Täällä on sujunut syysloma oikein mukavissa merkeissä – alkupäivien lepo on vaihtunut leppoisaan puuhasteluun kotosalla. Tänä aamuna leivoimme jo ensimmäiset joulutortut lasten toiveesta. Sain tänään myös kauan odottamani paketin – meille tuli nimittäin uudet samettiverhot.

linum-samettiverhot-8003

linum-samettiverhot-8025

linum-samettiverhot-8042

linum-samettiverhot-7996

Päätin jo kesällä tilata Linumin samettiverhot, mutta tässä oli monenlaista mutkaa matkassa. Valitsemani sävy Light Beige ehdittiin jo välissä myydä loppuun Koodista ja nyt en enää malttanut odottaa, vaan tilasin kermaisemman beigen sävyiset verhot (joita oli heti saatavilla) kuin mitä olin alunperin suunnitellut. Tässä kävikin oikein hyvin, sillä minusta kermainen sävy on aivan ihana ja tuo sopivan lempeää kontrastia meidän olohuoneen harmaansävyiseen värimaailmaan.

Ripustin molemmat verhot vierekkäin, sillä jotenkin vierastan perinteistä tapaa, jossa tilan molemmissa nurkissa on verho. Meillä  verhot ovat keskellä olohuoneen ikkunarivistöä rajaten takkanurkkauksen omaksi osakseen olohuoneesta.

linum-samettiverhot-8013-2

linum-samettiverhot-8032

linum-samettiverhot-7999

linum-samettiverhot-8027

linum-samettiverhot-8047

linum-samettiverhot-9959

Laadukkaissa verhoissa huomaa kyllä eron edullisempiin verhoihin verrattuna. Linumin samettiverhot on vuorattu ja rypytysnauhan ansiosta verhot voi kiinnittää joko nipsuilla tai verhotangon voi sujauttaa verhon läpi. Ja ne laskeutuvat niin kauniisti!

Olen aivan ihastunut beigen, harmaiden ja kermaisten sävyjen yhdistelmään, joka meidän olohuoneessa tällä hetkellä vallitsee. Sävyt sopivat oivallisesti loppusyksyyn, mutta jos sekaan lisää muutaman kudotun tekstiilin ja havuja, muuttuu ilme sopivasti lähentyvään joulukauteen – mutta eipäs mennä vielä niin pitkälle.


Translation: I got new velvet curtains today! Love them so much! The curtains are from Linum and the colour is called Creamy Beige. The soft beige, grey and creamy colours that we have right now in our living room look so nice in my opinion.

Author

10 Comments

 1. Oih, ko kaunis verho ja ihana sävy <3 Sopii kyllä täydellisesti teille ja sävy nappi tuon pöydänkin kanssa. Oksa sopii jotenkin ihanasti myös tuohon verhoon. Mie karran laitoin meille olkkariin pitkät verhot kummallekkin puolelle ja olivat ihan kauhean näköiset, revin pois. Tuli liian tunkkainen olo. Sopii hyvin just vain toiseen reunaan, iso peukku täältä. Kaunista ja kodikasta <3, niin kuin aina.

  • suvi m Reply

   Voi kiitos Päivi! <3

   Pitkistä verhoista saattaa tosiaan tulla vähän tunkkainen olo, varsinkin kun on tottunut olemaan ilman pitkiä verhoja monta vuotta. Kun laittaa verhot vain toiseen reunaan, niin säilyy keveämpi ilme.

 2. Oi ku kauniit verhot. Näissä sun kuvissa silmä lepää, niinkuin aina 🙂

 3. Vau, todella kauniit verhot. Sopii paikkaansa täydellisesti! Ja väri on ihana 🙂

  • suvi m Reply

   Värin kanssa kävi kyllä onni – netistä sävyjä on vaikea verrata ja tällä kertaa kärsimättömyyteni ei ollut haitaksi, kun tämä sävy olikin aivan nappi meille. 😀

 4. Lennolin tuotteet ovat aina niin kauniita ja laadukkaita. Sametti on niin kaunista varsinkin näin talvea vasten. Beige oli aikoinaan äitini lemppariväri sisustuksessa ja edelleenkin on. Beige on lämmin ja neutraali sävyltään.

  • suvi m Reply

   Beige on taas noussut trendikkääksi sävyksi. Aikaisemman villityksen aikaan meillä oli makuuhuone maalattu maitokahvin sävyllä – sekin voisi taas näyttää hyvältä. Ja sametti – se on niin ihana materiaali! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.