legeran-kukat-6320

legeran-kukat-6359

legeran-kukat-6352

legeran-kukat-6346

legeran-kukat-6372

legeran-kukat-6383

legeran-kukat-6351

legeran-kukat-6328

Onpas ollut mukava viikonloppu! Olemme hääränneet kotona kaikenlaista; tietysti aitaprojekti on pitänyt kiireisenä sen verran mitä säät ovat sallineet, mutta ehdin sopivasti sisustella myös sisätiloissa. Kuten ehkä Instagram Storystani ehkä huomasit, vaihdoin sohviin harmaat päälliset. Olohuoneen sävymaailma muuttui melkoisesti. Siitä myöhemmin lisää.

Tänään nukuimme pitkään ja koko päivä on kulunut vain oleskellen. Olen ihaillut perjantaina Legeran pop-up kaupasta ostamaani kukkakimppua ja sytytellyt takkaan tulta. Olen nauttinut harmaasta sadepäivästä, sillä on kiva saada pieni tauko aitaprojektista.

Ensi viikosta on tulossa kiireinen. Luvassa on Habitarea ja työmatkaa. Nämä kiireet ovat mukavia ja inspiroivia, mutta on hyvä että alla on rentouttava viikonloppu. Minä rentoudun kauniista näkymistä ja rennosta puuhastelusta. Mikä on sinun tapasi rentoutua?

Leppoisaa sunnuntaita!

lovethismoment_musta

Author

2 Comments

  1. Kaunis koti teillä, ihaillen aina katselen kuvia teiltä 🙂 minäkin tykkään pienestä puuhastelusta ja välillä sadepäivät on ihania kun saa hyvällä omalla tunnolla olla sisätiloissa 😀 harmi vaan kun 3-vuotias hyppii seinille jos ei pääse pihalle 😀

    • suvi m Reply

      Voi kiitos, onpa kiva kuulla! 🙂 Meillä lapset ovat jo niin isoja, että niitä saa patistaa ulos etteivät vain olisi koneella koko päivää…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.