Veimme juuri lapset yökylään mummun ja papan luo. Saadaan viettää ilta kaksistaan. Anoppi antoi minulle pienen pionikimpun, jonka oli poiminut omasta pionipensaasta. Pionit ovat minun lemppareitani; hääkimppunikin koostui pelkästään valkoisista pioneista. Niitä tulee ihan varmasti meidän pihallekin sitten joskus…

Ihanaa lauantai-iltaa!

Author

7 Comments

  1. >Pionit ovat ihania <3 Minunkin lempikukkiani. Mun hääkimpussani oli myöskin pelkkiä pioneja, haaleanvaaleanpunaisia. Kaunista lauantai-iltaa!

  2. >Aivan ihana kimppu! 😉 Niin kauniit kuvatkin! <3 Vielä joskus teen kyllä samanlaisen sängynpäädyn, niin nerokas, ei tarvi yöpöytiäkään.

  3. >Meidän pihassa on vaaleanpunainen pioni, johon ei kyllä tänä vuonna taida jostain syystä tulla montaakaan kukkaa. Valkoinen olisi kyllä tosi kaunis <3

  4. >Mia: Pionit ovat todella kauniita myös haalean vaaleanpunaisena. Sinulla on varmasti ollut kaunis kimppu! 🙂 Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!COCO: Tuo sängynpääty on kyllä tosi kätsy! Se kantsii kuitenkin tehdä niin ettei ruuvit tule näkyviin, sillä meillä ne ainakin vähän erottuvat maalatusta pinnasta. Pitäisi muutenkin huoltaa tuo pääty kuntoon, sillä siihen tuli yksi lovi muutossa. Hanna: Voi että, toivotaan että teidän pioni innostuisikin kukkimaan ihan kunnolla!

  5. >Istutin just eilen pari valkoista pionia kivipuutarhan koristukseksi.

  6. Sammakkoprinssi Reply

    >Oi pionit on mun lempikukkia, ihania! Itse viime vuonna istutin pihalle kolme pionin alkua ja tänä vuonna jo saimme nauttia aivan mahtavasta kukkaloistosta.

  7. >RUMBO: Oi, on varmasti ihania! :)Sammakkoprinssi: Kuulostaa ihanalta! Ovat varmasti kauniita. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.