Nyt raksa alkaa olla siinä kunnossa, että odottelemme vain talopaketin saapumista. Rakennusten sisätäytöt on tehty ja tiivistetty. Tänä aamuna täytettiin pihaa. Seuraavaksi Magnus aikoo rapata ja pinnoittaa kivijalan.

Saunarakennus

 

Tähän tulee terassi ja takapiha

 

Talon sisätäyttö

 

Isännän eväät (kahvia ja tuoreita munkkeja)

 

Magnuksen sedän kuorma-auto on nähnyt monta työmaata

 

 

Meillä molemmilla on nyt lomaa (minulla vain yksi viikko, isännällä kokonaista neljä viikkoa), ja tällä viikolla ajattelimme käydä katsomassa laattoja ja keittiöitä tarkemmin. Eli sisustusaiheisia postauksia on luvassa ennen talopaketin saapumista.

Author

8 Comments

  1. >Hienoa, hommat etenee! Ja munkit auttaa jaksamaan! ;)Aikamoisen sumuinen keli näköjään Klassa vallinnut. Onko tuossa 2.kuvassa näkyvässä naapurin talon ja teidän tontin välissä vielä tyhjä tontti, vai onko se osa teidän tonttianne? Entäpä toisella puolella taloanne, onko siihen vielä nousemassa tulevaisuudessa talo/ja? Täällä Tampereella rakentaminen ei houkuta sen(kään) takia, että kaupungin vuokratontit ovat TODELLA pieniä. Talot ovat ihan vieri vieressä ja pihat melkein pienempiä kuin mitä meillä on tämän hetkisessä rivarikodissamme! Ei tee mieli ottaa megalainaa ja rakentaa elämänsä taloa surkealle paikalle. 🙁 Siellä pohojammaalla tilanne oiski toinen. 🙂

  2. >Harri: olenkin käynyt kurkkimassa teidän projektianne. Tsemppiä teillekin! 🙂 Seuraan varmasti teidän projektia.Tintti: kiva kuulla! :)HaHa: munkit on ihan parasta! :)Tonttimme vieressä ja takana on vielä tyhjät tontit, eli niille kohdille tulee jossain vaiheessa varmasti naapurit. Valitsimme reunatontin, siksi ettei tontin jokaisessa sivussa olisi naapuria ihan vieressä. Asuimme Vaasassa melko syrjässä, eikä naapureita ollut ihan tontissamme kiinni. Siinä oli omat hyvät puolensa, mutta nyt halusimme nimenomaan alueelle, jossa on paljon uusia taloja ja lapsille kavereita. Minusta on kodikasta, että ympärillä on taloja. Hirveän isoa tonttia emme myöskään kaipaa, sillä emme ole suuria viherpeukaloita. Pieni rehevä piha omenapuineen kuulostaa unelmalta.

  3. >Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista. Me myimme juuri oman Kannustalomme (Ainola) pois työ- ja kouluelämän muutosten vuoksi. Tarkoitus on muutaman vuoden sisällä rakentaa uusi talo, Kannustalo tottakai, uuteen paikkaan. Blogisi sai vahvasti meitä harkitsemaan valitsemaanne Harmaja-mallia, vaikka olimmekin jo melkein päätyneet pienten Kannustalojen Rauhalaan, siihen 103 neliöiseen versioon. Kiva kun kirjoitat teidän projektistanne!

  4. >Jenni: oi, kiva kuulla, että tämä blogi sai teidät harkitsemaan Harmajaa! 🙂 Kiitos kivasta kommentista sinulle. :)Kaikki Kannustalo-mallit ovat minusta ihania, moderni Harmaja on vain eniten meidän tyylinen. Jos voittaisin lotossa, voisin kuvitella rakentavani juuri Rauhalan tai Vihervaaran kesähuvilaksi. ;D

  5. >Vihervaara on myös yksi suosikeista, erityisesti se muutaman vuoden takainen messuvoittaja. Onpa tässä tosiaan harkitsemista, mutta Kannustalo se sitten aikanaan tulee ehdottomasti olemaan, se on varmaa. =)ps. Linkkasin blogisi omassani, koska tämä tosiaan on vain niin kiva. Toivottavasti et pahastu.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.