Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

 

hobbyhall-anno-5723

Blogini lukijat varmasti tietävät, että rakastan sisustusstailausten luomista. Kaikki alkoi nelisen vuotta sitten, kun esitin mediamyyjälleni toiveen, että saisin stailata kotiamme lainatuotteilla kaupallisen yhteistyön merkeissä. Ensimmäinen sisustustailaukseni syntyi kotimaisen Annon sisustustekstiileillä ja esineillä. Kotistailauksista muodostui sittemmin olennainen osa blogini sisältöä ja sisustusstailaukset ovat edelleen suuri intohimoni ja motivaation lähteeni.

Ilokseni voin kertoa, että pääsin jälleen sisustamaan kotiamme ihanan Anno Collectionin uutuustuotteilla yhteistyössä Hobby Hallin kanssa! Hobby Hall on nimittäin yksi Annon jälleenmyyjistä. Kurkistetaanpas siis tarkemmin meidän saunatupaan ja sisustusihanuuksiin, joita Annolla ja Hobby Hallilla on tarjota tänä syksynä.

hobbyhall-anno-5732

hobbyhall-anno-5787

hobbyhall-anno-5745

Valitsin Annon ja Hobby Hallin valikoimasta omat suosikkini, joilla somistin meidän saunatuvan. Annon uuden malliston sävymaailma vaihtelee ruskean sävyistä, pehmeään kittiin ja punertavaan taupen sävyyn. Materiaaleista vahvasti esillä on trendikäs sametti.

Pehmeät sävyt tuovat aivan uutta eloa saunatuvan hämyiseen tunnelmaan. Yksi ensimmäisistä valinnoistani oli kuvissa näkyvä kitin sävyinen Annon samettiverho. Verho laskeutuu todella kauniisti ja luo ajankohtaista ja ylellistä tunnelmaa. Tuolissa oleva samettityyny toistaa verhon sävyä.

hobbyhall-anno-5801

hobbyhall-anno-5804

hobbyhall-anno-5988

Viime syksynä ihastuin Hobby Hallin Koodi-sarjan villaiseen Laura-lettimattoon niin paljon, että hankin sen omakseni sisustusstailauksen jälkeen. Nyt yhdistin mattoon Susanna Venton Annolle suunnitteleman Myrtillus-malliston Lauha-villanukkamaton. Pienikokoista ryijymattoa voi käyttää sisustuksessa monin tavoin: se sopisi nätisti myös sohvan päälle tai vaikkapa seinälle roikkumaan.

hobbyhall-anno-5833

hobbyhall-anno-5843

hobbyhall-anno-5814

hobbyhall-anno-5845

hobbyhall-anno-5915

hobbyhall-anno-5899

Poimin Hobby Hallin valikoimasta myös muutaman pienemmän kalusteen. Sohvapöydäksi valitsin Kiwi-pöydän, jonka kansi on kivijäljitelmää. Sohvapöydän asetelmassa on Galzone-sarjan käsintehtyjä astioita sekä vanha lasipulloni, johon sujautin tähtilaukan oksan. Sivupöydäksi asettelin kannellisen metallikorin.

hobbyhall-anno-5865

hobbyhall-anno-5959

hobbyhall-anno-5890

hobbyhall-anno-5977

Sohva somistui Anno-malliston ruutukuosisilla Loma-koristetyynynpäällisillä. Seassa on myös yksi tummanruskea samettikoristetyyny. Kaunis vaaleanharmaa Koodi Gauze Liso -viltti saattaa näyttää tutulta, sillä minulla on lähes samanlainen ennestään. Vaaleanharmaa koristetyyny on samaa sarjaa torkkupeiton kanssa. Sohvan toisella puolella olevaan Dumont-säilytyskoriin sujautin Anno-malliston Milo-tyynyn.

hobbyhall-anno-6061

hobbyhall-anno-6068

hobbyhall-anno-6085

Annon mallistoon kuuluu myös ajattomia, vohvelikankaisia pyyhkeitä. Ripustin saunatuvan koukkuihin pyyhkeet, jotka toistavat samoja sävyjä kuin sohvaryhmän sisustustekstiilit: ruskeaa, kittiä, taupea ja harmaata. Olen aina ajatellut, että valitsen saman sävyiset pyyhkeet käyttöön samaan aikaan, mutta Annon pyyhkeiden sävyt sointuvat niin kauniisti yhteen, että eri värisiä pyyhkeitä voi hyvin laittaa esille samaan aikaan.

hobbyhall-anno-6093

hobbyhall-anno-6118

hobbyhall-anno-6108

Saunatuvan jääkaappinurkkauksen seinähyllyyn somistin asetelman Galzone-sarjan astioista. Minusta astioiden raffi ulkonäkö on sopii kivasti yhteen Anno-sarjan tekstiilien kanssa ja vihreät ja tumman liilat sävyt sopivat hyvin syyskattaukseen. Ihastuin erityisesti astioiden upeaan krakeloituun pintaan.

hobbyhall-anno-6000

hobbyhall-anno-6047

hobbyhall-anno-6028

hobbyhall-anno-5983

Kuten Annon uutusmallistostakin voi päätellä, ruskean sävyt hallitsevat vahvasti tämän syksyn sisustustrendejä. Tekstiilien kuosit ovat pehmentyneet graafisen kauden jälkeen ja koti sisustetaan entistä pehmeämmällä otteella. Hobby Hallin valikoima on vahvasti ajassa mukana ja sisältää juuri niitä tuotteita, joilla sisustusintoilijat haluavat kotia päivittää.

Ensimmäiset Anno Collection -tuotteet ovat nyt tulleet myyntiin Hobby Halliin – Hobby Hall on siis ensimmäinen Anno-jälleenmyyjä! Hobby Hallin Anno-valikoima täydentyy lopuillakin Anno-malliston tuotteilla 13.9. eli Habitaren aikaan. Hobby Hallin oma osasto löytyy Habitaresta paikalta 6f48. Odotan jo innolla loppuja Anno-sarjan tuotteita, kuten esim. upeita maljakoita ja mattoja! Mitä sinä tykkäät uudistuneesta Anno-mallistosta?

Saunatupa päivittyi näillä tuotteilla:

Anno Sametti-verho / Anno Sametti-koristetyyny kitti ja tummanruskea / Anno Lauha-villamatto 70 x 120 cm / Anno Milo-koristetyyny kitti / Anno Loma-koristetyyny tummanruskea ja taupe / Anno Kumpu-vohvelipyyhe 100 x 150 cm musta, kitti, taupe, nougat / Koodi Gauze Liso torkkupeite beige-harmaa + koristetyynynpäällinen / Koodi juuttirahi natural / Dumont-sisustuskori / Metallikori-tarjottimet / Kiwi-sohvapöytä / Koodi Laura-villamatto / Galzone-sarjan astiat

*Tuotteet kuvauslainassa

Kaupallisessa yhteistyössä / My styling in collaboration with:

hobbyhall_logo

Author

16 Comments

 1. Ihana postaus ja ihania Anno tuotteita! Onneksi enää viikko ja näitä uutuuksia pääsee ihastelemaan paikan päälle Habitareen. Pyyhkeet jäi nyt päällimmäisenä mieleen tästä sinun jutustasi, täytynee hypistellä niitä messuilla myös.

  • suvi m Reply

   Minäkin odotan innolla Habitarea ja että pääsen ihastelemaan loppujakin Anno-uutuuksia. Odotan mielenkiinnolla myös Hobby Hallin osastoa – kieliikö logon uudistus myös laajemmasta visuaalisesta uudistuksesta…?

 2. coffeetablediary Reply

  Hyvä Suvi! Hienot kuvat ja houkuttelevia tuotteita! <3

  Tuo torkkupeitto alkoi kiinnostamaan, edullisempi versio siitä toisesta, mutta koko on vähän hassu 130×70 ja jäin sitä epäröimään…

  • suvi m Reply

   Kiitos ihana Giselda! <3

   Tuo torkkupeitto on tosiaan eri mallinen kuin meidän HAY:n malli.

  • suvi m Reply

   Ja muuten kokomerkinnässä oli virhe: oikea koko on 130 x 170 cm. 🙂

 3. Siis en kestä, ihania kuvia, sävyjä ja tuotteita!! Oot kyllä mun stailausidoli Pella Hedebyn ohella! Ja niin ihanaa kun saadaan Anno takaisin markkinoille!

  Mukavaa lauantaipäivää!

  • suvi m Reply

   Voi ihana Marja, kiitos kivasta kommentista! <3 Annoa on kyllä odotettu.

   Habitaressa pääsen Pellan oppiin ja sitä odotan innolla! Toivottavasti kehityn hänen opeillaan vielä lisää sisustusstailauksissa…

   Kivaa sunnuntaita sinne!

  • suvi m Reply

   Oli kyllä niin ihastuttavia tuotteita että! <3 Innoissaan näistä rakentelin stailauksia.

   • Toi lamppy, joka on pääosassa useammassakin kuvassa. Onko myynnissä Hobby hallissa?

    • suvi m Reply

     Ei, se lamppu on minun omani. Se on vanha Jieldén valaisin.

 4. Hei
  Ihanat värit ja tunnelma! Kysymys vähän aiheen vierestä, mistä olette hankkineet pukuhuoneessanne olevan hyllykön vai onko se mittatilauksena teetetty jossain? Haluaisin uuteen asuntoomme juuri tuontyyppisiä hyllyratkaisuja, mutta en ole mistään valmishyllyjä löytänyt enkä myöskään keksinyt mistä materiaalista saisi tehtyä näin paksureunaisia hylljä. Jos voit antaa vinkkiä, niin olisin superkiitollinen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.