Olet ehkä jo kuullut ruotsalaisesta Superfront nimisestä yrityksestä, joka valmistaa kaapinovia, jalkoja ja vetimiä Ikean huonekaluihin. Tosi hyvä idea! Näin saa pikkuisen tuunaamalla Ikean kalusteista aivan eri näköisiä. Mallisto on hyvin trendikäs!

Pax_Wardrobe_Big_fish_Superfront_Circus_pulls

Doors_on_Sideboard_Best_from_Ikea

Doors_handles_legs_from_Superfront_on_Ikea_Best_cabinets

ILLUSION_Front_p_Ike_sk_p

tykkaan_superfront

Meille tämä aihe tuli ajankohtaiseksi sen myötä, että olemme miettimässä muutosta lastenhuoneiden säilytysratkaisuihin. Talon valmistuttua hankimme molempiin lastenhuoneisiin Ikean PAX-vaatekaapit, joiden ovissa on kalvopinnoite. Valitettavasti pinnoite on lähtenyt vähän irtoamaan (ei kuitenkaan kovin pahasti), joten uusien ovien hankkiminen vaatekaappeihin tuli mieleen. Samalla voisimme hankkia vaatekaappeja yhden parin lisää. Laskeskelin Superfrontin sivuilla kuinka paljon tuo operaatio kustantaisi neljään kaappiin ja tulin siihen tulokseen, että ehkä tilaamme vain uudet vetimet… 😉 Kyllähän niilläkin saa paljon ilmettä aikaan!

Translation: I love Swedish Superfront that manufactures fronts, handles and legs etc. for Ikea furniture! The collection is very trendy and I like the idea that you could create your own version of an Ikea product. Maybe I’ll order some handles for the wardrobes in our kids’ room.

Images: Superfront

Author

6 Comments

  • Niinpä, kovin kallita ovat. :/ Ehkä me ostamme Ikeasta uudet, maalatut ovet ja sitten niihin Superfrontin vetimet.

   Kivaa loppuviikkoa sinnekin! 🙂

 1. Aiheesta poiketen mistä teidän sängynpääty on? Näyttää niin simppeliltä ja tuohon saa kivasti valaisimen ym..

 2. Tuo musta salmiakki on kyllä herkku!
  Siis millaiset kaapit teillä on Ikeasta? Meillä oli talossa alakerrassa iso PAX:n eteiskaappi (2m*se korkein vaihtoehto) jossa oli sellaiset valkoiset ”plexi” liuku-ovet. Mielestäni oli perin outoa ettei eteisessä ollut peiliä joten sanoin miehelle kun oltiin muutettu että ostetaan peiliovet kaappiin. Mies oli tässä kohtaa kasannut jo 6 metriä PAX kaapistoja makkareihin joten totesi että kysy saako niitä kaapin ovien sisäosia erikseen, eli pelkät peilit (koko ovet maksaa muistaakseni 430e). Pidin häntä hassuna, ettei ei varmasti saa mutta kas kas saikin. Eli ostimme pelkät peilit jo olemassa oleviin ovikehyksiin ja homma taisi maksaa vain kuutisenkymppiä…

  • Meillä on sellaiset peruskaapit, tavallisilla ovilla (ei liukuovilla). Katsoin, että Ikeasta saa maalattuja ovia niihin ihan kohtuuhinnalla, joten hankimme varmaan sellaiset. En ymmärrä miksi alunperin otimme edes kalvo-ovet…

   Hienoa, että tarvittaessa saa vain pelkkiä peilejäkin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.