hay_jalat

kartell_chair

hylly_taulut

tyopoyta

kalenteri

kynat_hylly

therese_sennerholt_print

Järjestelin pikkuisen työhuoneessa. Ostin kesäreissulla Granitista valkoisen säilykepurkin näköisen kipon, jonka nyt asettelin työpöydälle kynien säilytystä varten. Vanhoista säilykepurkeista saisikin maalaamalla nätisti sisustukseen sopivia purkkeja. Vanhan kynäpurkin ajattelin viedä töihin, sillä en ole sinne löytänyt kaunista kynäpurkkia oikein mistään.

Työhuoneeseen on kummasti alkanut jälleen kertyä tavaraa. Eihän edellisestä suuremmasta siivousoperaatiosta ole kuitenkaan kulunut kovin pitkä aika. Työhuoneen oven taakse on kerääntynyt muutamia tauluja, jotka vielä etsivät paikkaansa. Säilytän työhuoneessa myös koristetyynynpäällisiä, jotka eivät ole käytössä. Vuoden alussa tekemäni kalenteri on ollut ahkerassa käytössä (jos tykkäät, voit ladata sen täältä) ja teen varmaan ensi vuodellekin oman version.

Muuten, ostin Granitista myös liitutaulutussin. Harmikseni huomasin, että tussista jäi jälki liitutauluun vaikka yritin hinkata kirjoitusta kunnolla pois. Onko teillä kokemusta Granitin liitutaulutussista? Uskaltaakohan sitä enää käyttää…? En haluaisi pilata KOTONA designin liitutaulujani…

 

Translation: Details from our study. I bought a new jar (the white one which looks like a tin can) from Granit for storing pens.

Author

12 Comments

 1. Kyselin Granitista siitä tussista ja ne sanoi, että se sopii vaan sellaiselle liitutaulutarralle, jota he myy. Itse olisin ostanut sen liitutauluseinään. Tussi olisi niin paljon kätevämpi kuin liidut, kun niistä liiduista tulee niin kauhea sotku. Liitutauluseinässä on melkoinen pyyhkiminen, että sen saa siistiksi. Toivottavasti taulusi eivät menneet piloille.

  • No voi hitsi, minulle myyjä ei sanonut mitään tuollaista enkä älynnyt kysyäkään. Saa nähdä saanko keittiön liitutaulusta enää entisen veroista… :/

  • Voi hitsi! No, toivottavasti nämä vinkit auttavat jotakin toista, eikä kukaan muu enää pilaa liitutauluaan…

 2. Ei ole kokemusta Granitin liitutaulutussista, mutta Chalk Inkin valkoisesta tussista kylläkin. En ole kylläkään kirjoitellut sillä KOTONA designin liitutauluihin, mutta olen kirjoitellut liitutaulumaalatulle seinälle ja lähti kyllä pois. Jos joihinkin kohtiin otti enemmän niin lähti pesuaineen kanssa täysin puhtaaksi. Näitä myy ainakin Teippitarha. Tilaa tuollainen ja kokeile ihan pienesti taulun reunaan.

  • Pitää varmaan tilata tuollainen… Tai sitten käytän perinteisiä liituja vain… Jos tyttären liitutauluseinä tapetoidaan, niin ei liiduille enää ole niin paljon käyttöäkään. Kiitos vinkistä! 🙂

 3. Voi kiitos ihanasta kalenterista!! Just tänään mietin, että pitäsköhän itsekin suunnitella tuollainen kalenteri, kunnes palasin tähän blogikirjoitukseesi illemmalla ja luin kunnolla postauksen 🙂 Kiireessä tulee useimmiten vain katsottua kuvat. Nytheti vain printtailemaan 🙂 Kiitos kiitos kiitos. Kalenteri meille onkin tarpeeseen, mutta en ole löytänyt m i s t ä ä n sellaista sopivaa, ja siksi kaikki sovitut tapaamiset vähän niinku unohtuu – varsinkin lomalla, kun on päivistä ihan sekaisin.

  • Voi kuinka mukava kuulla! Ja eipä kestä, kiva vaan jos jollekin on iloa tästä kalenterista. 🙂

 4. Ostin juuri itselleni kyseisen valkoisen tussin Granitista. Kirjoitin sillä omaan Kotona designin tauluuni ja ainakin ensimmäinen pyyhintä onnistui hyvin. Toivottavasti tuo teksti, jonka tauluuni kirjoitin lähtee myös pois, kun on ollut siinä nyt pidemmän aikaa… Harmittaa kyllä jos ei lähde. Ostaessani tussia kysyin vielä myyjältä, että sopiiko liitutauluun ja minulle kerrottiin, että sopii.

  • Minullakin oli sama teksti melko pitkään taulussa (monta viikkoa) ja kun pyyhin sen pois, jäi tekstin kohdalle ikäänkuin rasvaisella se teksti (eri sävyisellä mustalla). Täytyy vielä koittaa hinkata pesuaineella… Toivottavasti sinun liitutaulusi ei mennyt miksikään.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.