marimekko_urna

Täällä on tavarat vähän missä sattuu ja tasoilla on normaalia enemmän sisustusesineitä. Se johtuu siitä, että makkarin String-hyllyä ei ole laitettu takaisin kiinni seinään maalausoperaation jälkeen. Kyllä yhden hyllyn puuttuminen voikin vaikutttaa paljon kodin järjestykseen! Hyllyssä olleet tavarat ovat siis puolisen vuotta jo seilanneet ympäri kirjahyllyjä ja tasoja. No, nyt olen joka tapauksessa aloittanut karsimisurakan, sillä ensi sunnuntaina järjestetään meilläpäin Kirppis Race. Nyt on hyvä hetki luopua kaikesta tarpeettomasta!

Tässä tarjousvaunussa ei kylläkään ole mitään tarpeetonta. Kaikki esineet ovat oikein mieleisiä, etenkin Marimekon ”Urna” maljakko*. Sain valita yhden tuotteen itselleni viimeisestä Marimekko-yhteistyöstä ja valitsin tämän.

Marimekon tyynysetin arvonnassa onnetar (random.org) suosi Iruskaa kommentilla: ”Oiva-astioista pidän erityisesti ja Tiara-kuosi tulee niissä kauniisti esiin. Vihreäpohjainen karuselli on valloittava näin kesäaikaan ja värikkyydessään ihanan kreisi.” Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea voittajalle!


Translation: I love my ”Urna” vase from Marimekko. I got to keep one product from the last collaboration and I chose this.

*maljakko saatu blogiyhteistyön myötä / gift from Marimekko

Tallenna

Author

2 Comments

  1. Tuota karsimista olen harrastanut itse viimeisen vuoden aikana tosi rankalla kädellä. Säästän vain rakkaimmat ja tärkeimmät, muu saa luvan mennä

    • suvi m Reply

      Se on oikea periaate! Karsiminenkin on oma urakkansa, varsinkin jos tavaraa on kertynyt.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.