Nyt alkaa blogini synttärihulinat! Valkoisen Harmajan tarina alkoi päivälleen viisi vuotta sitten: 10.7.2010. Olimme aloittamassa talonrakentamisprojektia toista kertaa ja tällä kerralla pääsimme toteuttamaan unelmaamme Kannustalon Harmajasta; talomallista, josta olimme haaveilleet jo ensimmäistä taloa rakentaessa. Blogin pitäminen oli minulle tuttua puuhaa, sillä olin kirjoittanut lifestyle-aiheista blogia vuodesta 2008 asti. Tästä toisesta blogistani minulla oli selkeä visio: halusin luoda rakennusblogin, joka painottuisi enemmän sisustamiseen sekä haaveisiin ja ideoihin sen ympärillä. Tuolloin rakennusblogit olivat pääosin miesten ylläpitämiä ja kovin teknisiä näkökulmaltaan. Valkoinen Harmaja -blogin oli tarkoitus olla vain kakkosblogini, vaan kuinkas sitten kävikään! Ensimmäinen blogini jäi melko pian pois ja tämä blogi vei minut mukanaan.

vanhat_valokuvat

Rakennusblogi muuttui luonnollisesti sisustuspainotteiseksi blogiksi. Olen tietoisesti tehnyt valinnan keskittyä blogissani pääosin sisustamiseen, vaikka toki silloin tällöin postailen muistakin aiheista. Sisustaminen on minulle intohimo ja rakas harrastus, josta voi oppia jatkuvasti. Koti pysyy samana, mutta sisustus elää koko ajan. Yksi tärkeimmistä päämääristäni on ikään kuin kirjoittaa päiväkirjaa kodin sisustamisesta ilman, että huonekaluja vaihdettaisiin jatkuvasti. Tavoitteena on tehdä muutoksia pienillä jutuilla ja pitää sisustuksen pohja ajattomana, sellaista jota on helppo maustaa erilaisilla jutuilla. Koko ajan punaisena lankana on ollut ajatus modernista kodista kotoisella twistillä, sisustyylien hallitusta sekoittelusta ja sisustuksen kerroksellisuudesta ja kontrasteista. Tykkään myös rakentaa erillaisia idea- ja tuotekollaaseja, joiden avulla voi haaveilla mitä upeimmista sisustuksista.

Sisustamisen ja bloggaamisen haluan kuitenkin pitää rentona ja välttää epärealistista kuvaa. Toki sotkut rajautuvat useimmiten pois kuvista, mutta välillä tykkään näyttää arkisempiakin kuvia ja postailla rennosti. Se ei haittaa, vaikka kaikki ei aina ole ihan viimeisen päälle. Toisaalta joskus taas on kiva panostaa kuviin ja tekstiin enemmän. Blogi syntyy kuitenkin lähes kokonaan fiilispohjalta, enkä juurikaan suunnittele etukäteen mistä postailen (yhteistyöt ovat poikkeus). Blogini mottona pidän sitä, että ”kirjoitan sellaista blogia, jota itse haluaisin lukea”.

kesaolohuone_nyt

Enpä olisi viisi vuotta sitten uskonut millaiselle ”matkalle” Valkoinen Harmaja -blogin kanssa pääsen! Mitä kaikkea tulen oppimaan ja kuinka upeita uusia, mielenkiitoisia tuttavuuksia tuleekaan vastaan! Luulenpa, että juuri erilaisten asioiden oppiminen on yksi tärkeimmistä syistä bloggausmotivaation ylläpitämiseen. Koskaan ei tunnu siltä, että olisi valmis, aina tulee uusia näkökulmia esim. valokuvaukseen, bloggaamiseen tai sisustamiseen.

Yhtä tärkeänä motivaation lähteenä pidän vuorovaikutusta saman henkisten ihmisten kanssa – on mukava vaihtaa ajatuksia sisustamiseen liittyen ja jakaa inspiraatiota puolin ja toisin. Seuraan useita blogeja ja minusta on mielenkiintoista nähdä miten eri kotien sisustus vaihtelee ajan saatossa.

iittala023

Blogin alusta asti haaveilin yhteistöistä erilaisten yritysten kanssa, jotka valmistavat lempituotteitani ja jotka sopisivat blogini henkeen. Onkin ollut aivan huikeaa päästä tekemään yhteistyötä arvostettujen suomalaisbrändien kanssa! Kodin stailausyhteistyöt ovat erityisen mieluisia minulle. Idean stailausyhteistöihin sain keväällä 2013 ja pian pääsin tekemään ensimmäistä stailaustani. Sen jälkeen stailausyhteistöitä on tullut lisää ja olen niistä yhtä innoissani kuin silloin alussa! Innostun tosi nopeasti kaikenlaisista toimeksiannoista ja ideoin mielelläni kaikkea uutta.

Suurkiitos myös Divaanille ja Allerille, jotka ovat antaneet blogilleni ”kodin” ja jonka mediamyynti auttaa minua yhteistöiden toteutumisessa – oma aikani ei millään riittäisi tämän kaiken organisoimiseen!

syreeninoksa

Suurimman kiitoksen haluan kuitenkin antaa teille, rakkaat lukijani! Kiitos, että seuraatte blogiani ja kirjoittelette minulle kommentteja ja sähköposteja. Tulen aina tosi iloiseksi jos olen voinut jotenkin olla avuksi. Olen myös saanut tosi kivoja postausideoita teiltä ja mukavat kommentit lämmittävät aina mieltä. Pyrin vastaamaan jokaiseen kommenttiin – se on minulle tärkeää. Joskus vastaukseni saattaa venyä, mutta palaan kyllä vastailemaan vanhojenkin postausten kommentteihin jos vain huomaan sellaisia tulleen. Ja jos vastausta ei kuulu, kannattaa lähettää sähköpostia. 🙂

harmaja

Entä mitäpä tulevaisuudessa? Minulla on paljon ideoita ja haaveita blogin suhteen. Ja sisustamisen ja erilaisten projektien suhteen. Osa niistä on jo viritteillä, enkä malttaisi odottaa että pääsen kertomaan niistä teille lisää! Innostus vain kasvaa ja blogista on tullut minulle toinen, erittäin mieluisa, työ. Pitää vain rohkeasti uskaltaa sanoa ideoita ääneen ja mennä määrätietoisesti tavoitteita kohti. Uskaltaa unelmoida ja uskoa siihen, että ne unelmat voivat toteutua.

aallonjakkara

SYNTTÄRIARVONTA!

Mutta nyt on aika juhlia: blogini viisivuotissynttäreiden kunniaksi haluan ilahduttaa teitä muutamalla arvonnalla! Arvontapalkinnot olen valinnut itse ja ne ovat sellaisia luottojuttuja, jotka ovat kulkeneet vuosien varrella mukana kodeissamme. Tämä arvonta toteutuu yhdessä Sisustuksen Koodin kanssa, joka on aina ollut tärkeä osa blogiani – onhan se siskoni liike ja minun luottoputiikkini. Olen oppinut todella paljon sisustamisesta siskoltani! Siskoni on minulle myös tärkeä vertaistuki bloggaamisen suhteen.

Synttäriarvontapalkinnoksi olen valinnut Artekin klassikkojakkaran. Meiltä löytyy tuo samainen koivujakkara ja se on kulkenut mukanani kodista toiseen, ihan lapsuuden kodista saakka, ja se edustaa sellaista ajatonta ja laadukasta sisustamista, joka on minun sydäntäni lähellä. Minusta yksi tuotteen tärkeimmistä ominaisuuksista on monikäyttöisyys ja tässä jakkarassa toteutuu tuo ajatus hienosti: jakkaraa voi käyttää sekä istuimena että sivupöytänä ja se sopii todella monenlaisiin tiloihin aina eteisestä, olohuoneeseen tai vaikkapa ruokailutilaan.

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttikenttään millaisia juttuja sinä luet mielelläsi sisustusblogissa
ja olet mukana Artek-jakkaran arvonnassa.

Muista täyttää myös sähköpostiosoitekenttä (ei näy muille), jotta tavoitan sinut nopeasti
mikäli arpaonni suosii juuri sinua.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Kilpailu on käynnissä viikon ajan, 17.7.2015 klo 23.59 saakka, minkä jälkeen arvon voittajan.

♡ ♡ ♡ ISO KIITOS VIELÄ TEILLE KAIKILLE, JOTKA SEURAATTE BLOGIANI! ♡ ♡ ♡

Artek_Koodi

Postaus ei ole kaupallinen yhteistyö, mutta on toteutettu yhdessä Sisustuksen Koodin kanssa.

Translation: My blog is five-years-old today, so I am looking back at the beginning (sorry, only in Finnish this time). I’m also hosting a give away, but it is only for my Finnish readers. Thank you for following my blog!

Voit seurata blogiani Bloglovin’ssa / Blogipolussa / Facebookissa / Feedlyssä / Instagramissa / ja nyt myös Twitterissä!

Follow me on Bloglovin’ / Facebook / Feedly / Instagram / Twitter

Author

619 Comments

 1. Erilaiset edukkaat diy jutut on kivoja sekä sesongin mukaan hieman vaihtuvat sisustuskuvat ja jutut 🙂

 2. Ihana blogi ja arvonta <3 Erityisesti tekstiilit ja piensisustus kiinnostaa minua.

 3. Paljon onnea 5-vuotiaalle! Pidän sisustusblogeissa esim. makeovereista, on hauska nähdä kuinka sisustusta uudistamalla sama tila muuttuu aivan erilaiseksi.

 4. Luen blogissasi kaikki jutut mielelläni. Asumme 1964 rakennetussa omakotitalossa, jota olemme vuosien saatossa muokanneet moderniksi taloksi. Meillä on hyvin samanlainen maku. On mukavaa, kun muuntelet interjöörejä vuodenajan ja mielialasi mukaan. Me like.

 5. DIY/TSI jutut kiinnostaa aina, oma kukkaro kun ei aina anna myöten edes säästämällä tukea suomalaista muotoilua ja designia, ja jotain pientä extraa mitä ei olisi luettavissa kaikista alan blogeista. Persoonallisuus toimii aina.

 6. Kiva blogi sinulla! Sisustus jutut diy projektit erityisesti kiinnostavat.

 7. Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! Blogistasi luen innolla kaikki sisustukseen ja pihanlaittoon liittyvät postaukset. Oikeastaan kaikki postaukset 🙂

 8. Kaikki sisustukseen liittyvä puree minuun; inspiroivat kuvat, ennen ja jälkeen-kuvat, diy-jutut jne. Kaikki kelpaa 🙂

  Onnea 5-vuotiaalle ja monia vuosia lisää <3 Terkkuja aurinkoisesta Lapista !

 9. Onnea 5-vuotiaalle! Jutut uutuustuotteista ovat erityisen kiinnostavia.

 10. Paljon onnea 5- vuotiaalle! On ihana lukea sun blogia ja minä itse tykkään nähdä erilaisia stailausjuttuja Ja Diy- juttuja. Ihailen kyllä kun teidän koti muuttuu pikkujutuin vähän väliä.

 11. Pidän todella paljon juuri aloittamastasi postaussarjasta koskien pinnalla olevia/tulevia sisustustrendejä 🙂

 12. Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa! 🙂 Paljon onnea viisivuotiaalle!

 13. DIY-projektit ja persoonalliset sisustusratkaisut kiinnostavat, samoin juuri sinun tapasi muuttaa kodin ilmettä pienillä asioilla. Oma kotini on uudenkarhea kivitalo, jota on ilo sisustella. PS. blogisi innoittamana meille valmistui viime kesänä alakertaan mittojen mukaan tehdyt matalat betonitasot 🙂 Kiitos ideasta!

 14. Vaivattomat pienet muutokset, valokuvat sisältä ja ulkoa. Hyviä ideoita omaan käyttöön 🙂

 15. Onnea kivalle ja inspiroivalle 5-v. Blogille!
  Pidän kodin sisustamisesta ja nautin kun saan katsella kauniisti sisustettuja tiloja. On mukava saada vinkkejä sisustustyynyistä, matoista, peitoista, tauluista, astioista, valaisimista, tuoleista..myös nikkarointi inspiroi tehdä itse. 🙂

 16. Blogin vakiolukijana näin ihanassa arvonnassa ehdottomasti mukana!:) Kaikki jutut kiinnostavat, mutta tilan muuutokset esim. erivärisillä tekstiileillä/tavaroilla ovat kivoja, myös uutuus tuotteilla stailaukset ovat mieleisiä.

 17. Onnea suosikkiblogilleni! Stailausjutut ovat kivoja, samoin kaikki DIY- ja remppajutut. Ylipäätään tykkään kaikista jutuistasi .

 18. Minusta kivoimmat postaukset on DIY-aiheiset sekä ”pihistä tai panosta”-jutut. 🙂 myös puutarha-aiheet kiinnostavat.

 19. Suuret onnittelut 5-vuotiaalle! 🙂 Minä luen mielelläni oikeastaan kaikesta sisustukseen liittyvästä, ennen/jälkeen sisustuksista, uutuuksista sisustusrintamalla, design klassikoista, tuotearvioista, DIY-jutuista…Eli oikeastaan kaikesta siitä, mitä blogisi käsittelee 🙂

 20. Onnea viisivuotiaalle! Aivan upea arvonta! Blogista tykkään lukea diy-juttuja ja ylipäätään saada inspiraatiota vuodenajan mukaan.

 21. Kiitos blogistasi! Tykkään blogisi monipuolisuudesta. Jutut vaihtelevat sopivassa suhteessa. Aloittamasi sisustusuutiset ovat olleet todella kivoja lukea. Tykkään myös stailauksista kovasti.

 22. Tykkään kaikista postauksistasi, koska ne ovat mukavan vaihtelevia ja todella inspiroivia. On mukavaa kun kerrot myös mistä tuotteet on hankittu, niin jos joku nappaa, on se myös helppo hankkia omaan kotiin 🙂 Monesti olen kyseistä jakkaraa postauksissasi katsellut ja ihaillut, ja miettinyt että josko olisi aika hankkia itsellekkin, mutta ei vaan ole saanut aikaiseksi. Nyt siis en voinu missata tätä arvontaa! Olet loistava inspiraatio sisustuksen suhteen ! <3

 23. Onnea viisi vuotiaalle!
  Inspiroiva kuvia pienillä sisustuselementeillä on kiva katsella.

 24. Blogisi on innostava, stailaus jutut ja tilojen ilmeen ’uudistaminen’ pienillä asioilla on mielenkiintoista katseltavaa/ lueskeltavaa.

 25. Onnea! Päädyin alunperin lukemaan blogiasi, kun etsin tietoa Kalklitirillä maalaamisesta (meille tuli sellainen seinä olohuoneeseen). Selailin vähän muitakin postauksia ja jäin ihan koukkuun ja luinkin sitten kaikki postaukset alusta alkaen 😀 Meillä on tosi samanlainen maku sisustuksen suhteen ja blogiasi on tosi mukava lukea myös kirjoitustyylin ja kuvien puolesta (kuvat on tosi kauniita!). Tykkään ihan kaikenlaisista postauksista, kivoimpia ovat ehkä kuitenkin ne joissa saman tilan (vaikkapa olohuoneen) ilmettä on pienillä jutuilla muutettu toisenlaiseksi. Tämän tyyppiset postaukset ovat tosi inspiroivia. 🙂

 26. Hei! Onnea 5-vuotiaalle! Katselen mielelläni juuri sisustusvinkkejä, vuodenaikojen vaihtuminen näkyy kivasti blogissa. Kuvissa on rentoutta jota yritän myös itse tavoitella, vaihtelevalla menestyksellä..

 27. Onnea 5-vuotiaalle!
  Jotain tuunausjuttuja on erityisen kiva lukea. Voivat soveltua joskus vaikka jonkun oman huonekalun piristykseen.

 28. Onnea 5-vuotiaalle! Ihana blogi. Tulin lukijaksi reilu vuosi sitten ja muistan silloin ahmineeni takautuvasti aikaisemmat postauksesi pidän blogisi modernista,mutta kodikkaasta ilmeestä. Jatka samaa rataa. Myös DIY-jutut kiinnostavat. Mukana arvonnassa siis

 29. Onnea viisivuotiaalle! Arvostan blogisi hyvää kieliasua ja kauniita kuvia. Stailausjutut ovat kivoja, samoin kuin pihistä&panosta- ja ennen&jälkeen -jutut.

 30. Onnea 5 vuotiaalle! Tykkään kovin blogistasi enkä osaa eritellä millaisia juttuja luen mielelläni blogissa. Jatka samaan malliin!

 31. Mukana upeassa arvonnassa! Luen mielelläni juttuja laidasta laitaan, eli kaikki kiinnostaa 🙂 Ehkäpä pihajutut tällä erää eniten 🙂

 32. Eniten nautin kuvista, tunnelmista ja inspiraationlähteistä! On myös kiva lukea taustoja ja toteutuksia, teillä on tosi paljon upeita itse ideoituja ja tehtyjä ratkaisuja.

 33. Paljon onnea! Kaikki tee se itse-jutut on mielenkiintosia. Ja myös nämä stailausjutut!

 34. Kaikki sisustuskuvat sisältä ja ulkoa ovat kiinnostavia. Ihana palkinto!

 35. Onnea! Tykkään lukea taidokkaasti ja persoonallisesti toteutettuja sisustusblogeja, sisältönä minuun uppoaa parhaiten uudenlaiset näkökulmat sisustukseen, vanhan tuunaus ja edulliset löydöt. Sinun blogia olen seurannut nyt parisen vuotta, ja pidän tyylistäsi kirjoittaa, kuvata ja sisustaa!

 36. Tällä hetkellä minuun kolahtavat erityisesti inspiroivat sisustuskuvat ja erilaiset keittiöratkaisut. Uudessa kodissani kun tarkoituksena olisi keittiö remontoida.

 37. Onnea 5 vuotiaalle blogille. Kiinnostavia juttuja minusta on mm. inspiroivat kuvat, tekstiilit, diy…

 38. Onnea viidestä vuodesta! Itse olen lukenut blogiasi noin kolme vuotta ja suosikkiaiheitani on stailausjutut ja uudet hankinnat. Vähiten kiinnostaa puutarha-aiheet.

 39. Stailausjuttuja on aina mukava lukea 🙂 Lukisin mielelläni myös eri sisustustyylien yhdistelystä.

  • UllariikkaK Reply

   Kiitos upeasta blogistasi! Luen mielleläni kaikkea kotiin ja sisustamiseen, niin arkeen kuin juhlaankin liittyen. Stailausjutut ja hankinnat inspiroivat:)

 40. Onnea blogillesi 5 vuoden taipaleesta! Olet taitava kollaaseissa, joita kotiisi teet ja joista meille lukijoille postaat. Luen lähes kaikki postauksesi. Mielelläni lukisin postauksen siitä, miten eri tavoilla ja tyyleillä tekisit kollaasin String Pocket hyllyynne. Meillä on sama hylly ja kaipaisin sen sisuksiin uutta inspiraatiota 🙂

 41. Sisustuskuvista etsin inspiraatiota ja stailausjutut kiinnostavat myös.
  Paljon Onnea erinomaiselle blogillesi 🙂 !

 42. Onnea blogille! DIY-jutut pienellä budjetilla on mielestäni sisustusblogien parasta antia.

 43. Mukana arvonnassa, täydellinen palkinto! Onnea 5-vuotis päivästä! DIY jutut sekä pihistä&ipanoita jutut ovat mukavaa luettavaa, tämän päivän suosittuja aiheita. Kotisi kauniit klassikkohuonekalut ovat kauniita katseltavia sisustuskuvissasi.

 44. Tuo jakkara sopisi meille tänne uuteen kotiin ihanasti – peukut pystyyn ja mukaan arvontaan 🙂 olen päivittäinen lukijasi, rakastamme ja remppaamme taloa, nyt 1,5 purkua ja raksaamista takana, tällä erää muuraus menossa ja sitten päästään taas jatkamaan sisätöitä ja tietty ulkona vielä puutavaraa tarvitaan mm.kattolaudoituksiin jne. Onneksi on kesää vielä jäljellä 🙂 luen blogista sisustusjuttuja, tykkään harmonisesta tyylistä sisustuksessa sekä kurkin myös sisustuksen uusia tuulia!

 45. Ensiksi suurkiitos inspiroivasta blogistasi, toivottavasti tulevaisuudessa juhlitaan vielä monia blogisynttäreitä. Eniten tykkään lukea sisustusuutisia, kuten esimerkiksi esittelyjä sesonkien uutuusmallistoista. Senpä takia täältä iso peukku uudelle postaussarjallesi!

 46. Onnittelut 5-vuotiaalle blogillesi! Sinun blogisi on yksi lemppareistani! Ihailen sisustustyyliäsi, joten kaikki postaukset kodistasi on mieleeni!:)

 47. Onnea Suvi ja kiitos kivasta blogista! Kirjoitat kivan rennolla otteella ja ajatuksiasi sisustamisesta on kiva lukea. Paljon kivoja kesäpäiviä Valkoiseen Harmajaan. 🙂 Jakkara sopisi mihin tahansa koska sehän on klassikko, olisi ihana voittaa se!

 48. Kirjoitat aivan loistavaa blogia, jota on kiva lukea. Kiitos siitä ja onnea! Joskus olisi mukava kuulla, mitä tekisit toisin, jos nyt rakentaisitte ja mitkä jutut kodissanne ovat onnistuneet erityisen hyvin. Pidän myös upeista stailauksistasi.

 49. Onnea 5-vuotiaalle! Uusien tuotteiden esittelyt ja ennen/jälkeen-jutut kiinnostavat erityisesti.

 50. Onnea blogillesi, luen juttusi niin aina kun vain voin arjessani ja minusta sinä osaat sopivasti yhdistää sisustus haaveilua ja todellisuutta, kierrätystä ja tuunausta -sortumatta sellaiseen osta,osta meinikiin, minua viehättää juuri maalaisjärjenkäyttö niin elämän polulla kuin sisustamisessa, HeidiS, [email protected]

 51. Ihana blogi! Osallistun arvontaan. Tykkään lukea kaikkea sisustukseen liittyvää mutta ennen kaikkea DIY jutut on huippuja. Etenkin sinun blogissa! Toivottavasti osuu arpaonni,tuo klassikko kuolattaa niin paljon

 52. Pia Timonen Reply

  Minua itseäni viehättää eniten tee se itse-jutut. Toki tämän blogin osalta lähes kaikki jutut, minkä vuoksi tämä on ainoa sisustusblogi, jota seuraan viikottain. Onnea 5-vuotiaalle blogille 🙂 ilolla mukana jatkossakin

 53. Onnea!! Mieluiten luen sisustusblogista erilaista rakennus ja askarteluprojekteista (diy), jotka tietysti olisivat edullisia. Uusia sisustustrendejä luen myös mielelläni ja kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vai miten se meni.. Mukana arvonnassa ehdottomasti.

 54. mua kiinnostaa ihan perus kotijutut, uudet hankinnat ja järjestyksen vaihdot jne. 🙂 eniten tykkään vaan katsella sisustusbloggaajien kuvia kodeistaan. 🙂

 55. Kauniit ja harmoniset kuvat kauniista kodista ovat ihania. Itse rakastan inspiroivia ja luovia sisustusratkaisuja, joita sitten sovellan pieneen budjettiin sopiviksi vaikkapa itse tehden.

 56. Pidän blogistasti ja kodistasi todella paljon ja haluan jatkossakin lukea juuri samankaltaisista aiheista kuin tähänkin mennessä.

 57. Itse lukisin mielelläni erilaisia sisustusvinkkejä ja esim. siitä, miten esineitä, huonekaluja, tekstiilejä ja asioita voi yhdistellä. Tällaisia postauksia on sisustusblogeissa mielestäni yllättävän vähän!

 58. Ihana blogi sinulla ja onko siitä oikeasti jo viisi vuotta?! Muistelen, että olen seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti blogiasi alusta alkaen;) Paljon hyviä vinkkejä kodin sisustukseen olen sinulta saanut, niin ideoiden kuin tuotteidenkin saralta… Joten jatka vain samalla linjalla, varsinkin ne sisustusuutiset on hauska lukea:)

 59. Heippa, ihana arvonta!
  Mieluiten luen teidän kodin laitosta, sinulla on melko samanlainen maku kuin minulla niin mielenkiinnolla aika seuraan kotisi laittoa 🙂

 60. Taina Lindström Reply

  Ns. löydöt kiinnostavat. Usein sellaiset, jotka eivät ole kalliitta, mutta kivoja…

 61. Tykkään kotikuvista erityisen paljon – erityisesti sesongin mukaan elävästä sisustuksesta.

 62. Maria Giers Reply

  Tykkään lukea DIY projekteista sekä sisustusrintaman uusista tuulista. Postaukset joista voi itse saada inspiraatiota omaan sisustukseen ovat mahtavia. Kiitos sinulle ihanasta blogista!

 63. Onnea 5v!!

  Tykkään sisustus jutuista ja sun hauskoista videoista=b

 64. Onnea merkkipaalusta! Pidän teidän kodin tyylistä ja on kiva nähdä miten pienilläkin muutoksilla saa uutta ilmettä.
  Taiteesta, tyynyistä ja kissoista innostutaan täälläkin

 65. Viidesti onnea ja kiitos blogistasi, jota olen seurannut reilun kahden ja puolen vuoden ajan.

  Luen mieleleläni oivalluksistasi, joissa pienet itsetehdyt asiat tai hankinnat saavat aikaan ison esteettisen muutoksen tai harmonisoi tilan.

 66. Ihana arvonta, olen himoinnut noita Artekin jakkaroita jo kauan! Tykkään eniten lukea jutuista, joissa uudistat pienillä jutuilla klassisista sisustustyyliäsi. Myös uusi postaussarjasi sisustusuutuuksista on tosi mielenkiintoinen!

 67. Blogisi on yksi lemppareistani, jota olen lukenut oman raksaprojetkin alkumetreiltä asti vuodesta 2011 ehkä. 🙂 Tykkään isosti ja melkeinpä kaikista jutuista on kiva lukea!

 68. On ollut kiva seurata ajattoman sisustuksen rakentumista. Pidän myös sisustuksenne kerroksellisuudesta.

 69. Kuvia, kuvia, kuvia! Uutuudet kiinnostaa sekä kierrätys ja tuunaus 🙂

 70. Eniten tykkään kausien mukaan vaihtuvista tekstiileihin liittyvistä postauksista. On kiva huomata miten pienellä muutosta saa jo aikaan.

 71. Onnittelut 5-vuotiselle! Kauniit, harkitut, esteettiset asetelmat kiehtovat kuvissasi. Siis estetiikka on tämän blogisi suola. Sinulla on tyylin ja kauneuden tajua, osaat vangita sen myös kuviisi. Kuvat ovat parasta. Kiitos!

 72. Onnea ihanalle 5-vuotiaalle blogillesi. Tykkään erityisesti sisustusideoistasi.

 73. Onnea 5-vuotiaalle. 😉 mielellään luen klassikoiden esittelyjä, edullisia diy juttuja, ja yleensäkin pidän tyylistäsi joten blogi on yksi lemppareistani. Terassia suunniteltaessa myös mies ’eksyi’ blogiisi kun etsi kuvia terassista. Ensi kesänä olisi ajatuksena toteuttaa betonipöytä idealla ruokapöytä terassille. Katsotaan kuinka läy?! Jatka valitsemallasi tiellä 🙂

 74. Onnentoivotus 5-vuotiaalle!

  Eniten pidän kaikista sisustukseen liittyvistä postauksista sekä näin kesäaikaan terassi- ja piha-aiheisista jutuista. Kuvasi ovat todella laadukkaita! ☺

 75. Onnea viisivuotiaalle, toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkään.
  Designin ja ”ikean” onnistuneet yhdistämiset on parhaita. Ja tietenkin kun uutta ja vanhaa sekoitettuna onnistuneesti.

 76. Persoonalliset, kaikkien helposti toteutettavissa olevat ideat ovat aina tervetulleita. Kaiken ei aina pidä olla suhteettoman kallista.

 77. Blogisi on ehdottomasti yksi lemppareistani ja paras sisustusaiheinen blogi. Tykkään ehkä eniten postauksista, joissa uudistat huoneita uusilla ratkaisuilla. Mutta kaikki aiheet kyllä kiinnostavat!

 78. Kaikenlaiset sisustusjutut kiinnostavat. pihistä/ panosta-vertailu on myös hyvä.

 79. Onnea synttäreiden johdosta!
  Itse tykkään eniten juuri siitä, ettei tavarat ja huonekalut vaihdu jatkuvasti, vaan muutosta ja vaihtelua löydetään muilla tavoin. Myös kaikenlaiset diy-jutut kiinnostavat aina.
  Oispa ihana voittaa 🙂

 80. Moi Suvi, ja paljon onnea!! Muistan, kun eksyin blogiisi. Siinä oli silloin tarina siitä, kun olitte päätyneet Harmaja-talomalliin, ja pääsitte tehtaalle katsomaan oman kotinne valmistumista. Minusta se oli tosi ihanaa päästä paikan päälle tutustumaan talotehtaalle. Siitä asti olen mukana ollut 🙂 Enkä muutes ikinä kyllästy kuviin teidän olkkarista ja kodista muutenkin – kaunista 🙂

 81. Teija Malmi Reply

  Onnea viisivuotiaalle blogillesi. Tykkään kovasti kaikesta, mitä tänne aina päivittelet ihana blogi ❤️

 82. Onnea! 🙂 Kaikki sisustukseen liittyvät postaukset, inspiroivat kuvat kiinnostavat. 🙂

 83. Onnea mahtavalle blogille! Tykkään sisustukseen, arkkitehtuuriin, muotoiluun, trendeihin, puutarhaan siis kaikkeen visuaaliseen liittyvistä blogeista. Valkoinen harmaja on iki-suosikki!

 84. Inspiroiva ja kaunis blogi! DIY ja uusien ”sisustushelmien” esittelyt kiinnostavat. 🙂

 85. itseäni kiinnostaa ne jutut missä on jotain klassikkotuotteita kokeilussa.

 86. Onneksi olkoon! Blogisi on se aivan ensimmäinen, johon blogirintamalla tutustuin, ja edelleen lukulistalla ykkönen 🙂 Tykkään lukea sisustusjuttuja laajalla skaalalla, piensisustuksesta suurempiin muutoksiin, ja tyylisi ja sisustussilmäsi löydöt kolahtavat meikäläiseen hyvin.

 87. Lämpöiset onnittelut sinulle ja blogille! Luen mielelläni jatkossakin erilaisia sisustusjuttuja kauniilla kuvilla varustettuina.

 88. Parhaimpia juttuja on diy jutut sekä jutut joissa pieniä asioita muuttamalla saa paljon uutta ilmettä 🙂

 89. Luen mielelläni monipuolisia sisustusjuttuja mutta erityisesti stailaukset ja remonttipostaukset kiinnostavat 🙂

 90. On mukava löytää blogeista erilaisia ideoita sisustukseen, niin laajoina pintoina kuin pieninä yksityiskohtinakin, joten ideat niitä koskien ovat aina tervetulleita!

 91. Onnea viisivuotiselle urallesi ja onnea myös jatkoon. Täytyypä tunnustaa, että Valkoinen Harmaja ja Muoti mielessä tulee tsekattua päivittäin. Vaikuttaa siltä, että olen blogiaddikti, but no can do. Sellaisia juttuja mieluusti luen.

 92. Olen ’lamppuhullu’ ja seuraan erityisesti valaistusratkaisuja☺️

 93. Diy ja remppajutut kiinnostaa eniten mutta kaikki sinun sisustusjutut ovat ihania, inspiroivia 🙂

 94. Kaikki ideat ja vinkit sisustukseen liittyen kiinnostavat 🙂
  Mukana arvonnassa!

 95. Tykkään lukea juttuja siitä, miten sisustuksessa eletään: syödään ruokailutilassa, leikitään lastenhuoneessa ym. Onnea!

 96. Marja-Liisa Reply

  Huippuihana arvonta. Kaikenlaiset uudet jutut innostaa… Varsinkin pienen tilan sisustusjipot kiinnostaa.

 97. onnea päivänsankarille blogisi kautta olen tutustunut moniin pieniin sisustusmerkkeihin. Pyrin itse kannattamaan pohjoismaista työtä ja aina kotimaisuus on suuri plussa. Kesä kun on ollut aika kylmä, odotan jo innolla syksyisiä stailauksia

 98. Kauniit sisustuskuvat ja lämminhenkinen sisustusyyli inspiroi minua. Mukana arvonnassa!

 99. Marja Helena Reply

  Luen kaikenlaisia sisustusjuttuja, skaala on laaja, joten on vaikea mennä erittelemään mitä luen mieluiten. Olen aika kaikkiruokainen, paitsi omassa sisustuksessa 🙂

 100. Onnea 5-vuotiaalle lempiblogilleni!

  Kaikki sisustukseen, stailaukseen ja remontointiin liittyvä kiinnostaa blogeissa. Itse olen enemmän modernin sisustuksen kannattaja, siksi myös sellaiset blogit tulee luettua aktiivisimmin. On mukavaa nähdä miten ihmiset yhdistävät kodeissaan vanhaa, uutta, designia, Ikea-kamaa, kirppislöytöjä ja trendisuuntauksia. Ja on mukava nähdä miten bloggaajat saavat kotiinsa sen persoonallisen kädenjälkensä näkyviin siitä huolimatta että monesta kodista löytyy samat blogisuosikit matoista valaisimiin.
  Sitä miettii monesti kuinka saisi omaan kotiinsakin uutta muutosta pienellä vaivalla ja monesta blogista saa kyllä ihania ideoita joita ei itse tulisi keksittyä. Blogit ovat itselleni inspiraation lähde ja ihana tapa viettää aikaa silloin kun lastenhoidon lomassa on aikaa istahtaa sohvan nurkkaan ja nauttia kupposesta kahvia suosikkiblogiensa kuulumisia lukiessa.

 101. Onnea blogille! Kauniit kuvat kiinnostavat. Myös pihaideat ja diy-jutut on kivoja! Tiitu

 102. Kaikki vinkit eri kaupunkien mukavista sisustusliikkeistä ja pienistä puodeista otan aina ilolla vastaan!

 103. Tykkään seurata blogeja joissa on satsattu hyviin ja laadukkaisiin kuviin. Usein inspiroidun juuri kuvista ja itse tekstiosuus jää lukematta. Sinun blogisi kuvat ovat juuri sen tyyppisiä mistä pidän! Onnea blogillesi ja toivottavasti saamme seurata vielä pitkän tovin sisustus juttujasi!:)

 104. Tuula Johansson Reply

  Onnea 5 V❗ Kestävä sisustus, jonka varaan kodin ilmeen vaihtaminen edullista. DIY ja TSI.

 105. Diy-jutut kiinnostavat aina, samoin kuin vanhan ja uuden yhdistäminen. Ihanista kuvista löytää usein inspiraatiota itsellekin.

 106. Ajattomien design-juttujen yhdistely tavallisiin huonekaluihin, vanhan tuunausta, uusia trendejä, skandinaavista selkeälinjaisuutta 🙂

 107. Onnea blogillesi!!

  Tykkään pienistä piristävistä yksityiskohdista, joilla voi muokata pohjimmiltaan pysyvää sisustusta. Monta kivaa ideaa olen sinulta saanut. Diy jutut on kans mieleeni.

 108. Monenlainen sisustukseen liittyvä kiinnostaa. Myös diy-juttuja on kiva lukea. Onnea 5-vuotiaalle!

 109. Onnea! Uudet sisustusuutiset on ollut todella mielenkiintoinen postaussarja, toivottavasti tämä jatkuu.

 110. Onnea synttäreiden johdosta! Itse luen sisustusblogeista mieluiten kirjoittajan oman kodin sisustusjuttuja ja hankintoja. Kaikki erilaiset remontti ja pienet pintafiksaus- ja diy-jutut kiinnostaa:) Myös luen mielelläni design-tuotteista ja tuntemattomampien suunnittelijoiden töistä

 111. Diy-jutut, pienet kodin muutokset/stailaukset esim.vuodenaikojen vaihtuessa, joulu/pääsiäis ideat. Varsinaisesti yhteistyöpostaukset ja kaikki kaupallinen ei niinkään kiinnosta vaan sellainen mistä saa helppoja ja tyylikkäitä ideoita oman kodin sisustustamiseen ja niitä sinun blogissa on riittänyt! Yks mun ehdoton suosikkiblogi!

 112. Blogisi on yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani. 🙂 Onnittelut viisivuotiaalle!

  Mielestäni blogisi on juuri sopiva sekoitus erilaisia postauksia. Tykkään lukea vallitsevista ja tulevista trendeistä, pienistä kodin muutoksista, designista, diy-projekteista jne… Kiitos ihanasta blogista! <3

  Liina

 113. Omia suosikkejani ovat sellaiset arjen pienet ilot ja esim. tekstiilejä tehtävät muutokset. Myös tämä sinun uusi postausarja sisustusuutisista on mahtava!

 114. Monenlaiset jutut kiinnostavat. Rakastan simppeleitä, moderneja, pieniä yksityiskohtia joita ei itse tule keksittyä. Sinun blogi on suosikkini, teet pieni muutoksia, mutta mitkä näkyvät ja muuttavat kotia! Paljon onnea viisi vuotiaalle!!

 115. Kiitokset kivasta ja inspiroivasta blogista! Luen mielelläni kodin muutoksiin liittyvät jutut, esim. tekstiileillä, maalaamalla yms. Olen hakenut inspiraatiota tulevan kodin keittiöön ja olohuoneeseen ja paljon olen sitä blogistasi löytänytkin!

 116. Blogissasi nautin sen ja kotisi kauniista visuaalisesta ilmeestä ihan ylipäätään, mutta luen mielelläni etenkin erilaisia puutarhatöihin liittyviä juttuja.

 117. Itseä kiinnostaa miten sisustusta saa muutettua pienillä asioilla kuten tyynyillä ja pienesineillä eri tunnelmaan ja vuodenaikaan sopivaksi. Kirppislöytöjen tuominen sisustukseen kiinnostaa myös.

 118. Pidän erityisesti stailausjutuista, eli kuinka sama tila saadaan pienillä muutoksilla näyttämään niin erilaiselta. Sisustus-uutiset -postauksissa on ollut mielenkiintoista luettavaa.

 119. Viisivuotis onnea!
  Luen, koska tykkään tyylistäsi.
  Lastenhuoneista ja kodarista+kylpytiloista voisit tehdä juttuja useamminkin.
  ”Saunatalo” kiinnostaa myös.
  Olen tyytyväinen lukija, enkä toivo suuria muutoksia.

 120. Sesongin/kauden mukaan vaihtuvia tyylejä on mukava lukea. Kaikki sisustusjutut kiinnostavat!

 121. Tuunaus- ja diy-jutut ovat erityisesti mieleeni! Tykkään todella paljon sekä bloggaus- että sisustustyylistäsi ja bongasin blogistasi Asko-maton myös omaan olohuoneeseemme. Kiitos siitä vinkistä!

 122. Itselleni the thing sisustusblogeissa on inspiroivat kuvat, ei niinkään tekstit (paitsi ostospaikkavinkit ;)). Myös DIY-juttuja on toisinaan hauska lukea ja muutenkin kekseliästä sisustamista.

 123. Täällä suosikkeja ovat DIY-jutut ja muut teidän kotiin liittyvät sisustuspostaukset. Jatka samaan malliin! 🙂

 124. Hei! Pidän mm. Piensisustamisestasi, itsetehdyistä sisustustuotteista, uutuus tuotteiden esittelyistä, vinkkejä hyviin alennusmyynteihin, ihanista kukan oksista maljakoissasi, puutarhaanne liittyvistä jutuista ym… Paljon kiinnostaisi myös sisustustuotteiden esittely esim. Kylpyhuoneeseen, kylpyhuoneen tekstiilejä, mattoja, pyyhkeitä, suihkutilan sisustuksesta, millaisia ratkaisuja voit suositella kodinhoitohuoneessa, suihkutilan hyllyt ym, meillä aina ”roimii” suihkussa ammeen reunoja myöten erilaisia saippuoita ja pesuaineita… Sekasortoa… Siinä samalla voisi suositella jotain ihanaa uutta sarjaa vartalon ja hiusten pesuun, jotain laadukasta luxusta arkeen kuten esim crabtree & evelyn… 🙂

 125. Onnea 5-vuotiaalle!
  Blogisi on yksi suosikeistani ja rakastan sisustustyyliäsi, kuviasi – kaikkea.
  Pihistä ja panosta postaukset ovat kivoja, diy jutut myös sekä uutuusjutut. Tyynyhulluna rakastan katsella kuvia erilaisista tyynyasetelmista. Artekin jakkaran ostin pojalleni rippilahjaksi, koska arvostan myös sen monikäyttöisyyttä ja ajatonta muotoilua.
  Onnea siis nyt ja tulevaisuuteen!

  Yst. Riikka

 126. Onnea 5-vuotiaalle! Blogisi suosikkeja ovat luonnollisesti DIY-ideat, sisustuspostaukset kaikenkaikkiaan. Inspiroivat kuvat, klassikot yhdistettyinä persoonalliseen tapaan sisustaa, onnistut näissä erinomaisen hyvin! Blogissasi osaat uudistua ja näkee, että sisustaminen on elämäntapa. Aurinkoista viikonloppua,

  terkuin Sari

 127. Onnittelut viisi vuotiaalle!
  Piensisustus kiinnostaa ja vinkit vuodenaikojen mukaan.

 128. Ykkösjuttu minulle on kyllä kuvat inspiraation lähteenä, tai vain viihdykkeeksi. Monesti kauniiden kuvien jjutut jaksaa lukea, jos kuvat eivät inspiroi, saattaa postauksen vain selata ohi.

 129. Diy jutut ja stailaukset ovat kivoja. Pienin keinoin tehdyt ”muutokset” ja päivitykset ovat myös mieluisia. Tyylien sekoittaminen ja rentous ja kauniit kuvat tekevät blogistasi suosikkini.

 130. Miten pientä piristystä sisustukseen. Onnittelut viidestä vuodesta!

 131. Hurjasti onnea 5-vuotiaalle! Blogisi helmiä ovat diy-projektit, kauniit kuvat, monipuoliset piensisustusjutut ja kollaasit. Ja uusin helmistä on sisustusuutiset-sarja. 🙂

 132. Paljon onnea viisivuotiaalle! 🙂 Sinulla on inspiroiva blogi, kauniita kuvia. Tykkään erityisesti sisustus ja diy -jutuista. Toivottavasti seuraavat viisi vuotta ovat yhtä mielenkiintoisia. 😉

 133. Vilperttiina Reply

  Paljon onnea viskarille! Olen ollut lukijasi alusta alkaen ja ihastellut kotiasi. Sinulla on silmää yhdistää laadukkaat tuotteet diy-juttujen kanssa ja saada kokonaisuuksista niin kauniita ja aitoja.Isäsi taulut ihastuttavat!

 134. Tykkään kovasti blogisi kuvista ja erityisesti kotisi tyylistä – tästä on tullutkin yksi suosikkisisustusblogeistani. Tykkään lukea DIY-postauksia ja pieniä stailausjuttuja, joilla voi päivittää kodin ilmettä sesonkien / kausien mukaan.

 135. Onnea tykkään sinun kuvista ☺niistä saa hyviä ideoita mitä ei itse hoksaisi

 136. Kaikki jutut ovat kiinnostavia, kovin on samanlainen maku. Siksi kiinnostaa kaikki.

 137. onnittelut 5-vuotiaalle! kaikki ennen ja jälkeen jutut kiinostaa!=)mukana arvonnassa!

 138. Onnea 5-vuotiaalle 🙂
  Teillä on kaunis koti, seuraan blogiasi säännöllisesti. Monenlaiset jutut kiinnostavat, tavallinen arki, stailaus, diy ja sisustusjutut 🙂
  Artekin jakkara olisi kovin mieluinen 🙂

 139. Onnea blogista!
  Edullisemmat piensisustusjutut ja miksei myös tee-se-itse- jutut. Onhan kaikkea design-tavaraa ihana ihailla, mutta kaikilla ei niihin ole varaa.

 140. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja säännöllisesti ja saanut siitä ideoita ja inspiraatioita 🙂
  Minua kiinnostaa erityisesti ihanat kuvat ja myös sisustusuutuudet. Onnea ja kiitos !

 141. 5-vuotis onnittelut! tämä on niin ihana blogi ,että kaikki kiinostaa! kaikki ideat sisustukseen on tervetulleita! joskus olisi kiva kuulla oletteko olleet tyytyväisiä Kannustaloon!

 142. Erityisesti ilahduttaa aidot oikeat kodit, joissa stailauksen lisäksi näkyy myös rosoa ja elämääkin. Kiinostavaa on saada näkymiä kandainvälisistä sisustustrendeistäkin, jos niistä joskus innostuisi itsekin hieman hyppäämäön mukavuusalueen ulkopuolelle. Inspiroivaa on myös nähdä kuvia, kuinka pienillä muutoksilla, esim. tekstiilillä tai taululla saadaan aikaan muutoksia tunnelmissa ja värimaailmassa. Vuodenaikojen vaihtumiset inspiroivat aina kovasti ja niihin liityvät sisustuspäivitysjutut ovat suosikkejani. Onnea 5v-taipaleen johdosta ja kiitokset ihanasta blogistasi!

 143. Onnea! Tykkään, kun blogissa esitetään se tavallinen arki ja ideoidaan arkeen liittyviä haasteita. Myös erilaiset terassi/piha asiat kiinnostaa, ja teidän saunamökin stailaukset ovat olleet todella mielenkiintoisia.

 144. Paljon onnea ja kiitos inspiroivasta blogista! Eniten tällä hetkellä kiinnostaa ennen jälkeen-kuvat ja ulkosalle puutarhaan liittyvät postaukset. Kauniita kuvia on ylipäätänsäki ihana katsella ja saada ideoita. Jatka samaan malliin! 🙂

 145. Onnittelut <3
  Olisiko helpompi vastata mikä ei kiinnosta 😉 Nyt ajankohtaisimipina ehkä terassi ja pihajutut, mutta myös kaikki muu; tekstiilit, huonekalut,valaisimet..Usein omaan sisustukseen saa ehkä eniten kipinää juurikin piensisustamisesta, nyt kun on uusi koti.

 146. Onnittelut 5-vuotiaalle! Olenkin varmaan lukenut blogiasi ihan alkutaipaleelta saaakka 🙂
  Itselle inspiroivimpia ovat sisustusjutut, joissa tilaa, pintamateriaaleja ja/tai kalusteita on käytetty jotenkin perinteisestä poikkeavalla tavalla.

 147. Onnea ihanalle blogille! Blogeissa tykkään lukea sisustusjuttuja ja erityisesti katsella kuvia. Ennen ja jälkeen jutut on aina kiinnostavia.

 148. Onnea 5-vuotiaalle 🙂
  Kaikki DIY jutut on minun suosikkeja. Myöskin tuote uutuuksien esittelyt ja ale vinkit kelpaa 😉

 149. Hei!
  Blogisi on ollut jo vuosia yksi lemppareistani. Pidän selkeästä tyylistäsi jossa taitavasti yhdistät designia ja esim. Ikeaa. DIY -jutut ovat myös mukavia.

  Sari

 150. Kodin pienet muutostyöt/muutoset on inspiroivaa luettavaa.
  Onnea, juhli villisti 😉

 151. Katariina M Reply

  Kiva lukea blogia jossa on aina kivoja juttuja luettaksi tylsän arjen keskelle, että jatka vain samaan malliin 🙂

 152. Mukana arvonnassa! Olen kaikkiruokainen postauksien suhteen lukemissani blogeissa, kiinnostaa niin sisustus, ruoanlaitto kuin puutarhahommelit. 🙂

 153. Lämpimät onnitteluton mukavaa saada vinkkejä, varsinkin kuvat ja erilaiset asetelmat ja tietysti vinkit ovat aina mukavia. Mutta yleensä kaikki kiinnostaa ja blogiasi on mukava seurata

 154. Hahah, luin ensiksi että miinusta on monikäyttöisyys ja ihmettelin että mitä vikaa siinä on 😀 Ei mulle turhaan laseja oo määrätty 😀 Täytyypä kaivaa taas esille. Mutta parhainta on aina DIY-jutut, niissä on aina jotain uutta freshiä, joka ei tule yhtä aikaa joka blogista esille. Se kun tuppaa olemaan miinus, kun seuraa monia blogeja, niin jotku yhteistyöjutut tulee kaikilta aina yhtä aikaa ja silloin tulee ähky.

 155. Onnea ja kiitos kaikesta inspiraatiosta, jota blogistasi saa! Suosikkiblogini, jota olen seurannut alusta saakka. En osaa eritellä, mitä erityisesti haluan lukea. Vaihtelevasti diy-juttuja, pihaa ja tuunauksia, oikeastaan kaikkea mitä olet julkaissut 🙂

 156. Paula Turusta Reply

  Onnea – 5 vuotta on huikea taival!

  Tykkään erityisesti pienillä muutoksilla (tyynyt + muut tekstiilit, kynttilät, pienesineet, astiat, kukat) tekemistäsi postauksista, koska niistä saan ideoita oman kodin pieniin silmää ilahduttaviin muutoksiin ilman, että koko pohja pitäisi laittaa uusiksi. Kerroksellisuus ja esineiden pitkäikäisyys on minulle tärkeää ja se, että voi ”shoppailla” vaihtelua omasta kaapista.

  Myös taide osana sisustusta on tärkeä osa blogiasi ja olen oppinut rentoutta taulujen ja julisteiden ripustamisen suhteen.

 157. Onnea, onnea 5-vuotiaalle blogille! Itse pidän kovasti vinkeistä, miten eri pikku jutuilla voi tehdä kodista ihan erinäköisen. Kuten olitkin tehnyt muun muassa postauksen kolmesta eri tyylistä olohuoneessa. Samoin tykkään uutuus tuotevinkeistä .

 158. Onnea 5v blogista! Ihana ollut lukea sitä! Luen mielellään itse tehdyistä sisustus ideoista. Nautin myös visuaalisesti kauniista kuvista joita blogissasi onkin paljon….

 159. Koska pidän itsekin modernista skandi-tyylistä luen blogiasi mielellään. Pyrin hankkimaan kotiini ajattomia ja hyvälaatuisia kalusteita ja valaisimia. Juuri nyt odotan kirjoituksiasi sisustus-uutisista ja asuntomessuista 🙂

 160. Onnea blogille ja ihana arvonta. Pakko osallistua. Tykkään Pinterest tyyppisistä DIY jutuista, ne voivat olla myös oivalluksia säilytyksestä tms. Tykkään lukea myös lapsista ja matkustelusta, hyviä ideoita mukavasta elämästä.

 161. Onnittelut 5-vuotiaalle! 🙂 Tykkään lukea sisustusjuttuja laidasta laitaan, mutta esim. pihistä/panosta-jutut sekä ”yksi tila/3 eri tyyliä” tyyppiset jutut ovat erityisen kivoja.

 162. Kauniit kuvat kodista ja selkeälinjainen sisustus. Asetelmat ja alevinkit kiinnostavat myös.

 163. Luen mielelläni tietoa uutuustuotteista, kotimaisista sisustustuotteista ja myös hyviksi havaituista edullisista tuotteista. Samoin kaikki sisustussuunnittelujutut kiinnostavat.

 164. Stailausjutut on kiinnostavia ja uutuuksista ja kauden trendeistä tykkään lukea myös..

 165. Onnea 5v! Minua kiinnostaa eniten DIY-jutut, piha jutut ja kaikenlaiset sisustusjutut, trendit, stailaukset jne.

 166. Onnittelut 5-vuotiaalle! Olen kovasti pitänyt blogistasi, ja postauksesta ovat kovin inspiroivia. Suosikkijuttujani ovat ”sama tila, eri tyyli”-jutut, inspiraatiokollaasit ja kokemukset tuotteista, joita teillä on tai joita olet päässyt testaamaan. Näistä saa kivasti ideoita omaankin kotiin. Lisäksi tekemänne sängynpäädyn aion jossain kohtaa toteuttaa meilläkin!

 167. Onnea huimasta matkasta! Pidän eniten uutuuksien esittelyistä, DIY-projekteista ja vinkeistä, mutta kauniit kuvatkin inspiroivat. Olen aika helppo lukija nyt kun oma rakennusprojekti on käynnissä, sillä kaikki kiinnostaa rakentamisesta sisustamiseen ja aina pihajuttuihin saakka. Aloittelinkin jokin aika sitten blogisi lukemisen alusta saakka. Nyt rakennusprojekti vie ”turhaa” aikaa, mutta ehkä joku päivä olen saanut kaikki tekstisi kahlattua läpi 🙂 Suht tuoreena bloggarina kiinnostaa myös bloggaamiseen liittyvät jutut 🙂 Huima palkinto, löytäisi meidän uudesta kodista varmasti paikan 🙂

 168. Tykkään katsella hienoja kuvia. Myönnän, että tekstit jää usein lukematta…

 169. kolmen äiti Reply

  Tällä hetkellä eniten kiinnostaa piha ja piharakennus jutut ; ) ja tottakai ittetehdyt haasteet!

 170. DIY-jutut kiinnostaa erityisesti sekä muut kodin pienet muutostyöt 🙂

 171. Luen mielellään blogeja, joissa pienellä budjetilla tehdään uuta ilmettä kotiin. Ei kukaan voi kokoajan ostaa uusia huonekaluja ja remontoida.

 172. Blogiasi tulee katsottua usein . Moderni tyyli, jossa kuitenkin omaleimaisuutta kiinnostaa. Kiva arvonta .

 173. Itse tykkään sisustusblogeissa lukea vinkkejä miten pienellä rahalla voi saada muutosta aikaan (vanhempainvapaalla ihan must juttu!). Ja ennen – jälkeen kuvat on parasta 🙂

 174. Kierrätys sisustuksessa ja vanhan ja uuden yhdistäminen kiehtoo minua erityisesti sisustusjutuissa. Tällä kertaa tulin katselemaan kylpyhuoneita blogiisi 🙂 Onnea 5-vuotispäivänä!

 175. Itse pidän modernista ja skandinaavisesta sisustustyylistä ja blogeista pysyy parhaiten seuraamaan uusimpia juttuja! Kiitos siitä teille!!!

 176. Onnea viisivuotiaalle! Blogisi on hyvä juuri tällaisena: laadukkaana, mutta rentona. Tykkään, että välillä käytät enemmänkin aikaa stailausjuttuihin, tulee mielenkiintoa. Ei haittaa vaikka ei joka päivä postaa kunhan ei tule liian pitkiä taukoja. Sisustus ja pihajutut kiinnostaa eniten, mutta olisi kiva jos välillä vilauttaisi vaikka asukuvia. Ihan vain mausteeksi.

 177. Pihistä vs panosta jutut ovat mukavaa vaihtelua. Välillä kun on pakko myös pihistää sisustusta luodessa 😉

 178. Ajaton tyyli ja pienet piristävät ideat ja uutuudet viehättävät minua. Olen seurannut Sinun, siskosi ja äitisi blogeja ja sattumoisin huomasin, että olette sukulaisia keskenään:) Taitaa kauneudentaju olla perinnöllistä! Osallistun ilomielin arpajaisiin, tuollaiselle tuolille on aina paikka kodissani. terkuin Pauliina

 179. Tykkään skandinaavisesta tyylistäsi! Inspiroidun suurista hyvälaatuisista kuvista ja erilaiset stailaukset ovat mieleeni.

 180. Blogisi on aivan ehdottomasti yksi suosikki blogeistani. Jutut uusista tuotteista, oivalluksistasi sisustuksessa (esim taulukollaasin toteutus) ja kaikki ajattomat kirjoitukset on mukavia. Niihin parhaimpiin kirjoituksiin ja kuviin on kiva palata uudelleen – aivan kuin sisustuslehtienkin kanssa. Kiitos inspiroivasta, rennosta ja mukavasta blogistasi. Ja onnea. 🙂

 181. Onnea 5-vuotis taipaleen johdosta!! <3 Minua kiinnostaa ihan kaikenlaiset sisustusjutut, mutta ehkä eniten inspiroidun erilaisista asetelmista, esim. miten olet järjestänyt pienesineet kirjahyllyyn, kukka-asetelmat, taulukokoelmat ja tyynyasetelmat 🙂

 182. Juuri tällaisenaan on hyvä Reply

  Blogisi on juuri tällaisena hyvä! Ja uskon, että uudetkin jutut ovat minun makuuni. Lempiblogini. Kiitos!

 183. Pidän kostailemattomien, mutta käytännöllisten sisustusratkaisujen tai sisustustuotteiden esittelyistä.

 184. Tykkään lukea laidasta laitaan erilaisia sisustusjuttuja. Diy-jutut on kivoja. Samoin shoppailuvinkit. Modernin ja vanhan yhdistäminen sisustuksessa kiinnostaa.

 185. Onnea blogityöhösi edelleen :). Minusta oikein hyvä idea on nuo sisustusuutiset jotka aloitit. Mukavaa seurata ideoita ja oivalluksia joihin ei aina tarvitse ostaa jotain uutta.

 186. Ennen ja jälkeen jutut toiveissa!
  Blogisi on kaikkea mitä blogilta haluaa: kauniita kuvia,sopivasti vaihtelevuutta juttujen aiheissa, pihaa myös huomioitu teksteissä sekä hyvä kirjoitus tyyli 🙂 TYKKÄÄN!

 187. onnittelut viisivuotiaalle! Ja kiitokset inspiroivasta blogista. Eniten pidän tunnelmallisista kuvista ja selkeästä, mutta ilmeikkäästä tyylistäsi.

 188. Kaikenlaiset uutuudet kiinnostaa (tai vanhat jutut uudella tavalla, myös diy)

 189. Kiitos blogistasi ja onnea! Pidän jutuista läpi linjan, erityisesti valaisimet kiinnostavat tällä hetkellä.

 190. Rakastan blogeja joissa koti näyttää kodilta eikä showroomilta. Sen pitää olla kerroksellinen ja jokaisen asukkaansa näköinen. Sinä, Suvi olet mielestäni onnistunut tässä ihanasti (jopa kissat on huomioitu). Samoin isäsi taide tuo sellaista henkilökohtaisuutta kotiisi, ettei sitä kaikista sisustusblogeista tavoita.

 191. Tykkään kauniista valokuvista, skandinaavisesta tyylistä, DIY-jutut ovat myös OK, rakastan tuoleja ja lamppuja ja on kiva myös nähdä uutuksia !!!!

 192. Ihana blogi, saan paljon inspiraatiota tyylistäsi sisustaa. Mieluiten katselen valoisia kuvia sisustusblogeissa.

 193. Onnea! Blogisi on tällaisenaan just hyvä..diyjutut on kivoja, samoin pihistä vs panosta jutut.

 194. Tykkään lukea, miten muuttelet kotinne sisustusta. Myös taide ja sisustustrendit kiinnostavat.

 195. Onnea 5-vuotiaalle! Blogisi on mielenkiintoinen ja monipuolinen. Sisustuskiinnostaa ja erilainen asioiden tuunaus. Kiitokset. Jatka samalla tyylillä!

 196. Pihan ja terassin sisustukseen liittyvät jutut kiinnostavat näin kesällä, sekä muuten aikaa kestävät sisustushankinnat ja muut sisustusvalinnat.

 197. Onnea 5-vuotiaalle!!!
  Sisustusblogeissa tykkään kun ihmiset keksivät yhdistellä jonkin tutun elementin uuden asian kanssa tai erilaisessa ympäristössä, esim joku väri tai materiaali.

 198. Kiitos ihanasta blogista ja onnea 5 vuotiaalle! DIY ja kausittain vaihtuvat jutut kiinnostaa. Uutuuksien esittely myös todella kiinnostavaa ja kivaa.

 199. Kaikki sisustusjutut ovat kiinnostavia. Nyt eniten kiinnostaa kalusteet ja tekstiilit!

 200. Onnea 5 vuotiaalle, pidän blogistasi paljon koska se on niin monipuolinen.
  Olemme muuttanut juuri uuteen rakentamaamme kotiin, kiinnostuksen kohteita ovat valaisimet,tekstiilit,puutarha , terassikalusteet.

 201. Kaikki kiinnostaa. Tuunaukset, klassikot yhdistettyinä edullisiin tuotteisiin, piha-asiat.. Ps. Toivon arpaonnea sillä olen juuri tuota jakkaraa toivonut syntymäpäivälahjaksi 🙂

 202. Blogisi on kyllä ihanan monipuolinen. Olisi kiva nähdä kotianne joskus vähän eri kuvakulmista. 🙂 kaikki DIY jutut on kiinnostavia.

 203. Olen lukenut jo monta vuotta blogiasi ja vieläkin yhtä innostuneena, kuin silloin kun blogin löysin. Blogin kuvat ovat taidolla otettuja ja teksti mukaansa tempaavaa. Kiitos tästä!

 204. Ihailen taitoasi vaihtaa tunnelmia sisustuksessa pienin asioin – ne inspiroivat oman kodin päivitykseen vähäeleisesti. Lisäksi tykkään lukea sisustamiseen liittyviä juttujasi, sillä tietotaitosi on laajaa ja antaa paljon uutta minulle lukijana. Mutta eniten tykkään kuvistasi, ne puhuttelevat ilman tekstejäkin. 🙂

 205. Blogisi kuuluu mun lemppareihin. Tyylikästä ja kodikasta, mukana tietty rentous. Pidän kokonaisuudesta, oltiin sitten sisällä tai ulkona. Kiitos! Kiva arvonta 🙂

 206. Onpa vuodet hujahtaneet nopeasti. Löysin blogisi, kun aloitte rakentamaan ja asuitte
  väliaikaisessa kodissa.
  Luen blogiasi juuri sellaisena, kun se nyt on.

 207. Luen mieluiten juttuja siitä miten yhdistellä mielenkiintoisella tavalla eri värejä ja materiaaleja sisustuksessa

 208. Tykkään katsella kuvia, sekä niitä huoliteltuja mutta myös kulissien takaa otettuja On mukava haaveilla ja unelmoida kun näkee jotain nättiä kuvista.

 209. Kauden trendijutut ovat mielenkiintoisia ja diy-jutut.
  Kiitos mahtavasta blogista – tämä on ainoita blogeja, joita olen jaksanut seurata vuodesta toiseen! 🙂

 210. En paljoakaan seuraa blogeja, mutta tämä on se jota säännöllisesti käyn kurkkaamassa. On mukava lukea ihan tavallisista arkiasioista, houkuttelevien kuvien maustamana. Tykkään kovasti tee-se-itse jutuista ja uutuuksista, joilla koristat kotiasi. On eri asia nähdä jokin tuote vain mainoskuvassa kuin osana oikeaa kotia. Onnea 5-vuotissynttäreiden johdosta. Ja intoa myös tuleviin vuosiin!

 211. Pihanlaitto ja diy-jutut kiinnostavat eniten, mutta myös yleisesti ottaen sisustukseen liittyvät ideat ovat kivoja. 🙂

 212. Paljon onnea viisivuotiaalle!! <3
  Pidän erityisesti kuvistasi, niistä saa usein ideoita oman kodin laittamiseen. Lisäksi kauniit kuvat ovat ilo silmälle. Muita suosikkeja ovat myös DIY-jutut ja pihistä/panosta osiot.

 213. Mieluiten luen blogia, jossa on sekä kuvia että tekstiä, sisustusblogit on tällä hetkellä suosikkejani. Yhtään liioittelematta, sinun blogisi on ollut jo pitkään top5:ssä, kiitos kun ilahdutat valoisilla ja inspiroivilla postauksillasi! Turkulaisena tykkään myös tuosta sisustuksen koodista. 🙂 ostokseni ovat tosin pieniä mutta silti aina minut huomioidaan kivasti!

 214. Jaamme samansuuntaisen ajatusmaailman kodin suhteen sekä sisustusfilosofian. Uusi sisustusuutiset ovat mukava lisä blogissasi!

 215. Onnea 5-vuotiaalle blogille! Kaikenlaiset sisustusideat hyvien kuvien kera ovat parasta blogilukemista!

 216. Diy-jutut ja sisustus sekä stailaukset kiinnostaa kovasti. Kiitos ihanasta blogista!

 217. Diy jutut kiinnostaa aina sekä juuri uutta taloa rakentamaan aloittelevina kaikki jutut rakentamisesta sisustamiseen kiinnostaa. Ihana palkinto! Tuolle löytyis kyllä varmasti monta paikkaa uudesta kodista.

 218. Paljon Onnea 5-vuotiaalle! Sisustusblogeissa kiinnostavat stailaukset, uutuudet ja kauniit kuvat. Sinulta löytyy näitä kaikkia ja siksi olen lukenut blogiasi alusta asti. Olisi kiva saada kolmijalkainen jakkara parin nelijalkaisen kaveriksi.

 219. Mielelläni luen diy projekteista ja uusista tuulista. Kauniit kuvat ovat iso osa hyvää blogia.

 220. Onnea 5 vee! Tykkään bongata ”arkisen ylellisiä” pikkujuttuja ja ideoita sisustusblogeista -ensimmäisenä tsekkaan aina Valkoisen Harmajan 🙂

 221. Inspiroivat jutut ja kauniit kuvat ovat minun juttuni. Etenkin valoisat ja yksityiskohtaiset kuvat! Saan blogeista paljon inspistä omaankin kotiin, jopa enemmän kuin sisustuslehdistä! Blogien kautta pysyy myös ajantasalla trendeistä.

 222. Paljon Onnea! Pidän erityisesti blogista välittyvästä rennosta fiiliksestä sekä tietysti ihanasta ja kauniista kodista!

 223. Onnea. Kiinnostavimpia ovat uudet sisustus hankinnat ja jutut käytännön kokemuksista. En siis osaa nimetä tälle kategoriaa. Vinkkinä jatka samaan malliin ,).

 224. Kuvat sisustuksesta ja pienistäkin sisustusjutuista, asetelmista ja kollaaseista ym.

 225. DIY-jutut kiinnostaa aina. Myös uusi sisustusuutisia osio on erittäin kiinnostava. 🙂

 226. Onnet ja toivottavasti jatkat blogia vielä seuraavat 5 vuotta 🙂
  Itse tykkään lukea juuri sen takia että saa uusia ideoita omaan sisustamiseen, ei välttämättä samanlaisia mutta omaan tyyliin sekoitettuna 🙂

 227. Onnea 5-vuotiaalle blogille, ilon ja onnen päiviä perheellesi!

  Tykkään blogistasi. Diy-projektit kivoja, sisustuksen ajattomat valinnat.. Kivoja nää uudet sisugus-uutiset.

  Tsemppiä ja puhtia edelleen ideointiin! 🙂

 228. Luen mieluiten juttuja, joissa on joku muutos tai paljon kuvia. Kukkakimppu tai kynttilänjalka (7 eri kuvakulmasta) postaukset eivät kiinnosta. Usein katson pelkät kuvat ja luen tekstin vain jos kuvat vaikuttavat lupaavilta. Mieluummin laadukas postaus harvoin, kuin tyhjiä postauksia tiheään.

 229. Kaikki itsetehdyt jutut on kivoja, koska kaikilla ei ole varaa ostaa kalliita design-tavaroita. Itse tekemällä saa myös persoonallista twistiä sisustukseen.

 230. Tätä blogia on aina mukava lukea, vaikka oma sisustustyylini ei ole ihan samanlainen kuin sinulla. 🙂

  Luen mieluiten mitä uutta tapahtuu sisutusrintamalla, esim. mitkä värit, tyylit ja huonekalut on nyt in.

 231. Luen mielelläni blogiasi juuri sellaisena kuin se on ja uudet projektit aina kiinnostaa!! Onneaaaa!!

 232. Pidän blogeista, jotka ovat inspiroivia. Blogeista, joista saan vinkkejä sisustukseen, pääsen nauttimaan kauniista kuvista. Pidän myös siitä, että kirjoittaja raottaa verhoa myös omaan elämään. Elämään, joka ei aina ole täydellisiä kuvia. Blogisi on yksi suosikkiblogeistani, koska olet aito.

 233. Paljon onnea viisivuotiaalle! Kaikenlaiset sisustamiseen ja pihaan liittyvät jutut kiinnostavat. Erityisesti kaikki diy jutut ovat minunkin mieleen! 🙂

 234. Onnea todella kauniille ja inspiroivalle blogille!

  Blogisi kuvat ovat erittäin kauniita ja mielelläni luen erilaisia DIY-juttuja, kodin stailauksista, hyvistä vinkeistä… Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Kiitos näistä upeista vuosista ja tulevista! <3

 235. Blogiasi on erittäin mukava lukea ja kaikki nykyiset aihealueet ovat mieluisia, onnea 🙂

 236. Mukana ihanassa arvonnassa. Katselen kauniita kuvia, jotka toimivat inspiraationa sisustamisessa.

 237. Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa:) On mukava saada vinkkejä ja ideoita sisustamiseen:) Teillä on todella kaunis koti, jota ihailen monesti sun kuvista:)

 238. Olen lukenut jo pitkään blogiasi ja kaikki sisutukseen liittyvä kiinnostaa. Tällä hetkellä tulee usein selailtua vanhempiakin postauksia esim. sisustusratkaisuista, maalisävyistä ym., sillä rakennamme juuri taloa ja kotisi tyyli miellyttää minua kovasti. Myös postaukset piensisutuksesta ja vinkit erilaisiin sisutuskauppoihin ovat kivoja! Onnea 5-vuotiaalle blogillesi!

 239. Onnea! Tällä hetkellä luen mielelläni pihanlaittoon liittyvät juttuja. Sinulta olen saanut kivoja ideoita myös oman kotini sisustamiseen. 🙂

 240. Tykkään enemmän katsoa kuvia kuin lukea. Mutta jos nyt pitää vielä luettavia juttuja sanoa, niin sellaisia, jotka passaavat myös vähätuloisemman arkeen. Mahdollisia DIY-juttuja.

 241. Onnea merkkipäivän johdosta 🙂 tykkää, tykkään kovasti blogistasi. Ihan ykskaks mieleen tulee mieluisimpina juttuina pihahommat, ennen ja jälkeen, diy… ja klassikot on aina pop!

 242. Tykkään lukea miten eri huoneita on sisustettu ja miten sisustus muuttuu pikku jutuilla.

 243. Paljon onnea 5-vuotiaalle blogillesi.
  Sisustuksen muutokset kauden mukaan kiinnostavat. Olemme hankkineet huonekalut kestämään aikaa, joten on kiva saada vinkkejä miten piristää ilmettä.

 244. Hei,
  Sisustusblogeista luen mielellään juttuja sellaisista itse tehdyistä sisustuselementeistä, etenkin kun tarvikkeet on haalittu luonnosta. Omassa olohuoneessani on mm. vanha linnunpesä, jossa asuu simpukoita. Kuulostanee hiukkasen ituhippeilyltä, mutta päinvastoin – pehmentävät hauskasti tätä minullakin-on-tämä-arvokas-keittiönpöytä-ja-valaisin-huumaa. Puuhasteluohjeita kivoilla kuvilla on aina ilo lukea. Kuvan design-tuotteesta kun voi aina googlettaa, ohjetta esimerkiksi sohvapöydän tekemiseksi ei ehkä niiin helposti löydäkkään. Kiitos ammattimaisesta ja kauniista blogistasi.

 245. Mukana arvonnassa! Sisustusblogeissa viehättää jos tyyli on samanlaista kuin omani. En osaa eritellä tarkemmin, koska pienet vaihtelut tuttua unohtamatta jaksavat pitää mielenkiinnon yllä. Onnea viisivuotiaalle!! 🙂

 246. Sisustusuutiset tosi kiva uutuus. Blogisi kuvat aina kauniita. Rento fiilis välittyy myös lukijalle ja se saa palaamaan aina uudestaan kuvien ja tekstin pariin. Onnittelut inspiroivalle blogille.

 247. Sisustusblogeja lukiessa on inspiroivaa nähdä kuinka sama tila muuttuu sisustuksen myötä. Myös erilaiset pienet yksityiskohdat kiinnostavat sisustuksessa.

 248. Onnea 5-vuotiaalle!
  Blogisi on ollut lempparisisustusblogi jo kauan. Luen kaikenlaisia juttuja erittäin mielellään. vaihtelevuus ja monipuolisuus pitää blogin mielenkiitoisena. Kiitos Suvi!

 249. Tykkään eniten katsella kauniita sisustuskuvia, joissa on seesteinen ja rauhallinen tunnelma. Myös huoliteltu tekstiasu miellyttää. Lisäksi pienet muutokset ja tuunaukset ovat mielenkiintoisia. Blogin lukeminen on minulle pieni irtiotto omasta värikkäästä lapsiperhearjesta 🙂

 250. Ameliamelia Reply

  Onnea! Blogisi kuvat ilahduttavat aina raikkaudellaan. Tykkään eniten ihan omaan kotiin sijoittuvista aiheista, hyviksi havaituista aikaa kestävistä klassikoista, DIY-jutuista, vaikka vain tyynyjen pyörittelystä 🙂 Kiitos arvonnasta!

 251. Nina Vesterinen Reply

  Onnea! Tykkään ihan sisustamisesta ,joskus verhot ja tyynynpäällisen vaihto riittä ,se voi tehdä ihmeitä ,tai jonkun kalusteen maalamisesta.

 252. Kauniit ja inspiroivat kuvat herättävät kiinnostuksen. Lisäksi skandinaavinen tyyli ihastuttaa!
  Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

 253. Mieluiten lukisin pienistä uusista innovatiivista ratkaisuista joissa on jokin juju.

 254. Onnea 5-vuotiaalle! Innostun aina pienistä remonteista/muutoksista. Jännittyneenä odotan haaveilemaasi saunatuvan muutosta ja pojan huoneen katon maalausta.

 255. Onnea syntymäpäivän johdosta! 🙂

  Luen mielelläni DIY-juttuja ja postauksia pienistä tavoista antaa vähän särmää sisustukseen. Pienten lapsien äitinä ja kotihoidontuella elävällä minulla ei ole resursseja kovin suuriin muutoksiin, siksi tykkäänkin lukea blogistasi esimerkiksi vinkkejä pieniin piristäviin muutoksiin.

 256. Erityisesti Inspiroivia kuvia on mukava katsella, mutta kaikki sisustusjutut kiinnostaa.

 257. Paljon onnea upeasta blogitaipaleesta!<3 Blogisi on aina inspiroivaa luettavaa, erityisesti pienten muutosten jutut ja kekseliäät diy-ideat ovat suosikkejani.

 258. Onnea! Sisustusjutut ja kotipostaukset on parhaita! Kiva arvonta 🙂

 259. Lempparijuttuja ovat diy-jutut ja tietysti ne kaikki kauniit valokuvat kodista!

 260. Onnea blogisi synttäreistä! Minusta on hauska seurata kotinne sisustusta; meillä kun sattuu olemaan paljon samantyylisiä ja samoja huonekaluja ja piensisustustuotteita. Myös kaikki muutkin kirjoittamasi sisustusjutut kiinnostaa:)

 261. Kiitos ihan parhaasta sisustusblogista! Uusien tuotteiden esittelyitä on aina mukava lukea!

 262. Minua kiinnostaa eniten piensisustukseen, erilaisiin tekstiileihin ja puutarhaan liittyvät asiat. Sellaiset ideat, jotka on helppo toteuttaa myös omassa kodissa. 🙂

 263. Sisustusblogien ja -lehtien suurkuluttaja ilmoittautuu. Tykkään katsella kokonaisia

 264. … edellinen karkasi Mutta siis:kauniit kuvat ja simppeli muutokset & tuunaukset kiinnostavat eniten.

 265. Onnea 5-vuotiaalle blogille! tykkään hyvällä maulla sisutetusta kodistanne. Kaikki sisustuksen liittyvät ideat ovat parhaita ja sellaiset, mitä saa edullisestikin (esim. pionit Lidlistä, terassipurjeet Honkkarista) ja kauniit kuvat!:)

 266. Olemme rakentamassa ja ja minua kiinostaa itse lattioiden teko ja seinien maalaamis projektit. Niistä on ollut paljon apua, lämmin kiitos! Myös huonekaluhankinnat ja lastenhuoneiden sisustus on mielenkiintoista.

 267. Sakari Korpinen Reply

  Onnea! Klassikko huonekalut ja niiden ominaisuudet ovat parhaimpia!

 268. … ja Onnea viisivuotiaalle blogille! On todella kiva että olet aloittanut ”naisvaltaisen” raksablogien pitämisen. Nythän niitä on todella paljon, voi vaikka kurkistaa Suomalaiset raksablogit linkki-listaan niin valta-osa on naisten tai pariskuntirn yhteisesti pitämiä. Sinun blogillasi on varmasti merkitystä esikuvana!

 269. Onnittelut 5-v. blogille! Ajattoman, skandinaavisen sekä uudenaikaisen modernin sisustustyylin yhdistäminen ihastuttaa silmää ja kiinnostaa todella. Teidän kodissa nämä näkyvät ja toteutuvat täydellisesti. Diy- ja tuunaus jutut kiinnostavat myös!

 270. Lämpimät onnittelut 5 – votiaalle blogille! 🙂 Tykkään katella ihan kaikkea sisustukseen liittyvää tässä blogissa. Täältä löytyy paljon ihanan arkisia kuvia. Mukavaa kesän jatkoa!

 271. Onnea blogillesi! : )

  Minua kiinnostaa eniten postaukset, jotka käsittelevät ajattomia design-huonekaluja.

 272. Onnea sulle ja samalla mulle, olenhan jaksanut lukea blogia jo viisi vuotta! Tämä blogi on tuttu ja turvallinen, aina pakko katsoa 😉 Tällä hetkellä mua inspiroi eniten ulkosisustus ja vinkit/kuvat niistä.

 273. Onnea 5-vuotiaalle! DIY-jutut kiinnostavat ja trendikatsaukset. Niihin olet minusta onnistunut tiivistämään ajan hengen.

 274. Onnittelut 5-vuotiaalle blogille!

  Mieluiten luen juttuja piensisustuksesta ja tekstiileistä, ja kuinka näillä saa helposti muutosta aikaan vakikalustukseen 🙂

 275. Kauniit ja laadukkaat valokuvat kauniista ja harmonisesta kodista miellyttävät silmää ja mieltä. Tarinoita kuvien välissä on mukava lukea. Näitä molempia löytyy sinun blogistasi, kiitos niistä.

 276. Kaikki blogisi jutut kuvineen ovat kiinnostaneet! Toivottavasti jatkat samalla linjalla. Onnea 5-vuotiaalle!

 277. Paljon onnea! Sisustuskuvat kertovat enemmän kuin teksti, sisustuskuvat siis! 🙂

 278. Ahmin kaikenlaisia sisustuspostauksia niin sisältä kuin ulkoakin. Kauniit kuvat ovat blogisi parhautta ☺

 279. Onnea viisivuotiaalle! Olenkin seurannut aikalailla alkuajoista lähtien ja hyvin olen viihtynyt juttujesi parissa 🙂 Eniten tykkään katsella kauniita sisustuskuvia kodeista, mutta on aina kiva lukea uusista tuotteista ja sisustustrendeistä!

 280. Luen mieluiten muutoksista eri tiloissa, ennen ja jälkeen kuvat ovat herkuimpia! Lisäksi arvostan sitä, kun kuvissa olevien huonekalujen ja tuotteiden nimet on merkittynä. Monesti ihastun siihen pienimpään, muiden mielestä ehkä ei niin merkitykselliseen yksityiskohtaan. Näitä on hankala lähteä etsimään ilman tietoja valmistajasta.

 281. Onnea onnea! Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogistasi. Tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti kuvat ja tarinat puutarhasta ja terassien kalustamisesta.

 282. Onnea ihana 5-vuotias! Kuulut ehdottomasti lukemieni blogien top 3. Kuvissasi on aina jokin pieni ja kokeilemisen arvoinen juttu, minkä muokkaan näköisekseni. sinun ansiostasi uusi kotini on saanut kotoisan ilmeen. Luen edelleenkin mielelläni juttuja uusista tuulista sekä siitä miten hyödynnetään vuodenaikoja sisustuksessa.

 283. Sisustusblogeissa tärkeintä on käytännöllisyys. Vaikka sisustuksessa seuraakin trendeja, pitää niiden olla käytännöllisiä muodolta ja materiaaliltaan. Iän myötä olen oppinut panostamaan myös kestävyyteen, vaikka hinta ja kestävyys ei aina kuljekkaan käsikädessä haluan tehdä mahdollisimman pysyviä sisustusratkaisuja isojen hankintojen kuten sohvan kanssa. Näitä löydän sinunkin blogistasi. Seuraan blogeja, joissa sisustustyyli vastaa omaani. DIY-vinkit ovat myös kivoja sisustusblogeissa.

 284. Onnea 5 vuotta kestäneelle taipaleelle! Blogisi on ihanan inspiroiva ja olen saanut tästä vinkkejä myös oman kotini sisutukseen. Tykkään katsoa sisustuskuvia kauniista kodeista ja niiden tyylikkäistä terasseista ja pihoista.

 285. MoonUnderWater Reply

  Aivan ihana blogi, onnea olemassaolosta! Valkoinen Harmaja ihastuttaa edelleen, joten jatka samaan malliin klassikkojen ja designin parissa yhdistettynä edullisempiin sesonkijuttuihin. <3

 286. Satsaa ja säästä sisustustuotejutut on kivoja. Skandinaavinen sisustusmaku mieleeni.

 287. Onnea! Tykkään blogisi monipuolisista jutuista ja hyvistä kuvista. Niistä voi saada hyviä vinkkejä omaan kotiin.

 288. Pidän blogisi monipuolisuudesta ja siksi sitä seuraankin. Useimmiten käy niin, että etsin jotain googlen verkko tai kuvahaun avulla ja säännöllisesti blogisi tulee sieltä esiin 🙂 meillä on siis sama maku 😉 😀

 289. Onnea 5 -vuotiaalle! Fiilistelykuvat sekä sisältä että ulkoa kiinnostavat eniten 🙂

 290. Tästä blogista mieluisinta antia on seesteinen tunnelma kuvissa. Sisustus uusiutuu jatkuvasti, ja pitää blogin mielenkiintoisena. Pidän erityisesti tyynyasetelmistasi
  Erityisen mieleisiä ovat kaikki diy-jutut.
  Onnea 5-vee!

 291. Vaalea sisustustyylisi lämpimillä yksityiskohdilla kolahtaa. Seuraan kuvia ja pieniäkin sisustusoivalluksiasi. Jakkara niin sopisi omaan kotiinkin 🙂 Onnea!

 292. Onnea blogille, toivottavasti saamme vielä pitkään nauttia jutuistasi. Itseäni kiinnostavat sisustuksen edulliset muutokset esim. tekstiilejä tai järjestystä muuttamalla sekä diy jutut.

 293. Sanna Töyrylä Reply

  Kiitos innostavasta blogistasi. Olen saanut siitä intoa ja virikkeitä oman kodin uudistamiseen.
  Eniten minua kiinnostaa lukea design huonekalujen yhdisteleminen ns. tavallisiin huonekaluihin, huonekalujen tuunaaminen sekä värien taitava yhdisteleminen. Lisäksi käsitöiden ystävänä neulotut ja kudotut sisustusjutut kiinnostavat kovasti..
  Hyvää kesän jatkoa sinulle!
  Lämpimin ajatuksin.

 294. Onnittelut 5-vuotiaalle!
  Kaikki aiheet käyvät, kunhan kuvat on hyviä ja blogin alkoasu selkeä, siksi viihdyn erittäin hyvin Valkoisessa Harmajassa.
  -Minna

 295. Onnittelut 5-vuotiaalle!
  Luen mielelläni kodin pienistäkin muutostöistä esim. tekstiilien vaihdoista, huonekalujen uudelleen järjestelemisestä ja kaikenlaisista diy-jutuista. En niinkään kokonaan uusista hankinnoista, vaan uuden ja entisen yhteensovittelemisesta.

 296. menikö tosiaan jo viisi vuotta?! mukana lähes alusta asti eli tykkään siitä mistä kirjoitatkin, kiitos!

 297. DIY jutut ja jutut joins a on pienillä investoinneilla kuten uudet tekstiilit muutettu asunnon/ huoneen ulkomuotoa.

 298. Tanja Alaniemi Reply

  Onnea viidestä vuodesta. Itsekin sisustamisesta kiinnostunut lukee mielellään selkeää blogia kauniilla kuvilla ja ideoilla varustetusta. Kiitos.

 299. Onnea 5-vuotiaalle! 🙂 Olen melko aloitteleva sisustaja ja sisustan parhaillaan ensimmäistä omaa kotia. Kaikenlaiset vinkit huonekalujen yhdistelystä, väreistä ja tilanhallinnasta kiinnostavat erityisesti.

 300. Valtavasti onnea viisivuotiaalle! On ollut ilo seurata sinua. Jatkossa toivon, että laadukkaat kuvat ja kaunis arki pitävät edelleen pääpaikkaa blogissasi. Juuri siksi sinua seuraan ja ihailen. <3

 301. Paljon onnea! Mie tykkään kyllä lukea aivan kaikesta sisustukseen liittyvästä 🙂

 302. Onnistut tekemään mielenkiintoisia postauksia säännöllisesti, vaikka et (onneksi) olekaan uusimassa sisustustanne katosta lattiaan jatkuvasti : ) Laitat juttuja välillä lepäämään ja sitten näemme niitä taas sisustuksessa uudella tavalla yhdistellen. Uuden ja vanhan liitto sujuu sinulta taitavasti. DIY-vinkit kuten terassin huonekaluprojektit olivat kiinnostavaa luettavaa myöskin. Uutuusvinkit tasapainossa klassikkojuttujen kanssa toimii myös hyvin. Yhteistyöprojektit eivät kuormita blogia liikaa ja ovat tuntuneet sinunlaisiltasi projekteilta. Onnea 5-vuotiaalle!

 303. Tuhannesti onnea ja paljon kiitoksia hyvistä postauksistasi!:) Olen lukenut kaikenlaisia juttujasi ja olen tykännyt melkeinpä kaikista paljon. Stailailu jutut on huippuja, pikku jutuilla saa ihan erilaisen fiiliksen aikaiseksi! 🙂

 304. Hei. DIY postaukset ovat aina mielenkiintoisia. Teidän projekteja on aina mielenkiintoista seurailla ja inspiroitua itsekkin.

 305. Onnea. Itseäni kiinnostaa Diy vinkit ja sesongin mukaan tulevat kuvat.

 306. Paljon onnea! Diy-jutut ovat ehdottomia lemppareitani 🙂 inspiroidun niistä valtavasti!

 307. Onnea 5-vuotiaalle!
  Sisustusblogeista on mieluisinta lukea yllättäviä näkökulmia ja uskaliaita DIY-projekteja. Tällaisia herkkupaloja ei mikään blogi voi tarjota tiheästi, joten poiminnat arjesta vuodenaikojen ja elämänrytmin muuttuessa ovat se mukava peruspohja, jonka keskeltä parhaita paloja on kiva löytää.

 308. Mielelläni luen vaihtelevia juttuja eri aiheista, mitä ansiokkaasti tarjoiletkin.
  Tuunaukset, kirppislöydöt ja oman kodin muutokset on mieluisimpia.
  Onnea blogille! Sinun blogisi on yksi ammattimaisimmista Suomessa.

 309. Olemme asuneet reilun kuukauden uudessa omakotitalossa. Sinun blogisi on ollut niin hyvä inspiraation lähde, joka päivä käyn täällä kurkistamassa uutiset. Onnea blogillesi:)

 310. Onnittelut suosikkiblogilleni! Vierailen eri sivustoilla vain ja ainoastaan ihanien kuvien takia! Niistä saan joskus vinkkejä myös omaan kotiini.

 311. Onnea viisivuotiaalle! Minua kiinnostaa mm.diy- jutut, valokuvat, pihistä/panosta. Mukana arvonnassa.

 312. Onnea 5-vuotiaalle blogille! Sinun blogisi oli yksi ensimmäisistä jota aloin seuraamaan. Tykkään mm. kauniista kuvista ja stailausjutuista. 🙂

 313. Onnea 5-vuotiaalle! Blogisi on ollut yksi suosikeistani jo reilun 3v ajan. Lähes kaikki postaukset luen mutta suosikkejani ovat diy-jutut ja muut projektit. Teidän olohuone varsinkin on ihana!

 314. Suuresti onnea ja kiitos blogista. Erityisesti pienet, fiksut diy jutut sekä näppärät asetelma-fiilis-kuvat sesongin mukaan kiinnostaa eniten.

 315. Pidän blogisi tyylistä, joten toivon että jatkat jatkossa samalla linjalla. Kauniita, harmonisia kuvia jokapäiväisestä elämästä. Skandinaavinen design on lähellä sydäntäni ja myös DIY jutut. 🙂

 316. Onnea 5-vuotiaalle:) Kaikki Valkoisen Harmajan jutut kiinnostaa; käyn joka päivä inspiroitumassa!

 317. Ilahdun ja inspiroidun hyvin otetuista kuvista! Kodin muutokset pienellä budjetilla kiinnostaa! Onnea 5-vuotias!

 318. Onnea Valkoiselle Harmajalle ja sen ylläpitäjälle!!! Luen kovin mielelläni blogiasi, koska kerrot kaiken niin perusteellisesti, olet etsinyt meille lukijoille vinkkejä ja linkkejä ja kerrot kokemuksistasi. Unelmakollaasit ovat mukavia myös ja olet niin ilahduttavan positiivinen blogissasi, että onhan se kopastava joka päivä:))) Kauttasi olen löytänyt myös siskosi mukavan blogin, sekä hänen osaavan työntekijänsä Maijan. Mukavia ja osaavia nuoria kaikki!

 319. Sisustusblogeissa mielenkiintoisimpia postauksia ovat mielestäni erilaiset diy ja tuunaus, lastenhuoneen sisustus ja uudet ideat ja tavara postaukset.

 320. Tykkään lukea juttuja kekseliäistä, laatikon ulkopuolisista ideoista. Ja siitä miten yhdistellä vanhaa uuteen. Olen kierrätyshenkinen, en halua ostaa uutta ainakaan huonekalupuolella kovin helposti, tykkään metsästää ja tehdä mainioita löytöjä. Ja samalla mietin myös jättämääni hiilijalanjälkeä.

  Onnea 5-vuotiaalle ja kiitos oven avauksesta meille naisille! 🙂 Olen blogisi tuurilukija, googlen hakujen perusteella päädyn yllättävän usein tänne, meillä on selvästi sama maku! 😉

 321. Tykkään lukea kaikkea sisustukseen liittyvää, nyt rakennusprojektin alkaessa kiinnostaa kaikki kokonaisratkaisut (valaistus, säilytys, keittö kokonaisuudet..:) ja artekin tuoli olis tervetullut meille jos onni suosii !

 322. Suuri kiitos ihanasta blogista, jota olen seurannut jo usean vuoden ajan. Minua kiinnostaa kaikki sisustamiseen liittyvä kuten, diy-jutut, asetelmat ja muut pienet kodin muutos ideat, tekstiilit ja shoppailu vinkit.

 323. Onnea 5-vuotiaalle! Minua kiinnostaa erityisesti DIY-postaukset. Niistä saan paljon inspiraatiota omiinkin kokeiluihin.

 324. Tykkään lukea postauksia jotka ovat ytimekkään lyhyitä tekstejä sisältäviä, eikä kuvia saa olla liikaa kun puhelimella kestää muuten ladata niitä ja akku kuluu. Kauniita kuvia on kiva katsoa. Asetelmia ja hyllyjä ja muita kotikuvia joista voi saada vinkkejä.

 325. Annamarjaana Reply

  Kaikki sisustukseen liittyvä kiinnostaa, mutta uutuudet sisustusrintamalla ovat aina erityisen mielenkiintoisia 😀

 326. Onnea 5-vuotiaalle Blogillesi! Itse luen paljon erilaisia sisustusblogeja, joista saan hyviä ideoita ja ajatuksia oman kodin sisustukseen. Minua kiinnostaa monipuolisesti erilaiset tuunausprojektit, pihanlaitto ja piensisustus. Sen lisäksi pysyn aika hyvin kärryillä sisustusmaailman tapahtumista ja uusista tuotteista, vain ja ainoastaan blogeja seuraamalla. Blogit mielestäni nimenomaan täydentävät mukavasti sisustuslehtiä ja ovat mukavaa viihdettä arkeen.

 327. Aurinkoinen Reply

  Onnittelut!
  Pidän erityisesti uutuuksien ja klassikoiden esittelyistä, edullisista löydöistä ja tuunauksista.

 328. Mulle parasta antia ovat kuvat ja ideat pienistä sisustusjutuista, myös ulkojutut kiinnostavat. 🙂 Kiitos blogista, täältä on saanut paljon inspiraatiota!

 329. Onnea blogillesi! Olen seurannut sitä varmaankin alusta asti ja tykännyt kautta linjan postauksistasi! Kiitos! Sisustusblogissa luen mielelläni juttuja erilaisista helposti toteutettavista sisustusideoista, kuten esim. sinun blogissasi IKEA:n tarjoiluvaunun muokkaus. Näitä on helppo toteuttaa tai jatkojalostaa omaankin kotiin.

 330. on ollut tosi mukava seurata blogiasi ja vielä oman kaupuging tyttöä – Onnea !!
  sisustusmakusi on tosi lähellä omaani ja sinun hienot ideasi inspiroivat myös muita

 331. kauniit kuvat, vinkit sisustustavaroista ja huonekaluista kiinnostvat aina.

 332. Onnea sinne! Tiedät aina missä mennään sisustusmaailmassa ja inspiroit usein minua aloittamaan omiakin sisustusproggiksia. Betonipöytä ON hieno!

 333. Onnittelut! Uutuustuote-esittelyt ja ”nappiosumapostaukset” aina aiheista, jotka kiinnostavat itseäni! Jatka samaan malliin.

 334. Tekstiili- huonekalu- ja sisustustuotejutut kiinnostavat. Onnea myös jatkossa!

 335. Onnea 🙂
  Itseä kiinnostaa Diy-jutut sekä pikkurahalla tehdyt muutokset, joihin kaikilla on mahdollisuus.
  Toki rakastan lukea kaikista uusista Desing hankinnoista, sekä niiden käytöstä sisustuksessa.

 336. Seuraan mielelläni blogeja kokonaisuutena, mutta diy-jutut ovat juuri tällä hetkellä sellaisia, jotka luen erityisen tarkasti. Kiitos ihanasta blogista, jossa paljon kiinnostavaa ja inspiroivaa asiaa 🙂

 337. Katajanmarja Reply

  Luen mielelläni tuoteuutuuksista ja tykkään kuvakollaaseista.

 338. Onnittelut 5-vuotiaalle! Pidän blogeista joissa pienillä muutoksilla saadaan uutta ilmettä kotiin. Myös diy jutut ovat kivoja esim teidän toteuttama betonipöytä jaksaa ihastuttaa. Kiitos innostavasta blogistasi.

 339. Onnea ja kiitos kivasta blogista! Sisustusblogeista luen mielelläni tuunausvinkkejä, ja ylipäätään haen inspiraatiota sisustukseen varsinkin pienehkön budjetin sellaiseen 🙂

 340. Tykkään lukea stailauksista, tavallisista arkijutuista, diy, puutarha-aiheista ym, eli monipuolisuus on hyvä. 🙂 Onnea ja hyvää jatkoa edelleen!

 341. Onnea.Lueskelen erilaisia sisustusblogeja. Minua kiinnostavat uutuudet,diy,kirppislöydöt,tunnelma,värit….

 342. Mukaan arvontaan. Olen aivan koukussa sisustamiseen ja minulle erityisen mieluisia juttuja ovat erilaiset sisustustekstiilit, kivat diy ideat ja ajankohtaiset sisustustrendit ☺

 343. Onnea!
  Blogistasi on kiva lukea sisustustuulia sekä kaikenlaisia kollaaseja. Paljon sisustusideoita blogistasi olen saanut. Kiitos.

 344. Onnea! Itseäni kiinnostavat sisustusblogeissa erityisesti erilaiset kattaukset, diy-projektit, sekä parveke/puutarhapostaukset, vaikka ne eivät puhtaasti sisustusta taidakaan olla 🙂

 345. Nina Virtanen Reply

  Diy ideat, ulkokuvat…..sinulla on hyvin monipuolinen blogi. Siksipä seuraan sitä. Onnea 5- vuotiaalle☺️

 346. Onnittelut! Eniten kiinnostaa erilaiset asetelmat mitä luot, materiaalit ja värit ovat toisena. 🙂

 347. Onnittelut 5-vuotiaalle! Kaikki sisustusjutut kiinnostavat, mutta erityisesti design-klassikot ja uutuustuotteet.

 348. Onnittelut 5-vuotiaalle! Diy-jutut ja ihan arkiset jutut ovat suosikkejani. Kuvat ovat erittäin tärkeitä, koska kertovat lukijalle paljon.

 349. Blogeissa kiehtoo eniten kotien ja sisustajien tarinat. Erityisesti niiden erilaisten kotien, jotka eivät niin välttämättä seuraa sisustuksen valtavirtaa ja joista löytyy kerroksia ja ajan patinaakin värejä unohtamatta. Diy jutut ovat myös aina mielenkiintoisia. Onnea 5-vuotiaalla ja aivan ihanaa kesää 🙂

 350. Onnittelut 5-vuotiaalle!
  Sinun blogissa on aina niin kauniit ja inspiroivat kuvat. Kaikki tekstitkin tulee aina luettua. Diy-jutut on mielenkiinoisia.

 351. Onnea vitoselle! Rakastan valoisia kuviasi ja tykkään etenkin tekstiileillä ja muilla pienillä jutuilla toteuttamistasi muutoksista. Arvostan käytännöllisiä ja ajattomia kalusteratkaisuja, niitä sinultakin löytyy!

 352. Onnea täältäkin! Parasta kauniit ja inspiroivat sisustuskuvat sekä DIY-jutut

 353. Blogistasi saa paljon inspiraatiota omaan sisustukseen 🙂 pienet yksityiskohdat ovat mieleeni 🙂

 354. Onnea viisivuotiaalle ja ”äidilleen”! Tykkään lukea sisustusdekkareita – eli miten jokin päähänpinttymä lopulta löytyi miljoonan ghaun, sattuman ja tutuntutun kautta. Terveisiä Kreikasta erään remontti- ja sisustushaasteen syövereistä!

 355. Kuvat ovat tärkeintä…tykkään ihan perusjutuista, miten sisustus syntyy ja vaihtuu vuoden aikojen tai mielialan mukaan. Olisi kiva kurkistaa vaikka teidän kodinhoitohuoneen käytäntöihin.

 356. diy -jutut, ennen/jälkeen rempat sekä erilaisten kotien esittelyt 🙂

 357. Sisustusblogissa minulle tärkeintä on kuvat. Kuvat isosta kokonaisuudesta (esim. olohuone,keittiö) tai pienistä asetelmista. Itse pidän, jos kaikki ei ole aivan viimeisen päälle designia vaan joukosta löytyy esim. kirppislöytöjä, ikean tavaraa ym. Ja tosi tärkeänä pidän sitä, että koti ei näytä esittelykodilta vaan ihan oikealta kodilta 🙂 Onnea viisivuotiaalle! Tosi ihana blogi, josta olen saanut paljon ideoita ja vinkkejä oman uuden kodin rakentamisen eri vaiheisiin!

 358. Vuoden ajan seuraillut blogiasi, kun oma raksataival ollut käynnissä, kivoja ideoita saanut täältäkin joita pian pääsee uutukaiseen kotiin toteuttamaan 🙂 Kokonaisuudessaan juuri kivan rento blogi, kaikki aiheet tervetulleita!

 359. Onnea!
  Teidän tyylikkäät diy-jutut ja sisustusuutuudet kiinnostavat. Pidän erityisesti tekemistäsi kollaaseista.

 360. Kristiina O. Reply

  Onnittelut täältäkin! Olen seurannut blogiasi nyt reilun puolivuotta ja tykkään kovasti tyylistäsi. Kuvasi ovat hyviä!

 361. Hei!

  Kiitos ihanasta blogista! Olen 19-vuotias juuri ensimmäisen rivitalo asunnon ostanut ja olen saanut blogistasi mielettömästi vinkkejä sisustamiseen.

  Luen mielelläni sisustusblogeista olohuoneen ja makuuhuoneen sisustusvinkkejä. Myös kaikki organisointiin liittyvät jutut ovat mieleeni. Myös design huonekaluista kertovat tarinat ovat mielenkiintoisia 🙂

 362. Onnea! Olen pysynyt lukijana jo muutaman vuoden. Parasta blogissa on pienet, mutta niin merkitykselliset muutokset ja kauniit kuvat. Pienillä muutoksilla voi muuttaa kodin ilmettä suuresti ilman suurta budjettia tai tavaramäärää. Tässä olet onnistunut erinomaisesti. 🙂

 363. Onnittelut viisivuotiaalle! Alusta asti olen blogiasi seurannut – jo edellistäkin. Itse pidän blogissa monipuolisuudesta, en jaksa innostua pelkästään oman kodin nurkkien esittelystä. Uutuuksia, yleisiä sisustuspohdintoja, diy-juttuja jne, mutta toki sitä omaakin kotia ja tyyliä pitää olla. Ja persoonallisuutta, rohkeutta, niitä kaipaisin blogikodeilta enemmänkin!

 364. Onnea 5-vuotiaalle blogille. Teidän ihanat diy-jutut ovat mielettömiä, niitä luen mielelläni.

 365. Sisustusvinkkejä ja -inspiraatiota haen sisustusblogeista. Tämä blogi on kyllä huippu, kiitos!

 366. Onnea viisivuotiaalle! Kodin klassikkokalusteiden ja nopeammin vaihtuvan piensisustuksen taidokkaista yhdistelyistä on aina kiva lukea!

 367. Sisustusblogeissa luen mielelläni teeseitse-jutuista ja erilaisten paikkojen (sisustusliikkeet, kahvilat..) esittelyistä. Onnittelut kivalle blogille! 🙂

 368. Sisustusblogeista luen mielelläni diy- tai remppajuttuja. Laadukkaat kuvat ovat kaiken perusta. Onnittelut viisi vuotiaalle!

 369. Onnea 5-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi nyt pari vuotta, koska pidän tyylistäsi kirjoittaa ja sisustaa. Oman ihanan lisänsä tuo se, että Kokkola ja sen kupeessa Kälviä ovat lapsuuden kotipaikkani ja pitävät erityistä paikkaa sydämessäni vaikka muualla nykyään asustankin.

  Sisustusblogissa luen mielelläni erilaisia juttuja. Luen mielelläni sisustusesineistä ja huonekaluista ja katselen kuvia. Minusta on myös kiva saada uusia ideoita tätä kautta omaan kotiin, tosin jokin asia joka näyttää toisen kodissa tosi kivalta ei sitten omaan kotiin sovikaan. Tykkään myös satunnaisista asu/leivonta/ruuanlaitto/juhlat/matkustuspostauksista. Pidän siitä, että bloggaaja jakaa myös omasta itsestään jotain, se tekee bloggaajasta jotenkin enemmän ihmisen sanojen ja kuvien takana. 🙂

 370. Onnea tyylikäs Valkoinen Harmaja! Innolla seuraan blogiasi päivittäin ja tykkään tyylistäsi pitää blogia. Samalla kurkkaan myös sikkosi blogia 🙂
  Mukana arvonnassa, toivottavasti onni suosii!

 371. Parhaita ovat sellaiset omaperäiset diy-sisustusideat, jollaisen pystyy itsekin toteuttamaan melkein siltä seisomalta.

 372. Onnea loistavalle blogille! Eniten pidän jutuista, joissa on koottu esimerkiksi ideoita kollaasin muotoon esimerkiksi jotain huonekaluhankintaa suunnitellessa tai kauden uutuuksia esitellessä.

 373. Onnea 5-vuotiaalle! Tykkään ”elämänmakuisesta” sisustusblogista. Sisustus ja sisustaminen on osa lapsiperheen arkea. Ei pröystäilevän fiiniä, vaan tyylikästä ja sopivasti modernia ”ajan hengessä”. Kivat kuvat! Ja tyylisi…. siitä tykkään minäkin! 🙂

 374. Isot onnittelut 5-vuotiaalle blogille! Luen mielelläni ihan kaikenlaisia sisustusjuttuja. Erityisesti vinkit kivoista piensisustustavaroista ja ostopaikoista ovat tervetulleita 🙂

 375. Onnittelut 5-vuotiaalle! Blogisi yhdistää koko meidän perhettä. Kolme tytärtäni 12v. 23v. lukevat myös blogiasia ja saivat blogi-innostuksen juuri valkoinen-harmaja kautta. Kivointa on nähdä eri sisutustuotteita oikeassa kotiympäristössä. Juuri tuotteiden esittely kotonasi on kiinnostavinta.

 376. Onnea 5-vuotiaalle blogillesi. Tykkään sen selkeistä linjoista. Parhaita postauksia on kun teet erilaisia kollaaseja mikä olis haaveissa tai suunnitelmissa. Teidän pihasauna on myös aivan ihana. Sieltäkin lisää juttuja. 🙂 mukana arvonnassa.

 377. Onnea! Skandinaavinen sisustus kiinnostaa, uutuudet ja diy-jutut. Kiitos monipuolisesta blogista:)

 378. Onnea 5-vuotiaalle! Melkein koko matkan olen hiljaisena lukijana taivalta seurannut. Pidän blogisi monipuolisuudesta ja lämpöisestä tunnelmasta, ja odottelen jo seuraavia viittä vuotta. Erityisen ihania juttuja ovat DIY-tekemisenne, sillä tykkään itsekin nikkaroida.

  Iloista kesää Suvi ja perhe!

 379. Onnittelut! Olen jo useamman vuoden lukenut blogiasi. Olemme juuri rakentannet talon ja nyt rakennamme saunatupaa, olenkin jo useamman kerran kaivellut blogista sautatuvastanne kertovat jutut 🙂 Myös diy-jutut kiinnostaa..

 380. Onnea! Tuotteiden esittely on kiinnostavaa, pihajutut ja muutosjutut myös.

 381. Kaikki sisustusjutut kiinnostaa, erityisesti diy ja pienet sisustus muutokset. Paljon onnea 5-vuotiaalle!

 382. Onnea reippaalle viisivuotiaalle 🙂 Tunnustaudun copycatiksi, blogeista haen ideoita sisustukseen ja remppaamiseen. Myös kaikki tuotearvostelut kiinnostavat. Ja kiva, kun tuot siskosi kaupan tärppejä esille. Missonin tyynynpääliset ovat olleen toivelistalla jo tovin 😉

 383. Synttärionnea! Erilaiset tekstiilit ja niiden avulla sisustuksen ilmeen muuttaminen kiinnostaa kovasti. Myös kaikki pieni sälä, millä saa uutta ilmettä esim. lipaston päälle. 🙂

 384. Tykkään lukea ns sesonkipäivityksistä sisustuksessa. Onnea 5 vuotiallle! Oma talomme täytti juuri kuun vaihteessa 10v.

 385. Kivoja juttuja kaikki! Sain keittiöremonttiimme paljon ideoita ja ajatuksia.

 386. Kiitokset hyvästä blogista jo viideltä vuodelta! Pidän sesongeittain vaihtuvista jutuista sekä tavaroiden vaihtamisesta eri paikkoihin, jolloin ne näyttävät taas ihan uusilta. Juuri niitä ideoita löytyy Valkoisesta Harmajasta.

 387. Omakotitaloasukkaana olen kiinnostunut piha-, puutarha- ja DIY-jutuista sekä pintamateriaalivalinnoista ja -muutoksista. Myös ajattomat sisustus- ja huonekaluvalinnat kiinnostavat! Ryhdyin seuraamaan Valkoista Harmajaa alkuaikojen rakennustöihin liittyvien juttujen vuoksi, ne ja muut talopaketti-/rakennushommat ovat edelleen erittäin mielenkiintoisia. Katsaukset menneisiin vuosiin ovat nekin mahtavia, niissä muutos ja bloggaajan tyylin hienovaraisetkin muutokset konkretisoituvat.

  Paljon onnea viisivuotiaalle!

 388. Ihana blogi ja arvonta! Sisustus ja kauniit, inspiroivat kuvat on parasta 🙂 Samoin piha ja puutarhajutut kiinnostaa.

 389. Onnea:)))! Blogissasi on sopivasti kaikkea hyvällä maulla toteutettuna! Inspiroiva kaikin puolin!

 390. Onneksi olkoon! 🙂 Valkoinen Harmaja on varmasti ekoja sisustusblogeja, joita aloin aktiivisesti seuraamaan, Mieletöntä, että intoa ja ideoita riittää näinkin pitkän ajan jälkeen! Luen mielelläni monenlaisia ja vaihtelevia juttuja, niin kotikuvat kuin tuoteuutuudet kiinnostaa, samoin välillä kiva kurkistella kauniisiin sisustuskuviin muualta – eli jatka vaan samaan malliin. 🙂

 391. Stailausjuttuja on kiva lukea ja sisustusuutisia! Tärkeää on kuvien hyvä laatu. On myös mukavaa kun kerron silloin tällöin blogissasi muutakin kuin sisustusjuttuja!

 392. Onnea 5v. blogillesi! Ihana blogi ja sisustusjutut ovat mieleeni 🙂 Keittiön nurkkauksesta haluaisin lisää kuvia ja juttuja, missä sinulla on nuo hyllyköt (jos juttutoivetta saa tässä samalla esittää). En ainakaan muista, että niistä olisi ollut enemmän juttua/kuvia 🙂

 393. Onko siitä tosiaan 5 vuotta! Blogisi on ollut yksi suosikki blogeistani jo talonne rakennusaikana. Tykkään esimerkiksi miten teidän koti muuttuu eri vuodenaikojen ja juhlapyhien aikaan. Inspiroiva pieni vaihtelu piristää aina itseäkin kotona. Kaikki sisustusaiheiset postaukset kiinnostaa aina!

 394. Ideoita saada kotiin uutta ja trendikästä pienellä päivityksellä. Peruslinjana kuitenkin aikaa kestävä kotoisa oma koti.

 395. Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja pidän erityisesti stailaus ja diy – jutuista. Ylipäätä asioista, joita voi toteuttaa omassa kodissa. Olen saanut myös kivoja vinkkejä hankintoihin sinun blogistasi, kiitos ja onnea 🙂

 396. Onnea blogillesi! Diy-jutut, uudet hankinnat ja teidän kauniisti sisustettu koti; hyvät ainekset kiinnostavaan blogiin. Blogisi on ilo silmälle! 🙂 mukana arvonnassa.

 397. Onnea juhlavuodesta <3
  Minua inspiroivat blogin tiivis postaustiheys ja etenkin uutuus poiminnot niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Kaikki 'yksissä kansissa'.
  Kaunis koti ja ajaton tyyli.

 398. Blogissasi parasta on sinun klassinen tyylisi yhditstettynä tämän päivän trendeihin. Tykkään inspiroivista kuvista, diy-jutuista, isompien kokonaisuuksien stailauksista, piha-jutuista jne. Teillä on kaunis koti, kiitos kun jaat sieltä palasia meille lukijoille :)!

 399. Kaikki sisustusjutut kiinnostaa, DIY jutut on kivoja. Teillä on nätti koti!

 400. Ideoita omaan kotiin saan paljon diy jutuista. Tykkään inspiroivista kuvista paljon ja niitä ammennan myös omassa sisustuksessa. Blogista joka on lähellä omaa sisustus tyyliä.

 401. Onnea viidestä hienosta blogivuodesta!

  Minua kiinnostaa eniten design/vintage sekä kirppislöydöt sekä erilaiset stailausideat, lisäksi tee se itse -jutut ovat kiinnostavia.

 402. Ihana blogi ja ihana arvonta! <3 Luen oikeastaan kaikki postauksesi, sillä tykkään paljon sisustustyylistäsi. Eniten tykkään erilaisiin juhliin, kuten synttäreihin, liittyvistä sisustus- ja kattausvinkeistä. 🙂

 403. Onnea 5-vuotiaalle! 🙂
  Itseäni kiinnostaa sisustaminen mutta myös erilaiset diy-jutut ja remppa postaukset! 🙂

 404. Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti ja tykkään paljon sisustustyylistäsi. Luen mieleläni diy-juttuja ja piha/terassi asiat kiinnosta nyt kovasti.

 405. Minua kiinnostaa mm. uudet ideat kotiisi, sisustaminen yleensä ja poiminnot muualta. 🙂

 406. Onnea 5 vuotiaalle <3. Ja kiitos ihanan inspiroivasta blogista.

  Itse tykkään katsella stailattuja kuvia ja keksiä omia ratkaisuja niiden kautta. DYI-kiinnostaa aina kuten design myöskin.

 407. Sisustuksen muutokset vuodenaikojen mukaan kiinnostavat ja samoin kaikki diy-ideat onnea 5 vuotiaalle

 408. Tykkään blogistasi kokonaisuutena, kirjoitusasusta ja kuvista. Sisustusuutuuksien esittely on tosi hyvä juttu, itseltä ne jäisi muuten täysin pimentoon.

 409. Luen mielelläni sellaisia juttuja, joissa bloggaajan oma panos näkyy jotenkin; diy, tuunaukset, muutokset yms. Ei pelkästään kaupasta kotiutettujen juttujen esittelyä. Juuri parhaillaan etsin inspiraatiota ja ideoita ulkotiloihin.

 410. Desingjutut ja tulevat sisustusnäkymät ovat mieleen. Valkoisessa harmajassa koukuttava vaikutus, ihan sama mistä on kirjoitettu/kuvattu, ei jää yksikään lukematta/katsomatta! 😉

 411. Onnea upealle 5-vuotiaalle! Minua kiinnostaa kaikenlaiset laadukkaat sisustusjutut ja niitä olen saanut blogistasi lukea. Kiitos!

 412. Hieno blogi!
  Kiinnostaa ”oikeat” esineet/huonekalut ”oikeassa” käytössä – siis ei ”ei saa koskea” -installaatiot, vaan elämää kestävät aidot sisustukset. Tällaista näen täällä 😀

 413. Itseäni kiinnostaa eniten lukea diy-juttuja ja muitakin pienen budjetin sisustusjuttuja, koska välillä sisustuslehdet tuntuvat pyörivän vain arvokkaiden sisustustavaroiden parissa.

 414. Mieluisimpia ovat ihan kaikki sisustusjutut, sisustusuutuuksien esittelyt ja diy-projektit. Kiitos inspiroivasta blogista ja onnea!

 415. DIY -postaukset ja sellaiset postaukset, joista huokuu elämän ilo
  Tietenkin blogien kautta on kiva tutustua tuotteisiin lukemalla niistä kokemuksia!

 416. onnea 5-vuotiaalle:) luen mielelläni terassi ja pihajuttuja. sekä persoonalliset helposti toteutettavat diy jutut kiinnostavat. ja pidän siitä, että sisustusblogina keskittyt juuri sisustamiseen eikä ole liikaa henk.kohtaisia asioita/kuulumisia. sopivassa määrin nekin maustavat blogia. kiitos monista inspiksistä:)

 417. Onnittelut 5-vuotiaalle! Blogissasi parasta on kauniit kuvat ja uutuustuotteiden esittely. Myös diy -jutut kiinnostaa.

 418. No, jos ihan yksinkertaisen tiivistetysti haluan sanoa, millaisista jutuista tykkään, niin juuri kaikesta, joita blogistasi on tähän asti saanut lukea ja katsella :). Kiitos ihanasta blogista!

  – Elma –

 419. Pidän erityisesti diy- jutuista, mutta myös muut sisustusjutut ovat kiinnostavia. Ehdottomasti arvonnassa mukana. 🙂

 420. Anna Aurinko Reply

  Onnittelut blogin 5-vuotisesta taipaleesta! Omia suosikkejani ovat inspiroivat kuvat ja itse tehdyt kodin muutostyöt, isot ja pienet.

 421. Onnea 5-vuotiaalle blogille!

  Olen vakituinen lukijasi varmaan jo kolmen vuoden takaa, mutta valitettavasti olen maailman huonoin kommentoimaan ikinä mihinkään, jotenkin tähän pitäisi saada aikaan muutosta..

  Mutta luen mielelläni sisustusblogeja joissa on modernia sisustusta. Sinulla on mielestäni välillä hyvinkin rohkeita ratkaisuja, ensin ehkä ihmettelen niitä, sitten ihastun täysin 🙂 Jatka ehdottomasti samalla tavalla, en ole kertaakaan harkinnut blogisi jättämistä!

 422. Ihan kaikki sisustukseen liittyvä, mutta erityisesti suomalainen ja skandinaavinen muotoilu. Kiva blogi sinulla!

 423. jenniferzebra Reply

  Onnea 5-vuotiaalle blogille, mukana aika alusta asti ja vaikka nettiaikaa tietoisesti vähentänyt, tulee jokainen postaus luettua. Parasta blogissasi on harmoniset ja kauniit kuvat. Sekä ”opetus” siitä, että koti ei tule kerralla valmiiksi, vaan kerrostuu vähitellen omannäköiseksi.

 424. satu toppinen Reply

  Moi! Sinun blogisi on inspiroiva. Eniten tykkään ennen ja jälkeen kuvista 🙂

 425. Heippa! Olen seurannut erilaisia sisustusblogeja noin kahden vuoden ajan. Sinun blogisi on TOP3 listallani:) Tykkään kovasti. Olen saanut ideoita omaan juuri valmistuneeseen kotiimme blogistasi, kiitos!

 426. Mahdollisimman monipuolisia juttuja! Jos sanon tarkemmin, kuvat bloggaajan omasta kodista ja ympäristöstä ovat usein niitä inspiroivimpia. Etenkin, kun ne ovat sellaisia kuin täällä Valkoisessa Harmajassa, että kuvassa näkyy laajempi kaunis kokonaisuus (ei vain sama kynttilä tai kukkanen monesta eri kulmasta). 🙂 Pienet kurkistukset bloggaajan arkeen ovat myös mukavia, ne kun luovat samaistumispintaa. Ns. uudelleenjulkaisut (ulkomaisista) kodeista ja muista kohteista eivät innosta niin paljoa.

  Hyvää syntymäpäivää blogille!