Kaupallinen yhteistyö: Iittala

Tästä alkaa tulla jo tapa, että joka syksy odotan innolla Iittala Interior -sarjan uutuustuotteita. Vakka-laatikot, Aitio-hyllyt ja Lantern sekä Leimu-valaisimet ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa meillä kotona, mutta tänä syksynä Iittala-kokoelma täydentyy entisestään. Blogiyhteistyön myötä pääsin jälleen stailaamaan kotiamme Iittalan uutuustuotteilla. Otapas nyt siis mukava asento ja lähde kotikierrokselle katsomaan miten Iittalan uutuudet muuttivat kotimme ilmettä tällä kertaa. Postauksen lopussa on tietysti luvassa on myös mahtava arvonta lukijoilleni.

Vuoden 2015 Iittalan uutuustuotteita ovat Ruutu-maljakot, Kaasa-kynttilälyhdyt, Plektra-jakkarat sekä Aarre-seinäkorut. Myös jo tutuiksi tullut Nappula-kynttiläjalkasarja on täydentyy tänä syksynä tummanharmaalla sävyllä. Tuntui ihan jouluaatolta, kun kaikki nämä ihanuudet saapuivat meille kotiin kuvauslainaan:

iittala_interior_2015

En tietenkään pystynyt taaskaan hillitsemään itseäni stailauspuuhissa, joten luvassa on paljon kuvia ja ideoita siitä kuinka Iittalan uutuuksia voisi soveltaa oman kodin sisustukseen. Aloitetaan tämä kotikierros meidän makuuhuoneesta ja lopuksi päädytään saunatupaan saakka.

Iittalan uutuudet makuuhuoneessa

Makuuhuoneen peruselementit ovat ennallaan: pellavainen, rento petaus ja blogin kautta vuosien varrella tutuksi tullut sängypääty sekä silkkiverhot. Iittalan sisustustuotteet tuovat sinne kuitenkin uudenlaista, tunnelmallista ilmettä. Kurkistetaan sisään!

iittalaIMG_0100

iittalaIMG_9970

iittalaIMG_9975

iittalaIMG_0023

Sängynpäädylle kokosin astelman Ruutu-maljakoista sekä tummanharmaista Nappula-kynttilänjaloista. Kauniin vihvahteikkaan sävyiset Ruutu-maljakot ovat näyttäviä sellaisenaankin, ilman kukkasiakin. Harmaa ja aavikko-sävy ovat lemppareitani Ruutu-mallistosta.

Sängyn tälle puolelle asettelin yöpöydäksi Plektra-jakkaran. Plektra-jakkaroita käyttäisin myös läheisessä vaatehuoneessa apuna silloin, kun täytyy ylettyä yläkaappeihin. Yövaloksi valitsin tunnelmallista valoa hehkuvan Oiva Toikan suunnitteleman Kuukuna-valaisimen.

iittalaIMG_0032

iittalaIMG_9984

Sängyn toiselle puolelle kasasin yöpöydän Vakka-laatikoistamme. Aalto+Aalto pariskunnan suunnittelemat Vakka-laatikot soveltuvat kyllä mitä erilaisimpiin säilytystarpeisiin! Makuuhuoneessa niissä voisi säilyttää esimerkiksi lakanoita ja tyynyliinoja tai vaikkapa ilta-lukemisia.

Sängynpäädylle kokosin asetelman kirkkaasta Ruutu-maljakoista ja Kaasa-kynttilälyhdystä. Tällä puolella makuuhuonetta valaisee Leimu-valaisin harmaassa sävyssä. Harmaata Leimu-valaisinta jaksan kyllä ihastella vuodesta toiseen!

Iittalan uutuudet kattauksessa

Vaikka minulla ei ole tapana tehdä mitään erityisiä kattauksia, innostuin Iittala uutuustuotteiden avulla sellaisen luomaan. Ajatuksissani olivat tunnelmalliset syysillat hyvän ruuan parissa. Lähtökohta kattaukselle olivat Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelemat Ruutu-maljakot, joihin valitsin teemaan sopivia kukkasia.

iittalaIMG_0088

iittalaIMG_0123

iittalaIMG_0237

iittalaIMG_0241

iittalaIMG_0247

iittalaIMG_0254

Aluksi pöydän koristus oli melko pelkistetty, koostuen erivärisistä Ruutu-maljakoista. Vähitellen aloin luoda runsaampaa ja tunnelmallisempaa ilmettä lisäten joukkoon erisävyisiä Nappula-kynttilänjalkoja sekä Kaasa-kynttilälyhtyjä. Lopuksi sytytin vielä kynttilät.

iittalaIMG_0319

iittalaIMG_0273

iittalaIMG_0283

iittalaIMG_0277

iittalaIMG_0268

Pöydän päihin lisäsin Plektra-jakkarat, jotka toimivat oivina lisäistuimina ruokailutilassa. Sitten vain ruoka pöytään ja nauttimaan!

Aarre-seinäkorut

Iittalan uutuus, jota ehkä eniten odotin tänä vuonna ovat Aarre-seinäkorut, joista kirjoittelin jo keväällä. Todella mielenkiintoinen uutuus! Seinäkorut ovat taideteos jo sellaisenaan: jokainen niistä on uniikki, suupuhallettu kappale. Aarre-seinäkorukokoelma on kunnianosoitus suomalaisen lasitaiteen uranuurtajalle, professori Oiva Toikalle. Aarre-kokoelman ovat suunnitelleet tunnetut suomalaiset muotoilijat, joiden kanssa Iittala on tehnyt yhteistyötä jo pitkään: Markku Salo, Anu Penttinen ja Aalto+Aalto suunnittelupariskunta. Heti kun näin nämä Aarre-seinäkorut viime keväänä, keksin että ne sopisivat tosi hyvin meidän olohuoneen seinänpätkälle, pyöreän peilin kaveriksi.

iittalaIMG_0069

iittalaIMG_0336

iittalaIMG_0055

Innostuin somistamaan tätä olohuoneen kulmausta eri tavoilla, myös lukunurkkaukseksi sekä eteiseksi.

iittalaIMG_0341

iittalaIMG_0350

Plektra-jakkara sopisi hyvin myös eteiseen lisäistuimeksi. Vakka-laatikoissa puolestaan voisi säilyttää vaikkapa huiveja, pipoja ja hanskoja.

iittalaIMG_0358

Aarre-seinäkorut kestävät viiden kilon painon, joten niitä voi käyttää hyvin esimerkiksi korujen esillepanoon tai vaikkapa eteisessä kevyiden vaatteiden, kuten huivien, ripustamiseen. Meidän kodissamme Aarre-seinäkoukut saivat pysyvän paikan tuosta seinänpätkältä.

Iittalan uutuudet olohuoneessa

Ihastuin aivan täysin myös Kaasa-kynttilälyhtyyn, jonka on suunnitellut Ilkka Suppanen. Suppanen sai innoitusta majakoiden värivaloista, jotka ohjaavat purjehtijoita Suomen rannikon vaikeakulkuisissa vesissä ja näin sai alkunsa Kaasa-sarja, johon kuuluu myös vuonna 2011 julkaistu Kaasa-sisustustakkavalikoima. Kaasa-kynttilälyhty huokuu lempeää lämpöä ja tuo valloittavaa tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

iittalaIMG_0129

iittalaIMG_0174

iittalaIMG_0152

Ineke Hansin suunnittelemat Plektra-jakkarat toimivat loistavasti olohuoneessa pieninä sivutasoina. Matalampi keltainen Plektra sopii täydellisesti sohvan viereen aputasoksi, johon on helppo laskea vaikkapa kahvikuppi tai lehti.

iittalaIMG_0136

iittalaIMG_0148

Kaasa-kynttilälyhtyjen sävyt ovat aivan ihania: hiekka, aavikko, harmaa ja karpalo. Karpalo sopii hyvin myös jouluiseen kotiin. Rykelmä Kaasa-kynttilälyhtyjä tuo näyttävää ilmettä olohuoneeseen. Täydensin sohvapöydän asetelmia myös Ruutu-maljakoilla sekä harmailla Nappula-kynttilänjaloilla.

iittalaIMG_0144

iittalaIMG_0184

iittalaIMG_0193

iittalaIMG_0194

iittalaIMG_0215

En panisi yhtään pahitteeksi viettää pimeneviä iltoja sohvannurkassa, kynttilöiden valossa. Seuraavaksi puhalletaan kuitenkin kynttilät sammuksiin ja siirrytään lopuksi vielä saunatuvan tunnelmiin.

Iittalan uutuudet saunatuvalla

Saunatupaa on aina hauska stailata, kun siellä on niin erilainen tunnelma kuin meidän talossa. Lisäksi se on enemmän isännän valtakuntaa, joten siellä harvemmin näyttää siltä, että rouva on käynyt sisustelemassa. Mutta nyt sisustelin ja Iittalan uutuudet toivat saunatupaa ihan omanlaisen tunnelmansa. Siellä oli ihanaa lämmitellä saunaa ja nauttia lasi viiniä.

iittalaIMG_0381

iittalaIMG_0404

Matti Klenellin suunnittelemat harmaat Nappula-kynttilänjalat sopivat erityisen hyvin meidän saunatupaan. Sävy on hyvin lähelle sama kuin lattiassa sekä sohvanpäällisessä. Magnus Pettersenin suunnittelema harmaa Leimu-valaisin sopii minusta myös erityisen hyvin saunatuvan tyyliin.

Vakka-laatikot toimivat täälläkin käytännöllisinä säilytyselementteinä kätkien sisäänsä isännän kaapeleita ja sekalaista elektroniikkasälää. Minulle ne taas edustavat tässä enemmänkin kauniita sivupöytiä.

iittalaIMG_0375

iittalaIMG_0432

iittalaIMG_0459

iittalaIMG_0373

iittalaIMG_0364

iittalaIMG_0465

iittalaIMG_0387

Saunatuvalla Plektra-jakkarat ovat täydellinen ratkaisu sohvapöydiksi ja lisäistuimiksi. Tila on melko pieni, joten huonekalujen monikäyttöisyys on hyvin tärkeä ominaisuus. Iittalan mukaan Plektra onkin suunniteltu lisäämään tilaa, ei viemään sitä – saunatuvalla tämä ajatus todella konkretisoituu. Yhdessä korkeamman Plektran kanssa matala Plektra muodostaa kauniin, kaksitasoisen pöytäyhdistelmän. Vietämme saunatuvalla usein aikaa ystävien kanssa, joten lisäistumapaikkoja tarvitaan aina: silloin pöytinä käytetyt Plektrat taipuvatkin lisäistuimiksi.

ARVONTA !

Kuten alussa lupasin, saan järjestää myös Iittala-arvonnan lukijoideni iloksi.
Palkintona on valkoinen Plektra-jakkara (arvo 289 euroa).

voita_iittala_plektra

Näin osallistut arvontaan:

Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mikä Iittalan uutuuksista sopisi sinun sisustustyyliisi ja miten/missä tuotetta käyttäisit?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua 27.9.2015 klo 23.59 saakka.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJAAN OTETAAN HENKILÖKOHTAISESTI YHTEYTTÄ.

ONNEA ARVONTAAN!

Kaupallisessa yhteistyössä / My styling sponsored by:

iittala

P.S. Tsekkaa myös aiempien vuosien Iittala-stailaukseni postauksista ”Ihana Iittala Interior sisustussarja täydentyy” (2014) sekä ”Iittala Interior viimeistelee kodin” (2013).

Author

662 Comments

 1. Osallistun arvontaan! Ihastuin uutuuksista eniten Kaasa- kynttilälyhtyyn, erityisesti harmaan ja beigen väreissä. Se löytäisi paikkansa todennäköisimmin sohvapöydältä tai olohuoneen sivupöydältä. 🙂

  • Valinta on vaikea sillä kaikki Iittalan tuotteet ovat ihastuttavia. Jos yksi on kuitenkin valittava niin olkoon se Plektra jakkara, sillä monikäyttöisenä se toimisi olohuoneessa sekä apupöytänä että lisäistuimena. Ja kauniskin se on!

 2. Leimu valaisimeen olen syvästi rakastunut, siihen meripihkan väriseen.
  Uudet jakkarat ovat todella kauniit, niin valkoinen kuin okran värinen.
  Silimä lepää näissä tuotteissa ja pitkään <3

 3. Harmaata Leimu valaisinta olen ihaillut ja haaveillut jo pitkään. Myös harmaa nappula on kokoelmiin pian saatava!

 4. Tänä vuonna ostin ensiasuntoni. Yritän hankkia vain tarpeellisia, aikaa kestäviä ja silmää miellyttäviä sisustustuotteita, pidän erityisesti skandinaavisesta sisustuksesta. Olen haaveillut vakka-laatikoista pinottuna sängyn viereen yöpöydäksi, mieluiten vanerin värisenä. Siellä voisi säilyttää lukemista, lehtiä, kännykän laturia jne. tyylikkäästi.

 5. Plektra jakkara sekä kaasa-kynttilälyhty. Jakkara aputasoksi olohuoneeseen. Kynttilälyhty tuomaan tunnelmaa syysiltoihin.

 6. Kaass -kynttilälyhty olisi todella kaunis jouluksi! Sopisi monentyylisiin sisustuksiin.

 7. Kaasa kynttilälyhty on aivan ihana! Sellainen sopisi hyvin tunnelman tuojaksi moneen paikkaan kodissani. Miksei myös mökilläkin!

 8. Ihana arvonta ja ihana Iittala! Harmaa Leimu-valaisin sopisi meille kuin nenä päähän. Ihan yhtälailla kuin Plektra-jakkara ☺️

 9. Vau! Niin ihana ja inspiroiva postaus! Sinulla on kyllä niin mahtava stailaussilmä, että näitä Iittalan kanssa tehtäviä yhteistyöpostauksia oikein aina odottaa :). Kuvia on pakko katsoa kerta toisensa jälkeen uudestaan niin ihania ne ovat! Ennen kuin ehdin edes lukea tämän postauksen loppuun innostuin tuosta valkoisesta Plektra jakkarasta. Se olisi täydellinen meidän eteiseen.

 10. Nappulat ja plektra on mun suosikkeja. Kauniita, yksinkertaisia ja sopivat moneen sisustukseen.

 11. Tummanharmaa nappula sopisi meille täydellisesti! Ja tuo jakkara valkoisena tai vanerisena olisi todella makee, moneen moneen tarkoitukseen.

 12. Ihania uutuuksia! Maljakoita ei ole koskaan liikaa, joten valitsisin noita Ruutu-maljakoita. Ne sopisivat kukkamaljakoksi, mutta myös tarjoiluastiaksi 🙂

 13. Tiina laakso Reply

  Hiekan värinen Kaasa-kynttilä olisi niin ihana ja täydellinen, että sille löytyisi heti monta paikkaa! Ehkä kuljettaisin sitä mukanani huoneesta toiseen 🙂

 14. Plektra-jakkara ja kuukuna-valaisin sopisivat parhaiten sisustukseeni! itse asiassa sopivanlainen jakkara eteiseen onkin ollut jo etsinnässä ja plektra olisikin täydellinen ratkaisu!:)

 15. Olen jo pitkään miettinyt olohuoneeseen uutta valaisinta, harmaa Leimu sopisi tyyliin. Myös nuo ihanat jakkarat vaikuttavat monikäyttöisiltä, koivun värinen yöpöydäksi makkariin.

 16. Minä myös aina innolla odotan Iittalan syksyn uutuuksia ja näitä somistuspostauksia!
  Uutuuksista Nappulan olen ennättänyt jo itselleni hankkimaan ja se on aivan ihana 🙂

  Kyllä tuo jakkara olis niin nätti korvike meidän vanhalle rumilukselle 😉 Menisi myös hyvin lisätasona olohuoneessa, mutta olisi varmasti niin helposti liikuteltavissa ympäri kotia. Ruutu-maljakko on myös todella kaunis!

 17. Aarre on minun suosikki – rakkautta ensi silmäyksellä ja hyvänä kakkosena
  Kaasa -lyhty.
  Upean Aarteen laittaisin eteiseen huivinaulakoksi ja Kaasa lyhdyn harmaana olohuoneeseen
  syysiltoja ilahduttamaan.

  Ihania kuvia sinulla taas kerran.

  terkuin Riikka

 18. Ihania tuotteita ja kuvia! Itselle tällähetkellä hankkisin Nappula kynttiläjalkoja olohuoneen sivupöydälle. Myös harmaa Kaasa miellyttää silmää.

 19. Harmaat Nappulat sopisivat valkoisten Nappuloiden seuraan olohuoneen sohvapöydälle ja tietenkin valkoinen Plektra-jakkara olohuoneeseen lisäpöydäksi/-istuimeksi!

 20. Plektra-jakkara sopisi hyvin eteiseemme tai voisin laittaa sen myös yöpöydäksi.

 21. Eri kokoiset ja väriset ruutumaljakot sopisivat asetelmana ikkunan eteen jolloin värit tulisivat kauniisti näkyviin.

 22. I H A N I A stailauksia, niin kauniita. Kuviasi katsellessa mietinkin, että tuo Plektra-jakkara olisi todella hieno yöpöytä lastenhuoneeseen, mihin saisi laitettua sen joka öisen vesilasin sekä yövalon.

 23. Ehdottomasti Kaasa-kynttilälyhyt/sisustustakat ja värinä karpalo. Lyhty tuo mukavasti pirtsakkuutta syksyyn ja sopii laitettavaksi tasolle kuin tasolle. Löytäisi paikan varmasti 200-vuotta vanhalta lankkupöytäsohvapöydältämme, jolle molemmat tuotteet antaisivat arvoa toisilleen.

 24. Ruutu-maljakot ovat ihania ja käyttäisin niitä asetelmassa tai kattauksessa. Niitä pitäisi olla monta, joten ei ihan edullista! Jakkara kävisi meille eteiseen!

 25. Harmaa Leimu-valaisin olisi ihana makuuhuoneen lipaston päällä. Tykkään myös kovasti Aarre-seinäkoruista: jotakin ihan uudenlaista iittalalta! Tuollaisen Aarre-nupin laittaisin mielelläni eteiseen omaksi henkilökohtaiseksi käsilaukkunaulakokseni. Siihen ei todellakaan kasattaisi lasten talvihaalareita!

 26. Kaasa-kynttilälyhdyt ovat ihania ja sopivat hyvin olohuoneen pöydälle luomaan syksyistä tunnelmaa.

 27. Monta ihanaa uutuutta syksyyn. Vakalle keksikin vaikka kuinka monta käyttötarkoitusta.

 28. sanna väänänen Reply

  Ihania tuotteita kaikki,mutta ehdoton suosikkini on juurikin tuo jakkara,valkoisena 🙂
  Löytäisin sille monta käyttöä 🙂

 29. Aarre-seinäkorut ovat upeita! Olen keväästä asti odottanut niiden saapumista kauppoihin.

 30. Värilliset Ruudut osuvat tänä syksynä minua vaivaavaan lämpimien sävyjen kaipuuseen. Plektra sopisi pikkumiehen huoneeseen yöpöydäksi/istuimeksi.

 31. Oi ihana Iittala! Nappula kynttilanjalat ovat edelleen ostoslistalla, mutta nyt ihastuin myös Kaasa lyhtyyn. Nyt syysiltojen pimetessä, ei ole kauniimpaa tunnelmanluojaa kuin elävä tuli kauniissa lyhdyssä. Tykkään!

 32. Hiekan värinen Kaasa-kynttilälyhty on aivan ihana. Se saisi paikan meidän olohuoneen senkin päältä, josta sitä voisi ihailla ihan koko ajan.
  Jakkara on myös todella hieno. Sille löytyisi käyttöä joka huoneesta. Esim. Kukkapöytänä olohuoneesta 🙂

 33. Moi! Olen ilolla mukana arvonnassa. Kauniiksi olit taas stailannut kotisi Iittalan tuotteilla. Uusi Plektrajakkara on suosikkini ehdottomasti vaikka silmäni iloitsee myös nappulajaloista ja ruutumaljakoista!

 34. Mahtava arvonta! Kaasa-kynttilälyhdyt olivat erityisesti mieleeni, sopivat monenlaiseen sisustukseen. Myös Plektra-jakkaralle löytyisi varmasti käyttöä 🙂

 35. Olen Iittala-fani, joten tässäpä odotettu postaus! hania uutuuksia! Plektra-jakkara olisi unelma yöpöytänä tai sohvan vieressä laskutasona. Vakka-laatikoissa taas säilyttäisin mm. lehtiä tai lapsen leluja. Ja Kaasa sopii mihin tahansa. 🙂

 36. Kaasa lyhdyt sopisivat tuomaan tunnelmaa olohuoneeseen ja plektran ottaisin mieluusti yöpöydäksi.

 37. Ruuduissa houkuttelevat ihanat värit ja muoto. Plektra sopisi täydellisesti eteiseemme.

 38. Kynttilälyhtyjä ei voi olla liikaa joten kaasa suosikkini. Kaikki sen värit sopisivat hyvin meille

 39. Ihania uutuuksia! Plektra-jakkaraa kaavailin yöpöydäksi, joten toivotaan arpaonnea! 🙂

 40. Kaasa-lyhty on todella kaunis ja sen tulenki varmasti syksyn aikana kotiuttamaan olohuoneen sohvapöydälle. Harmaa Leimu-lamppu on myös upea! Jakkaralle löytyisi varmasti paikka rakenteilla olevasta saunatuvasta tai kävis tosiaan vaikka kivana yöpöytänä.

 41. Harmaa Leimu-valaisin on aivan ihana ja sopisi tv-huoneen tarjoiluvaunuun päälle.

 42. Plektra, plektra, plektra!!! Niin kaunis ja monipuolinen, olohuoneeseen sivupöydäksi tai rahiksi, makuuhuoneeseen yöpöydäksi, eteiseen jakkaraksi kenkien pukemista/laukun laskemista varten! Ahhh!

 43. Jakkarat. Ihanat, linjakkaat ja yksinkertaiset. Varmasti tulevia klassikoita! Laittaisin yöpöydiksi, sivupöydäksi olohuoneeseen, rahiksi nojatuolin eteen ja yksi menisi takan ääreen, tulen kohentelijan takapuolen alle 🙂

 44. Ruutu-maljakkoa olen useamman kerran ihastellut kaupassa, joten sellainen sopisi hyvin esimerkiksi keittiön pöydälle.

 45. Kaasa-kynttilälyhty, plektra-jakkara, leimuvalaisin ja nappulakynttiläjalka ovat suosikkejani! Ja kaikki laittaisin olohuoneeseen.

 46. Jakkara se on! Voi kuinka tuo sopisikaan takkamme eteen. Sen päällä istuskellessa olisi mukava lisäillä puita pesään.
  Tiina

 47. Leimu ja Nappulat sopisivat meidän makuuhuoneeseen. Mukana arvonnassa!

 48. Meille sopisi melkein mikä vain, mutta erityisesti olen ihastunut noihin seinäkoruihin. Olohuoneessa on lyhyt tyhjä seinänpätkä, mihin ei ole löytynyt mitään sopivaa. Plektra-jakkara löytäisi paikkansa useammastakin huoneesta.

 49. pieneen eteiseemme juurikin tuo plektra -jakkara olisi erittäin käytännöllinen!

 50. Aarre seinäkorut yllättivät kauneudellaan. Kun kuulin niistä ensimmäisen kerran en pitänyt niitä niin kiinnostavina, mutta kun näin ne livenä, olin myyty. Myöskin Ruutu maljakot ovat suosikkejani, ne ovat samaan aikaan selkeitä mutta niiden muoto on ihanan erilainen. Tykkään <3

 51. Kaasat ovat superkauniita ja niistä meidän terassille sopisivat loistavasti aavikko ja harmaa. Toisaalta seinäkorutkin ovat todella kauniita ☺

 52. Harmaa Kaasa luomaan tunnelmaa syysiltoihin.
  Todella kauniita kuvia taas sinulla.

 53. Kaasa-lyhdyt ovat ihania ja sopisivat meillä sisustukseen täydellisesti. Niissä olisi ihana poltella kynttilöitä pimenevinä syysiltoina 🙂

 54. Olen haaveillut harmaasta Loimu valaisimista jo viime syksystä lähtien, sille löytyisi monta paikkaa kotonamme Siitä haaveillessaan, taidan hankkia harmaat nappulat. Myös uusi jakkara löytäisi paikkansa helposti meiltä. Kaasa lyhytkin on kaunis.

 55. Kaasa-kynttilälyhty on suosikkini syksyn pimeneviin iltoihin. Laittaisin sen eteisen kaapin päälle, josta se näkyisi suoraan olohuoneeseen.

 56. Plektra-jakkara sopisi meille vintin tv-huoneeseen sohvapöydäksi ja lisätuoliksi.

 57. plektra-jakkara kävisi yöpöydäksi useampaankiin makkariin meillä 🙂

 58. Valkoinen plektra-jakkara olisi kätevä monessakin paikassa. Varmaan olohuoneeseen sohvan viereen apupöydäksi se asettuisi ensiksi.

 59. Valkoinen plektra-jakkara olisi täydellinen lastenhuoneeseen! Myös kaasa-lyhdyt olisivat ihania olkkariin!

 60. Kaasa-lyhty ja nappulat on saatava pimeneviin iltoihin. Jakkaroista tykkään myös kovasti. Sopisivat ihan mihin vain kodissa, mutta varmaankin olohuoneeseen laittaisin. Oli kiva nähdä uutuksia teidän kauniissa kodissa ja saada ideoita. =) Hyvää syksyä!

 61. Petra jakkarat ja vakka-laatikot sopisivat makuuhuoneeseen. Laatikoita voisin käyttää myös lastenhuoneessa.

 62. Plektra jakkara olisi niin ihana <3 makuuhuoneessa yöpöytänä.Olisipa onnetar kerrankin suosiollinen !
  Siinä olisi nimppari -ja joululahja yhdessä ja ihan vain itselleni 🙂

 63. Jakkara pääsisi helposti käyttöön – olohuoneeseen, makkariin tai eteiseen. Seinäkorut ovat kivan näköisiä, mutta sopiva paikka puuttuu.

 64. Ihastui eniten jakkaraan! Olen jo jonkin aikaa etsinyt kapeaan eteiseen peilin pariksi sopivaa jakkaraa. Tämä olisi täydellinen!

 65. Maljakot, jakkarat ja uudet lyhdyt ovat mieleeni.

  Aivan upeita stailauksia olet taas loihtinut, etenkin kotinne puolelle. 🙂

 66. Vakoille ja jakkaroille löytyisi aina käyttöä, ja nuo harmaat nappulat täydentäisivät mukavasti valkoisia, jotka jo kotoa löytyvät. 🙂

 67. Olohuoneeseen kaivataan sopivan pientä pöytää, Plektra-jakkara sopisi siihen! Onpas ihania nuo Kaasat!!

 68. Katja Ahovalli Reply

  Kaikki uutuudet on mieleen! Vakkalaatikot haluaisin yöpöydiksi, jakkaroita voisin ottaa käyttöön parikin ja tuikkukipot ja kynttilänjalat myös mieleen. Hienoa Iittala ja hienosti olit Suvi kotisi sisustanut uusilla tuotteilla ❤️

 69. Osallistun arvontaan. En osaa valita vain yhtä. Nuo kaikki uutuudet sopisivat meille. Plektra-jakkara löytäisi paikkansa todennäköisimmin olohuoneesta.

 70. Harmaa Leimu- valaisin on suosikkini, se sopisi täydellisesti olohuoneemme hyllykköön!

 71. Hei!

  Plektra-jakkara sopisi loistavasti meidän olkkariin. Ihania juttuja kaikki, kunpa onni suosisi!

 72. Minun tämän syksyn hankinta on Ruutu-maljakko ja sehän sopii minne vain! Kuinka kauniita stailauksia sinulta, todella tunnelmallisia.

 73. Leimu valaisin on vienyt sydämeni <3! Lasin ja betonin yhdistelmä on hurmaava! Valaisin olisi ihana pimenevässä syysillassa!

 74. Plektra -jakkara sopisi meillä moneen tilaan ja tarkoitukseen. Makkarissa yöpöytänä/ eteisessä jakkarana tai tasona/ lastenhuoneessa jakkarana tai tasona/ olkkarissa kukan alla tasona/ keittiössä jakkarana jne. Se on mieluisin Iittalan uutuuksista. Arvonnassa mukana 🙂

 75. Nappulat, Vakat ja Aarre-seinäkorut ehdottomasti. Ja tuo jakkara, olispa monikäyttöinen!

 76. Äh! Kaikkihan nuo on ihania! Vakka ja Leimu ovat olleet haaveiden listalla jo pidemmän aikaa mutta tämän syksyn myötä myös Plektra-jakkara ja Kaasa-kynttilälyhty. Plektra sopisi hyvin kolmanneksi sohvapöydäksi sarjapöytämme yhteyteen, jossa se toimisi tarvittaessa myös istuimena esim. miehekkeen pelatessa playstationia tai juhlissa lisäistuimena. Menisipä se näppärästi myös eteiseen josta meiltä puuttuu vielä jakkara. Kaasa-kynttilälyhty sopisi niin ihanasti Iittalan harmaan lantern-maljakon viereen tv-tason yhteyteen. Hieman neilikoita maljakkoon (ne kuuluu niin syksyyn!) ja viereen samansävyinen Kaasa tuomaan tunnelmaa 🙂 Sohvapöydälle sitten mustan Nappulaparin kaveriksi uutuusväri tummanharmaa…

 77. Seinäkorut voisin laittaa olohuoneeseen ja eteiseen, melkein mihin huoneeseen vaan. IHANIA ovat! Jakkaralle samoin löytäisin paikan mistä huoneesta vaan. Arpaonnea toivon siis!

 78. Kaasa-lyhdyn sijoittaisin olohuoneen pöydälle tunnelmaa tuomaan.

 79. Ihastuin ikihyviksi uusiin Kaasa-kynttilälyhtyihin, jotka olisivat ihania olohuoneessa syksyn pimentyessä.

 80. Ihana tuo Ruutu-maljakko. Myös kauniin harmaat Nappulat ihastuttavat silmää!

 81. Kaasa kynttilälyhdyt ovat kyllä tosi kauniita myös ruutu maljakot ovat mieleeni, niillä saa tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin.

 82. Vakka-laatikot, kaasa- kynttilälyhdyt ja nappulat ihastuttavat erityisesti, mutta en pahastuisi plektra-jakkaran kotiutumisesta! 😉

 83. Tykkään kovasti Ronanin ja Erwanin suunnittelemista maljakoista, ja niitä jo hankittu.

 84. Kyllä tuo Leimu-valaisin on vaan niin upea! Toisi tunnelmaa olohuoneessa pimeneviin iltoihin. Vaikka kaikki nuista omistaisin ilomielin 🙂

 85. Kyllä se on tuo Plektra-jakkara. Löytyikö tämä myös mustana ja tummanharmaana?

 86. Valkoinen Plektra-tuoli on harkinnassa olohuoneeseen aputasoksi ja lisäistuimeksi. Nappulat löytyykin jo valkoisena ja keväällä harkitsin pitkään Ruutu-maljakon ostoa kirkkaana.

 87. Leimu pääsisi heti olohuoneen sivupöydälle, joka on kauan kaivannut uutta valaisinta. Harmaa väri sopisi täydellisesti värimaailmaan. Myös Ruutu maljakot toisivat mukavaa piristystä keittiöön.

 88. Kaasa-kynttilälyhdyt toisivat ihanaa syksyistä tunnelmaa olohuoneeseen!

 89. Ekana taidan hankkia kotiin joko kaasan olkkariin tai tuollaisen aarre-koukun eteiseen, aivan ihania uutuuksia!

 90. Vakka-rasiat seka Plektra-jakkarat ovat suosikkejani, paikka loytyisi eteisesta tai makuuhuonesta yopoytana.

 91. Ihana arvonta! Uutuuksista meille erityisen mieluinen olisi plektra jakkara. Sopisi mm. olohuoneeseen lisätasoksi sohvan viereen. Leimu valaisinta olen ihaillut jo pidempään ja kaasa lyhtykin sopisi luomaan tunnelmaa syksyyn. Kauniita kuvia ja onnistuneita stailauksia jälleen!!

 92. Valkoinen Plektra kävis kivasti mun eteiseen, tykkäisin Vakka-laatikoistakin 🙂

 93. Ihana arvonta! Plektra jakkarat sopisi olohuoneeseen sohvapöydiksi niinkin olit saunatuvalla laittanut. Leimu on myös mieluinen.

 94. Mun ikkunalautani on selkeästi vailla tuota Leimu-valaisinta! Pitää varmaan vinkata lähipiirille, joulu lähestyy…

 95. Vakka-laatikoita olen haaveillut yöpöydiksi, ovat kyllä niin ihania niinkuin monet monet muutkin Iittalan tuotteet!! Mahtavassa arvonnassa mukana!

 96. Plektra -jakkara on todella kaunis ja siitä saisi täydellisen pienen tason olohuoneen sohvan viereen ja takan lämmitykseen jakkaraksi.

 97. Kaasa-kynttilälyhtyihin ihastuin heti kun ne näin. Plektra jakkaralle olisi paikka eteisessä 🙂

 98. Onpa vaikeaa valita, minkä haluaisin:) Iittalan tuotteet ovat niin kauniita… Ehkä Leimu-valaisin harmaana olisi aivan ykkönen. Tykkään paljon myös Kaasa-kynttilälyhdyistä ihan kaikissa väreissä. Taitavat meidän tädit saada sellaiset joululahjaksi<3 Pauliina

 99. Tykäistyin itse näihin Plektra jakkaroihin. Sellaisen voisin helposti nähdä olohuoneessani aputasona, johon laskea kahvikupposen… tykkäsin myös kylläkin kynttilänjaloista ja -lyhdyistä, syysiltoina olenkin aikamoinen kynttilöiden suurkuluttaja….jotain hyvää myös syksy tuo tullessaan. 🙂 Täältä jakkara saisi kyllä kodin josta löytyy montakin paikkaa tälle ihanuudelle! 🙂

 100. Ihania uutuuksia! Aika monelle löytyisi kyllä paikka meidän kotoa. Kaasa-kynttilälyhdyt olivat ehkä kauneimpia ja ne sopisivat olohuoneeseen hyvin.

 101. Eteiseen olen pitkään miettinyt senkkiä asusteiden säilytykseen mutta ideasi Vakka-laatikoista eteisen säilytykseen oli huippu! Taidampa suunnitella sellaisia seuraavaksi investoinniksi! Toki Plektra jakkara apupöytänä toimiva ja kaunis, siksipä arvontaan osallistunkin.

 102. Voiko kynttilöitä olla koskaan liikaa? 😉 Kaasat ovat todella kauniita ja ne näkisinkin meidän sisustuksessa.

 103. Suosikkini Iittalan uutuuksista on Kaasa-kynttilälyhdyt, varsinkin hiekan sävyisenä!

  Sopisi mainiosti melkeinpä minne tahansa kodin huoneista. Ensiksi sijoittaisin varmaankin lasiterassille 🙂

 104. Ruutu maljakot ehdottomasti! Ja sen voi sijoittaa ihan mihin tahansa kohtaa kotia. Toivottavasti viimeistään joulupukki tuo sellaisen ihanuuden.

 105. Voi veikkoset, mikä arvonta! Ehdottomasti lemppari uutuuksista on juurikin Plektra monikäyttöisyytensä vuoksi. Kyllä se olisikin näppärä eteisessä! Kaasa-lyhty puhuttelee myös.

 106. Ruutu maljakko vihreänä on suosikkini. Se olen ollut ostamassa, ehkä joululahjaksi. Somistukseen käyttäisin ihan tyhjänäkin toimisi.

 107. No jos ei arvonnassa lykästä, taidan hakea just valkoisen plektran kotio 🙂

  – Elma –

 108. Oi, plektra olisi meille täydellinen puuttuva palainen yöpöydäksi. Sen verran suolaisen hintainen vain, että en sitä raski kotiuttaa itse!

  – Henna

 109. Ihania uutuuksia! Plektra-jakkara miellyttää silmää eniten, toimisi sohva- tai yöpöytänä! Myös vakka-laatikot ovat kauniita. 🙂

 110. Kaasat ovat täydellisen muotoisia. Plektra-jakkarat tosi kivoja ja sopivat oman Vakkani seuraksi.

 111. Tuo jakkara olisi ihana yöpöydäksi ja Kaasa-lyhdyt olisi aivan hurmaavia olohuoneen pöydälle.

 112. Tuo vanerinen Plektra olisi täydellinen meidän sohvan viereen. Mukana arvonnassa!

 113. Kesällä kävin Fiskarsissa Iittalan tehtaanmyymälässä ja näin siellä tuon plektra-jakkaran ja ihastuin siihen ihan täysillä. Sen pinta on niin sileä ja muotoilu miellytti silmään. Jakkara sopisi kotiini aivan loistavasti.

 114. Oi, juurikin tuommoinen korkea valkoinen ja matala keltainen Plektra-kaksikko solahtaisi mainiosti pienen olohuoneen sohvapöydiksi. Ja tarpeen mukaan vaihtaisi olomuotoaan kyläileville ystäville istuimeksi ja kesällä parvekkeelle vaikka kukkapöydäksi tai jalkarahiksi! Ihanan inspiroivia kuvia!

 115. Haluaisin tietysti nuo kaikki. Mutta tuo harmaa Leimu sopisi olohuoneen sivupöydälle loistavasti.

 116. Ruutu-maljakot ovat todella kauniita ihan sellaisenaan. Harmaa ja aavikko ovat myös minun lemppareita.

 117. Kaikki! Aivan ihania uutuuksia, mutta ehkä Kuukuna tunnelmallista valoa tuomaan.

 118. Kaasa -kynttilälyhdyt ovat aivan ihania kaikissa väreissä! Muutto on pian ja uudessa kodissa löytyy sille monta sopivaa paikkaa 🙂

 119. Leimu valaisin olisi ihana harmaana olohuoneeseen tai valkoinen plektra sivupöydäksi työhuoneeseen 🙂

 120. Tuo Kaasa-kynttilälyhty olisi aivan ihana esimerkiksi olohuoneessa, kaunis ja tunnelmallinen pimenevissä syysilloissa. Myös plektra-jakkara olisi loistava olohuoneen sivupöytänä tai makuuhuoneessa yöpöytänä. Aivan ihania uutuuksia kyllä kaikki!

 121. Tuo Plektra jakkara on aivan ihana. Se tulisi takan eteen, siinä olisi kiva istua ja tuijotella tuleen.

 122. naturellielli Reply

  Aavikko-kaasa, ikkunan edessä tunnelmaa luomassa pimeään syksyiltaan

 123. Hei! Ihania kerrassaan nuo kaikki iittalan uutuudet. Kaasa-lyhty toisi ihan parhaalla tavalla tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin. myös nuo nappulat on vain saatava itselle joskus, niin ihania ne on. 🙂

 124. Pimeneviin syysiltoihin valitsisin ehdottomasti Kaasan tunnelmaa luomaan.

 125. Kyllä tuo valkoinen plektra jakkara sopisi meille:)! Ihania uutuuksia!

 126. Ehdoton uusi ihastus Plektra, Vakkoja olen himoinnut jo pidempään. Plektra olisi juuri hyvä meidän eteiseen, mutta todennäköisesti päätyisi lisätasoksi sohvan viereen 🙂

 127. Jakkarat sekä matala että korkea olisivat käytännöllisiä ja kauniita. Käyttäisin samoin kuin teillä takkatuvassa eli takkahuoneessa pöytänä ja takan sytytyksessä jakkarana

 128. Kaikki Iittalat meille sopii. Vakaa ja plektraa tarvii aina. Harmaa nappula valkoisen kylkeen….

 129. Leimu-valaisin kolahti minuun heti markkinoille tullessaan, laittaisin sen olohuoneeseemme vanhalle 60-luvun tv-pöydälle. Myös jakkara on yksi lemppareistani, olisi oiva sivupöytä tarvittaessa olohuoneen sohvan vieressä. [email protected]

 130. Juurikin tuo valkoinen jakkara on suosikkini. Se sopisi lastenhuoneisiin, eteiseen istuimeksi, sohvan viereen laskutasoksi tai keittiöön apujakkaraksi. Monta käyttötarkoitusta!

 131. Ihastuin niin tähän Plektra-jakkaraan, se sopisi täydellisesti takan edustalle.

 132. Plektra-jakkara, juurikin valkoisena!! eteiseen laittaisin
  Lapset yltäisivät hyllylta nappaamaan kypärän ja hanskat mukaansa, sekä pienempi saisi pukiessa istumapaikan.

 133. Voi mitä ihanuuksia taas kerran! Harmaa Leimu-valaisin miellyttää silmää kovasti, samoin Vakka valkoisena ja vanerin sävyisenä, ja molemmat näistä kelpuuttaisin meille milloin vain. Nämä uutuus Plektra-jakkarat veivät sydämen välittömästi, olisivat valkoisena täydellinen ratkaisu sinne minne milloinkin tarvitaan lisää laskutilaa tai jossa tarvitsee kurotella jotain ylähyllyiltä, eli meillä luultavimmin olohuoneen ja keittiöön tai vaihtoehtoisesti makuuhuoneeseen.

 134. Valoa syksyn pimeyteen – Kaasa-kynttilälyhty sopisi täydellisesti lasitetulle parvekkeelleni.

 135. Plektra-jakkara ehdottomasti. Toimisi hyvin sivupöytänä sohvalle (niin kuin kuvissasi ehdotitkin). Voi, osuisipa arpaonni!
  -Ullis

 136. Kerrassaan upeita stailauksia. Tekisi mieli istahtaa tuohon katettuun pöytään. Ruutu maljakot ovat suosikkini, vaikka kelpuuttaisin kotiini ihan kaikki noista uutuuksista. 🙂

 137. Plektra-jakkara. Kävisi niin yöpöytänä ku jakkarana olohuoneessa. Mukana arvonnassa.

 138. Olipa kiva postaus 🙂 Kaasa-kynttilälyhdyt kaikissa väreissä uppos muhun ja syvälle upposkin! Sopisi pian valmistuvan talomme harmooniseen värimaailmaan ja käyttäisin niitä monipuolisesti kaikessa sisustamisessa!:)

 139. Jakkara. Tätä jakkaraa voisin käyttää niin keittiössä kuin olohuoneessa vain esillä. Kaunis muotoilu.

 140. Plektra sopii meille mihin huoneeseen vaan ja olisi tosi tarpeellinenkin. Kelpuuttaisin myöskin kynttiläkipot ja kukkavaljakot ruoka- ja olohuoneen pöydälle jos vain olisi mahdollista.

 141. Ihania kaikki! Nappula-kynttilänjalat on jo ostoslistalla ja ruutu-maljakko sekä leimu-valaisin olisi myös kiva saada 🙂

 142. Tuo jakkara pisti heti silmään kun uutuuksia kävin nettisivuilta taannoin selaamassa, kerrassaan ihana. Maljakoille olisi myös käyttöä, kauniita kun mitkä 🙂

 143. Harmaa Leimu valaisin on kyllä kaunis. Mutta hauskalta tuo Plektrakin näyttää!

 144. Voi että miten ihania stailauksia jälleen kerran! Sinä todella osaat tämän homman 🙂

  Koska kaikki Iittalan tuotteet ovat niin monikäyttöisiä, sopisi meille ihan kaikki noista. Suosikkejani uutuuksista ovat kaasa -kynttilälyhdyt, harmaat nappulat ja plektrat. Plektra pääsisi ehkäpä apupöydäksi ja kynttiläsomisteilla koristeluihin pöytiä ja tasoja. Leimu puolestaan on iki-ihastukseni, ja sellaisen huomisen meille harmaana milloin vain!

 145. Kaasa-kynttilälyhdyt näyttävät ihanilta, raikkailta, selkeiltä. Kaikki värit, olisi vaikea valita vain yksi. Pitkästä aikaa jotakn, joka on ehkä pakko saada…

 146. Valkoinen vakka-säilytin on haaveissa ja ostoslistalla. Paikka on jo katsottuna ja se tulisi keittiöön. Vakaan piilottaisin kaikki tylsät laskut ja muut paperit, joita lojuu pöydillä.

 147. Hei, todella ihania kaikki!! Mutta jos pitää yksi sanoa, niin nuot jakkarat! Olisivat mielestäni ihan täydelliset takan edessä istuimina ja tarvittaessa rahina kun keinussa tai soffalla istuu.. ❤
  Olisipa ihana voittaa sellainen!! -Nina

 148. Ruutu-maljakko vihreänä on aivan ihana. Ihan ilman kukkiakin voisi koristaa seinähyllyä.

 149. Leimu valaisin sopisi ihanasti meidän olkkariin. Valoa pimenevään syksyyn.

 150. Monta niin ihanaa uutta tuotetta! Jakkaralle ja Leimu-valaisimelle löytäisin heti käyttöä. Kassa-kynttilälyhdytkin sopisi oikein mainiosti meille

 151. Osallistun arvontaan! Juurikin Plektra jakkaroita olen haaveillut olohuoneeseemme pöydiksi, sopisivat meille niin valkoisena kuin vanerisena, ihania!

 152. Upeita kuvia ja asetelmia!Plektra-jakkara sopisi meille;olohuoneeseen sivupöydäksi,eteiseen,yöpöydäksi…

 153. Tarvitsisin juurikin tuollaista jakkaraa olohuoneeseen <3 tosin myös Ruutu-maljakon ajattelin hankkia ja uuden Nappula-värin.. ja ja ja.. Ihana uutuuksia! Toivottavasti onnistaisi ja saisin jakkaran 🙂

 154. Meiltä puuttuu kirkas perus maljakko, joten ruutu maljakko olisi täydellinen!

 155. Heips,
  Mä sijoittaisin pari ruutumaljakkoa ja harmaan nappulan olkkariin 🙂

 156. Jakkara sopisi hyvin kotiini yöpöydäksi, apupöydäksi olohuoneeseen, keittiöön emännän jatkeeksi ja eteiseen istuimeksi kenkien laiton ajaksi. Toivottavasti onni suosii tällä kertaa 🙂

 157. Innostuin jotenkin noista seinäkoruista heti, kun näin ne.. jotenkin tässä postauksessa sytyin kyllä myös erityisesti juuri tuolla Plektra jakkaralle, joten aika mieletöntä, että juuri se on tässä myös palkintona 🙂

 158. Vakka säilytys laatikot on ehdottomatisti minun suosikkejani. Ne on niin käteviä. voisin pistää niitä vaikka eteiseen tai pinoa käytävälle Leimu valaisimen kanssa. Tykkään myös kovasti uusista plektra jakkaroista, ne taas menisivät joko tyttärini huoneeseen tai miksi ei olohuoneeseen pieneksi sivu pyödäksi.

 159. Sinisävyinen Leimu-valaisin kävisi meidän olkkariin, ihana! Plektran laittaisin yöpöydäksi itselle 🙂
  Sini

 160. Leimuun ihastuin heti ko se tuli markkinoille ja olis haaveena joskus se meille kotiuttaa 🙂 Kaaso lydyt ovat kans ihania harmaa ja hiekan sävynä. Olohuoneeseen/ruokailutilaan nämä menisi, ovat ihanan yksinkertaisia muodoltaan. Oot taas Suvi luonut uskomattoman sisustuksen näistä, ihana tunnelma kuvissa, I LIKE <3

 161. Plektra ehdottomasti ja vaalean puun värisenä <3 Käyttäisin sitä ennen kaikkea makuuhuoneessa yöpöytänä ja joskus vaihteen vuoksi olohuoneessa lisälaskutilana. Ihana!

 162. Tuon jakkaran haluaisin mieluiten näistä uutuuksista ja laittaisin sen yöpöydäksi tai olohuoneen sivupöydäksi. Myös Kaasa-kynttilälyhdyt ovat hienoja.
  T. Taru

 163. Eniten miellyttää Kaasa-kynttilälyhdyt, hiekan ja aavikon värisinä. Sellaiset sopisivat tietenkin ruokapöydän kattauksiin ja olohuoneen hyllyn päälle tunnelmaa tuomaan.

 164. Plektra jakkara valkoisena on ihana ja joka sopii meille. Tulisi olohuoneeseen laskutasoksi ja päälle laittaisin kivan kynttilän antamaan tunnelmaa ja valaisemaan pimeneviä syysiltoja 🙂 elleivät lapset ehdi ensin omia sitä itselleen 🙂

 165. Kaasa-lyhdyt ja Ruutu-maljakot veivät sydämeni. Väri ja muoto ovat niin yksinkertaisen kauniita!Nämä sopisivat molemmat olohuoneeseen tunnelmaa antamaan.

 166. Harmaa nappula ja Kaasa-kynttilälyhdyt olisivat niin ihanat tunnelmanluojat pimeneviin syysiltoihin 🙂

 167. Nuo Aarteet ovat ihastuttaneet jo siitä asti, kun blogistasi niistä ensi kertaa kuulin. Niin kauniita. Aika paraatipaikan ne meillä saisi, hallista todennäköisesti, ja ne saisi koristaa kotia vaikka ihan sellaisenaan. Välillä niihin voisi ripustaa vaikka sesonkiin kuuluvia asioita.

 168. Eija Päivärinta Reply

  Kaasa-kynttilälyhdyt ihania!!!ja muistakin kyllä tykkään.

 169. Meille sopisi oikeastaan kaikki. Leimu-valaisimesta haaveilen,samoin vakka-laatikoista. Ja kyllä tuollainen plektra-jakkara kuuluu kans samaan haavelistaan…

 170. Plektra jakkarat olivat ihanat! Tahtoisin juurikin nuo kaksi, valkoisen&keltaisen 🙂 Kyllä Kaasa lyhdytkin kelpaisivat, olivat ihania myöskin.

 171. Plektra-jakkara vei sydämen!! Kaunis ja moneen paikkaa sopiva istuin tai pikkupöytä..

 172. Kaasa-kynttilälyhty ihastutti, sopisi olohuoneeseen lipaston päälle.
  Plektra-jakkara kävisi näppäränä pienenä laskutasona olohuoneessa ja tarvittaessa varaistuimena.

 173. Aarre-seinäkoruihin rakastuin, kun näin niistä ensimmäisiä kuvia täällä blogissa. Ne saisivat paikan olohuoneesta paraatipaikalta sellaisenaan tai makuuhuoneesta, jolloin niihin ripustaisin rakkaimpia koruja.

 174. Harmaa Leimu -valaisin on ehdoton suosikkini, todella ajattoman tyylikäs ja tunnelmallinen! Näkisin sen meillä melkeinpä missä vain, mutta erityinen paikka sille löytyisi olohuoneen kulmasta.

 175. Osallistun arvontaan. Ihania uutuuksia ja Leimu yltää suosikikseni.

 176. Harmaa leimu valaisin on ollut pitkään haaveissa! Kaasa kynttiltä lyhdyt myös nättejä, niille olisi kodissa monta paikkaa!

 177. olen ihaillut leimu valaisinta ja sille löytyisi useampikin paikka kotoa.

 178. Uutuuksista ei oikein mikään kolahtanut kovaa, mutta ai että ku niin ilomielin ottaisin Vakkoja yö- tai sivupöydäksi. Haavelistalla muutaman muun jutun kanssa.

 179. Harmaa Leimu olisi upea olohuoneen tunnelmavaloksi ja Kaasa-lyhtyjä sinne tänne terassille.

 180. Kaasa-kynttilälyhdyt ovat aivan ihania tunnelmanluojia! Jakkarat sopivat pieniksi apupöydiksi 🙂

 181. Yksi ruutu löytyy ja uusia ottaisin mielellään lisää. Harmaalle leimullekin löytyisi paikka helposti. Ja jakkara eteiseen.

 182. Niin ihanaa, että Iittala on lähtenyt tälle sisustuslinjalle. Kyllä seinäkorut/ koukut olisi meille juurikin nyt täydelliset! ☺️

 183. Upeat Ruutu maljakot niin syötävän upeissa eri värisävyissä ja eri kokoisina kokoaisin Artek pöydälle syksyn tunnelman luojaksi upein kukkapiristyksin niin luonnosta syksyisen oksan kuin kukkakaupan viheroksan pareiksi – loistavat muodot ja värit,HeidiS

 184. Kaasa-kynttilälyhdyt on mun lempparit. Kynttilöitähän ei voi olla liikaa 🙂

 185. Mielelläni kokeilisin suupuhallettuja naulakoita, ne omivat liikkeessä tidella kauniita. Lisäksi ihastuin monen muun tavoin Kaasa-kynttilälyhtyihin. Onneksi kynttiläaika alkaa olla käsillä!

 186. Aivan ihania uutuuksia! Meille sopisi juurikin tuo valkoinen Plektra-jakkara. Joko sivupöydäksi tai lasten jakkaraksi.

 187. Valloittavia uutuuksia, joista omat lempparit Aarre-seinäkorut ja harmaat Nappulat!

 188. satu toppinen Reply

  Plektra-jakkara, juuri tuo isompi koko. Laittaisin sen eteiseen. Siinä olisi hyvä istahtaa ja pukea lasta ulkovaatteisiin. Sitä olisi kiva pitää esillä jo sen ulkonäönkin vuoksi siinä 😉

 189. Kyllä se on tuo Plektra, siinä yhdistyy kaunis, leikkisäkin, ulkonäkö, sekä käytännöllisyys!

 190. Kyllä se ihanuus vain olisi Plektra jakkara vanerisena. Sopiva paikkakin sille löytyy uuden kodin eteisaulasta. Kaiken kaikkiaan ihania uutuuksia.

 191. Eilen ihastelin kaupassa harmaata Leimua, se sopisi olohuoneen lipaston päälle. Ja tuo jakkara on aivan ihana!

 192. Kaasa-kynttilälyhdyt olisivat aivan ihania pehmeine muotoineen olohuoneen pöydällä. Jakkara kävisi vaikka takan eteen.

 193. Ulla-Maija Ikäheimo Reply

  Hieno nimi hienolle jakkaralle! Antaisin Plektran lahjaksi lähes kuusikymppiselle miehelleni, jolla on taskut aina täynnä pienen pieniä plektroja. Hän kun on musiikkiterapeutti ja basisti/kitaristi tarvittaessa. Saisi fiilistellä kotona, istua Plektralla ja soittaa plektralla <3

 194. Heippa,
  Kaikki tässä esitellyt uutuudet ovat aivan ihania. Tällä hetkellä omaan sisustukseeni ja tarpeisiini sopisi ehkä parhaiten Leimu-valaisin, Plektra-jakkarat ja Vakka-laatikot. Niistä suurin suosikki vielä ehkä Leimu 🙂

 195. Valkonen plektra saisi pyöriä ympäri kotia lisäpituutena lyhyeen varteeni tai harmaa Kaasa tuoda valoa vaikka liesituulettimen päältä.

 196. Ihania uutuuksia kaikki mutta maljakoita ei ole koskaan liikaa! 🙂

 197. Tuo ihastuttava Plektra ois kyllä kuin meille tehty! Pienessä olohuoneessa tarvitaan lisäistuimia vieraille, mutta myös sohvan viereen laskutasoa. Siinä se voisi ehkä helpottaa arkea, kun vastasyntynyt vie toisen käden käytöstä… ’:D

 198. Todella kivoja uutuuksia! Kaasa-lyhdyt ja isompi Plektra-jakkara löytäisivät varmasti paikkansa kotoa, tilanteen mukaan milloin mistäkin huoneesta.

 199. Aarre-seinäkorut sopisivat täydellisesti eteisaulaamme.
  Plektrajakkara taas olohuoneeseemme, tuoden samalla kaivatun ja etsityn lisätason.

 200. Näin syksyllä kiehtoo kaikki kynttilät ja lyhdyt.. Tuo Kaasa ois kyllä nyt ykkösjuttu 🙂

 201. Kauniit kuvat upeista tuotteista! Todella kotoisa fiilis noissa. Kyllä ne ovat nuo kynttilälyhdyt, jotka meille sopisivat parhaiten. Mukana arvonnassa!

 202. Plektra on noista kaikista ihanuuksista suosikkini. Se sopisi hyvin yhteen valkoisten vakka-laatikoideni kanssa.

 203. Nuo jakkarat ovat tosi makeita! Ne sopisivat meidän sisustukseen enemmän kuin hyvin. Yöpöytinä ne aloittaisivat, mutta tilanteen mukaan muuntuisi moneen. Mukana arvonnassa!

 204. Keksisin varmasti kaikille käyttöä, ihania tuotteita! Mutta Kaasa-kynttilälyhty ihastutti silmää eniten. Todella kauniita ja myös paloturvallisia, vielä kauniissa väreissä. Käyttäisin tätä esim. terassilla (tuuli ei pääse sammuttamaan liekkiä), olohuoneen pöydällä, makuuhuoneessa, keittiössä… missä vain 🙂

 205. Palestra jakkara sopisi yksiöömme sen monikäyttöisyyden vuoksi. Sopisi niin eteiseen, olohuoneeseen kuin myös vaatehuoneeseen, jotta yltää myös ylähyllylle.

 206. Aarre seinäkorut sopisivat loistavasti eteiseemme!! Plektra jakkaran ottaisin heti käyttöön makuuhuoneeseen, yöpöydäksi! Kumpa voittaisin.(:

 207. Harmaa Leimu-valaisin löytäisi varmasti paikkansa syksyä valaisemaan. Myös harmaat Nappula-kynttilänjalat, kuten eriväriset Kaasa-kynttilälyhdyt sulostuttaisivat pimeitä syksyn ja talven iltoja… Ihania ovat kaikki Iittalan uutuudet!

 208. Ihana arvonta ja ihanat sisustukset! 🙂
  Kotiimme sopisi melkolailla kaikki uutuudet, mutta olen himoinnut tuota ruutumaljakkoa! Tuo jakkarakin sopisi hienosti sivupöydäksi olohuoneeseen tai yöpöydäksi. Pidetään peukkuja! 🙂

 209. Plektra-jakkara on niin söpö ja samalla suosikkini! Meille se sopisi eteiseen juurikin valkoisena. Mukana arvonnassa!

 210. tuo plektra-jakkara on ehdottomasti suosikkini, leimu-valaisin tulee hyvänä kakkosena! ☺

 211. Ruutu-maljakoissa on klassikon ainesta, niissä on myös sitä henkeä että materiaalin rajoja on haastettu. Kaasa-kynttilälyhdyt luonnonläheisissä väreissä sopisivat meille loistavasti ja saattaa sellainen ollakin syksyn ostoslistalla.

 212. Ruutu-maljakot ja Aarre-seinäkorut voisi saapua meille.
  Aarre-seinäkorut vaan on niin kauniita, että mielelläni niitä sijoittelisin olkkarin seinälle.

 213. Vakkalaatikot valkoisena ovat haaveissani 🙂 Myös uusi tulokas, Nappula harmaan olisi oiva lisä valkoisten Nappuloiden keskelle.

 214. Kaasa -kynttilälyhdyt ovat aivan ihania!! laittaisin meidän olohuoneen pöydälle!

 215. Kaasa kynttilälyhty harmaan sävyisenä vei sydämeni. Pimeneviin syysiltoihin juuri oiva lämmön luoja. Eli sen valitsisin ja olohuoneen pöydälle laittaisin. Matalan kokonsa vuoksi ei edes peittäisi telkkaria 🙂

 216. nappula kynttiläjalat on mun kesto suosikkeja!
  niitä tulee ripotelta ympäri taloa!

 217. Olipa ihanat kuvat uusista Iittaloista!! Vaikea valita vain yhtä suosikkia 🙂 Plektra jakkaran laittaisin lisätasoksi olkkariin ja tuo keltainen väri vie sydämmen näin syksynä! Myös maljakoita ei ole ikinä liikaa:)

 218. Aarre-seinäkorut sopisivat eteisaulan ja olohuoneen portaikon väliselle seinälle,
  Kaasa-lyhdyt taas keittiön piirongin päälle iltoja valaisemaan. Ruutu-maljakkoihin kukkia olkkarin pöydälle. Kaikki aivan ihania 🙂

 219. Harmaa Leimu on ihana, samoin harmaa Kaasa! Jakkara sopisi hyvin lastenhuoneeseen 🙂

 220. Nappula- kynttilänjalat ovat ihanat, niitä olen jo pari kertaa käynyt etsimässäkin mutta messinkisiä ei kummallakaan kerralla löytynyt. Valkoiseen ja marokkolaishenkiseen sisustukseen ne olisivat ihanan pehmeä lisä

 221. Kristiina Ruohonen Reply

  Nappula- kynttilänjalat kaiken värisenä kelpaa ja jakkaran laittaisin olohuonetta kaunistamaan!

 222. Vakka-säilyttimet yöpöydiksi olisi ihanat. Ruutu-maljakoista olen myös haaveillut.

 223. Teija Räty Reply

  Kaikki Iittalan uutuudet ovat mieleeni, mutta erityisesti mieleeni on jäänyt Magnus Pettersenin suunnittelema harmaa Leimu-valaisin. Se kävisi hyvin olohuoneemme sisustukseen ja sinne se sijoitettaisiin 🙂

 224. Tuohon Ruutu kuparinväriseen maljakkoon laittaisin muutama oksa pihlajanmarjaa. Sopisi mainiosti meidän olohuoneen nurkaan mistä ikkunoitten valo heijastuisi kauniisti maljakon pintaan.

 225. Kaasa-kynttilälyhdyt sopisivat meidän olohuoneeseen takan päälle valaisemaan pimeneviä iltoja.

 226. Plektra jakkarat valkoisena tai puun värisenä sekä harmaaat nappulat sopisivat kotiini. Plektraa käyttäisin varmaankin eteisessä jakkarana ja laskualustana. Helposti olisi siirrettävissä muuallekkin kokonsa ja muuntautuvuutensa ansiosta =)

 227. Plektra-jakkarat sopisi hyvin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Kaikki näyttää ihanilta, kaunista ja tyylikästä!

 228. Mun ehdottomat favoritit näistä uutuuksista ois noi Aarre-seinäkorut.
  Saisivat paraatipaikan meidän eteisestä. Ovat aivan mielettömän kauniit ja käytännöllisetkin vielä.

 229. Tuo palkintona oleva jakkara on ehdoton suosikkini. Sopisi loistavasti meidän eteiseen 🙂

 230. Johanna kallioinen Reply

  Kaasa-kynttilälyhdyt ovat aivan ihanat. Niitä voisi laittaa joka paikkaan. Ruokapöytään, yöpöydälle, olohuoneeseen, takan päälle….

 231. Hei!
  Kyllähän tuo Leimu valaisin harmaana on aivan ihastuttava….

 232. Plektra-jakkara sopisi sisustukseen niin valkoisena kuin vanerisenakin ja käyttötarkoitus vaihtelisi pienessä asunnossa välillä tuolista pöydästä jne 🙂

 233. Kelpuuttaisin kernaasti kaikki kotiini, mutta etenkin Kaasa-kynttilälyhdyt kiinnostavat, sillä sellaisessa varmaan uskaltaisi polttaa kynttilää olohuoneen kirstun päällä kissojen rymyleikeistä huolimatta. 🙂

 234. Leimu-valaisin harmaana on minun suosikkini. Se saisi paikan makuuhuoneen yöpöydältä mutta siirtyisi joskus vaihtelun vuoksi myös aulan lipaston päälle. Myös Kaasa-lyhdyt miellyttivät silmää, samoin Vakka-laatikot ja valkoinen Plektra-jakkara.

 235. Plektra-jakkara missä tahansa värissä sopisi meille olohuoneeseen apupöydäksi, ruokailutilaan lisäistuimeksi tai makuuhuoneisiin vaikka yöpöydäksi.

 236. Ihania uutuuksia! Jakkara sopisi meille mihin huoneeseen tahansa, mutta ehkä se makkariin päätyisi 🙂

 237. Lempppariksi muodostui juurikin tuo valkoinen Plektra! Sen laittaisin yöpöydäksi tai olohuoneeseen pikkupöydäksi. Iittala on kyllä onnistunut uusissa keksinnöissään! 🙂

 238. Oi nuo aarre-seinäkoristeet kyllä muodostui minun suosikiksi välittömästi. WAU! Myös tuo plektra kyllä iskee minuun, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

 239. Kaasa-kynttilälyhdyt ovat kauniita, esim. kolmen kappaleen ryhmänä ruokapöydällä.

 240. Leimu valaisin olisi ihana mihin tilaan tahansa! Kaikki tuotteet ovat kyllä mieluisia☺

 241. Juurikin tuo korkeampi Plektra-jakkara olisi passeli lukutuolini viereebn laskutasoksi ja varajakkaraksi pöydän päähän.

 242. Leimu-valaisimeen ihastui sekä mieheni että minä itse! Se antaisi ihanaa tunnelmavalaistusta. Plektra-jakkaralle keksisin myös monta käyttötarkoitusta, mutta ensin kokeilisin sitä eteiseen. Sieltä puuttuukin sekä istumapaikka että laskutaso laukulle, Plektra toimisi molempina.

 243. Aarre-seinäkoukut ovat ihania karkkeja, niitä voisin laittaa jonnekin. Eikä tuo jakkarakaan hullumpi ole, sopisi olkkariin laskutasoksi.

 244. merja hämäläinen Reply

  Plektra- jakkarat on ihan huippuja, samoin Aitio- hyllyt ja Vakka- laatikot.
  Parasta niissä on niiden monipuolisuus ja soveltuvuus erilaisiin käyttötarkoituksiin.

 245. Mukaan arvontaan! Juurikin tuosta valkoisesta Plektrasta haaveilen, se saisi olla milloin varatuolina ruokapöydän ympärillä, milloin sivupöytänä olohuoneessa, milloin yöpöytänä. Kävisi ihan mihin vaan!

 246. Osallistun arvontaan! Minun lemppari on Leimu valaisin. Siitä olen jo tovin haaveillut, ehkä joskus.. Plektra myös monikäyttöinen, kelpaisi:-)

 247. Suosikkejani ovat harmaa Leimu valaisin olohuoneeseen tai Plektra jakkarat lastenhuoneen 🙂

 248. Kotiimme sopisi yöpöydälle Leimu -valaisin! Myös Kaasa kynttilät saisivat varman paikan olohuoneen sohvapöydältä syksyn iltoja valostuttamaan <3 Plektra jakkara tulisi käyttöön keittiössä tai makkarissa!

 249. Upeita uutuuksia! Kaasa-lynttilälyhty olis upee, samoin Plektra-jakkara valkoisena:) Leimu taas on ollut jo jonkin aikaa haave-listalla. Täytyypä miehelle linkkailla joululahjaidiksiä 😉

 250. Oi,oi oi mitä ihania kuvia. Ensiksi täytyy tunnustaa, että ei oikein mikään ole kolahtanut näistä tuotteista, kun olen käynyt Iittalan myymälässä, mutta nyt näitä kuvia katsellessa, niin kolahti. Suosikiksi nousi Aarre seinäkorut mustavalkoisina. Kerrassaan mitä namuja. Voi hyvillä mielin seinään laittaa.

 251. Heippa Suvi!
  Enpä ole koskaan arvontoihisi aikaisemmin osallistunutkaan, mutta nyt oli pakko, koska Iittalan uudet tuotteet ovat niiin ihquja;) ja sopivat sinunkin kotiisi enemmän kuin täydellisesti.

  Plektra-jakkara sopisi hyvin olohuoneen valkoisen sohvapöydän kaveriksi. Näin syksyn tullen kaipaan kotiini selvästi pesämäistä ja valkoista pintaa kodikkaampaa tunnelmaa. Niinpä olen tässä syksyn tullen ostanut kotiini monta uutta viherkasvia, jotka tuovat sekä väriä että pehmeyttä.

  Jakkara sopisi hyvin myös uuden viherkasvini ”pöydäksi”, kun en perinteisistä kukkapöydistä niin välitä.
  Myös Kaasa-kynttilälyhty on tyylikäs, yksinkertainen ja antaa mukavasti tunnelmallisiin iltoihin valoa.

 252. Kaasa-kynttilälyhty on suosikkini ja kyllä tuolle jakkarallekin paikka löytyisi.

 253. Valitsisin korkeamman Plektra-jakkaran ja harmaan Nappula-kynttilänjalan korkeana – kummatkin menisivät kesähuvilallemme!

 254. Juurikin tuo plektra-jakkara valkoisena tai koivunvärisenä sopisi eteiseemme. Sen voisi kätevästi siitä napata tuoliksi myös kun takkaa tulee lämmittää.

 255. Kaasa-kynttilälyhtyihin ihastuin kerrasta! Sijoittaisin olohuoneeseen tunnelmaa luomaan. Plektra-jakkarakin pääsisi mieluusti sivupöydäksi/lisäistuimeksi olohuoneeseen tai eteiseen helpottamaan kenkien pukemista. Leimu-valaisimelle olenkin menettänyt sydämeni jo aiemmin.. Kauniita kuvia jälleen kerran!

 256. osallistun arvontaan. Nappula-kynttilänjalat sopisivat hyvin kodimme sisustukseen. Harmaa väri olisi kiva vaikka joulupöytään, valkoisen ja punaisen kattauksen mausteeksi. 🙂

 257. Aarre-seinäkorut ovat erilainen ja kiinnostava uutuustuote. Olisivat hienot makuuhuoneen harmaalla seinällä vaatteiden, huivien ja vaikka aamutakin hetkelliseen ripustamiseen.

 258. Punainen kaasa tulee meille viimeistään jouluksi eli vastaus on kaasa kynttilälyhty.

 259. Voi kuinka ihana jakkara!! <3 – passaisi niin hyvin olohuoneeseeni sohvien viereen! Kaasa-lyhdyt ovat myös minun mieleeni. 🙂

 260. Kaasa-lyhdyt ja Nappula-kynttilänjalat ovat syksyn kotoiluun kuin nenä päähän!

 261. Nappula-kynttiläjalat kuuluu ehdottomasti suosikkeihin! Uusi jakkara pääsisii makuuhuoneeseen yöpöydäksi tai olkkariin apupöydäksi. Ja eikun arpaonnea tänne 😉

 262. Oih. Melkein noi kaikki uutuudet sopisivat meille. Leimuvalaisin ja vakka säilyttimet on ollut ostoslistalla pitkään. Ihastelin noita uusia kaasakynttelikköjä ja harmaata nappulaa.

 263. Harmaa Leimu olisi mun ehdoton valinta suosiksiksi. Laittaisin sen olohuoneeseen kunniapaikalle.

 264. Seinäkorut sopisivat täydellisesti meidän uuden, vielä rakenteilla olevan, omakotitalon eteiseen. Olen mukana myös ihanassa arvonnassa!

 265. Tuo jakkara on kyllä ihana, sille olisi paikka valmiiksi katsottuna meidän aikuisten makuuhuoneessa. 🙂

 266. Tarja Vuotila Reply

  Kyllä kaiiki nuo tuotteet olisivat enemmän kuin mieluisia ja sopisivat kuin nenä päähän myös meille <3 Plektra jakkara löytäisi paikkansa joko oohuoneesta tai yöpöytänä makuuhuoneesta!

 267. Kaasa kynttilälyhdyt kaikkine värineen ehdottomasti. Niin ihania ja sopisi kotiini, sillä pidän erilaisista kynttilälyhdyistä.

 268. Kolahtaa <3
  Plektran näen uudessa suht modernissa, skandinaavisessa kodissamme apupöydän virkaa toimittamassa, yöpöytänä ja jakkarana miehen alla kun hän sytyttää takkaa. Miksei myös tulevassa pihasaunassa aputuolina/tasona. Menisi siis moneen tilaan 🙂 ja on ihana!!

 269. Juuri tuo valkoinen Plektra kiinnostelee… (Keltainenkin on soma). Jakkara on varmasti todella monikäyttöinen, näkisin sen ainakin yöpöytänä ja apuna eteisessä.

 270. Valkoinen Plektra-jakkara ja harmaa Kaasa-kynttilälyhty – niitä olen himoinnut eniten näistä uutuuksista <3. Plektra toimisi tarpeen mukaan joko sivupöytänä tai kätevänä varaistuimena. Kaasa puolestaan on kaunis jo itsessään, mutta kynttilän kanssa se loisi ihanaa tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin :).

 271. Plektra-jakkara osui silmiini heti ensisilmäyksellä. Sille löytyy paikka olohuoneesta ja/tai ruokailutilasta. Iittalalla on tänä syksynä monia kivoja uutuuksia ja värisävyt ovat jollain tavalla syksyisiä:)
  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

 272. Bongasin Iittalan Ruutu-maljakoiden kuvia jo aikaa sitten ja ihastuin heti. Simppeli muotokieli ja kauniit värit miellyttävät. Juuri nyt laittaisin korkeaan Ruutuun ihania auringonkukkia keittiön pöytää koristamaan:)

 273. Kaikki ihania, mutta keltainen/okran värinen Plektra kuitenkin paras! <3 t. KK

 274. Haluaisin kotiini kovasti harmaan Leimu valaisimen. Uskon, että se olisi todella ajaton ja monipuolinen valaisin, johon en kyllästyisi koskaan. Uutuuksista eniten mielenkiintoani herätti Plektra-jakkara, joka toimisi hyvin kotini eteisessä. Ihana arvonta siis!

 275. Plektra-jakkara on ehdoton suosikkini näistä uutuuksista! Valkoisena tykkäisin siitä eniten. Paikkoja sellaiselle olisi ties kuinka monta. Keittiössä apujakkarana, olohuoneessa sivupöytänä, lastenhuoneessa iltalukemistuolina….
  Jakkara päätynee hankintalistalle 🙂

 276. Kaikki tuotteet ovat ihania, mutta ihastuin erityisesti harmaaseen nappula-kynttilänjalkaan. Sopisi niin syksyiseen kotiin kuin joulupöytäänkin.

 277. No aivan varmasti kaikki sopis ja kaikki nuo haluaisin, mutta jos nyt juuri yksi pitää valita, niin nuo Aarre-seinäkoristeet on tosi mageita ja niille löytyisi käyttöä ympäri taloa.

 278. Niin ihania uutuuksia. Plektra jakkarat löytäis paikan, kaasa-lyhtyistä ja ruutumaljakoista tulis kaunis kokonaisuus senkille, harmaa nappi sopis mustan viereen… Ja kaikkea, muunneltavuutta 🙂
  Olispa onni suotuisa! 🙂

 279. Leimu valaisin on lempparini ja myös plektra jakkara sopisi meille.

 280. Kuukuna-valaisin on huippu, olohuoneen lipaston päälle luomaan tunnelmaa.

 281. Ehdottomasti jakkara ja valaisin. Jakkaralle olisi monta käyttötarkoitusta. Yöpöytänä..lisäistuimena..laskutasona, ah niin ihania !!

 282. Oih, vaikea valita. Vakka, seinäkorut ja Plektra sopisivat meille oikein hyvin kaikki. Makuuhuoneen sängynvierus ja takaseinä kaipaavat jotain tyylikästä. Kiitos loistavasta postauksessa!

 283. Kaasa-lyhdyt ja nappulat voisivat muuttaa meillä melkein mihin tahansa -kuitenkin ehkä ruokapöydälle, saarekkeeseen ja olohuoneen senkin päälle ensisijaisesti!

 284. Vakka puisena ja valkoisena, sekä Leimu-valaisin harmaana – ne ottaisin kovin mielelläni! Vakka sopisi loistavaksi yöpöydäksi ja ihan vain säilytykseen, ja valaisin puolestaan loisi syksyiseen sisustukseen kaivattua tunnelmaa!

 285. Plektra-jakkarat sopisivat loistavasti uuden sohvamme pariksi! Ottaisin mielellään juuri valkoisen ja koivunvärisen! Miksi ei myös rohkeasti keltaisen!

 286. Kaasa kynttilälyhdyt ovat suosikkeja ja niistä kyllä sopisi jokainen meille tuomaan tunnelmaa. Ehkä tuo hiekansävyinen sopisi näin syksyyn, olohuoneen sohvapöydälle, jouluksi taasen kattauksen kruunu olisi tuo karpalonvärinen, nam 🙂

 287. Kaasa-lyhty tai useampi on toivelistallani ja toivottavasti tulee kotiini mahdollisimman pian Kaasa-takan seuraksi.

 288. Plektran laittaisin takan viereen. Siinä voisi istuskella, lisätä koivuklapeja takkaan ja nautiskella takkatulesta.

 289. Kaasa-kynttilälyhty on aivan ihana. Ruokapöydän somistus oli napakymppi. Samaa tunnelmaa olisi mukava saada omaan kotiinkin.

 290. Aarre-seinäkorut olisivat niin ihanat eteisen seinällä, joka muuten niin ”tyhjä”.

 291. Tummanharmaat nappulat sopisivat keittiön pöydälle pimeisiin syysiltoihin ☺️

 292. Taas niin ihania uutuuksia iittalalta. Nappulat ovat ostoslistalla mutta kaasa-kynttilälyhdyt ovat suosikit näistä uutuuksista. Laittaisin niitä mielelläni useamman luomaan tunnelmaa meidän vanhan hirsitalon ruokasalin pitkälle pöydälle. Plektralle löytyy myös varma paikka joko eteisestä tai pirtistä. 🙂

 293. Huikeen hienoja kuvia! Jakkara nyt suosikki, sopisi olohuoneeseen takansytytysjakkaraksi + lisäistuimeksi.

 294. Seinäkorut ovat uusi oivallus ja joukossa fanittamani Markku Salon kädenjälkeä. Nyt voisin hankkia ensimmäisen Nappulani kun syvänharmaa värivaihtoehto viimein saapui!

 295. Jakkara sopisi loistavasti uuteen kotiimme takan eteen ja makkariin yöpöydäksi. Jospa arpaonni suosii!

 296. Monta suosikkia ja kaikille löytyisi paikka, vaikea valita! Kaasa kynttilälyhty kiehtoo kauneudellaan ehkä eniten.

 297. Kaikkihan nuo kelpaisivat, kyllä Iittala osaa. Mutta jos on pakko valita niin Jakkara ja Kaasa kynttilälyhty. Molemmille olisi paikka mökillämme, tunnelmallisten iltojen luojana.

 298. Voi Iittalan ihanuuksia! Vaikea valita yhtä suosikkia mutta harmaasta Leimu valaisimesta kyllä haaveilen. Sopisi ruokailutilan tai olohuoneen sivutasolle. Ja olipas ihanan inspiroivia kuvia taas!

 299. Plektra-jakkarat yöpöydiksi ja Leimu sivupöydälle luomaan tunnelmaa. Kerrassaan ihania tuotteita! Mukana arvonnassa 🙂

 300. Harmaa Leimu-valaisin sopisi loistavasti meille aulaan tai tv-tilaan. Siitä olen haaveillut jo pitkään. Myös nämä uudet jakkarat on mainioita.

 301. Nappula-kynttilänjalat ovat ihastuttavat. Varsinkin näin syksyn tullen kynttilöitä tulee laitettua tuomaan tunnelmavalaistusta. Kun taas kesä ensi vuonna saapuu meitä hellimään valoisuudellaan ja lämmöllään jää kynttilöiden tuoma tunnelma auringonlaskun varjoon. Kesällä Nappula-kynttilänjalkoja voisikin käyttää kattauksessa laittamalla kynttilän kuppiin lyhyellä varrella kuivattuja kukkia.

 302. Plektra-jakkara sopisi täydellisesti sänkyni viereen yöpöydäksi, erityisesti maalaamaton yksilö, sillä se sopisi yhteen muiden koivuisten kalusteideni kanssa.
  Muutenkin kyllä aivan ihania nuo kaikki uutuudet, ja upeat kuvat!!!

 303. Harmaa leimu-valaisin on kaunis, näin syksyllä kun valaisimien tarve lisääntyy, niin useampikin nurkka kotona tarvitsisi jonkun kivan valaisimen! Jakkarat myös kivoja!

 304. Minun suosikkini oli heti nuo nähdessäni nimenomaan tuo Plektra-jakkara, etenkin valkoisena 🙂 Sille olisi täydellinen paikka eteisessämme, johon olen etsinyt vastaavanlaista kaunista, pelkistettyä jakkaraa.

 305. Plektra-jakkara ehdottomasti! Olohuoneeni kaipaa elementtiä, joka toimisi tarvittaessa niin rahina, pikkupöytänä kuin istuimenakin.

 306. Aarre-seinäkoruja haaveilen eteisen seinälle, myös Plektralle löytyisi käyttöä olohuoneessa.

 307. Iittalan uutuuksista löytyy kyllä joka kerta ainakin yksi ihastus! Seinäkorut ovat aivan mahtavia ja kaunokaisille löytyisi useampikin loistava paikka!

 308. Plektra olisi niin huippu moneen paikkaan! Iittalalla ihania uutuuksia, kaasa kynttilälyhdyt miellyttää kovasti ja nämä sun stailaukset on ihan huippuja! Pidetään peukkuja arpaonnelle:) -Ellu

 309. No juurikin tuo Plektra saa sydämen sykkimään ihan erityisellä tavalla! Toivotaan, että nyt tärppäisi! <3

 310. Kaikki uutuudet miellyttää ja sopisi meiän sisustukseen. Mutta etenkin aarre-seinäkorut ois ihanat meiän tulevan kotimme eteisen seinälle.

 311. Tummanharmaa nappula ja juurikin tuo Plektra jakkara houkuttelevat. Nappula sopisi hyvin valkoisten ja mustien nappuloiden kaveriksi, mitä meiltä jo löytyykin. Plektralle tulisi käyttöä makuuhuoneesta, olisi juuri sopivan kokoinen yöpöydäksi. 🙂

 312. Tyylikkään Plekta jakkaran mielihyvin ottaisin meidän olohuoneeseen apupöydäksi. Sinulla on kyllä ihana ja inspiroiva blogi, tykkään! 🙂

 313. Ihania uutuuksia! Valinnan vaikeus iskee. Tällä hetkellä kotiuttaisin kuitenkin tuon plektra jakkaran sillä häntä kaivataan meidän eteiseen 🙂

 314. Valkoinen Plektra jakkara olohuoneeseen pikkujakkaraksi tai apupöydäksi. Vielä kun laitan sen päälle pienen lampaantaljan muuttuu se jalkarahiksi.

 315. Kaikki uutuudet sopisivat meille, joten valinta on vaikea 😉 Valkoinen Plektra jakkara olisi upea ja käytännöllinen, sivupöydäksi olohuoneeseen tai jakkaraksi eteiseen!

 316. Plektra jakkarat tulisivat niin tarpeeseen!! Voi että! Aivan ihanat ja niin monikäyttöiset 🙂

 317. Juuri tuo valkoinen Plektra jakkara olisi täydellinen meidän eteiseemme, jossa kipeästi kaivataan istumapaikkaa!

  Mukavaa loppuviikkoa!

 318. Olen juuri päivittämässä makuuhuonettamme ja pohdin parhaillani millaiset yöpöydät huoneeseen laittaisin. Tuo valkoinen Plektra jakkara sopisi toiseksi yöpöydäksi aivan täydellisesti.

 319. Plektra olisi kätevä juuri monikäyttöisyytensä vuoksi; sopisi sivupöydäksi tai istuimeksi. Kaiken lisäksi kauniskin!

 320. Valkoinen Plektra- jakkara! Se olisi täydellinen meidän pienen opiskelijaboksin olkkariin sohvapöydäksi. Siihen laittaisin ehkäpä ihanan Block- valaisimen 🙂

 321. Kaasa kynttilälyhdyt ja Leimu valaisin oli rakkautta ensisilmäyksellä <3 Voisin sijoittaa ne esimerkiksi olohuoneeseen, jossa ne olisivat koko ajan näköetäisyydellä, koska luulen ettei niihin voi kyllästyä ikinä.

 322. Plektra-jakkara ehdottomasti!! Toivon saavani sellaisen synttärilahjaksi pyöreitä täyttäessä, jos nyt ei arpaonni suosi.

 323. Johanna Vantaalta Reply

  Valkoinen jakkara on ehdoton suosikkini! Laittaisin sen harmaa-valkoiseen eteiseeni istuimeksi. Samalla se toimisi viereisen varaston portaana, kun korkeammalta tarvitaan tavaraa. Josko vihdoin arpaonni suosisi!

 324. Valkoinen jakkara on ihana. Toimisi hyvin ruokapöydän lisätuolina.

 325. Tänä syksynä Iittalalla on todella kivoja tuotteita. Nappulat on jo kotiutettu, Kaasa-lyhty seuraavana listalla ja mikä olisikaan mukavampaa kuin onnettaren osuma. Työhuone suorastaan huutaa valkoista Plektra-jakkaraa.

 326. Plektra-jakkara sopisi hyvin minulle yöpöydäksi. Mies saisi sitten jo hankitut Vakka-laatikot itselleen yöpöydän virkaa toimittamaan.
  Ja karpalon värinen Kaasa menee ehdottomasti ostoslistalle. 🙂

 327. Plektra on ihana, mutta myös harmaa Nappula sopisi olohuoneen uuteen sisustukseen!

 328. Ihania kuvia ja tuotteitta <3 Uutuuksista suosikeiksini valikoituivat ruutu-maljakot. Vitriinikaappimme suorastaan huutaa yhtä kirkasta maljakkoa korkeille kimpuille 🙂

 329. Hanna-Kaisa Korpi Reply

  Syksy on minusta ihanin vuodenaika. Siksi sydäntäni sykähdyttikin eniten kaasa-kynttilälyhdyt.Kaunis,yksinkertainen,mutta näyttävä.Lyhty löytäisi paikan joko olohuoneesta tai makkarista tunnelmaa luomaan ja valoa tuomaan pimeneviin syysiltoihin.

 330. Kaasa-kynttilalyhdyt tulisivat kotiimme ensimmaisina. Lieko syksylla mitaan tekemista sen kanssa, etta sellaiset olisivat ihanat olohuoneessamme…

 331. Vakka-laatikot olisivat aivan ihania, käyttäisin niitä lasten lelujen säilytykseen olohuoneessa (katseenkestävät lelulaatikot, ah)!

 332. Plektra olisi upea, se kävisi melkein mihin vaan, mutta ehkä sijoittaisin sen lapsen huoneeseen!

 333. Plektra on lempparini, sillä se seilaisi miniasunnossani sekä yöpöytänä että ruokapöydän tuolina. Kotini on niin pieni, ettei tilaa ole yhdellekään ylimääräiselle tai yhden käyttötarkoituksen tavaralle. Plektra kutkuttaa juuri muuntautumiskykynsä takia; sen päällä voi pestä ikkunoita ja vaihtaa jalkineita.

 334. Ruutu maljakko on varmasti tulevaisuuden klassikko. Sellainen kelpaisi tähänkin talouteen.
  Lisä tuolille / apupöydälle on aina käyttöä, joten mukana arvonnassa. 🙂

 335. Kynttilälyhdyt tuovat tunnelmallisen syksyn tullessaan. Paikka Meiltä löytyisi takan päältä.

 336. Voih, kaikki Iittalan uutuudet näyttävät todella upeilta, kelpuuttaisin kotiini minkä tahansa uutuuden! Eniten sydän taisi sulaa kuitenkin Leimu-valaisimelle, Nappula-kynttilänjalalle sekä Plektra-jakkaralle. Kaikille löytyisi välittömästi olkkarista oma paikkansa.

 337. Karpalon värinen kaasa kynttilälyhty sopisi täydellisesti olohuoneen pöydälle!

 338. Kyllä se olisi tuo kuukuna-valaisin ja pääsisi yövaloksi makuuhuoneeseen.

 339. Plektra jakkara olisi monikäyttöinen, ihastuin myös kaasa kynttilälyhtyyn. Kiitos kauniista kuvista:)

 340. Ihana artikkeli! Ihania tuotteita Iittalalta, täyttä tyyliä! Kaikki tuotteet kelpaisivat minulle mutta jos yksi on valittava olisi se varmaan Nappula-kynttilänjalka, suloinen yksinkertaisuudessaan. Tietysti myös Plektra-jakkara viehättää silmääni ja sopisi erinomaisesti lisätasoksi tai jakkaraksi kotiimme.

 341. Leimu ja ruutumaljakot ihastuttavat päivä toisensa jälkeen silmääni.
  Sävyt <3
  Plektra pääsisi eteisen kenkäkaappien viereen. Mukana arvonnassa!

 342. Juurikin plektra jakkara on suosikkini. En tiedä mihin huoneeseen tai käyttötarkoitukseen se Ei sopisi..

 343. Meillä on ollut jo pidemmän aikaa hakusessa yöpöytä ja tuo Plektra-jakkara olisi juuri sopiva siihen tarkoitukseen. Bonuksena tietty jakkaran monikäyttöisyys muuallakin kodissa. Myös Kaasa-kynttilälyhdyt ihastuttavat.

 344. Ihania uutuuksia, oot kyllä taitava stailaamisessa! 🙂 Meille sopisi tuo Kaasa-kynttilälyhty. Tässä vaiheessa sijoittaisin sen turvallisesti esim ruokailupöydälle. Plektra-jakkara menisi ehdottomasti olohuoneeseen ja toimisi laskutasona, kun tässä vaiheessa meille ei vielä ole tulossa sohvapöytää.

 345. Kiitos aivan mielettömästä inspiraatiopostauksesta! Plektra sopisi hyvin edellisten Iittala-tuotteidemme jatkoksi. Sillä saisi helposti vaihtelua sisustukseen siirtelemällä huoneesta toiseen.

 346. A - White Dream Home Reply

  Kauniita kuvia ja kaunis Plektra. Myös harmaa Leimu valaisin on aina kiehtonut.

 347. Plektra-jakkara sopisi loistavasti meidän ensi keväänä valmistuvaan taloon. En keksi huonetta mihin se ei sopisi. Niin monikäyttöinen ja kaunis!

 348. Rakkaus Leimu-valaisimeen ei vieläkään ole laantunut, Plektra jakkara sopisi myös minne tahansa! Oijoi, ompa ihania kuvia sinulta taas kerran 🙂

 349. Ottaisin mielellään Plektra jakkaran tai uudet kuutio maljakot myös ilahduttavat.

 350. Kyllä suosikkini on nimenomaan tuo ihana Plektra -jakkara. Se sopisi hyvin aputasoksi nojatuolini viereen ja välillä vaikka yöpöydäksi 🙂

 351. Kaasa-lyhdyt ovat kyllä niin kauniita! Etenkin , jos niitä on enmmän kuin yksi. Olohuoneen lipaston päälle haluaisin ainakin kirkkaan ja hiekan värisinä. Toivottavasti onni potkaisee tässä arvonnassa! 🙂

 352. Ihana arvonta! Leimu-valaisin ja Plektra-jakkara ovat suosikkejani 🙂

 353. Olohuoneen sohvavieressä on valkoiselle Vakkalaatikolle (miksei myös Plektralle) sopiva kohta odottamassa! Uutuuksista mieluisin on uusi harmaa nappula, jonka taidan ostaa tuomaan kynttilän lämpöä ja tunnelmaa syksyyn 🙂

 354. Harmaa leimu on minun suosikkini. Toivottavasti arpaonni suosii. 🙂

 355. Ihania stailauksia!
  Lista olisi loputon mutta olen haaveillut pitkään Vakka-laatikoista, myös Leimun kotiuttaisin ;). Uutuuksista Kaasa-kynttilälyhdyt ja Plektra-jakkara ovat suosikkini jotka päätyisivät olohuoneeseen 🙂

 356. Leimu -valaisinta olen ihaillut jo pari vuotta ja se on yhä yhtä kaunis. Sen valitsisin näistä tuotteista ehdottomasti! Sijoittaisin sen paraatipaikalle olohuoneeseen. 🙂

 357. Kyllä Plektra sopisi hienosti eteiseen aitiopaikalle auttamaan kenkiä pukevaa, ohimennessään sitä voisi aina ihastella.

 358. Ihania uutuuksia. Plektra jakkara on suosikkini ja kävisi meillä mukavasti takan eteen!

 359. Vakka on ehdoton suosikki, käyttöä niille olisi sekä eteisessä että makuuhuoneessa

 360. Plektra jakkara sopisi meidän olohuoneeseen loistavasti. Sitä voisi käyttää takkatulia sytyttäessä sekä pienenä sivupöytänä 🙂

 361. Voih, plektra-jakkara takan sytyttelyyn olis aivan ihana. On ollut sellainen jo vuosia etsinnässä…Vaikka Leimukin olisi kyllä niin upea harmaana..

 362. Hiekan värinen Kaasa-kynttilälyhty on aivan ihana! Ja mukana arvonnassa, jakkara olisi täydellinen meidän eteiseen.

 363. Plektra-jakkara on ihana uutuus ja löytäisi paikan tytön huoneesta.

 364. Harmaat nappulat sopisivat olohuoneeseen keltaisen nappulan seuraksi!

 365. Plektra-jakkara ihastutti, se saisi paikan olohuoneesta takan edustalta.

 366. Henna Vuori-Setälä Reply

  Plektarajakkaralle löytäisin paikan olohuoneesta, kuin myös makuuhuoneesta. Kaasa lyhtyjä laittaisin sohvapöydälle.

 367. Aivan ihana postaus! Kiitos!
  Jälleen hienoja tuotteita Iittalalta. Kaasa-lyhdyn näin jo mielessäni olohuoneen sohvapöydällä. Plektra sopisi hienosti nojatuolini viereen pikkupöydäksi teekupposta varten.

 368. Leimu-valaisin on todella kaunis ja sopisi hyvin olohuoneeseen. Kelpuuttaisin kyllä mitä vain iittalalta kotiini:)

 369. Plektra-jakkara, olisi kiva olkkariin laskutasoksi ja varaistuimeksi. – En alunperin tykännyt siitä ollenkaan, mutta noiden sinun kuvien myötä innostuinkin siitä! 😀

 370. Valkoinen Plektra-jakkara ehdottomasti, se on niin monikäyttöinen ja hieno. Eteiseen, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen… minne vain.

 371. Olen ihastunut Plektra jakkaroiden monikäyttöisyyteen.
  Ja Kaasa lyhdyt, niin kauniita.

 372. IittalaOnMyMind Reply

  Plektra-jakkara sopisi kotimme joka huoneeseen. Samoin Leimu-valaisin.

 373. Juuri tuota Plektra-jakkaraa olen ajatellut takkahuoneeseen palleiksi! Myös uudet Kaasa-kynttilälyhdyt ilahduttaisivat kotona.

 374. ihan ehdottomasti plektra on suosikkini sen monikäyttöisyyden ja yksinkertaisen muotokielen vuoksi. meille plektra sopisi laskutilaksi ja jakkaraksi oleskelutilaan!

 375. Vakka-laatikot on kivoja ja voisinkin kasata niistä itselleni sopivan yöpöydän ja säilytystilaakin tulisi sopivasti lisää. Myös ruuru-maljakko ihastuttaa erityisesti. Ihania värejä ja malli on tosi kiva. Ja pakko sanoa, että olen myös aika ihastunut Kaasa-kynttilälyhtyihin eli pitää kaiketi jokunen sellainenkin hommata kotiin.

 376. En kestä miten mahtavia kuvia ja stailauksia olet taas loihtinut. Hitsin hyvät sävyt noissa maljakoissakin. Oma suosikkini olisi varmaan tuo leimu valaisin, joka sopisi täydellisesti harmaan takkamme viereen sivupöydälle.

 377. Leimu valaisin olisi ihana olohuoneeseen, plektra jakkaralle olisi monts paikkaa. Olohuone, eteinen ja makkari. Puunsävyinen tai valkoinen, sopisi meillä sisustukseen mainiosti.

 378. Kynttilät kuuluvat syksyyn joten Kaasa-lyhdyt sopisivat pimeneviin iltoihin tunnelmanluojiksi

 379. Osallistun arvontaan. Meidän koti on ihan valkoinen ja olen ruvennut kaipaamaan pieniä väriläikkiä. Tuo keltainen plektra on IHANA! Eli jos voitan valkoisen niin ostan sen kaveriksi myös keltaisen. Molemmille meille omat. 🙂

 380. Juurikin tuo valkoinen jakkara, sille olisi käyttöä kodin joka huoneessa. Lisäksi pari valkoista Vakka -laatikkoa työhuoneeseen ja olkkariin. Myös harmaat Nappulat kävisi keittiöön tai olkkariin. 🙂

 381. Plektra oli rakkautta ensisilmäyksellä, kaunis ja monikäyttöinen. Meillä se sopisi vaikkapa eteiseen istuimeksi tai makkariin yöpöydäksi.