Jostain syystä koen, että keittiössä on vaikea asetella kaikki tarpeelliset purkit ja purnukat kauniisti esille. Eihän keittiön tasoille ole tarkoitus asetelmia luoda, vaan keittiön pitää olla toimiva – niin, että kaikki tarpeellinen löytyy käden käänteessä. No kuitenkin, nämä purnukat on aseteltu tähän vain esteettisistä syistä. Ja miksi sitä pitäisi väheksyä? Joka kerta, kun silmäni osuvat näihin astioihin en voi olla ihastelematta niiden kauneutta. Arjen pieniä iloja.

Toki näilläkin purkeilla on käyttötarkoituksensa. Iittalan purnukoihin (valkoinen ja harmaa kannellinen purkki) olisi tarkoitus laittaa korppujauhoja ja palasokeria. Siskolta joululahjaksi saatu Design Letters -kaadin toimii kermakkona (tai siis maitokannuna ”M” ja maitoa meillä laitetaankin kahvin sekaan). Ja asetelman alla on Duratin ylijäämäpaloista valmistettu ”Cut and set” leikkuulauta/tarjoilualusta.

 

Translation: These are my favourite little jars: white and light grey jars by Iittala, Design Letters milk jug that my sister gave me for Christmas and beneath them a ”Cut and set” cutting board made from recycled Durat.

Author

6 Comments

    • Tosi kauniilta näytti Arne-mukit yrttiruukkuinakin. 🙂

      Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin! 🙂

  1. Moikka! Mistä noita Duratin alustoja saa hankittua? Tuon linkin kautta kun en löytänyt. Alkoi tehdä mieli sellaista 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.