Tällä viikolla sisustusuutisrintamalla on ollut hiljaisempaa, ainakin Suomen osalta. Lieneekö syynä etelä-Suomen hiihtolomat? No mutta naapurimaista uutisia on tipahdellut tasaiseen tahtiin.

ikea_flisat_barnrum

Photo: Ikea

Aloitetaanpas tutusta Ikeasta. Ikea lanseeraa keväällä uuden lastenmalliston nimeltään ”Flisat”. Mallisto on suunnattu 3-12-vuotiaille lapsille ja materiaalivalinnoissa on pyritty huomioimaan materiaalien pitkä elinkaari. Yksinkertaiset, puiset huonekalut ovat ajan henkisiä ja niitä on helppo tuunata maalaamalla oman maun mukaiseksi. Kivalta näyttää!

hr_living

Photos: House of Rym and Liv Interior

HR-Living lähetti uutiskirjeen edustamiensa tuotemerkkien kevätuutuuksista. Esimerkiksi House of Rymiltä on tulossa uusia astioita, koristetyynyjä, torkkupeittoja ja amppeleita. House of Rymin kuvaston näet täältä.

Toinen HR-Livingin tuotemerkki, jonka uutuudet näyttivät kivoilta on Liv Interior. Liv Interiorin valikoimassa tanskalainen suunnittelu ja intialainen käsityö kohtaavat valikoimassa, johon kuuluu tekstiilejä, mattoja sekä kodin sisustus- ja keittiötarvikkeita. Materiaaleina on käytetty mm. marmoria, lasia sekä luonnonmateriaaleja. Liv Interiorin kevätkuvaston näet täältä.

gubi_coco

Photo: Gubi

Tanskalainen Gubi on lanseerannut uuden tuolimallin nimeltään ”Coco”. Tuolin on suunnitellut OEO studio ja se tulee myyntiin huhtikuussa.

Rosendahl_Grand-Cru-Urtepotteskjuler_miljøbillede_hvid

Photo: Rosendahl

Rosendahl on julkaissut kevätuutuuksiaan, joihin kuuluu mm. säilytyspurkkeja, kukkaruukkuja, piirakkavuokia sekä keittiön pieniä säilyttimiä. Uutuudet noudattelevat Rosendahlin klassista tyyliä. Lisää kuvia voit kurkata vaikkapa Trendspanarna-blogista.

indiska_ss2016

Photo: Indiska

Indiskan kesämallistosta on julkaistu lisää kuvia. Kuvista päätellen mallistossa on paljon sinistä ja Indiskalle tyypillisiä kuoseja. Muutama sinisävyinen koristeellinen kippo näyttäisi tosi kivalta muuten yksinkertaisessa kattauksessa…

DAY_16SS_IMAGE_29

Photo: Day Home

Day Home on myös julkaissut kuvia uutuuksistaan. Tyyli on brändille ominaista mustavalkoista, ripauksella marokkolaista fiilistä. Tätä merkkiä myy mm. Royal Design -verkkokauppa.

if award

Photos: Ikea and Normann Copenhagen

Tällä viikolla on jaettu myös kansainvälisiä IF Design Award -muotoilupalkintoja Münchenissä. Tänä vuonna raadin arvioitavana oli 5295 tuotetta 2458 osallistujalta. Palkinnon sai yhteensä 75 tuotetta. Ikean RIGGARD-valaisin palkittiin valaisinkategoriassa. RIGGARD-työvalaisin kuuluu Ikean mallistoon, joka sisältää langattoman lataamisen mahdollistavia tuotteita. Normann Copenhagenin Form-mallisto palkittiin myös.

Olipas melkoisen sekalaiset sisustusuutiset tällä viikolla. Ensi viikolla täällä onkin hiihtoloma ja minullakin on muutama päivä lomaa. Ihanaa!

Translation: Interior design news of the week. Ikea releases a new kid’s collection called ”Flisat”. / New spring-summer collections from House of Rym, Liv Interior, Rosendahl, Indiska and DAY Home. / Gubi has also released a new chair called ”Coco”. / International IF Design Awards were announced. From over 5,000 submissions, only 75 were selected as gold awards, including Ikea’s RIGGARD lamp and Normann Copenhagen’s Form collection.

Author

4 Comments

 1. Jes ikea, jotain uutta lapsille on odotettukin ja oikein lämminhenkiseltä näyttää, kirpulle on hankittava jotain tuosta mallistosta.:)

  Ja kiitos kun linkkailet näitä ulkomaisia kuvastoja, muuten ei tulisi välttämättä löydettyä (house oh rym ja liv interior näyttivät tosi kivoilta)!

  • suvi m Reply

   Kyllä, minustakin on tuntunut siltä, että lastenhuonen sisustuksiin kaivattaisiin uusia vaihtoehtoja. Tämä osui hyvään saumaan!

   Kiva jos kuvastolinkit ovat mieluisia! Hienoja sisustuskuvia on niin inspiroivaa selailla. 🙂

 2. Eilen illalla instaa selaillessa löysin juuri tuon IKEAn Flisat malliston.

  Ihanan söpöjä tuotteita tuleviin asiakasprojekteihin. =)

  • suvi m Reply

   Vaikuttaa kyllä tosi kivalta tuo Ikean uusi lastenmallisto! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.