Olen kotiutunut Tukholman designviikoilta kamera pullollaan kuvia! Tukholman huonekalumessuilla oli paljon nähtävää, mutta sekalaisten kuvien sijaan ajattelin postata tarkemmin kahdesta messuosastosta, jotka jäivät eniten mieleeni. Aloitetaan värikkäästä Montanan osastosta, josta ehdin jo postailla muutaman kuvan Instagramiin.

montana_stockholm

montana_snoopy

montana_sff6

montana_sff1

montana_sff9k

montana_sff2

montana_sff5Aivan ihana tauluasetelma!

stockholm_sff3

Montanan hyllyköt tulivat kauniisti esille rekvisiittana olleiden designklassikoiden (Flosin valaisimien, paimentolaismattojen ja Diamond-tuolien jne.) kanssa.

Suurimman vaikutuksen Montanan osastossa minuun teki värien käyttö seinissä. Erilaisia vaaleanpunaisen sävyjä oli todella taidokkaasti yhdistetty harmaisiin ja vaalean lilahtaviin seiniin. Värejä oli paljon, mutta sävyt olivat hienostuneita – hiukan murrettuja, jolloin niistä syntyi kuitenkin harmoninen kokonaisuus. Messuhallin keinovalaistus ei valitettavasti takaa parasta kuvanlaatua.

Tukholman messuilla ei juurikaan näkynyt valkoisia seiniä. Usealla osastolla oli yhdistetty eri värisiä seiniä toisiinsa. Etenkin tummanvihreitä ja -sinisiä seiniä oli paljon. Värin juuri oikea sävy on tärkeässä roolissa, jotta lopputuloksesta tulee onnistunut. Taitavinta on maalata jokainen seinä hiukan eri sävyllä kuitenkin niin, että lopputulos on harmoninen.

Montanan osasto poikkesi piristävästi messujen muista, tummemmista osastoista ja inspiroi miettimään miten näitä värisävyjä voisi käyttää omassa kodissa.

Translation: My camera is filled with pictures from the Stockholm furniture fair. I decided to post more througly on two of my favourite areas. The first one is Montana’s stand. I loved how the different colours were mixed together!

Author

4 Comments

  1. Pakko kommentoida ja sanoinkin ihan aaneen etta wou! Makkarine petrooli seina on mielettoman kaunis, en ole koskaan ajatellut etta vari voisi nayttaa niin hyvalta ja tyylikkaalta sisustuksessa. Sisutuksesi on jotenkin niin erilainen ja mielenkiintoinen verrattuna ”normaaliin” suomalaiseen sisustukseen. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ja tuntuu etta vuosi vuodelta Tykkään vaan enemmän ja enemman. Kiitos paljon sinulle blogista ja sen mielenkiintoisesta sisallosta. // V from Tallin

    • suvi m Reply

      Voi että, kiitos sinulle ihanasta palautteesta! 🙂 Todella mukava kuulla. Sisustus muovautuu ajan myötä koko ajan, joten on mukava kuulla, että oikeaan suuntaan on menty. Blogia yritän aina tehdä niin hyvin kuin voin. 🙂

  2. Pingback: stockholm furniture fair - Meillä Kotona -blogit

  3. Pingback: Sisustusuutiset 22/2016 - Meillä Kotona -blogit

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.