Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tulipa taas todettua kuinka paljon kohteen stailaus ja kauniisti ryhmitellyt huonekalut voivat vaikuttaa yleisilmeeseen. Yllä näkyvä asunto kaipaa selkeästi pintaremonttia, mutta stailauksen ansiosta se on saatu näyttämään myyvältä ja houkuttelevalta.

Tuo “blogimatto” näyttää vaan niin hyvältä! Olen juuri miettinyt kuumeisesti vaihtoehtoa olohuoneen matoksi nyt, kun sieltä lähti matto kokonaan pois. Tänään ostin sinne kaksi mattoa, jotka ajattelin yhdistää. Nyt ensin kuitenkin testailen miltä matot näyttävät meidän olohuoneessa – ne saa vielä palauttaa jos tulen toisiin aatoksiin. Hinta olisi tosi edullinen ja väri sellainen, joka sopii lapsiperheeseen… Vaikeaa. Pitää varmaan pyytää siskon apua valintaan.

 

kuvat: Bolaget.se

Author

13 Comments

  • suvi m Reply

   Juu, ihastelin tuota mattoa. :)

   Haluaisin kuitenkin mielummin vähemmän graafisen maton olkkariin, koska haluan vaihdella erilaisia tyynyjä vuodenaikojen mukaan.

 1. Heippa, kysymys ei niinkään liity tähän postaukseen, mutta stailaukseen/sisustukseen yleensä.. mietittekö ikinä kaksikerroksista Harmajaa vai oliko tontit vain yksitasoiselle? Meille tulossa 2-taso ja etsin sopivaa portaikkoa, jos sinulla tai kellään lukijalla on vinkata jotain hyvää modernia mallia niin vinkit otetaan mielellään vastaan ;)

  • suvi m Reply

   Toki saa kysyä muutakin kuin postaukseen liittyviä kysymyksiä. :)
   Tonttimme on itseasiassa kaavoitettu 1 1/2 kerroksiselle talolle. Emme kuitenkaan halunneet yläkertaa, sillä koemme, että meidän perheelle on yksitasoratkaisu käytännöllisempi.

   Toivottavasti löydät jostain kivoja portaikkovinkkejä. Itse en valitettavasti osaa neuvoa, kun en ole siihen asiaan yhtään perehtynyt…

 2. Kappas, sama musta lasipöytä, jonka olen itse ajatellut myydä pois. Mutta mutta, sehän näyttää ihan kivalta (näköjään;). Suonkohan hälle vielä mahdollisuuden, hmm….

  • suvi m Reply

   Eikös olekin kiva, kun tekee omista kätköistä tuollaisia löytöjä. :)

 3. Matto on mielestäni tosi vaikea hankinta. Minä olen metsästänyt kaksi vuotta täydellistä mattoa olohuoneeseemme, löytämättä sitä vielä.

  • suvi m Reply

   Se on niin vaikeaa!!! Varsinkin, kun en halua “lankamattoa”, mitään tekokuituista, liian graafista mattoa tai lapsiperheelle haasteellista väriä… :D

 4. Meillä on tuo “blogimatto” olohuoneessa ja ollaan kyllä tykätty todella paljon! Sitä jaksaa katsella=)Ainut miinuspuoli on, että siinä näkyy pöly+irto roskat helposti ja imuroimaan joutuu aika ahkerasti.

  • suvi m Reply

   Se on kyllä kaunis matto! Meillä on kuitenkin työhuoneessa mustavalkoraidallinen matto, joten toinen olisi jo liikaa…

  • suvi m Reply

   Kiitos, mukava kuulla, että olet sitä mieltä. :)
   En valitettavasti osaa neuvoa sinua. Toivottavasti joku tietää, mikä pöytä on kyseessä…

 5. Voisin lyödä vetoa, että olkkarin pöytä on Ikeasta, koska näköjään muut(kin) tavarat ja kalut on sieltä :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.