Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jatketaanpas vielä yhden postauksen verran meidän saunaosaston puolella. Sinne on nimittäin ilmestynyt uusi, tarpeellinen kapistus, ajaton klassikko: Antti Nurmesniemen suunnittelema Sauna-jakkara. Nurmesniemi suunnitteli jakkaran vuonna 1951 Helsinkiin Palace-hotelliin ja se on yksi hänen tunnetuimmista töistään. Jakkara tuli tosiaankin tarpeeseen meille, sillä siinä on kätevä istuskella ja katsoa, kun lapset kylpevät silloin kun ei itse mene saunomaan.

Author

24 Comments

  • suvi m Reply

   Kiitti! Mies valitsi nuo isot laatat (outlet-myymälästä, ovat jotain Hki-Vantaan lentokentän jämiä) ja minä valitsin tuon mosaiikin. :)

  • suvi m Reply

   Totta. Tuo jakkara tuo vähän pehmeyttä tummaan kylppäriin. :)

 1. Olen lukenut tätä blogiasi ilmeisen lyhyen aikaa, koska tämä teidän saunaosasto on mulle ihan uus juttu. Eli:

  HERRANJESTAS miten hyvän näköinen! :)

  • suvi m Reply

   Niinkö? :) En ole niin kovin usein saunarakennuksesta postaillutkaan, kun se saunatupa oli kesken. Ja tumma kylpyhuone on todella haasteellinen kuvata.

 2. Tuo jakkara on todella hyvä istua, mutta minulla tulee mieleen synnytysjakkara. Siksi ei niin kovin “kodikas” omaan makuuni.=)

  • suvi m Reply

   Minä taas olin tutustunut tähän jakkaraan jo ennen kuin olin synnytysjakkaroista kuullutkaan, joten siinä mielessä omat mielikuvani ovat erilaiset. :)

 3. Itsekin olen aina ihmetellyt tuota jakkaran koloa. Synnyttäminen tulee tosiaan mieleen vai onkohan ajatuksena ollut, että miesten on kiva istua kun tavarat saavat roikkua vapaina. :) Hyvältä näyttää silti.

  • Aaaahhahhaaaa :D tuli heti mielikuvia roikkuvista tavaroista… Anteeksi…

  • suvi m Reply

   Niin. Tuskin tuolle kololle on ajateltu funktiota. Ehkä se muotoilu on tärkeintä tässä…

   Ja jokainen tietenkin tulkitsee muotoja omien kokemusten perusteella.

 4. Kiva jakkara ja kaunis pesuhuone. Dekon jutusta yksi kysymys: huomasin, että mikronne on sijoitettu aika korkealle, eikä edessä ole tasoa. Oletteko kokeneet nämä käytössä hyvänä vai huonona?

  • suvi m Reply

   Emme ole kokeneet haitaksi sitä ettei mikron edessä ole tasoa. Aika harvoin loppuen lopuksi mikroa käytämme.

 5. iiik! mäkin olen haaveillut samaisesta saunajakkarasta kylppäriimme, mutta aina muut tarpeet ovat menneet sen edelle. ihanaa, että niitä saa edelleen. ehkä ihan kohta olis tuonkin vuoro…

  • suvi m Reply

   Onhan tuo viehättävä klassikko. :) Toivottavasti saatte omanne pian… :)

 6. Hauska tuo jakkara ja muiden mielikuvat siitä :) Mutta tuo teidän saunaosasto… IHANA! Tykkään ihan kaikesta, laatoista, värimaailmasta (kuinka yllättävää ;) ) jne…

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla, että tykkäät. :) On mukavaa vaihtelua, että saunarakennuksen kylppäri on tumma verratuna talon kylppäreihin.

 7. Ihana tämä sun blogi. <3 Onhan ok, kun lisäsin blogisi suosikkeihini?

  Tervetuloa myös kurkkimaan mun blogia, jos kiinnostaa. :)

  • suvi m Reply

   Kyllä se on ok. Kiva juttu! :)
   Mikäs sinun blogisi osoite on?

 8. Hei,

  olen haaveillut samasta jakkarasta jo pitkän aikaa. Mistä hankitte sen? Kävimme juuri ostoksilla ja meidän piti se hankkia, mutta täältä meidän kaupungista sitä ei löytynyt.

  • suvi m Reply

   Tuo jakkara on hankittu vuosia sitten Vuokko-myymälästä. Sain sen vanhemmiltani, kun he eivät sitä enää niin paljon tarvitse. Meille se tuli todella tarpeeseen, niin kuin aiemmin kirjoittelinkin. :)

 9. Pingback: Sisutushaaste: kylpyhuone | Valkoinen Harmaja

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.