Aurinkoista sunnuntaipäivää! On aika kurkistaa taas tämän viikon sisustusuutisiin. Niitä tulikin aikamoinen satsi tällä viikolla, etenkin täältä Suomesta.

bedesign_lume_coatstand

Photo: BeDesign

Kotimainen BeDesign täydentää mallistoaan Lume-sarjan uutuuksilla: pukkijaloilla, kenkätelineellä ja vaateripustimilla. Lume-sarjan uudet pukkijalat ja pieni vaaterekki noudattelevat samaa minimalistista ilmettä kuin Lume-vaaterekki. Kaikki uutuudet ovat pulverimaalattua terästä ja saatavana hiilenmustana tai valkoisena. Uudet tuotteet esiteltiin ensi kertaa Maison & Objet messuilla Pariisissa syyskuussa 2016. Tuotteet ovat saatavilla 1. lokakuuta 2016 alkaen.

havis-inspiroidu-autumn

Photo: Havi’s

Kotimainen Havi lanseeraa syksyllä 2016 HAVI’S -tuotemerkin kodin sisustukseen. HAVI’S tuotteet ovat skandinaavista tyyliä, joissa korostuvat ajattomuus, pehmeät värit ja kauniit kuosit. Tuotevalikoima tulee sisältämään kynttilöiden lisäksi oheistuotteita – pieniä ja keskisuuria, laadukkaita tuotteita kotiin. HAVI’S tuotemalliston värimaailmaan kuuluvat puhdas valkoinen, tummansininen taivas, pehmeä roosa, usvan harmaa sekä metallinvärit. Mallistossa on myös kausittain vaihtuvia värisävyjä. Keväällä 2017 tuotevalikoima täydentyy sisustustekstiileillä, pyyhkeillä sekä uudella saippualla ja huonetuoksulla.

HAVI’S on kansainvälisesti toteutettu tuotemerkki, jonka tavoite on suunnata kansainvälisille markkinoille. Tammikuussa 2017 HAVI’S osallistuu sisustusalan Formex-messuille Tukholmassa.

 airam_decoropal_globe125_p

Photo: Airam

Airam julkaisee uuden Decor Opal 360 -uutuussarjan.  Sarjan erikoisominaisuus on sen laaja 360° valonjako. Opaalilasiset lamput antavat häikäisemätöntä ja tasaista, puhdasta valkoista valoa (3000K). Valotehokkaimmat 9W vakiokupu- ja globemallit ovat himmennettävissä. Decor Opal 360 -uutuussarjaan kuuluu yhteensä kahdeksan erilaista lamppua, joista kolme on himmennettäviä. Lamppujen hinnat 10,00 – 20,00 €. Decor-sarjaan kuuluvat myös matta- ja kirkaskupulamput.

dux_3003_quadrogavel1_p

Photo: DUX

90-vuottaan juhlistava DUX avaa Duxiana-liikkeen Helsinkiin syksyllä. Ruotsalainen DUX on tunnettu laadukkaista, käsityönä tehdyistä sängyistään ja huonekaluistaan. DUXin mallistoon kuuluvat myös makuuhuonetekstiilit, kuten lakanasetit.

kirjauutuuksia

Viime aikoina on julkaistu monta sisustuksen ystävän kannalta mielenkiintoista kirjauutuutta, jotka niputin tähän yhteen.

Habitaren aikaan lanseerattiin Piia Kalliomäen ja Pauliina Salosen kokoama sisustuskirja Cozy Homes from Finland, jossa esitellään viisitoista kaunista suomalaista kotia.

Samaan aikaan julkaistiin myös Fasetti Oy:n kustantama kirja Carl-Gustaf Hiort af Ornäsistä ja hänen tuotannostaan. Muotojen mestari -kirja esittelee Hiort af Ornäsin elämäntyötä ja siinä on hänen suunnittelemiensa huonekalujen tunnistusopas.

Pian ilmestyy myös Susanna Venton ja Riikka Kantinkosken uutuuskirja Green Home Book, joka kokoaa yleisimpien viherkasvien hoito-ohjeet yksiin kansiin. Valokuvaaja Riikka Kantinkoski on kuvannut kasveja mitä kauneimmissa kodeissa ympäri Eurooppaa yhdessä Venton kanssa.

ikea-joulumallisto_p

Photo: Ikea

Ikean joulumalliston taisinkin jo mainita aiemmissa sisustusuutisissani, mutta nyt varsinainen tiedotekin kolahti sähköpostiini. Ikea esittelee VINTER 2016 -joulumallistossa keinoja, joiden avulla juhlakaudesta saa kaiken irti – rennosti ja rauhassa. Tämän vuoden joulumallisto on saanut inspiraationsa 1800-luvun lopun ruotsalaisesta kansanperinteestä.

Mallisto sisältää yksinkertaisia ja aitoja materiaaleja, kuten villaa, nahkaa, puuvillaa, huopaa, puuta ja metallia. Malliston kuosit ovat hyvin perinteisiä ja sävyt hillittyjä ja luonnollisia. Myös joulun perinteisimmät värit, kuten punainen ja kulta, ovat mallistossa vahvasti läsnä. Joulumallistossa on tuotteita muun muassa koristeluun, kattaukseen ja ruoanvalmistukseen. Lisää kuvia näet täältä.

tom-dixon-_howard-st_7530-fluror-fade-640x640

Photo: Tom Dixon

Brittiläinen brändi Tom Dixon on julkaissut syksy-talvi 2016 malliston, joka hehkuu eri metallien sävyissä. Mallistoon kuuluu mm. valaisimia, kynttilöitä ja astioita. Lisää kuvia täällä.

Nyt sunnuntaipäivän viettoon. Mukavaa viikkoa!


Translation: Interior design news of the week. Finnish BeDesign have released new products in their Lume-line. / Finnish candle company Havi releases a new brand called Havi’s, which, in addition to candles, includes various interior accessories such as textiles, soaps and fragrances. / Airam have released a new collection of lamp bulbs called Decor Opal 360. / Swedish DUX will open a Duxiana store in Helsinki this autumn. / New interesting books coming up: Cozy Homes from Finland, Muotojen mestari and Green Home Book. / Ikea have released more pics on their Christmas collection. / Tom Dixon AW2016 collection has been released.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.