Tänään olemme nautiskelleet kauniista syyspäivästä pitkällä kävelyretkellä läheisiin metsiin. Nyt ennen saunaan menoa on kiva käpertyä sohvan nurkkaan koostamaan teille tämän viikon sisustusuutisia. Niitä on aika paljon!

cello_alasivun_hero_2835x850px_laattatrendit_vaaleaa_mustaa_ja_vintagea-60pros

cello_logoAloitetaan koto-Suomesta. K-raudan ja Rautian oma merkki ”Cello” uudistuu. Uusi brändi-ilme on suunniteltu yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja tarkoituksena oli luoda ilme, joka sopisi kansainväliseen käyttöön entistä paremmin. Cello-tuotteet jaetaan jatkossa kodin kalustamisen ja sisustamisen MY HOME -tuotteisiin ja puutarhaan suunniteltuihin MY GARDEN -tuotteisiin. Yhteensä valikoimassa on yli 3000 tuotetta maaleista grilleihin sekä esimerkiksi valaisimia, parketteja, laminaatteja ja pihakalusteita. Cellon uuteen brändi-ilmeeseen voi tutustua juuri avatuilla uusilla sivuilla osoitteessa www.k-rauta.fi/cello tai www.rautia.fi/cello. Yllä olevan kuvan pöytä näyttää ainakin tosi hyvältä…ja aika tutulta. 😉

AinaOikein_kuva

Sisustustoimittajana ja 1×2-tuotesarjan toisena neulesuunnittelijana tunnettu Piia Kalliomäki julkaisee oman neuleohjeita sisältävän kirjan: Aina oikein -neulo ja sisusta. Monelle Piia on varmasti tuttu myös Pieni talo Helsingissä -blogista. Kirjassa yhdistyy sekä sisustus että neulominen ja neuleohjeet on pidetty mahdollisimman yksinkertaisina. Kirjasta löytyy ohjeet mm. kauniiseen mattoon, erilaisiin sisustustyynyihin, torkkupeittoihin ja koreihin. Ohjeita havainnollistaa kauniit, sisustukselliset valokuvat upeista kodeista ja asetelmista. Aina oikein – neulo ja sisusta -kirja ilmestyy lokakuun lopulla. Täytyy sanoa, että kuulostaa erittäin hyvältä! Jopa minua alkoi jo tuon kuvauksen perusteella himottaa neulominen, vaikka olen siinä ihan surkea!

VIPP-bordlampe

Ehkäpä klassisista poljinroskiksistaan parhaiten tunnettu tanskalainen designbrändi Vipp on lanseerannut valaisinkokoelman. Mallistoon sisältyy viisi erilaista LED:llä toimivaa lattia-, pöytä-, seinä- ja kattovalaisinta. Koska Vippillä uskotaan pitkäkestoisiin tuotteisiin ja ajattomuuteen, tulee tämä ensimmäinen valaisinkokoelma myös olemaan heidän viimeisensä. Koska valaisinteknologia kehittyy nopeasti, on tämä huomioitu uusissa valaisimissa niin, että niihin saa vaihdettavia LED-outputteja.

hay-640x426

Monille sisustusintoilijoille tuttu brändi HAY on julkaissut omat syys-talviuutuutensa. Mallistoon kuuluu mm. mattoja, tyynyjä, valaisimia sekä erilaisia sisustusesineitä. Uutuuksien värit noudattelevat trendejä: sinistä, harmaata, vihreää ja punaista. Lisää kuvia löydät esimerkiksi ruotsalaisesta Inredningshjälpen -blogista.

jotex_joulu

Nyt kai voi jo sanoa, että joulu lähestyy, sillä niin moni joulukokoelma on julkistettu. Viikolla 39 kerroin IKEA:n jouluisista uutuuksista ja nyt Jotex on julkaissut oman joulukokoelmansa. Valikoimassa on modernin, pelkistettyjä jouluisia tuotteita. Perinteinen punainen on saanut rinnalleen upean petrolinsinisen, tyylikkään mustan ja valkoisen sekä luonnolliset, maanläheiset värisävyt.

hm_joulu

Ja myös H&M Homen jouluiset tuotteet on julkaistu. Luvassa on perinteisen punaisen lisäksi valkoisen ja harmaan sävyjä sekä messinkiä. Samoin kuin IKEA:n joulumallisto, jakautuu H&M Homen mallisto myös perinteiseen punaiseen sekä harmoonisiin, luonnonläheisiin sävyihin. Minusta houkuttevin kuva oli tuo muhkea petauskuva, jossa on kauniin harmaita sävyjä ja hienostunutta runsautta.

Bouroullec-brothers_Rombini-tile-collection_Mutina_dezeen_1568_2-640x457

Mitäpä olisi sisustusuutiset ilman Bouroullecin veljesten tuotteita. Veljekset ovat todellakin olleet ahkeria tänä vuonna, kun uusia tuotteita on julkaistu niin Artekille, Iittalalle, Samsungille kuin HAY:lle. Nyt ilmestyy ”Rombini”-laattamallisto italialaiselle Mutinalle. Mallistossa on upeita, kolmiulotteisia laattamalleja sekä upeita värisävyjä (lisää kuvia: dezeen). Tykkään tosi paljon – toivottavasti saadaan Suomeenkin näitä laattoja!

Translation: Interior news of the week. Sorry, I am too tired to translate right now. Let’s let the pictures tell the story. 🙂

Images: the above-mentioned companies and press-releases

Author

2 Comments

  1. Ymmärsinkö oikein, että tuo betonipöytä (kuvissa ylin) olisi K-Raudan valikoimissa?! Tuollainen pitäisi ensi kesäksi löytää katetulle terassille..

    • Ehkä se oli vain kuvituskuva tuossa laattoja käsittelevässä jutussa…? En ole varma. Sopisi kyllä hyvin ainakin sinne sivuston DIY-osioon… 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.