Tällekin viikolle on kerääntynyt vaikka millä mitalla sisustusuutisia, vaikka minusta aluksi tuntui ettei olisi oikein mitään postattavaa. Tässäpä muutamia mielenkiintoisia uutuuksia.

bylassen_brass

Tanskalaisen By Lassenin tunnetusta Kubus-sarjasta on tulossa markkinoille messinkinen versio. Aiemmin Kubus-sarjaa on ollut saatavilla mustana, valkoisena, kuparisena sekä nikkelin sävyssä. Messinkihän patinoituu ajan myötä, mikä antaa Kubukselle ihan omanlaisensa ilmeen. Tykkään!

Alacarte_hyllykko

A la Carte -keittiöt täydentävät keittiökaapistovalikoimaansa uudella Stage-hyllyllä. Stage on seinälle tai työtasolle asennettava kehikko, jota voi muunnella erilaisilla tasoilla tai laatikoilla. Hyllykköön voi valita vetolaatikot ja erilaisia tasoja voi yhdistellä isommaksi kokonaisuudeksi. ”Haluamme antaa mahdollisuuden myös keittiön sisustuksen jatkuvaan päivittämiseen. Stage on muunneltava ja helppo asentaa myös jälkikäteen. Sisältöjä ja varusteluja voi muokata oman elämäntilanteen tai vaikkapa vuodenajan mukaan”, toteaa sisustusarkkitehti, Novartin tuotepäällikkö Eeva Kokkonen. Minusta tämä on ihan mielenkiintoinen uutuus ja sopii keittiöön, jossa on riittävästi avaruutta tai työtasoa mikä antaa tilaa hyllykölle.

PH130564

IKEA on julkaissut kuvia tulevasta joulumallistostaan. Tai oikeastaan mallistoja on kaksi: toinen on moderni ja pastellisävyinen, kun taas toinen mallisto noudattaa perinteisempää ja koristeellisempaa linjaa. Yksinkertaiset tähti-koristeet viehättävät eniten minun silmääni. Lisää kuvia voit tsekata vaikka täältä.

andtradition_Formakami_steming1

Etenkin Milk-valaisimestaan tunnettu &tradition on julkaissut uuden syyskokoelmansa, jonka pressikuvat ovat todella tummia. Mallistoon sisältyy Jaime Hayonin suunnittelemia tuotteita. Lisää kuvia April and May -blogissa. Minusta näyttää oikein kivalta, vaikka kuvat ovatkin todella tummia.

louispoulsen

Louis Poulsen on julkaissut uuden valaisimen, jonka on suunnitellut Øivind Slaatto. Valaisimen nimi on Patera. Valaisimen halkaisija on 600 mm ja minusta se sopii erityisen hyvin esim. ruokapöydän ylle tai olohuoneen katseenvangitsijaksi. Oikein kaunis!

P.S. Tänään umpeutuu Iittala-arvontani. Kivaa sunnuntai-iltaa!

Translation: Interior decoration news of the week 39. By Lassen’s Kubus series will be available also in brass. / Finnish A la Carte kitchen’s have released a new frame that can be used in the kitchen for more storage. The frame can be attached on the wall or on the kitchen counter. There are several accessories that can be added to the frame. / IKEA has released press pictures of their Christmas collections: one is modern with pastel shades and the other one is more traditional with more details. / The new collection of &tradition contains new products designed by Jaime Hayon. / Louis Poulsen’s new lamp is called Patera and it is designed by Øivind Slaatto.

Press pictures: By Lassen / A la Carte – Keittiömaailma / IKEA / &tradition / Louis Poulsen

Author

2 Comments

  1. Hauska tuo Stage-hylly. Ensisilmäyksellä näyttää vähän kömpelöltä, mutta vähitellen aloin hiffata hyllyn ideankin 🙂

    Paterastakin tykkäsin, mutta vielä enemmän taisin jäädä ihastelemaan kuvan tuolien sävyjä 😉

    • Kieltämättä nuo värikkäät tuolit vievät kyllä huomion tuossa Louis Poulsenin kuvassa. 🙂

      Stage-hyllyn idea vaikuttaa ihan hyvältä ja toimivalta, mutta tilaa se kyllä vaatii. Toisaalta samalla se tuo myös tilaa, kun tavaroita voi laittaa kahteen tasoon ja säilytyssysteemeihin.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.