Netissä surffaillessa törmäsin Tine K Homen uuden ”Must” malliston kuviin ja yllätyin. Mallisto näyttää hyvin raikkaalta ja keväiseltä. Erilaiselta mitä Tine K mielikuvissani on edustanut. Olen aina mieltänyt Tine K:n tyylin melko tummaksi ja romanttisen rouheaksi. Tässä uudessa kevätmallistossa on sellaista raikkautta, joka uppoaa minuunkin. Trendikkäät ja hempeän pastelliset persikan ja lilan sävyt taitavat olla raikkauden takana – ja valoisat kuvat. Tykkäättekö te?

 

Translation: The new Tine K Home collection looks very fresh. It’s a little different than what I have imagined Tine K brand to represent. And I like it!

Images from Tine K Home blog

Author

14 Comments

 1. Hei! Muistatko paljonko on neliöitä teidän makuuhuonen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa? Teidän vaatehuone vaikuttaa niin kätevältä! Niin ja mikä teillä on huonekorkeus?

 2. Täällä ainakin tykätään. Tine K:n tuotteita omistankin jo aika monia, mutta nuo näyttävät myös hyvin kauniilta ja totta puhuit, erilaisilta!

  • Minulla ei ole yhtäkään Tine K:n tuotetta, mutta tämä kevätmallisto on niin kiva, että saapa nähdä kotiutuuko nyt jotain… 😉

 3. Moikka!

  Mä ihmettelin itse, että on jännästi ihan erilaisia värimaailmoja, mihin on ”tottunut”. Itse en ihan hirveesti tykännyt, kun toi lohenvaaleanpunainen jotenkin ei mene yhtään läpi. Jäänyt joku ”trauma” 80-luvulta 😀

  • Muistan, kun muutama vuosi sitten ajattelin, että kohta muotiin tulee varmasti persikka ja mintunvihreä…ja niinpäs sitten kävi. Vaikka ne tuntuivatkin niin äklöiltä. Toisaalta, eivät nämä uudet trendisävyt ole ihan täysin samat kuin silloin 80-luvulla.

   Ja vielä muutama vuosi sitten tumman ruskeat kaakelit olivat hirvistys. Nythän ruskeaa on aika monella. 😀 Niin se vaan menee…

 4. Näyttääpä raikkaalta tämä mallisto. Olen aikaisemminkin pitänyt Tinek mallistoista ja jotenkin se rouhea romantiikka on vedonnut muhun skandinaavisten juttujen ohella – usein just kesäksi on kaivannut enemmän sellaisia luonnollisempia ja kipeitä juttuja. Tykkään kovasti tuosta mustavalkoisen, siniharmaan ja heleän laventelin yhdistelmästä – voisin hyvinkin hankkia jotain noista kotiin.

  • On kyllä kiva mallisto. Minäkin tykkään tuosta mustavalkoisen ja laventelin yhdistelmästä. Nuo isot mustavalkoiset mukit (kai ne ovat mukeja…?) ovat tosi nätit!

   • Oh dear, taas teki ipadin ennakoiva tekstinsyöttö mulle temput – kaipasin siis kotiin kesäksi kepeitä juttuja, en suinkaan kipeitä. Voi tekniikka, pitää mua välillä pilkkanaan 😉 melkoisen suuria muuten nuo mukit, sopisi hyvin maljakoksi kukkapenkistä kerätyille kukkasille.

 5. Eniten minua viehättää näissä kuvissa tuo ympäristö, missä tuotteet on kuvattu, näyttää vaikuttavan tosi paljon mielikuviin itse tuotteestakin! 😀
  Kuules, yritin tunnisteen alta penkoa ja haullakin etsiä, että millaiset ovat teidän keittiönne mitat? Pohjapiirroskuvakin oli sen verran pieni, että mittoja en saanut tihrustettua. Keittiönne vaikuttaa toimivalta ja sopivan kokoiselta ja itse tässä omia pohjapiirrosluonnoksia pyörittelen kovasti kolmatta taloprojektiamme silmällä pitäen… Siis olen kiinnostunut noiden kaapistoseinien ja saarekkeen mitoista ja saarekkeen ympärille jäävistä kulkuväylistä.

  • Niinpä, nämä pressikuvat on otettu kauniissa ympäristössä ja stailaus on onnistunut.

   Koititko klikata pohjakuvaa suuremmaksi? En nimittäin muista keittiön mittoja tarkkaan, joten täytyy kaivaa mittanauha jostain… 😉

 6. Tykkään tuosta hieman romanttisesta valkoisesta pöytävalaisimesta ja ilman varjostinta. Pitääkö lähteä sorvaamaan puusepänverstaalle ?

  • Juu, tuohan olisi helppo tuunata itse! Nyt on kirppiksillä varmaan paljon tuon muotoisia kynttilänjalkoja yms. joista voisi koota oman viritelmän. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.