Uusin Divaani-lehden numero kolahti tänään postilaatikkoon. Istahdin sitä sitten selailemaan olohuoneen sohvan nurkkaan ja voi kuinka olikaan ihana numero! Ihastelin mm. kauniita maljakoita (s. 85 alkaen) ja siitä katse harhaili sitten omaan sohvapöydän asetelmaan, jota kruunasi edelleen ne kulahtaneet tulppaanit, joista aiemmin jo mainitsin.

kulahtaneet_tulppaanit

tulppaanit_liinalla

tulppanit_divaani

patkityt_tulppaanit

ihana_divaani

Tulppaanit pääsivät ”leikkuupöydälle” ja nyt olohuonetta koristaa vähän freesimpi kukka-asetelma. Harvemmin sitä tulee pidettyä tulppaaneita tällä tavoin lyhyeksi leikattuna.

Divaanissa oli jälleen myös aivan ihastuttavia koteja! Tykästyin erityisesti stylisti Mette Helena Rasmunssenin kotiin, joka löytyy sivulta 52 alkaen. Kodissa on käytetty taitavasti värejä ja siellä täällä vilahtelee unelmavalaisimia mm. Tom Dixonilta ja Flosilta. Minun piti kirjoitella tänään jostain ihan muusta, mutta näin vain se mieli teki harharetken inspiroituessaan…

Translation: I was inspired by the new issue of Divaani magazine. The issue features e.g. lovely vases. Then I took a look at my not-so-fresh flower arrangement on our living room table and decided to chop the tulips shorter. Looks so fresh now!

 

Author

9 Comments

 1. Hei,
  Kiva blogi, kaunis koti ja hienoja kuvia! Tulppaanipostauksestasi tuli kivan keväinen olo, vaikka joulusta on vasta pieni hetki – johtunee myös päivän pitenemisestä. Taidan hakea perjantaina ”perjantaikimpun” tulppaaneja myös meille.

  • Kiitos, olipa mukava kuulla! 🙂 Pitää minunkin taas hakea viikonlopuksi tuoreet kukat. Täällä vietetään synttäreitä. 🙂

 2. Täytyypä käydä kiskalta kipaisemassa uusi Divaani!

  Teen itse usein tulppaaneille juuri noin, pätkäisen ne lyhyeksi ja ne saa äkkiä uuden elämän 🙂

  • Divaanin uusin numero on kyllä ihastuttava! Kannattaa napata mukaan kaupasta. 🙂

   Minunkin pitäisi useammin katkoa tulppaanit. Ne jäävät liian usein kulahtamaan maljakkoon.

 3. No tulipa tulppaaneista kaunis asetelma noinkin! 🙂 Pitääpä poimiakin Divaani lehtihyllystä mukaan, kuvan koti näyttää erityisen kauniilta!

  • Tuo kuvan koti oli lempparini! Ja monta muutakin kivaa juttua oli tässä numerossa. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.