Kuten jo mainitsin, olemme hankkineet ulkovalaisimet. Aiemmin haaveilin niistä Flosin Belvedere-valaisimista. Ne olisivat olleet kyllä niiiiiin upeat, mutta ylittävät meidän budjetin aika reippaasti ja luulenpa, että värikään ei ehkä olisi ollut optimaalisin, sillä ne ovat tummanruskeat.

Päädyimme sitten hankkimaan K-raudasta kotimaiset Ketosen Lumo-valaisimet tummanharmaana. Ovat nämäkin ihanat ja sopivat minusta kivasti meidän moderniin taloon.

 

 

 

Kuten kuvista näkyy, maalaushommat ovat vielä hiukan kesken, mutta voiton puolella ollaan jo. Sitten alkaa terassien rakentaminen. Ja syksymmällä sitten toivottavasti pihan tasoitus ja nurmikon istutus. Joskus olisi kiva myös jatkaa saunarakennusta ja päästä saunomaan…hommaa riittää siis vaikka muille jakaa.

Author

7 Comments

  1. >Kauniit lamput ja hyvin sopivat väreiltäänkin valkoiseen taloonne. Hommat eivät varmasti lopu vielä moneen vuoteen ja sitten alkaa jo uusi kierros:) Se taitaa muuten olla osa muuten niin antoisaa omakotitaloasumista.

  2. >Hienot. Tunnen noiden lamppujen suunnittelijan, asuu entisessä kotikaupungissanne.Olkkarin lamppukeskusteluun heitän vielä lisäehdotuksen :)Entinen inhokkini onkin alkanut kiehtoa oikein todella, mitenhän tässä näin kävi? Haaveilen itse siis siitä Artekin lampusta, jossa on musta nahkainen jalka ja ritilämäiset valaisimen kuvut, toinen ylös, toinen alas. En muista mallin nimeä, mutta se klassikko vuosien takaa, Alvar Aallon suunnittelema. Olkkarikuvanne perusteella vaaleaan huoneeseen sopisi valaisin, joka tuo särmää sekä värinsä että muotonsa puolesta..-Anna

  3. >Hauskan näköiset! Kiva piirre on myös se, että näyttävät niin sisätilojen valaisimilta : ). Muistan itsekin katsoneeni näitä, kun tulivat markkinoille.Itse päädyimme sitten Trizo 21 mustiin Code wall-valaisimiin – niitä tulee bastun seinään ja myös muutamana kattoversionakin.

  4. >Kuten sanoin, i-h-a-n-a-t.Ja kiitos myös ulkomaalivinkistä, paperi-sävy tulee meillekin, samojen valaisimien seuraksi. Eli kehumisen ja tykkäämisen vilpittömintä muotoa täältä: matkintaa. ;Dt.Susse

  5. >Mervi: Odotan vain innolla, että päästäisiin edes siihen vaiheeseen, jossa eka talomme oli, kun se myytiin. Siinä vaiheessa alkaa jo vähän helpottaa. :)Anna: Juu, Ketonen taitaakin olla vaasalainen firma. ;)Hmm…mitähän Artekin valaisinta tarkoitat…? Pitää googlata. :)Luulen, että tuo lamppuasia hautuu vielä jonkin aikaa. Mutta kiitos vinkistä! :)Gloria: Googlasin nuo teille tulevat valaisimet ja kyllä nekin ovat upeat! 🙂 Minusta nuo Lumot ovat juuri siksi kauniit, että muotonsa takia tuovat vähän pehmeyttä moderniin taloomme.Susse: Kiva jos minusta oli apua! 🙂 Tuleepas teille hienon värinen talo! ;)Sammakkoprinssi: Minustakin nuo valaisimet ovat kauniit ja klassiset. :)Balee: Nyt tuli sellainen kyssäri, että täytyy konsultoida isäntää. Hän on juuri ulkona korkeuksissa, nosturin päässä maalaamassa. Mutta vastaan sinulle vielä myöhemmin. Tai ehkä Ketosen nettisivuilla on tieto….?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.