kynttilöistä, siivotusta kodista sekä yksinäisestä viikonloppu-illasta. Mies ja lapset olisivat muualla. Toistaiseksi vielä joudun vain haaveilemaan.

 13. Täydellinen kahvihetki: Aamu, iso muki kahvia, aamuaurinko häikäisee sälekaihtimen välistä, pikku kakkonen suo kahvirauhan, päivän lehti.

 14. Musta tuntuu, että täydelliseen kahvihetkeen riittää nykyään se, että saan juoda sen yskin tai kahdestaan puolisoni kanssa Rauhassa. Lapset eivät siis ole hyppimässä polvella tai riitelemässä vieressä…:)

 15. Paras kahvihetki on niinkin arkinen, kuin viikonloppuaamuna sanomalehteä lukien.

 16. Hyvin nukutun yön jälkeen sunnuntai-aamun rauha, ei kiirettä mihinkään, kaikki kotityöt tehtynä ja leppoisa vapaapäivä edessä – silloin kahvi maistuu parhaimmalta! Kahvin kera nautin telkkarista ehkä jotain lifestyle-hömppää tai uppoudun hyvän kirjan maailmaan sohvannurkassa torkkupeiton alle käpertyneenä – täydellinen kahviaamu! 🙂

 17. Joka iltapäivä lasten nukkuessa päikkäreitä.. Hetki minulle itselle arjen kiireen keskellä! Kyllä maistuu kahvi ja taas jaksaa! <3

 18. Monien muiden tavoin minäkin nautin rauhallisista aamuista, muun perheen vielä nukkuessa. Iso kuppi lattea, ja päivän lehti – täydellinen yhdistelmä. Kuljen työmatkat bussilla, ja kahvilasta nappaan myös kahvin usein mukaan, varsinkin pakkasaamuina on aika ihana kömpiä bussiin höyryävän mukin kansssa 🙂

 19. Kesäaamut merellä, laineet liplattaa veneen kylkeen ja linnut lauleskelee. Kupissa tuoretta kahvia. Ah, tule jo kesä!

 20. Kahvit isosta mukista kesäaamuna oman kodin portailla ja tietenkin auringon paisteessa ja yksin! 🙂

 21. Hedda-Maria Reply

  Täydellinen kahvihetki on iltapäivällä kun vauva nukkuu, aurinko paistaa, kotityöt on saatu tehtyä ja on puoli tuntia aikaa ennen ruokavalmistelujen aloittamista. Siihen hetkeen kuuluu iso kuppi tummapaahtoista kahvia, muutama keksi ja hiljaisuus. Onni on pieniä asioita.

 22. Täydellinen kahvihetki on silloin, kun on saanut pojan nukkumaan päikkäreitä, koti on puhdas ja siisti; tavarat oikeilla paikoillaan. Aurinko paistaa ja itse voi käpertyä sen kahvikupposen (ja suklaan) kanssa sohvalle lukemaan jotain hyvää kirjaa.

  • Täydellinen kahvihetki yläkoulun opelle on energisen työpäivän päätteeksi nautittu laadukas ja kauniisti katettu kahvi hiljaisessa kodissa yksin ennen perheen iltapäivän touhujen alkamista… Hmmm…

 23. Se harvinainen hetki, kun ehdin herätä ennen taaperoa, ja istua yksin rauhassa iiisooon kahvikupin kanssa lehtiä lueskellen. Ah, niin ihanaa, oih, niin harvinaista.

 24. Lasten päiväuniaika, läjä uusia sisustuslehtiä, muutama pala suklaata, minä ja kahvikuppi <3 parhautta.

 25. Päivästä tekee täydellisen tai antaa siihen ainakin hyvin ainekset hitaasti, ilman kiirettä hörpittävä kahvi arkiaamuna, ennen päivän pyörityksen alkamista. Eiköhän se ole täydellinen kahvihetkikin silloin. 🙂

 26. Rauhallinen sunnuntaiaamu hyvin nukutun yön jälkeen, keittiön pyöreän pöydän edessä brunssin jälkeen lukemassa Hesaria ja juoden cappuccinoa nauttien suklaakonvehdista tai itseleipomasta kakusta.

 27. Täydellinen kahvihetki on kiireetön kahvihetki tuoreiden sämpylöiden tai korvapuustien tuoksuessa kodissa 🙂

 28. Täydellinen kahvihetki olisi iso maitokahvi sohvalla rentoutuen ja hiljaisuutta kuunnellen.

 29. Täydellinen kahvihetki kahden pienen lapsen äitinä on: tyyni kaunis kesäaamu, joka lupailee helteistä päivää – omalla merenranta mökin terasilla, josta on suora näkymä ulkomerelle, rakkaan aviomiehen kanssa yhdessä – ilman niitä lapsia 😉 tätä hetkeä ja kesää odotellessa….

 30. Se hetki, kun herään aamulla ennen lapsia. Selailen lehteä ja nautin rauhasta ja hiljaisuudesta. Hetken kruunaa täydellinen kahvi! <3

 31. Kahvihetki on täydellinen, kun se nautitaan muualla kuin kotona, sen valmistaa joku muu kuin minä, sen jäljet korjaa joku muu kuin minä…

 32. Täydellinen kahvihetki on se kevään tai kesän ensimmäinen aamu, kun aurinko paistaa täysillä ja parvekkeella tarkenee juoda kahvinsa yöpuku päällä. 🙂 Muutoin se on ihan arkinen päivän ensimmäinen kahvimukillinen.

 33. Täydellinen kahvihetkeni on rauhallinen ja siihen sisältyy jokin ihana suklaaleivos. Mieheni juo sen kahvihetken kahvin ja minä kaakaon.

 34. Iltapäivä, sohvannurkka, tyynyjä, torkkupeitto, sisustuslehti ja maitokahvi marimekon kupissa. Siinä se on 🙂

 35. Aamulla , pieni rauhallinen hetki, kun lapset vielä nukkuu ja aamutohinat ei ole vielä alkaneet.

 36. Sunnuntain Hesari,vapaapäivä,hyvä musiikki ja kupillinen täydellistä kahvia.Voiko mikään olla parempaa?:)

 37. Keväinen sunnuntaiaamu muiden vielä nukkuessa. Vieressä kahvikuppi ja hyvä kirja. Muuta siihen ei tarvita kuin tulviva valo,rauha ja ikkuna uuteen maailmaan.

 38. Kahvihetki on aina paikallaan…Olisi kiva kotonakin saada erikoiskahvia;harvoin tulee käytyä kahviloissa(:

 39. Täydellinen kahvihetki on aurinkoisena aamuna istua kaikessa rauhassa terassilla ja nauttia tuoretta kahvia ja rivin suklaata!

 40. Aamulla tuoreen sanomalehden kera, täydellinen hetki, jos vielä saa olla ihan yksin! 🙂

 41. Iltäpäivällä lasten nukkuessa iso latte maitovaahtoineen ja pala tummaa suklaata.

 42. Mun paras kahvihetkeni on vapaapäivän aamuna, kun valmistan itselleni maitokahvia ja saan juoda sen rauhassa ilman kiirettä samalla syöden vähän herkullisempaa aamupalaa lehtiä lukien.

 43. En juo normikahvia koskaan. Mutta. Latte kunnon vaahdolla ja kiireettömänä hetkenä ystävän seurassa maistuisi, kahvikoneen haluaisin vain latten vuoksi. Blogeja lueskellessa, sisustuslehtiä ahmiessa näen itseni kahvikupponen kädessä. Kahvikoneet mahdollistaa normikahvien passaajalle mahdolisuuden kotonakin nauttia erikoiskahveista. 🙂

 44. Oi ihana arvonta!

  Aamulla ensin kahvinkeitin päälle. Kahvin tippuessa jäisessä talvisäässä kipasen postin ja sitte saa istua lehden ääreen lämmin kahvikupin kera. Tietty paksu maitovaahtokerros päällä, jota lusikoida.

 45. Itse en juo kahvia lainkaan, joten täydellinen kahvihetki on, ku saa tarjota miehelle vasta keitettyä kahvia aamulla sänkyyn juhlapäivinä.

 46. Aamukahvi sen jälkeen kun 1-vuotiaan kaurapuurolautanen on tyhjä. Hän saa keskittyä iPadilla leikkimiseen, minä Hesariin, kahviin ja sämpylään.

 47. Lauantaiaamu, koko viikonloppu edessä. Varhain aamulla keittiössä, ikkunasta näkyy puutarha. Ehkäpä siihen vielä Aamulehti, ilmankin pärjää.

 48. moi!

  Paras kahvi hetki on aamulla lehden kera ja tuore ruisleipä..siitä se päivä käynnistyy!

 49. Täydellinen kahvihetki tulee olemaan uudessa kodissamme hyvien ystävien kanssa.

 50. Vapaapäivän aamu jolloin on saanut nukkua rauhassa pitkään. Läppärin kanssa saa istua sohvan nurkassa selaamassa aamusta nettiä ja kissa vieressä köllöttelemässä.

 51. Kiireetön aamu, nauttien rauhassa kahvista samalla blogeja/lehtiä selaillen.

 52. Oih, kahvi on päivän pelastaja. Aiemmin tuli juotua kahvia melko tiuhaan tahtiin mutta nykyään olen pyhittänyt päivässä yhden hetken kahville. Yrittäjänä ja kotona töitä tekevänä se hetki on klo 11. Juuri ennen kun lähden hakemaan pienintä lasta puistosta, keskimmäistä kerhosta ja vanhinta koulusta. Se hetki on lyhyt mutta niin tarpeellinen. Hieman oma hetkeni koki kolauksen, kun espresso koneemme hajosi pari kuukautta sitten. Tuo hetki on kuitenkin ihana, vaikka joudun nauttimaan normikahvia. Suklaan kera, tietenkin.

 53. Se on se seura, joko ihmisiä, blogeja, eläimiä tai hyvä lehti/kirja. 🙂

 54. Huippu arvonta! Täydellinen kahvihetki on aamulla, kun on lapset on ruokittu ja he ovat sen jälkeen leikkimässä RAUHALLISESTI omia leikkejään. Itse saa istahtaa sohvalle juomaan aamukahvia ja hetken aikaa selailla tietokoneelta Facebookin kuulumiset ja päivän uutistapahtumat:)

 55. Nautinnollisin kahvihetkeni on ehdottomasti viikonlopun aamukahvit. Ei kiire mihinkään, joten hetkestä voi nauttia ihan rauhassa ja kuppeja kumota ainakin kolme 🙂

 56. Täydellinen kahvihetki; aamukahvi ilman kiirettä kera tuoreen croissantin ja päivän lehden… ;o)

 57. Kiireetön kesäaamu. Aurinko on jo noussut, linnut visertävät. On kuitenkin niin aikaista, että liikenteen melua ei vielä kuulu. Istahdan terassille aamuaurinkoon. Mukanani on kupillinen tuoretta kahvia ja kaksi ruisleipää. Aika pysähtyy hetkeksi. Juon kupin ja toisenkin. Hymyilen. Elämä on aika ihanaa.

  Kesä <3

 58. Ekaluokkalaisen keittämät iltapäiväkahvit, saadaan samalla olla kaksin ja poika saa joskus myös juoda pikku kupillisen. Tähän hetkeen sopisi siis joku special kahvi 😉

 59. Rauhallinen aamuhetki kera tuoreen sanomalehden, kun lapset vielä nukkuu.

 60. Kahden pienen lapsen äitinä mielestäni täydellinen kahvihetki on rauhallinen. Eikä haittaa jos kahvin kaverina olisi hyvää luettavaa ja hieman suklaata 🙂

 61. Täydellinen kahvihetkeni on rauhallinen pysähdys, edessä kuppi lattea ja pala suklaakakkua:).

 62. sunnuntaiaamu sanomalehden kera ennen kuin isäntä ja tytär heräävät

 63. Parhaaseen kahvihetkeen kuuluu tummapaahtoinen kahvi lempimukista nautittuna tumman suklaan kera samalla sisustuslehteä lukien. Ihanaa!

 64. En juo itse kahvia, mutta mies on kahvittelun ystävä. Täydellinen kahvihetki on vapaapäivän aamuna, kun takkaan on sytytetty tuli ja juniori antaa vanhemmilleen hetken rauhan:)

 65. aamuaurinko Reply

  Täydellinen kahvihetki on aamulla, kun saa pienelle neidille aamiaisen tehtyä ja pikkukakkonen tv:stä päälle. Saa rauhassa keittää aamun ensimmäiset kahvit ja nauttia ne läppärin ääressä lemppari blogeja lukien. Arjen luksusta 🙂

 66. Minähän olen ihan hiljattain koukuttunut kahviin. Rauhallinen hetki, kynttilä pöydälle, hyvää luettavaa, kupillinen kahvia ja jotain suklaista.. kahvi&suklaa on voittamaton kombo!

 67. Täydellinen kahvihetki on lämmin kesäaamu mökillä. Kahvikuppi kädessä ja kävelen paljan jaloin laiturille ja nautin hiljaisuudesta.

 68. Kehtaako olla rehellinen, mutta en juo itse kahvia lainkaan! Mutta nautin, kun saan tarjoilla sitä vierailleni; erityisesti vävykokelaille ja tyttärelleni. Ja erityisen nautinnollista on, kun saa tarjoilla hyvää kahvia. Itse nautin samanaikaisesti vihreää teetä.

 69. Täydellinen kahvihetki ois jos sais kotisohvalle Starbucksin unelmakahveja ja sit joku hyvä lehti tai telkkarisarja kaveriksi 🙂

 70. täydellinen kahvihetkeni on mukillinen pehmeää maitokahvia suklaapalasen kera viikonloppuna. Varsinkin kevätaamun aurinko tekee hetkestä erityisen nautinnollisen.

 71. Paras kahvihetkeni on viikonloppuaamuisin kiireettömästi nautittu kahvi sisustuslehtien- tai blogien seurassa. 🙂

 72. Iso kuppi cappuccinoa suklaisen croissantin kera jossain ihanassa kahvilassa samalla ohikulkijoita katsellen… Aurinko paistaa eikä ole kiire minnekään…

 73. Täydellinen kahvihetki on viikonloppuaamuna ystävän vierestä herättyä kävellä keittiöön ja saada vastakeitettyä kahvia. Ystävä, aurinko, takana hyvin nukutut pitkät yöunet, hyvä mieli ja tuoretta kahvia 🙂

 74. Eftermiddagskaffet, när barnen vilar och det är lugnt och tyst i huset. Gärna med något sött till. En bulle eller två. Mmm.

 75. Täydellinen kahvihetkeni voisi olla vaikkapa kiireettömänä kesäisenä sunnuntaiaamuna omalla terassilla linnun laulua kuunnellen. Ilma on vielä hieman viileä, mutta aurinko lämmittää jo mukavasti ja lupailee kaunista päivää.

 76. Täydellinen kahvihetki: Kahvi, Fazerin sininen ja sisustusblogit ja -lehdet, nams! 🙂

 77. Paras kahvihetki on kun pienin päiväunilla, kevätaurinko paistaa kotisohvalle ja hiljaisuudessa saan hetken haaveilla kuuma kahvi kädessäni.

 78. Aamu kuin aamu, jolloin ei ole kiire mihinkään. Kahvia laitetaan kuppiin yhä uudelleen ja uudelleen, koska se aina jäähtyy ja oikeastaan sitä ei tule edes juotua kuin hitusen. Kiireettömyys ja kahvi on siis paras yhdistelmä!

 79. Yhteinen hetki rakkaansa kanssa kupposen äärellä, unohtamatta paria palaa suklaata.

 80. Iltapäivällä, kun pikkuinen on saatu päiväunille. Äidin oma akkujen lataus hetki 🙂 televisio, radio ja muut vempaimet sammutettuna – hetki ihanaa hiljaisuutta

 81. Paras kahvihetki on viikonloppuaamuna jolloin saa nauttia kahvin rauhassa eikä tarvi mihinkään kiirehtiä. Lapset on jo syöneet aamupalan ja menneet leikkeihinsä. 🙂

 82. nykyisin täydellinen kahvihetki on mikä tahansa pieni hetki, jos/kun kahvin saa (voidaan myös lukea: saisi 😉 nauttia rauhassa. Niin ihania kuin lapset ovatkin, on ns. oma aika niukoilla. Useimmiten tämä hetki ajoittuu iltakahviin lasten nukahdettua.

 83. Täydellinen kahvihetki on kuppi kahvia mökkiterassilla kesäaamuna <3

 84. Täydellinen kahvihetki: Kaunis kattaus, vaikka vain yhdelle. Hiljaista ja rauhallista, jotain ihanaa suussasulavaa syötävää ja lempikahvia. Sellainen yksinkertaisuudessaan jo ainakin hipoo täydellisyyttä.

 85. Kahvi maistuu ehdottomasti parhaalta ulkona. Runsaasti maitoa ja loraus Creme Vanillaa joukkoon!

 86. Täydellinen kahvihetki on kiireetön aamupäivä (lapset hoidossa;)) Saatan juoda jopa puoli pannua tummapaahtoista kahvia jostakin isosta lemppari mukistani. Luen rauhassa sisustuslehtiä ja nautin kahvin ja aamupalan lisäksi luonnollisesti jotain makeaa herkkua;) Mitä olisi elämä ilman kahvia!!!

 87. Kahvihetki on parhaimmillaan, kun on hyvää ja tuoretta pannukahvia!

 88. En ite juo kahvia mutta ihana tee hetki,rauha ja jotain hyvää suuhun pantavaa 🙂 Tykkään laittaa vieraille kahvia ja tarjottavaa 🙂

 89. parasta on, kun saa kaikessa rauhassa (lasten ollessa omissa touhuissa) nautiskella kupposen kahvia herkullisen pullan kera:)

 90. athomeornot Reply

  Täydellinen kahvihetki on ehdottomasti päiväkahvi kera suklaan!

 91. Lapset nukkuvat vielä, ja hiippailen keittiön ikkunalaudalle istumaan, lämmin kahvikuppi kädessä, villasukat jalassa, ja katselen ikkunasta heräävää kaupunkia. Ihana rauha, josta saa virtaa koko päivään.

 92. Vapaa päivä ja siivouksen lomassa ihana kahvihetki hyvän pullan tai croissantin kera ja vielä rutkasti aikaa touhuilla rauhassa ennen kuin muu perhe tulee kotiin koulusta ja töistä!

 93. Sunnuntai-aamu, miehen kanssa jaettu Hesari, roosa Sarjaton-muki, kardemummakahvi ja aamuaurinko.

 94. Kiireetön kesäinen aamu, auringonpaistetta ja aamiaistarpeet mukana takapihalla. Ja jotta hetki olisi täydellinen, olisi tummapaahtoisen kahvini joukossa vaahdotettua maitoa! Tätä ei vielä ole koskaan tapahtunut, koska en omista maidonvaahdotusvälineitä, mutta ehkä pian asia korjautuu:)

 95. Paras hetki on se kun nuorimmainen on päiväunilla ja neljä muuta tuijottaa ruutua pelivuorojensa parissa. Äiti saa aivan rauhassa syödä suklaata hyvää lehteä lukien. Toinen hyvä kahvihetki on päivällisen jälkeen miehen kanssa, kera päivän kuulumisten.

 96. Minulla on kaksi täydellistä kahvihetkeä.
  Blogeja tai sisustuslehtiä lukiessani hitaana sunnuntai aamuna, sohvan “tyyny-vitsaukseen” uponneena, jalat rahille nostettuna, Glen Hansardin laulaessa taustalla. 🙂
  Toinen voi tapahtua arjen hektisyydessä: heräät siihen että olet nukkunut pommiin ja/tai olet myöhässä töistä/tapaamisesta, huomaat että bussi on juuri pysäkilläsi. Juokset, mutta myöhästyt siitä yrityksestä huolimatta, odotat toista bussia paukku-pakkasessa. Kun näet bussin vihdoin tulevan, sen tekniikka hajoaa liikennevaloihin. Odotat edelleen. Pysäkillä odottavat muriset tuuriaan. Tuntuu, että päivä on pilalla, silloin termarimukissa oleva kahvi pelastaa päivän. Onpahan ainakin lämmintä juotavaa! 🙂

 97. Kun saan tarjota vieraille hyvää kahavia, kera jonkun herkun. Mää ihte en oo koskaan juonu kahvia :).

 98. Täydellinen kahvihetki on viikonloppuna kotona tai kylässä rakkaiden läheisten seurassa jutustellen ja syöden samalla jotain pientä kotitekoista makeaa, kuten porkkanakakkua. Hyvässä seurassa kahvi maistuu aina paremmalta 🙂

 99. Kotiäipän paras kahvitteluhetki on iltapäivällä, kun lapset(3kpl) on unilla tai muuten vaan tyytyväisiksi vaiennettu;-) pari isoa mukia maitokahvia ja hyvä lehti, vaikka Divaani:-)

 100. Parasta kahvia on juoda aamulla! Jos haluan hieman luksusta aamuun niin jäljittelen cappuccinoa: vaahdotan lämpimän maidon semmoisella ikean pikkuisella vaahdottimella ja kaadan joukkoon kuuman kahvin. Toisinaan lisään suodatinjauheeseen kanelia 😛 ei muuta! Sokeria ei tarvita! 🙂

 101. Varhainen kesäaamu oman kodin terassilla. Kukaan ei hetkeen kaipaa, linnut laulavat, kahvi lempimukissa ja kahvin kaverina vastapaistettu, lämmin sämpylä.

 102. En itse juo kahvia, mutta haluaisin yllättää mieheni viikonloppuaamuna ihanalla kahvilla. 🙂

 103. Kun saan lapsille aamupalat syötettyä ja aamuhommat tehtyä. Laitan nuorimmaisen päiväunille ja vanhemmat lapset leikkii. Ah! 🙂 Blogeja selailen ja nautin kahvista!

 104. Aikainen aamu. Auringonsäteet kotiportailla. Lintujen laulu. Iso kahvimuki..täydellistä.

 105. Täydellinen kahvihetki on kiireettömänä lauantaiaamuna, usein Pinterestiä selaillen, koko viikonloppu vielä edessä. Aiemmin tein viikonloppuisin lattea vanilja- tai pähkinäsiirapilla maustettuna, mutta nyt kahvikone on ollut jo pitkään rikki. Uusi tulisi siis tarpeeseen! 🙂

 106. Täydellinen kahvihetki on kun kaikki koululaiset on laitettu kouluun, aamuaskareet on tehty, vauva ruokittu ja laitettu aamupäiväunille. Kaiken tämän jälkeen: Oma rauha, sanomalehti ja kahvi. Ah, niin hyvää ja virkistävää 🙂

 107. Täydelliseen kahvihetkeen kuuluu:
  . aamuaurinko kajastaa olohuoneen ikkunoista
  . pehmeä fleeceaamutakki lämmittää ympärillä
  . vasta postilaatikosta haettu sisustuslehti sylissä
  . kuuma (pirteän värinen) kahvikuppi kädessä

 108. Ite en juo kahvia, mutta kahvihetket ystävien tai miehen kans on parhaita (ite juon kahvin sijasta yleensä mehua).

 109. Minna-Maria Reply

  Täydellinen kahvihetkeni on, kun olemme molemmat miehistykseni kanssa päässet töistä ja istahdamme juuri keitettyjen kahvikupposten ääreen kertoilemaan päivistämme 🙂 Tämä toistuu jokaisena arkipäivänä ja jokaisena kertana se on yhtä täydellinen!

 110. Parasta on hyvä lehti, jotain makeaa ja kupponen kahvia ja mielellään ihan rauhassa.

 111. Paras kahvihetki on ehdottomasti kun lapsi nukkuu päiväunta, pesukone pyörii täysillä ja saan istahtaa alas, juoda kahvini rauhassa ja lukea sisustuslehtiä.

 112. Kaikki lapset saapuneet kyläilemään /kotoilemaan. Istumme keittiön pöydän ääressä ja tilan täyttää mukava keskustelun sorina. Kupissa lämmin kahvi ja tarjolla mamman maukasta rahkapiirakkaa. eikä kellään kiire minnekkään.

 113. Olen seurallinen kahvinlipittäjä, yksin kahvi ei vaan maistu yhtä hyvältä. Minun täydellinen kahvihetki on hyvän ystävän seurassa ja hetken kruunaa joku ihana suklaaherkku 🙂

 114. Mieleenpainuvin kahvihetkeni oli kerran, kun tulin kotiin läpimärkänä kaatosateesta. Aamupäivä oli ollut kestämättömän kamala. Jouduin lähtemään kesken päivän töistä kotiin. Jalat olivat raskasta lyijyä. Avasin kotioven ja mieheni tuli halaamaan minua. Tuttu, vahva, lämmin rutistus ja käteeni tarjottu huumaavan tuoksuinen vaniljakahvi toivat lämmön kehoon ja rauhan mieleen. Siinä istuin märkänä eteisen lattialla juomassa kahviani ja mausteeksi sekaan putoilivat helpotuksen kyyneleet ja sadepisarat hiusteni latvoista. Eikä kaikki tuntunutkaan enää aivan toivottomalta. Se oli helpottavan suloinen kahvihetki, joka on jäänyt vahvasti mieleen.

 115. Paras kahvihetki lienee omien vanhempieni luona; isän keittämät kahvit ja äidin leipoma pulla <3 harmittavan harvoin näistä hetkistä saa nauttia, kun on tuota välimatkaa ihan liikaa…

 116. Täydellinen aamu olisi varmasti capuccino + croisantti jossain ranskalaisessa tai etelä-eurooppalaisessa pikkukylässä, kahvilan pienellä ulkoterassilla, lämpimässä kevätauringossa, aamupäivällä, lehti mukana (kotimainen lehti kuitenkin). Ja sen verran ihmisiä paikalla/kadulla, että on tohinaa ympärillä, jota seurata. Mies vieressä ja juodaan kahvia “tuntikausia” ilman, että on kiire minnekkään tai että tarvitsee jutella mistään. Vaan oleminen riittää =) Siinähän se olis se täydellinen kahvihetki =)

 117. Täydellinen kahvihetki on kiireetön ja rauhallinen.
  Muumimukillinen maitokahvia sohvalla istuen ja lehteä selaillen. Aah.

 118. Tällähetkellä kun olen kotiäitinä niin parhaimpia kahvihetkiä on jokapäivä kun saan pikku riiviöt päiväunille ja haen päivän postin. Kaiken kruunaa toki jos postilaatikkoon on kopsahtanut esim. Deko! 🙂

 119. Paras on kahvihetki parhaassa seurassa eli kiireetön hetki oman kullan kanssa <3

 120. rauhallinen hetki aamulla kun lapset nukkuu ja saa ottaa jonkun hyvän lehden käteen, silloin kahvikin maistuu hyvälle =)

 121. Paras kahvihetki on aamukahvi, jonka saan juoda kaikessa rauhassa yksin, pöydän ääressä istuen ja ulos tuijotellen.

 122. Hiljainen aamu, kun saa kahvikupin kanssa surffailla netissä ja lukea tuoreimmat uutiset ja kavereiden päivitykset.

 123. Hetki kun lapsi on saatu päiväunille ja on aivan hiljaista ja rauhallista nauttia kupillinen kahvia :). Myös mökillä kahvi maistuu aina erityisen hyvältä.

 124. Täydellisin kahvihetki on ehdottomasti kiireetön kesäaamu, muun perheen vielä nukkuessa – kun otan toisenkin kupillisen kahvia ja hipsin sen kanssa ulos terassille nauttimaan auringon lämmittävistä säteistä ja kuuntelemaan linnunlaulua.

  Toiseksi paras on talvinen sunnuntaiaamu – koti siisti, takassa tuli, pino sisustuslehtiä, pala suklaata – kupissa tuoretta kahvia…

  Noniin, ja nyt onkin pakko ottaa toinen kupillinen aamukahvia 😀

 125. Minulle täydellinen kahvihetki on omassa sohvannurkassa lämpimän torkkupeiton alla, höyryävän kuuma kahvi omassa ihanassa kahvimukissa tarjoiltuna, lisänään uusin sisustuslehti ja pala tummaa suklaata… Vieressä loimuaa takkatuli… Toimii aina niin viikonloppuna kuin rankan työpäivän jälkeenkin 🙂

 126. Täydellinen kahvihetki on kiireetön ja lämmin kesäaamu oman kodin terassilla miehen kanssa, lasten vielä nukkuessa.

 127. Täydelliseen kahvihetkeen kuuluu itseleivottu kakku, kiireettömyys ja kesäinen huvimaja.

 128. Täydellinen kahvihetki on ainakin näin talvisaikaan ulkoilun jälkeen kun voi lämmitellä käsiä lämpimän kupin ympärillä. Maitokahvia ja pieni suklaakeksi, nam:)

 129. Päivän toinen kahvihetki, kun vauva on mennyt päiväunille. Rauhassa päivän postia lueskellen ja jotain piristävää syötävää kera kahvin.

 130. Täydellinen kahvihetki on aamulla, kun (jos) saa omassa rauhassa juoda sen kupillisen kahvia, lapset touhuavat omia touhujaan ilman riitoja. Tai päiväkahvi ystävän kanssa höpötellessä.

 131. Kaikessa rauhassa aamulla pöydän ääressä ikkunasta katsoen järvelle aamun valkenemista. Kahvia ja pari paahtoleipää omatekoisella omenahillolla.

 132. Ihana arvonta! Rauhallinen aamukahvihetki, kun lapset vielä nukkuvat!

 133. ISO kuppi maitokahvia, jalat ylös ja vain kellon hiljainen tikitys taustalla.

 134. Aamukahvit ja päivän sanomalehden lukeminen kaikessa rauhassa, ilman kiirettä ennen töihin lähtöä….illalla sama kuvio töiden jälkeen mutta lehti vaihtuu hyvään sisustuslehteen.

 135. Italialainen kahvila ja kuppi ekspressoa – pelkkä ajatuskin tuo arkeen joskus lämpöä

 136. Kiireetön, keväinen/kesäinen sunnuntai aamu, aurinko paistaa ja lämmittää, iso kuuma kupillinen lattea sohvan nurkkaan käpertyneenä, oman lempiohjelman tai -lehden parissa. Niistä on parhaat kahvihetket tehty 🙂 Ihanaa kevättä Suvi, kiitos inspiroivasta ja kauniista blogistasi!

 137. Nauttisin kahvini yhdessä työpäivän jälkeen puolisoni kanssa. Hektisen työpäivän jälkeen on mukava istahtaa kupposen äärelle ja vaihtaa rauhassa kuulumisia.

  -viipei

 138. Aurinkoinen kevätilma, viltti ja oma terassi. Kahvimuki täynnä herkullista kahvia, jota nautimme avomiehen kanssa vierekkäin jutellen.

 139. Monen muun kommentoijan lisäksi yhdyn samaan kuoroon eli kiireetön aamu ja iso kuppi kahvia, katsellen samalla ulos maailman kiireellistä menoa. Siinä hetkessä on niin levollinen olo, kun voi vaan olla ja nauttia omasta kiireettömyydestä 🙂

 140. Vauva ekoilla torkuilla yläkerrassa, neljävuotias aamulastenohjelmien ääressä telkkarihuoneessa. Minä 10 minuuttia ihan yksin rauhassa. Olen vaan, katselen ulos ikkunasta ja hörpin kahviani.

 141. kun on saanut lapset päiväunille ja saa ison kupin kahvia ja lempi lehdet nenänsä eteen =)

 142. Parhain kahvihetki toteutuisi varmastikin oman kodin idän puoleisella terassilla aurinkoisena aikaisena raikkaana kesäaamuna. Mukana tietysti aamun lehti, tuoretta hyvää kahvia ja esimerkiksi mansikoilla ja Brie-juustolla täytetty tuore croissanti. Huoh. Terassi on tosin tekovaiheessa eikä pihakalusteitakaan ole vielä. 🙂

 143. Täydellisimmät kahvihetkeni olen kokenut tyttäreni kanssa ostosreissun lomassa cappuccinon äärellä. 16 -vuotiaan kanssa voi kokea uskomattomia keskusteluja <3

 144. Hei ja Mie sanon suoraan,et mulle on varmaankin oikeesti täydellinen hetki se kun nyt ja kun täältä Lapista nämä lumet sulaa,, juoda omalla lasiterassillani oman kultani kanssa oikeat kahvit soffalla istuen ja nauttien aamu auringosta, MIKSI? no mie viime kesänä siihen sain lasit paikalle ja siihen asti kestänyt työ ja haaveilu alkoi jo1994 jolloin rakensimme talon mut ensikesänä se on (LUULTAVASTI) valmis, siinä on kommeluksia sattunut matkalla, suurin se kun viime kesänä tipuin terassin ylä reunasta laatoitukselle ja loukkaannuin,olen ollut nyt jo 8kk sairas lomalla ja loppua ei näy mut toivossa elän et ensikesänä, juhannuksen korvilla SE TAPAHTUU omalla terassilla KAHVIT AAMULLA,ilman hyttysiä, aivan sillee rennosti vaan ,,..hyvää kevään odotusta kaikille!!!

 145. Täydellinen kahvihetki voi olla kovin monenlainen> Pitkästä aikaa hyvä ystävä nokan edessä ja latte reippaasti karamellikastikkeella tai kesällä viikonloppuna pihalla auringon paistaessa.

  Mutta jos haetaan sitä täydellisintä kahvihetkeä, se tapahtuu aina ulkomailla.
  Vatsassa kihelmöi ilo ja jännitys, kun astun ennalta ei tuttuun tunnelmalliseen kahvilaan. Mielikuvissani kyseinen kahvila on perheyritys jo monessa polvessa.

  Aidot posliinikupit, turinointia omistajien kanssa kahvilan taustasta. Ja jokin paikallinen herkku/erikoisuus kylkeen. Rapea sämpylä, paikallisella juustolla ja vaikkapa parmankinkulla ja ihana erikoinen leivos.

  Nämä niitä kahvittelun kohokohtia, jotka muistaa läpi elämän.

 146. akkudukkula Reply

  kuuden pienen lapsen äitinä sanoisin,että haaveilen kesäisestä aamukahvista omalla terassilla lintujen laulua kuunnellen.yksin,ennen kuin muut on herännyt.

 147. En juo päivittäin kotona kahvia, mutta kaupunkilomilla (erityisesti Italiassa & “kahvilakaupungeissa” esim. Wienissä ja Pariisissa) tykkään istuskella kahvikupin äärellä ja ihmetellä vieraan paikan menoa. Heh, ihan joka vuosi ei välttämättä siis tule noita “unelma-kahvihetkiä” 😉
  Ja kotona (yleensä viikonloppuisin) hyvän aterian päätteeksi mieli tekee kupposta toisinaan. Toistaiseksi se on tarkoittanut pannu- tai pressokahvia.
  Mukavaa kevättä 🙂

 148. Hetki aikaisin aamulla ihan kaikessa rauhassa, ilman että muu maailma ehtii vielä kaydä kimppuun vaatimuksineen.. ei onnistunut tänäkään aamuna

 149. Ann-Mari Mattila Reply

  Kesäinen sunnuntai-aamu, kaffkuppi ja pala suklaata parvekkeella nautiskellen.

 150. Paras kahvihetki. Kevättalvi ja aurinko. Istahdan terassin penkille aurinkoon ja nautin kahvini lämmittävässä auringonpaisteessa. Ihanaa ja piristävää!

 151. Aurinkoisena aamuna omalla terassilla yhdessä rakkaan mieheni kanssa, lintujen laulua kuunnellen ja aamulehtiä lueskellen <3

 152. Paras kahvihetki no se voi olla milloin vain kun tekee mieli jotain oikein hyvää 🙂

 153. Aamulla yksin tai perheen kanssa lempinojatuoli & lempimuki, tiedossa mukava päivä.

 154. Paras kahvihetki on aamulla yksin. Seurana vain blogit ja joku radion aamuohjelma. 🙂

 155. Suuri kupillinen lattea ja pari palaa mahdollisimman tummaa suklaata ihan itsekseen. 🙂

 156. Täydellinen kahvihetki alkaa aamulla, jolloin on aikaa ja saa rauhassa olla vaan. Latte tai kaakaokahvi on suosikkejani ja tietenkin parasta, jos saa nauttia samalla muutaman palan suklaata 🙂

 157. Höyryävä aamulatte ruokapöydän ääressä ennen lasten heräämistä, seurana Hesari. Taustalla soi Henri Salvador, aamuaurinko syleilee kaupunkinäkymää ja avoimesta ikkunasta puhaltaa raikas meri-ilma.

 158. MIkä vaan aamu, kun voi istua parvekkeella ja lukea hesaria lintujen livertäessä taustalla. Yhtä ihanaa, jos ei parempaa, on tavata hyvä ystävä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia kahvikupposen ääressä.

 159. Taina Sivonen Reply

  Nautiskelija:
  Nautin talvi – ja kevättalven aamukahvit ihaillen lumista luontoa ja auringon kimallusta hangella. Muu perhe on jo lähtenyt päivän askareihin, olemme kaksin koiran kanssa keskellä ihanaa hiljasuutta.

  On rentouttavaa kääriytyä lämpöiseen shaaliin, pujottaa villasukat jalkaan ja asettua pöydän päähän pehmustettuun tuoliin nauttimaan kuumaa maitokahvia ja katselemaan ulos. Tuvan ikkunasta avautuu kaunis, luminen pelto- ja metsämaisema, selän takaa kantautuu leivinuunista tulen pauke, eikä mistään kantaudu häiritsevää melua, on vain syvä maaseudun rauha. Kädet lämpiävät ison sinisen Taika-mukin ympärillä ja ajatukset saavat harhailla, kukaan, eikä mikään häiritse.

  Mietin miten onnellinen olen saadessani vihdoin asua unelmakodissa maalla ja nauttia pienestä arjen luksuksesta, kahvista. Tuskin maltan odottaa kesäaamuja ja kahvihetkiä ulkona, rapuilla istuen ja linnunlaulua kuunnellen. Mitä muuta sitä kaipaa, siinä on kaikki tarvittava.

 160. Kiireetön aamuhetki, edessä ihana aamiainen ja hesari, kädessä höyryävän kuuma espresso.

 161. Aamukahvia ei voita mikään. Se ensimmäinen hörppäys höyryävästä mukista… Täydellinen hetki :). Ilman aamukahvia koko päivä on pilalla.

 162. Täydellinen kahvihetki on viikonloppuaamuna talvella keittiön pöydän ääressä ja kesällä omalla takapihalla. Kuppina pitää olla ehdottomasti Pip Studion kuppi ja mutteripannulla keitetyssä kahvissa loraus kuohukermaa. Edessä kirja tai lehti eikä kiire minnekään – ah! Onneksi kohta on taas viikonloppua 🙂

 163. Paras kahvihetki on ehdottomasti ensimmäiset kesän lämpöiset päivät jolloin pääsee parvekkeelle kahville avokin kanssa! 🙂

 164. Täydellisen kahvihetken tekee hyvän kahvin lisäksi vielä parempi seura. Kiireetön tunnelma ja ehkä vielä vähän tummaa suklaata tai pala juustokakkua oheen. Siinä se.

 165. kiireetön, rauhallinen, keväinen aamu ja kuppi ihanaa lämmintä 🙂

 166. Kahvi on itselleni todella tärkeä päivittäinen eliksiiri. Ilman en osaa toimia. Aamukahvi ja päiväkahvi on siis hörpittävä vaikka missä ja miten vain. Olisi ihanaa (ja hiukan utopistista) saada nauttia kuppi kuumaa vastakeitettyä kahvia ihan rauhassa terassilla lintujen laulua kuunnellen ja raikasta aamuilmaa hengitellen. Mutta arjessa kahvi on usein jo vähän seissyttä, kylmää ja kiiressä kiskottua…

 167. Kahden alle 2v. lapsen äitinä paras kahvihetkeni on iltapäivällä lasten päiväunien aikaan. Kahvi toimii kyllä itsessäänkin ja ilman lisukkeita, mutta joskus on ihana ottaa sen kanssa esim. pala ihanaa suklaata ja nautiskella oikein kunnolla. 🙂

 168. Sitä kun on metässä keräämässä polttopuita niin kyllä se kahvi maistuu niin mahottoman hyvältä siinä kannon nokassa istuen,mettän huminaa ja lintujen laulelua kuunnellen 😀

 169. Tiitiäinen Reply

  Täydellinen kahvihetki on kesämökin rauhassa kesäillassa. Minulle ainut paikka missä juon kahvia. Nauttisin tarjoilla tällä kahvia miehelleni, joka on suuri kahvin ystävä.

 170. Vähän samoilla linjoilla kuin muutkin.. 🙂 Mutta paras kahvihetki on viikonloppuna, iltapäivällä, kun on käynyt koirien kanssa lenkillä ja jumpassa. Sitten on hetki aikaa rauhoittua, suunnittelee ruuanlaittoa jne. Se on parasta! Siihen hetkeen sopisi myös tämä kahvikone 😉

 171. Täydellinen kahvihetki syntyy kun on aivan hiljaista. Istun sohvalla torkkupeiton alla ja aurinko hiipii sisään ikkunoista.

 172. Täydellinen kahvihetki on se kun saa hässäkkäaamun jälkeen lapset ulos peuhaamaan hankeen ja saa juoda rauhassa kupin kahvia ja samalla katsella ikkunasta kun pienet pörsköttää lumessa:)

 173. Yksin rauhassa keittiönpöydän ääressä, aurinko paistaa, juuri saapunut tuore sisustuslehti, suklaapiirakkaa tms. suklaista… njam..

 174. Täydellinen kahvihetkeni on kesäaamuna omalla terassilla. Aurinko paistaa ja käki kukkuu 🙂

 175. Hyvän ystävän kanssa kiireetön hetki tunnelmallisessa kahvilassa kuulumisia vaihdellessa!

 176. Rauhallinen hetki kera hyvän kahvin ja pienen herkun kiireisen arjen keskellä.

 177. Viikonloppuna, kun aamuaurinko paistaa ihanan lämmittävästi sisään. Kahvikupponen käteen ja istahdan nojatuolille, jossa on shiatsu selkäistuin. Miten ihanaa siinä on juoda kupponen kahvia silmät ummessa ja nauttia auringosta ja hieronnasta samanaikaisesti. Mukava päivän aloitus kaikessa hiljaisuudessa.

 178. Aamukahvi sanomalehden ääressä lasten vielä nukkuessa. Niin harvoin saan tästä nauttia! 😀

 179. Täydellinen kahvihetkeni on kesällä mökin laiturilla jalat järvessä ja aamuauringon lämmittäessä mieltä ja kahvimukia skoolaten rakkaani kanssa. Voi, olisipa pian kesä!

 180. Täydellinen kahvihetki on rakkaan ihmisen seurassa, kauniissa miljöössä, kera ihanan konvehdin tai pikkuleivoksen. Olen huomannut nauttivani erityisesti kahvihetkistä ulkomailla, kun istuu alas terassille, katselee ohikulkijoita ja selailee juuri otettuja valokuvia.

 181. Rauhallinen iltapäivähetki kotona; vain minä, hyvää kahvia ja hyvää luettavaa.

 182. Täydellinen kahvihetki on mökillä lauantainaamulla auringon lämmittämällä laiturilla hyvän ystävän vieressä varpaiden lipsutellessa laineita, tietäen että vielä on tämä ja huominen aikaa olla vaan..

 183. Täydellinen kahvihetkeni on ennen töihin lähtöä kun olen yksin kotona kahvikuppi kädessä ja hyvä muotilehti edessä.

 184. Kotisohvalla aurinkoisena talvipäivänä hiihtolenkin jälkeen, nautittavana vaahtopäinen latte vaaleanpunaisesta lattemukista sekä muutama keksi, italialainen biscotti tai kookoskeksi.

 185. Sellaiset aamut, kun ehditään poikaystävän kanssa istahtaa yhdessä alas, eikä kummallakaan ole kiire kouluun tai töihin.

 186. Maanantaipäiväthän on aina tunnetusti kamalia ja väsyttäviä, joten meille on tullut miehen kanssa tavaksi maanantaipulla! Eli aina maanantaisin töiden ja koulun jälkeen käydään jossakin kahvilassa kahvilla ja pullalla. Piristää mieltä kummasti ja jaksaa maanantaitkin paremmin, kun on jotain kivaa mitä odottaa!
  Tietty tätä voisi kotonakin toteuttaa, mutta minä juon pelkästään erikoiskahveja, eikä meillä kotona ole niiden tekoon sopivia välineitä.

  Toimii myös upeasti perjantaisin, perjantaipullon sijasta!;)

 187. Vaikea sanoa mikä olisi se kaikista täydellisin kahvihetki, sillä usein juuri niihin hetkiin liittyy ripaus onnea. Kiireinen aamutermarikahvi bussissa auringonpaisteessa, kävelyllä rakkaan kanssa tai ihan kahvilassa ystävän kanssa.

 188. Iltakaffet yhdessä mieheni kanssa ja mahdollisesti keksi..tai pari 😉

 189. Täydellinen kahvihetki…??
  Aikaisin aamulla, omalla terasilla utuisessa auringonnousussa. Höyryävä tumma kahvi (iso muki)
  kädessä, mies pöydän toisella puolella. Linnut laulavat, koirat makaavat raukeana terassilla aamulenkin jäljiltä ja murkut nukkuu eli täydellistä:)

 190. Täydellinen hetki on juuri ennen koululaisten tuloa kotiin, jos vielä vauvakin nukkuu päiväunia. Hetki ihan itsekseen, mieluusti kahvin kanssa vielä jotain hyvääkin, joka on ollut piilossa pieniltä herkkusuilta. 😉

 191. Sunnuntai aamu. Ihana kahvin tuoksu. Oma rakas sohvalla vieressä… aurinko kutittaa nenää…

 192. Äitiyslomalaisena odotan kuin kuuta nousevaa, että mieheni saapuu kotiin. En siksi, että saisin lastenhoitoapua, vaan jotta saisimme juoda yhdessä iltapäiväkaffet! Lapset pyörivät ympärillä ja kahvitellessa kootaan usein palapeliä yhdessä. Ihania hetkiä!

 193. Hannakaisa ukonaho Reply

  Veisin koneen toimistolle ja näin työntekijäni saisi uudenlaisen kahvinautinnon!

 194. Minun täydellinen kahvihetkeni ajoittuu lauantaiaamuun, kun saan rauhassa istua keittiösaarekkeen ääressä päivän lehteä lukien, ilman että on kiire minnekään. Kahvikuppi vasemmassa kädessä ja oikealla kädellä rapsuttaen kissaa, jolla on tapana aina hypätä viereiselle tuolille aamiaistamme seuraamaan ja rapsutuksia hakemaan. Siitä on täydellinen kahvihetki tehty 🙂

 195. Täydellinen kahvihetki on rauhallinen kesäaamu. Kesäaamuna omalla terassilla juotu kahvi kera sanomalehden ja lintujen laulua taustalla. Siitä on paras kahvihetki tehty.

 196. Aamun Hesarihetki omassa rauhassa kera maitokahvikupillisen !
  -elinainen-

 197. Itse nautin vain kahvin ihanasta tuoksusta 🙂 Mutta täydellinen on se hetki kun avopuoliso pistää viikonloppuaamuna mutteripannun “tulille” ja vaahdottaa maidon ( josta osa tulee minun kaakaooni ;D ) = kiireetön aamu kera rakkaan on parasta 🙂

 198. Täydelliseen kahvihetkeen sisältyy kahvin lisäksi auringonpaistetta, oma rauha, suklaata ja hyvää lukemista.

 199. Täydellinen kahvihetki jaetaan ystävien tai rakkaan kanssa, kera suklaan.

 200. Täydelliseen kahvihetkeen liittyy hiljaisuus lasten nukkuessa ja tietenkin tietokone tai hyvä lehti. Mitä sitä muuta ihminen kaipaisi…

 201. Täydellinen kahvihetkeni on ehdottomasti aamulla terassillamme tai parvekkeellamme kun aurinko alkaa hieman lämmittämään 🙂

 202. Niitä on kolmenlaisia:
  * kesäaamu terassilla kera ison maitokahvin ja Hesarin
  * ystävien kanssa hyvän ruuan päälle juodut jälkkärikahvit
  * termarikupillinen kahvia mukana, kun auto käynnistyy kesälomaretkeen perheen kanssa.

 203. Parhaalta kahvi maistuu hyvässä seurassa. Kun saa rauhassa juoda, ilman kiirettä ja samalla nauttia herkuista ja hyvästä seurasta.

 204. Silloin kuin lapset vielä nukkuu, koti hiljainen ja järjestyksessä. Kahvikupponen kera päivän lehden.Aaaaahhh!

 205. Rauhallinen aamu arkena tai viikonloppuna. Kahvi pitää saada nauttia kiirehtimättä

 206. Rauhallinen hetki, auringonpaiste, parveke, hyvä aikakausilehti ja kuppi hyvää kahvia.

 207. Lämmin kesäaamu mökkirannan kalliolla meren liplatusta kuunnellen, rauhassa kahvia siemaillen Iittalan Taika-mukista, rakkaani seurassa.

 208. Aurinkoinen kesäaamu ja kuppi kahvia veneen kannella luonnon ääniä kuunnellen. Parasta.

 209. Parhain kahvihetki on iltapäivällä, silloin kun olet juuri saanut pienet rakkaat, kiljuvat, uhmakkaat lapsesi päiväunille ja voit nauttia vastakeitetyn kahvisi rauhassa, ilman että kukaan roikkuu jalassa, kiipeää syliin tai huutaa pyyhkimään 😉 Kahvihetken kruunaa muutama pala(=levyllinen) suosikkisuklaata 🙂

 210. Aamulla kun muu perhe ei ole vielä herännyt, istun sohvalla hiljaisuudessa ja nautin auringonpaisteesta joka tulvii sisään isoista ikkunoista. Kupissa tummapaahtoista kahvia pienellä lorauksella maitoa.

 211. Omilla portailla aamuauringon paisteessa kuunnellen kun lumi sulaa ja ei ole kiire mihinkään… Ps. Kahvikone ilahduttaisi erityisesti syntymäpäiväni takia (nyt viikonloppuna) 😉

 212. Täydellinen kahvihetki on silloin, kun olen herännyt aikaisin aamulla, saanut aikaiseksi hyviä ja tarpeellisia juttuja, kuullut hyviä uutisia ja liikkunut ulkona. Kaiken tämän jälkeen palaan juuri siivottuun puhtaanraikkaaseen kotiini, katan pöytään jonkin tavallisesta poikkeavan välipalan, kuten pullan tai vastaavan kahvileivän ja valmistan itselleni kupin hyvää kahvia. Sitä nauttiessani tunnen, että tällä päivällä on minulle vielä paljon annettavaa.

 213. Hyvä kahvi, pari palaa suklaata ja sisustuslehti tai blogien lukua. Eikä kiire minnekkään!

 214. Pienestä kahvihetkestä nautin päivittäin! Kun päivän “kotityöt” on tehty, pikkuiset on saatu päiväunille ja on ihanan hiljaista! Olen joskus haaveillut tälläisestä kahvikoneesta:)

 215. Aamukahvi hesaria lukiessa ja täytettyä croisanttia syöden +pieni pala suklaata… Auringon paisteesta ei olis haittaa 🙂

 216. Pienen taaperoikäisen lapsen äitinä täydellinen kahvihetki on sellainen, jossa saan kaikessa rauhassa juoda kahvikupposen jos toisenkin hyvän kahvileivän ja lehden kera. Ihanteellinen paikka on kesällä auringon paistaessa omalla terassillamme….tulisipas jo kesä 🙂

 217. Komppaan äitejä edellä: paras kahvihetki on kahvihetki ilman keskeytyksiä:). Melkoinen harvinaisuus nykyään..

 218. Kahvilassa yksin ilman lapsia;) ihmisvilinää tuijotellen ja laadukasta naistenlehteä selaillen!

 219. Täydellinen kahvihetki on aikaisin aamulla, kun muut perheenjäsenet vielä nukkuvat. Kädessä kupillinen tuoretta juhlamokkaa, istua lämpimänä kesäaamuna terassilla ja kuunnella linnunlaulua. Aurinko lämmittää jo ja pian siirrytään jo kesäaikaan 🙂

 220. Omassa rauhassa puhtaassa kodissa, tulppaaneja maljakossa. Edessäni sisustuslehti, suklaata ja maitokahvia lempimukissa.

 221. Sini-Pauliina Reply

  talvella takkatulen ääressä, luonnonvalossa ja viltin alla nojatuolissa on ihana juoda kahvia

 222. Aamulla, ennen kuin muut ovat heränneet. On hiljaista. Sanomalehden rapinaa ja hännän hipaisu pöydän alla, kun kissa kulkee kupilleen.

  Vuoden paras kahvihetki on ensimmäinen kupillinen keväällä talven jälkeen terassilla, mielellään jonkun makean herkun kanssa. Ihan juhlahetki!

 223. Itselläni kahvi kuuluu erityisen vahvasti osaksi työpäivää. Kuppi lämmintä kahvia eteen ja uppoutuminen johonkin on hyvä työpäivän kahvifiilis. Kotona kahvi on yleensä osa viikonloppuaamuja, jolloin tv-tason päällä olevasta kupista siemailen kahvia samalla kun “möyrin” koirien kanssa lattialla.

 224. Hanna Kangasvieri Reply

  Aikainen kesäaamu omalla parvekkeella kahvikupin kanssa. Katujen vilinää katsellessa.

 225. Täydellinen kahvihetki on joku rauhallinen lauantai- tai sunnuntaiaamu ilman kiirettä hyvän aamupalan kera.

 226. Viikonloppuaamu, ei mitään ohjelmaa kalenterissa, puuhellassa tuli, pöydällä aamun lehti ja iso lasi lattea.

 227. Täydellisessä kahvihetkessä keittelen tuljaisiks itselleni tuomaa tummapaahtoista kahvia ja palaan kupin ääressä takaisin Barcelonan kujille 🙂

 228. Iltapäiväkahvi terassilla kauniina päivänä lasten nukkuessa päiväunia.

 229. Päiväkahvi lapsen nukkuessa, hetki omaa aikaa kera jonkun herkun! 🙂

 230. Täydellinen kahvihetki on aamukahvi muumimukista oman kodin terassilla alkukesän tuoksuineen rauhallisena vapaapäivänä, kun muu perhe nukkuu vielä.

 231. Viikonloppuaamu, sanomalehti, musta kahvi + itseleivottu kahvikehrä = täydellinen kahvihetki

 232. Murkinamasu Reply

  Kahvilassa, kun kahvi on jonkun muun tekemää. Kun saa istua vaan paikoilleen ja ihmetellä. Kahvi ja paljon maitoa, lämmitettynä ja vaahdotettuna.

 233. Täydellinen kahvihetki on kiireetön, hyvän ystävän kanssa jaettu, jossa kahvin kanssa on jotain hyvää syötävää ja ehtii käydä läpi kaikki kuulumiset ja juorut!

 234. Metsäretklle otettu kahvi termarissa. Joskus on laiskottanut, emmekä ole ottaneet termarikahvia mukaan. Metsässä on harmittanut kovasti moinen. Joten siitä lähtien kahvitermari on kulkenut mukana marja- tai sieniretkillä.

 235. Ihan paras tällä hetkellä on kevätaurinkoon takapihalla vilttiin kääriytyneenä tuulen suojassa 🙂

 236. Vapaapäivä kesäaamuna, parvekkeella hyvää kahvia ja aamupalaa nauttien. Toki aurinkoisella kelillä.

 237. Täydellinen kahvihetki on omassa keittiössä aamuauringon valossa, hiljaisuudessa. Kupillinen kahvia ja pala tummaa suklaata & ikkunasta avautuva maalaismaisema.

 238. Tykkään juoda keskipäivän kahvit kun poika on päikkäreillä koneen tai hyvän lehden kanssa. Latte on suosikkini ja olisikin ihanaa jos voisi tehdä hyvää lattea ihan kotona. Kunhan vielä kesä tulee niin tuolla pihalla…

 239. Täydellinen kahvihetki on hyvän ystävän seurassa nautittu erikoiskahvi, juurikin kyseisestä kahvikoneesta nautittuna tulee eräs mukava hetki mieleeni:)

 240. Täydellinen kahvihetki on rauhaisa aamukahvi oman kullan kanssa, vailla kiirettä mihinkään 🙂

 241. Rauhallinen kesäaamu mökkilaiturilla, auringonsäteiden lämmittäessä vain laineitten liplatusta kuunnellen.

 242. Täydellinen kahvihetki on tehty kiireettömyydestä, makujen nautinnosta yksin tai rakkaiden ympäröimänä. Täydellinen kahvihetki ravitsee sielua ( ja makunystyröitä ) =)

 243. Ehdottomasti aamulla perheen/ystävien kera ulkona/terassilla/kuistilla tms päivän toimia suunnitellen ja nautiskellen kiireettömästä aamusta. Tulee sellainen kaikkivoipa olo 🙂

 244. Minun täydellinen kahvihetkeni on tällä hetkellä kauniissa vaaramaisemissa, laskettelurinteen aurinkoisen terassin lämpimimmässä paikassa. Kahvi höyryää kupissa ja aurinko “pakottaa” silmät kiinni 🙂 iiihanaa!

 245. Paras kahvihetki on kesällä mökillä, kun aamuauringossa saa nauttia lintujen sirputuksessa ison kupin maitokahvia saunan portailla vailla kiireitä.

 246. Rauhallinen viikonloppuaamu, milloin ei ole kiirettä mihinkään. Aurinko paistaa porottaa.

 247. Parhaan kahvihetken olen viettänyt pilkkireissulla. Aurinko paistoi, ahven nyki ja styroksinpala ja kahvi lämmittivät.

 248. Rauhallinen ja hiljainen viikonloppuaamu pitkien unien jälkeen, lehti ja latte, täydellistä ;)!

 249. Täydellinen kahvihetkeni: aikainen kesäaamu, aurinko paistaa ja ei ole kiire minnekään 🙂

 250. Aamuinen rauhallinen kahvihetki päivän sanomalehden kanssa, kun muut vielä nukkuvat…

 251. Minun täydellinen kahvihetkeni koostuu erikoiskahvista, muutamasta palasta suklaata ja hyvästä lehdestä tai ystävän seurasta.

 252. Täydellinen kahvihetki on minunkin mielestäni se aamukahvihetki (joskin vähän vielä parempi on viikonlopun aamupäiväsellainen): kuppi käteen, läppäri syliin ja sohvalle lukemaan samalla blogeja. 🙂 Ja kahvissa pitää olla kuohukermaa! Mutta ei sentään sokeria.

 253. Ikävä kyllä taitaa aina töissä kahvi maistua parhaimmalle. Ehkä vielä se päivän ensimmäinen kuppi!

 254. En itse juo kahvia, mutta miehen täydellinen kahvihetki on kesäaamuna terassilla.

 255. Oi kun täällä on yli 300 ihanaa kahvihetkeä, joista jokaisnen voisi olla oma lempparikahvitteluhetki:) Ihanaa on kahvitella rauhassa kesäpäivänä terassilla tai viikonloppuna aamun lehteä lukien. Parasta kahvihetkessä on siis kiireettömyys.

 256. No kyllä se on se päivän ensimmäinen kuppi. On se sitten arkena vähän hätäsempi versio, tai viikonloppuna kaikessa rauhassa nautittu.

 257. Päiväkahvi netin äärellä kun lapset leikkivät rauhassa… Jotain makeaa täytyy kahvin kanssa saada 🙂

 258. Kevään ensimmäinen kahvittelu ulkona terassilla. Kahvin seurana pala minttu-tummaasuklaata. ( Tosin sää tiedotusten perusteella sitä ekaa kertaa saa vielä vähän odotella)

  -Anessa

 259. itse tehtyä vadelmapiirakkaa, vaniljakastikkeen kera. Lauantai alkuilta ja sauna lämpiämässä 🙂

 260. Itse asiassa minä en juo kahvia ollenkaan, mutta kone olisi omiaan miehelle aamuihin. HIljainen eikä lapset heräisi kahvinkeittimen ääneen 🙂

 261. Paras kahvihetki on aamuisin omassa rauhassa ja hiljaisuudessa. Samalla lueskelen blogeja ja sähköposteja.

 262. Kiireetön aamu, Hesari ja iso kuppi kahvia. Vuodenajalla ei väliä, kaikki aamut käy;)
  t. Tiina

 263. Täydellinen kahvihetki on jos päivän saa aloittaa pitkällä ja rauhallisella aamulla kahvikuppi kädessä blogeja lukien.

 264. Täydellinen kahvihetki koittaa lapsen päiväunien aikaan. Kuppi kuumaa kaffia, kenties nisun kera. Ai että! 🙂

 265. Itseasiassa minä en juo kahvia, eikä kyllä miehenikään. Meillä ei siis kulu kahvia juuri ollenkaan. Siis vain vieraille. Ja voi surku, miten pahaa kahvia vieraat joutuvat välillä juomaan, kun 1. me ei osata keittää sitä 2. saattaahan ne meidän kahvit olla jo parhaat arominsa menettäneitä. Kahvikone voisi olla pelastus. saisivat vieraat nauttia meillä hyvää kahvia.

 266. Karita Saarinen Reply

  Heti työpäivän jälkeen, ennen arkiarkareiden pariin menoa. Kuppi vahvaa kuumaa kahvia, aamulla kesken jäänyt sanomalehti ja rauhoittuminen. Tästä ei kahvihetki parane 🙂

 267. Täydellinen kahvihetki on Hetki Omaa Rauhaa arjen kiireestä ja lapsilta. Siihen ei tarvita välttämättä muuta kuin iso kuppi hyvää maitokahvia, mutta ihanan nautinnon siitä tekee hyvä voileipä tai jokin leivonnainen tai suklaa ja Hesari tai uusi postilaatikosta juuri kolahtanut sisustuslehti.

 268. Täydellinen kahvihetki on aurinkoisena päivänä kotikaupungin joen rannassa vietetty kiireetön hetki. Kuppi kaupungin makoisinta kahvia ja joku ihana herkku vielä mukaan. Sitten vain istutaan hiljaa ja katsellaan ihmisiä.

 269. Lauantaiaamu, kiireetön hetki. Himoitsen aina jotain erikoiskahvia. Tähän asti se on ollut pussi-cappucino tai kylmäkahvi-vaniljakastike sekoitus 😀 Tämä olisi luxusta!

 270. Työpäivän jälkeen, lapset omiin touhuihin, päivän Hesari, hyvä voileipä ja kuppi kahvia. Ja taas jaksaa loppuillan hulinaa.

 271. Mun täydellinen kahvihetki on aamulla, kun kävelen yliopistolle auringon paisteessa ja ostan kahvilasta laten mukaan! Arjen luksusta 🙂

 272. Unelmien kahvihetkeen kuuluu ehdottomasti kiireettömyys. Muutoin se voi olla vaikka kahvittelu ystävien kanssa kahvilassa tai sunnuntaiaamun kahvihetki lehteä lukien.

 273. Täydellinen kahvihetki on _minä tahansa aamuna_. Olen vielä kotiäiti ja vaikka lapsen kanssa herätään samaan aikaan, on tytär oppinut antaa minulle hetken aamuisin. Hän katsoo siis piirrettyjä sängyssä (peittelen hänet sinne aamupalan ja juoman kanssa) ja minä luen blogeja kahvikuppi kädessä tunnin verran. Ihanaa!

 274. Täydellinen kahvihetki koostuu kiireettömästä aamusta kotona sängyssä kahvista nauttien!

 275. Niitä on kaksi! 🙂
  Toinen on kotona kun tyttö nukkuu -keitän kahvit, otan pari palaa suklaata ja aloitan selaamaan uusinta sisustuslehteä 🙂
  Sitten toinen on hyvän ystävän tai mieheni kanssa kaksin kaupungilla istuessa viilenevänä kesäiltana..:)

 276. Malttamattomasti hörpitty kahvi oman projektipäivän lomassa, kun ei millään raskisi edes syödä.

 277. Ehdottomasti vapaa ja kiirentön lauvantai. Lapset leikkii ja koti siivottuna istun kahvikuppi kädessä nauttien elämästä.. AAh kohta on vapaa ja ansaittu viikonloppu edessä.

 278. Talo on siivottu, lapset nukahtaneet (helposti) päiväunille ja päivän postissa tullut joku sisustuslehti, jota ehtii sitten rauhassa kahvin kanssa lueskella…

 279. Paras kahvihetki on aamuisen juoksulenkin ja suihkun jälkeen, istua pöytään höyryävän kahvin ja hyvän pikkupurtavan ääreen!

 280. Paras kahvihetki on kiireetön kupillinen viikonloppunaamuna sohvan nurkassa viltin alla.

 281. Rauhallinen ja aurinkoinen iltapäivä, lasten ollessa päiväunilla, maukas latte runsaalla maitovaahdolla kera hyvän sisustuslehden…

 282. Kesäaamuna terassilla linnut visertää ja kärpänen pörrää kukissa seuraat sitä ja nautit samalla kahvikupposta. Siinä on ainekset nautinnolliseen Suomen suveen ja kahvihetkeen.

  Paula 🙂

 283. Lauantaiaamun kahvi, kun mies vielä nukkuu, lapset touhuavat omiaan, Hesari on nautittu muun aamupalan kanssa ja kahvikupin kera saa nauttia sisustusblogit rauhassa. Vielä, jos aurinko paistaa… (Melkein tuntuu huijaamiselta olla täällä näin iltasella…)

 284. Sunnuntaiaamun suodatinkahvi, kotitekoinen pulla ja Hesari kuuluvat täydellisen kahvihetkeeni!

 285. Starbucksin Double mocha kermavaahdolla ja niiden ihanalla löhö-olohuonesohvalla nautittuna tai Pariisissa cafe au lait täydellisen croissantin kera keväisenä päivänä….

  Oi, johan nosti matkakuumeastetta 😉

 286. Hiljainen aamu. Talvina lämmin takka vierä. Kesänä aurinkoinen parvekella.

 287. Auringon säteissä, terassinovi raollaan, veden lorina, lapset päiväunilla,maidolla!!

 288. Täydellinen kahvihetki; juuri siivottu koti, yhdessä perheen kanssa syöty päivällinen, aurinko. Siihen päälle iso kupillinen kahvia, lehti nenän edessä ja makoisa leivos kyytipoikana. Maistuu!

 289. Täydellinen kahvihetki on kun lauantaina sattuu olemaan vapaapäivä, ja saa pitkien yöunien jälkeen syödä herkkuaamiaisen ja juoda pari kupillista kahvia.

 290. Kiireetön aamu. Perhe nukkuu vielä, saan lukea lehden ja nauttia mukillisen kahvia rauhassa!

 291. Perheen yhteinen viikonloppu-aamiainen! Ekaluokkalainenkin juo maitokahviaan (vähän tietenkin!) ja naureskelemme hänen “kahvihampaansa kolotukselle” 🙂

 292. Täydellisen kahvihetken tekee se kun saa juoda kahvin rauhassa, kahvihetken kruunaa se kun kahvin saa juoda alkukesästä terassilla perheen ja ystävien kanssa aamuauringon jo vähä lämmittäessä, se tuo niin hyvän tunteen elämästä. Ihanaa kohta se aika on.. 🙂

 293. Kevät hangilla hiihtoretken yhteydessä sytytetty nuotio & nokipannukahvit.. Parasta. <3

 294. Hellettä enteilevä kesäaamu terassilla, tuorekahvi, pari palaa suklaata ja sisustuslehti.

 295. Rauhallisen aamun kahvihetki auringonpaisteisella parvekkeella on parasta. Kesää odotellessa! 🙂

 296. Aamukahvi rauhassa pöydän äärellä, mukuloiden leikkiessä tyytyväisinä keskenään. (eli siis hyvin harvinainen hetki 😉 )

 297. Taydellinen kahvihetki on yksin, blogeja tai lehtea lukien,ikkuinoista tulvivassa valossa. Hiljaisuudessa. Toinen, miehen keittamat aamukahvit viikonloppuna!

 298. Se vaihtelee paljon- se voi olla hyvan ystavan seurassa, maitoinen kahvi (kenties hieman maustettu) ja leivos…ja paljon tyttojenjuttuja 🙂 tai hyva kirja/lehti, iso maitokahvi ja leivos tai suklaapala- oma rauha 🙂

 299. Täydellinen kahvihetki on rauhallinen, joka perhearjessa hyvinkin haastavaa. Tuoretta kahvia kahvikupissa, aurinko paistaa ja kaikilla on hyvä olotila. Toisin sanoen oikein harmooninen hetki 🙂

 300. aamukahvilla ja croisantilla hyvän ystävän seurassa ennen työpäivän alkua, aloittaa hyvän työpäivän. Mutta mikään ei voita päiväkahvia terassilla kevätauringon paistaessa, kuppi kuumaa kahvia( kuumalla maidolla) ja jotain pientä (hyvää) palan painikkeeksi lämmin lampaantalja pepun alla suunnitelen kesän puutarha hommia;)

 301. Täydellinen kahvihetki neljän lapsen äidille on aamulla omassa rauhassa. Kupissa kuumaa kahvia, ikkunasta näkyy peltomaisema ja ympärillä täysi hiljaisuus…=)

 302. Kun mies saa tälläisen aamu-unisen naisen lauantaiaamuna kanssaan aamukahville ennen kuin lapset heräävät, se on kyllä ihan parasta. Varsinkin kesäviikonloppuisin makuuhuoneemme parvekkeella.

 303. Yksin rauhassa terassilla aamulehti kädessä ja muutama suklaapala lautasella…nam 🙂

 304. Lämmin kesäaamu parvekkeella hyvässä seurassa, aviomiehen, kuuman laten, croisantin ja pienen suklaaherkun kera.

 305. Täydellinen kahvihetki on rauhallinen aamu, jolloin ei ole kiirettâ mihkään ja kahvia ehtii juomaan kupin jos toisenkin.
  Noora

 306. Tällä hetkellä täydellinen kahvihetki on arkena vietyäni isot lapset kouluun, vauvan nukkuessa, auringon valotttamalla puusohvalla maitokahvi ja pala mantelisuklaata. (Tämä tosin tapahtuu hyvin hyvin harvoin )

 307. Täydellinen kahvihetki on rauhallisena viikonloppuaamuna, jolloin aurinko paistaa ja kahvin saa nauttia vaikka omalla terassilla esimerkiksi tuoreen croissantin kanssa. Kahvina ehdottomasti iso latte pitkästä lasista 🙂

 308. Siisti koti, lasten päiväuniaika, hyvää seuraa, kupponen kahvia ja Fazerin sininen suklaalevy. Näistä aineksista rakentuu täydellinen kahvihetki.

 309. Täydellinen kahvihetki: iso mukillinen Löfbergin tummapaahtoista, perhe ympärillä omissa puuhissaan, sunnuntaiaamu, aikakauslehti ja kevätauringon valaisema lukunurkkaus.

 310. Täydellinen kahvihetki on se kun aurinko paistaa, tuore hesari edessä, ei minnekään kiire ja kupillinen ihanaa juotavaa on edessä.

 311. Paras kahvihetki syntyy kun lapset ovat ulkona, eli rauhassa nautittuna hyvän lehden parissa.

 312. Täydellinen kahvihetkeni on rauhallinen aamu/päivä, aurinko paistaa, jokin hyvä lehti luettavana ja jotain hyvää makeaa syötävänä!

 313. Aurinkoinen aamu mökin terassilla seurana vain mukillinen kahvia ja linnunlaulu.

 314. Arkiaamuisin en juo kahvia, mutta viikonloppuaamut eivät ole mitään isoa maitokahvia, jonka nautin aamuauringon sarastaessa keittiön pöydän ääressä. Hesarin kera tietysti! Jos ei ole tiedossa mitään ohjelmaa, niin saatan vielä kahvihetkeni jälkeen kömpiä unikekoni viereen ja torkahtaa hetkeksi.
  Näistä hetkistä pitää nauttia nyt, sillä muutaman kuukauden päästä meitä on kolme – silloin saattaa kahvihetket muuttua toisenlaisiksi.. 🙂

 315. Kun tulen koulusta, saan tehtyä ruoan ja ruokailtua 1v3kk tyttäreni kanssa ja saan hänet iltapäikkäreille. Keitän kahvia, otan piirakkapalan pakasteesta ja istahdan koneelle lukemaan blogeja. <3

 316. Paras kahvihetki on rauhallinen ja kiireetön sunnuntaiaamu.

  -eliisainen

 317. Täydellinen kahvihetki on yleensä kiireettömänä viikonloppuaamuna lehteä lukiessa ja auringon paistellessa. Vielä paremmaksi sen tekisi tietysti tuollainen kahvikone =)

 318. Ihana, täyttävä lounas takana. Ihana kermakahvikuppi kädessä. Mahtavaa. Taas jaksaa. 🙂

 319. Satu Maarit Reply

  Arkisin pari kuppia tummapaahtoista pressokahvia hesarin ääressä ja viikonloppuna kiireetöntä lattea ja makoisa aamupala.

 320. Viikonloppuaamuna oma rauhallinen hetki lehteä lukien. Kaikki kotona, lapset leikkivät sovussa keskenään.

 321. Aamulla ennen kuin muu perhe herää. Minä, omaa aikaa, lehti ja aamupala.

 322. Kun töissä on hiljaista ja ehtii rauhassa rupatella ja juoda kahvin työkaverin kanssa 🙂

 323. Tällainen olisi ihana kevätauringon lämmittämälle terassille tarjoamaan nautinnollisen kahvihetken. Loistava arpaidea!

 324. Tässähäntämä, menossa parhaillaan. Itse leivottua tuoretta pullaa liian monta 😉 ja kahvia myös muutama kupillinen.

 325. Iso kupillinen lattea omassa aurinkoisessa keittiössä, hyvä lehti ja suklaata.

 326. Missä tahansa, koska tahansa, kunhan kahvi on hyvää&lämmintä ja seura iloista 🙂

 327. Työpäivän jälkeen käyn hakemassa kahvilasta laten mukaan, ja ajelen kotiin sitä nautiskellessa. Ihana päätös päivän työlle.

 328. Mikä tahansa varastettu hetki arjen hektisessä tiimellyksessä:)

 329. Hei! Täydellinen kahvihetki on aamukahvihetki omassa rauhassa, yksinäisyydessä, joka sisältää leivät ja maitokahvin, mahdollisesti myös päivän lehden. Siinä se on.

  Minna

 330. Viikonlopun kahvihetki, juhlamokkaa, pala Fazerin vaaleaa maitosuklaata ja Ilikka-lehti, mikäs sen hienompaa…

 331. Täydellinen kahvihetki on, kun perheen pienin on päiväunilla ja kaksi isompaa tyttöä leikkivät rauhassa ja hiljaa 😀 silloin voi ottaa kupin kahvia ja istahtaa lukemaan pari blogipostausta :))

 332. Puolivuotias päiväunillaan, tuore kahvi isossa mukissa, päivän lehdet ja hiljaisuus. Niistä koostuu paras kahvihetki!

 333. Täydellinen kahvihetki: kesällä terassilla auringossa, päivänvarjon alla. Taustalta kuuluu lasten äänet ja radio sisältä talosta. Tuulee hieman. Edessä lempikahvikuppi täynnä maitokahvia ja jokin kiva sisustuslehti ja oma hetki eikä kukaan häiritse 🙂

 334. Kyllä se rauhallinen aamukahvi sanomalehden kera vie kahvihetkistä voiton!

 335. Täydelliseen kahvihetkeen tarvitaan: hyvää kahvia, hyviä ystäviä ja tietenkin jotain hyvää suussasulavaa tarjottavaa 🙂

 336. EHDOTTOMASTI kun molemmat lapset nukkuvat päiväunia YHTÄAIKAA ja itsellä on kuppi hyvää kahvia, vähän suklaata ja esimerkiksi sisustusohjelma tai -lehti. Se on minulle yhtä juhlaa ja rentoutumisen abc näin kotiäitinä. Hyvänä kakkosena miehekkeen kanssa nautitut aamukahvit.

 337. Aurinkoinen ja rauhallinen kesäaamu mökin terassilla meren tuoksusta nauttien ja samalla juoden kuumaa kahvia! TÄYDELLISTÄ!

 338. Sunnuntaiaamu ja kahvit aurinkoisella etuterassilla perheen vielä nukkuessa. Kesä ja linnunlaulu. Ihanaa <3

 339. Se tunne, kun on saanut jotain aikaiseksi. Siisti koti, hyvä lehti ja täydellinen hiljaisuus. Tuore kahvintuoksu ja itse leivottu korvapuusti. Mmm…niin täydellistä! 🙂

 340. Kahvi ei koskaan maistu niin hyvältä, kuin niinä aamuina, jolloin lapset ovat valvottaneet. Täydellinen kahvihetki sisältää kuitenkin hyvän sisustuslehden, oman rauhan sekä ehkä muutaman palan jotain oikein hyvää suklaata! Oma täydellinen kahvihetkeni sijoittuu yleensä aamuihin.

 341. Täydellinen aamu on herätä ensimmäisenä, hiippailla keittämään kahvia ja nauttia se sohvan nurkassa kera aamuvirkku kissan. Näin tulee hyvä-äiti fiilis koko päivälle;)

 342. Rauhallinen sunnuntaiaamu ja brunssi kotona, ei mihinkään kiire. Siinä on suuri kahvinautinnon paikka :).

 343. Täydellinen kahvihetki koostuu ystävistä tai perheenjäsenistä, suklaakakusta ja ihanasta maitokahvista!

 344. Aamulla YKSIN ennen muun perheen heräämistä ja päivän hukabaloon alkamista. Aamutoimet omien pikkukoululaisten kanssa ja sen jälkeen töihin muihin lapsiperheisiin; voinet kuvitella se aamukahvi yksin on todella nautinto 🙂

 345. Kevät aamuna avaan sälekaihtimet, kuulen linnun laulun ja kevät auringon ensisäteet häikäisevät. Käperryn lempi nojatuolini nurkkaan lukemaan aamunlehden ja juomaan kupposen (-jos toisenkin) kuumaa.

 346. Kiireetön viikonloppuaamu ruisleivän, kahvin ja hesarin kanssa 🙂

 347. Ensimmäisen kesälomapäivän aamu. Täydellisen “hotelliaamiaisen” kanssa pihalla.

 348. Perinteiset perjantaikahvit ystävän kanssa, jossa puretaan viikon stressit ja aloitetaan viikonloppuun valmistautuminen.

 349. Rauhallinen ja hidas viikonloppuaamu ja aamukahvit teranssilla aamuauringosta nauttien.

 350. Kiireetön hetki arjen keskellä ja kuppi kuumaa – täydellistä!

 351. Ihanin kahvihetki on aurinkoisena kevätaamuna parvekkeella; maitokahvia, suklaata ja lempiblogit.

 352. Auringonpaisteisen lauantaiaamun pitkä latte uudessa (valkoisessa) kodissa, keittiösaarekkeen ääressä vastapaistettujen croissantien kanssa.

 353. Täydellinen kahvihetki on pala rauhaa. Hiljainen hetki, jossa keskittyä kahvin tuoksuun ja antaa ajatusten levätä hetken.
  -Eevis-

 354. ISO, siis ihan oikeasti iso (Starbucksin Venti-kokoa!) tulikuuma Latte, hyvä kirja ja ikkunapaikka kahvilassa keskellä suurkaupungin vilinää. Kahvia, lukemista ja ihmisten katselua – voiko parempaa olla?

 355. kesäaamu mökillä, kahvin tuoksu sekoittuu aamukasteen tuoksuun ja linnut laulaa. Ihanaa kun tulee kesä! (ps olen koukuttunut blogiisi,kiitos inspiraatiosta :))

 356. aurinkoinen hetki terassilla, ehkä peitto lämmittämässä syliä ja kuppi sormia.

 357. Kaksi mukia kahvia ja tummaa suklaata tai kakkua, yksinäinen, hiljainen hetki töiden jälkeen kotona. Ohessa päivän sudokut tai hyvä lehti tai kirja. Reissun päällä katukahvilan kahvit ovat myös nautinnollisia.

 358. Kesäaamu puutarhassa, iso kupillinen lämmintä kahvia ja korvia huumaava lintujen sirkutus.

 359. Täydellinen kahvihetki aamulla kun nuoriso on jo lähtenyt kouluun…

 360. Täydellinen kahvihetki ei kaipaa kuin puhtaan pöydän ja kahvin kuumana! Pikkulapsiarjessa sitä oppii arvostamaan, että ehtii juoda yleensä ne kahvit 😉 😉

 361. Hiljainen, rauhallinen aamuhetki. Muu perhe nukkuu. Vain minä, aamun lehti ja iso muki hyvää kahvia… Luksusta!

 362. Katukahvilassa,mielellään ulkomailla ja hetki voisi jatkua pitkään.Ohikulkevia ihmisiä katsellen tai kirjaa lukien.Kahvia ja pientä hyvää syötävää…

 363. Kahvihetki kauniina kesäaamuna pihalla, portailla istuen, kun muut vielä nukkuvat, harvinaista herkkua.

 364. Se hetki, kun olen saanut kaiken aamusähellyksen jälkeen lapset päivähoitoon, miehen töihin ja koukkaan työpaikalle mennessäni läheisestä kahvilasta take away-kahvin/kaakaon, jota siemailen kirpeässä kevätaamussa. Silloin ajankulku hidastuu, askel on levollisempi ja työhuoneelle saapuessa olen uutta intoa täynnä.

 365. Aamun kahvihetki, kun muut vielä nukkuvat ja saan juoda kahvini rauhassa vaikkapa terassin rappusilla istuen.

 366. Onnellinen kotiäiti Reply

  Täydellinen kahvihetkeni on iltapäivällä, lasten ollessa päiväunillaan. Pesukone hurisemassa taustalla, tietokone sylissä, hetki omaa aikaa.. 🙂

 367. Näin kahden lapsen kotiäitinä täydellinen kahvihetki olisi, kun saisi kahvinsa nauttia yksin ja hiljaisuudessa. Vielä jos kahvin kyytipojaksi olisi suklaata, olisi äiti-ihminen pitkän aikaa iloinen. 😉

 368. Aamukahvinjuojana se olisi iso maitokahvi kesäaamuna terassilla croissantin, suklaapalan ja luettavan kanssa – ja mielellään omassa rauhassa, pienten riiviöiden vielä nukkuessa…

 369. Hiljainen ja rauhallinen aamukahvihetki…kaikkina vuodenaikoina! 😉

 370. Kiireetön kesäaamu mökin portailla. Kaukana kaupungin kiireestä, syreenien tuoksuessa. Kaukaa kuuluu vain kosken kohina. Täydellinen kahvihetkeni.

 371. Aurinkoinen viikonloppu-aamu. Muut nukkuu pitkään. Rauha. Terassi. Kesä. Onni.

 372. Täydellinen kahvihetkeni syntyy lasten käydessä iltaunille, hiljaisuuden astuessa olohuoneeseen, juoden pienestä kupista suklaalla maustettua kahvia, oleskellen sohvalla peiton alla sisustusblogeja lukien, glorian kotia selaillen, inspiraatiota hakien ja rauhasta nauttien, näin syntyy täydellinen kahvihetkeni <3

 373. Täydellisin kahvihetki on aurinkoisena kesäloma aamuna nautittu iso kupillinen kahvia, kiireettömästi laiturilla nautittuna 🙂

 374. Täydellinen hetkeni kera kahvin on kupillinen, useimmiten parikin kupillista sohvan nurkassa jonkin sisustuslehden tai koukuttavan kirjan kera. Kesäisin sitä on lukeminen ulkona nurmikolla varjossa makoillen. Eikä silloin saa olla kiire minnekään..kellonajalla tai päivällä ei ole väliä, kunhan tunnelma on oikea..silloin kun lapset leikkivät sulassa sovussa, hihitys ja ilakointi täyttävät koko asunnon..Onnellisia hetkiä.

 375. Kahvihetki on täydellisimmillään keväisenä sunnuntaiaamuna kunnon aamupalan jälkeen Hesaria lukiessa.

 376. Kyllä ne on ne rauhalliset viikonloppu- tai vapaapäiväaamut, jolloin saa ihan rauhassa keittää kahvit ja tehdä kunnon voileivät kylkeen ja nautiskella lehteä lukiessa. Kesäisin tietysti se kaikista ihanin aamukahvi on ulkona nautittu… varsinkin veneellä aurinkoisena aamuna 🙂

 377. Täydellinen kahvihetki… Lempparikahvilassa yhdessä ystävän kanssa.
  Hyvää kahvia, leivos ja paljon juteltavaa 🙂

 378. Tämän hetkinen kahvihetki on aika täydellinen. Hetki yksin arkiaamuna, aurinko paistaa ja suklaata kahvin kanssa 🙂

 379. Täydellinen kahvihetki on aurinkoisena kesäaamuna kupillinen kahvia nautittuna lintujen laulun säestämänä 🙂

 380. Kevään ensimmäinen kahvihetki aurinkoisella parvekkeelle, kun siellä vihdoin tarkenee istua kahvikupposen kanssa. Sitä odotellessa 😉

 381. Lämmin kesäinen sunnuntaiaamu, oman kodin terassilla. Kauniissa kupissa kuumaa Kulta Katriinaa ja tilkkanen maitoa.

 382. Kesäaamuna aurinkoisella terassilla aamulehden kanssa, kun lapsi jo leikkii pihalla. Ei huolen häiväää… 🙂

 383. Kahvihetki suvun yhteisellä mökillä serkkujen kanssa. En tiedä miksi mutta siellä nauran aina paljon. Mökki on entinen mummola ja siellä on edelleenkin jotenkin rauhallinen ja rento tunnelma.

 384. Kahvihetkestä täydellisen tekee kiireettömyys ja joko hyvä juttuseura tai kiinnostava lehti, jota selailla. Aamukahveista omalla terassilla en vielä tiedä kun en ole viitsinyt mennä pakkaseen testaamaan. Muutimme asuntoomme myöhään syksyllä, joten odotan innolla myös terassikahveja.

 385. Kiireetön hetki, minä, kahvikupponen ja uusi sisustuslehti. Täydellinen kahvihetkeni.

 386. Työpäivän jälkeinen kahvihetki kotona tai kahvilassa ystävän kanssa – työhuolet unohtuu ja maailma parantuu.

 387. Työpäivän jälkeinen maitokahvi rauhallisessa kahvilassa, ennen kuin haen lapset päivähoidosta.

 388. Olen vasta aikuisiällä oppinut juomaan kahvia. Parasta sen juominen on kun työkavereiden kanssa kokoonnumme pyöreänpöydän ääreen perjantai aamuna. Juon kahvin maidon ja perjantaipullan kera. Kertaamme viikon tapahtumat ja viikonlopun suunnitelmat. Perjantai aamun kahvihetki on työviikon juhlahetkiin.

 389. Hei . Minun täydellinen kahvihetki olisi rakkaani kanssa illalla kun jo muu perhe olisi untenmailla, pari palaa suklaata, 🙂

 390. Aamunrauha ja hiljaisuus, viltti ympärillä istun kaikessa rauhassa keittiössä ja luen aamunlehteä kera kuuman tuoksuvan kahvin.

 391. Casa Mollis Reply

  Aikainen kesäaamu mökkilaiturilla, maailma tuoksuu uudelta ja raikkaalta, ei kiirettä mihinkään…

 392. Täydellinen kahvihetki on rauhallinen eikä mulla oo mihinkään kiire, aurinko paistaa, linnut laulaa ja mulla on kauniissa kupissa täydellistä kahvia pienellä kermalurauksella <3

 393. Rauhallinen aamu, kun muut vielä nukkuu, aurinko paistaa, ei kiirettä ja seurana täytetty voileipä ja jotain makeaa !

 394. Täydellinen kahvihetki on, kun on päässyt töistä ja viikonloppu alkanut. Hyvä kahvi, lehti, pientä naposteltavaa ja tuo vapauden tunne! Myös hyvässä kahvilassa voi kokea oiken mukavan ja rauhoittavan kahvihetken.

 395. En itse juo kahvia, mutta pidän kovasti kahvin tuoksusta. Etenkin nautin kahvin tuoksusta kun saa viettää pitkää aamua.. Mieheni päivä ei lähde ilman kahvia käyntiin.

 396. Oman talon rappusilla kauniina kesäaamuna yksin kahvikuppi kädessä lintujen laulaessa ja ruohossa kastepisarat kimallellen. <3

 397. Täydellinen kahvihetki on aamulla iso kupillinen kahvia kuuman maidon (ja mahdollisesti suklaapalan) kera.

 398. Arjen keskellä itselle varastettu hetki kahvilassa, puhelin äänettömällä, seurana sisustuslehti, pöydällä kahvi ja pulla.

 399. Täydellinen kahvihetki on illalla miehen kanssa kun olemme saaneet lapset nukkumaan. Talo on hiljainen ja seesteinen. Kääriydymme lämpimään huopaan,käteen kuppi kuumaa kahvia ja kulhoon pientä naposteltavaa ja katsomme jotain hyvää leffaa ja nautimme pienestä kahden keskisestä ajasta:)

 400. Täydellinen kahvihetkeni on rauhallinen ja kiireetön hyvien ystävien seurassa.