Aurinkoista sunnuntai-iltaa! Kurkataanpas taas sisustusuutisiin, jotka koostuvat tällä kertaa paitsi tämän viikon aikana julkaistuista jutuista kuin myös hieman aiemmin lanseeratuista uutuuksista, joita jätin aiemmilta viikoilta pantiksi (kun oli niin paljon uutisoitavaa).

arabia

Aloitetaan kuitenkin ihan uusimmista lanseerauksista ja kotimaisista sellaisista tietenkin. Arabian ”Paratiisi” astiasarja nimittäin täydentyy pala palalta ja nyt kokoelmaan tulee uutena tuotteena muki. Birger Kaipiaisen Arabialle vuonna 1969 suunnittelema Paratiisi-astiastoon kuuluu ennestään toki suurempi 35 cl muki sekä 18 ja 28 cl kupit, mutta elokuussa kauppoihin saadaan uusi koko: 24 cl.

 linum-syksy-7-16

Sitten hypätäänkin ruotsalaisiin uutuuksiin. Linum on uudistanut mallistoaan hienosti, eikä tämä syksy-talven 2016 mallisto poikkea uudesta tyylikkäästä linjasta. Syksyn mallistossa nähdään mm. tummansinistä, vihreää ja vaaleanpunaista – ajattomien mustan, valkoisen ja harmaan sävyjen lisäksi. Linum on myös laajentanut mallistoaan sisustuksen oheistuotteisiin kuten leikkuulautoihin, salaatinottimiin sekä servettirenkaisiin. Lisää kauniita kuvia uudesta mallistosta voit kurkata blogikollegani tontilta Coffee Table Diarystä.

bloomingville

Myös Bloomingville on julkaissut syksy-talvimallistonsa kuvia. Mallistossa on mm. sinistä samettia, luonnonmateriaaleja, keramiikkaa ja kauniita valaisimia. Ehkäpä havaittavissa on trendikästä 1970-luvun tyyliä nykypäivään tuotuna. Lisää kuvia näet täältä.

montana

Tanskalainen Montana on laajentanut säilytyskalustesarjaansa 16 uudella osalla. Kaikkia osia on saatavissa 42 värissä. Montanan osasto oli minusta aivan ihana viime talvena Tukholman huonekalumessuilla ja minusta on hienoa katsoa kuinka taitavasti he käyttävät värejä ja tuovat niitä mallistoonsa. Toivottavasti asiakkaat rohkenevat valitsemaan jotain muutakin kuin mustaa, valkoista tai harmaata…uskaltaisinkohan itse…?

riverofdreams_photowall

Photowall on julkaissut yhteistyössä ruotsalaisen bloggaajan ja valokuvaaja Jonna Jintonin kanssa toteutetun valokuvatapettimalliston nimeltään ”The Soul of Nature”. Tapettimallistossa on 13 kaunista kuva-aihetta, jotka kuvastavat Västernorrlandin unenomaista luontoa.

Viikon bloginosto: Nuapurissa

Terassin sisustus pikkubudjetilla”

nuapurissa_ruskeaterassipöytä

Aika monella on tainut arki painottua viime päivinä ulkona ja terassilla oleiluun niin paljon kuin mahdollista. Niinpä tämän viikon bloginostoni on terassiaiheinen. Nuapurissa-blogin Maru esitteli pienellä budjetilla toteutettua terassisisustustaan ja paljasti samalla kuinka paljon kaikki tuli maksamaan. Blogeissa aika harvoin tuodaan esille kustannuksia ja minusta on hienoa, että Maru rohkeasti toi ne esille. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että ei tarvitse käyttää tuhansia euroja siihen, että terassista saa viihtyisän näköisen.


Translation: Interior design news of the week. A new mug (24 cl) will be added to Arabia’s ”Paratiisi” tableware collection. / Pictures of Linum’s AW2016 collection have been released. / Bloomingville has also released pictures of their AW2016 collection. / Montana’s storage collection will be completed with 16 new parts available in 42 colours. / Photowall has released a collaboration collection with Swedish blogger and photographer Jonna Jinton. / This week’s inspiring blog post comes from Maru in Nuapurissa. She has decorated their terrace with mini budget.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.