Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tällä viikolla tontilla tapahtunutta:

 • harkot on muurattu sekä taloon että saunarakennukseen
 • sähkökaappi on saapunut
 • kivijalan juureen on asennettu sokkelilevy
 • kivijalan sisäpuolelle on aloitettu 70 mm styroksien asentaminen muuria vasten
Sähkökaappi

 

 

 

Sokkelilevy

 

Talon sisäpuolista styroksia

 

Styroksia tarvitaan paljon!

 

Tähän tulee Harmaja-koristeportti, joka johtaa talon pääsisäänkäynnille

Seuraavaksi tarvitsisimme kaivuria tontille kaivamaan kuopat routaeristykselle rakennusten ympärille. Myös pilareiden anturat routaeristetään. Vielä ei kuitenkaan ole ihan varmaa ehtivätkö he tulla tällä viikolla kaivamaan. EDIT: Juuri selvisi, että kaivurikuski pääseekin jo tänään, joten asiat etenevät hyvin.

Pian pitäisi myös asentaa kangas kivijalan sisällä olevan murskeen päälle ja tehdä sitten perustusten sisätäyttö hiekalla, jonka jälkeen kaivetaan urat viemäri-, sähkö- yms. putkille tiivistettyyn hiekkapetiin. Hommaa riittää siis!

Author

5 Comments

 1. >Uskomattoman nopeeta toimintaa! 🙂 Mut ärsyttävääv toi, että kaivuri ei välttämättä ehdi tällä vkolla… Luulis, että kaivureita+miehiä on Suomi väärällään…

 2. >Tintti: hyvin on kyllä edennyt kaikki. Olemme erittäin tyytyväisiä työmiehiimme. :)Kaivurikuski ehtii sittenkin tulla! 🙂 Kyllähän niitä kaivureita riittää, mutta jos haluaa käyttää samaa koko ajan, pitää sovitella aikatauluja yhteen.

 3. tanjamaarit Reply

  >Siis todella milenkiintoista nähdä vaihe vaiheelta talon rakennus! 🙂

 4. >Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Meillä alkaa ensi viikon alussa kaivuutyöt tontilla ja on ollut todella mukava seurata rakennusprojektianne, joka etenee suunnilleen samassa aikataulussa. Me olemme ensi kertaa rakentamassa, joten uskon saavani vinkkejä myös projektiin teiltä "konkareilta".

 5. >tanjamaarit: kiva kuulla! :)Riikka: kiva, että siellä on kohtalotovereita. 🙂 Tsemppiä projektiin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.