Sinä kauniina ja aurinkoisena sunnuntaina, kun istuttelin kukkasipuleita maahan, laitoin terasseillekin syksyisempää ilmettä. Ostin perinteisiä callunoita, joita laitoin pariin ryhmään sekä etu- että takapihalle. Olen aina pitänyt klassisista terrakottaruukuista, mutta nythän ne ovat vielä erityisen trendikkäitä. Pääsisäänkäynnin yhteyteen asettelin callunat eri kokoisiin terracottaruukkuhin.

syyskukat

callunat_etu

hortensia

Pääoven luona sinnittelee vielä koko kesän sisäänkäyntiä koristanut suuri hortensia. Nyt hurmaavissa syyssävyissä (ostin sen alunperin violetin sävyisenä).

callunat_pussissa

terassinpoydalla

callunat

callunat_ylh

Sopivan kokoiset ruukut loppuivat kesken, joten takapihan terassille muodostui asetelma erilaisista ruukuista (HAY:n ja Arabian) sekä maljakosta, joka oli kesältä unohtunut terassin pöydälle.

Tämän enempää syksyisiä kasveja en aio esille laittaa. Nämä kuusi callunaa riittävät oikein hyvin. On muuten jännä, miten kaikki kolmen sarjan ryppäät näyttävät aina (minun silmääni) viehättäviltä. Kahdesta tai neljästä ei muodostu niin kaunista asetelmaa – pitää olla pariton luku ja mieluiten kolmonen. 😉

Translation: Autumn look in our garden and terrace.

Author

2 Comments

    • Juu, muistankin lukeneeni että sulla on kans viehätys parittomiin lukuihin asetelmissa. 😉
      Onneksi vielä ehtii hyvin laittaa syksykasveja.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.