Sateinen viikonloppu on kulunut kotona häärätessä ja osittain myös työn touhussa. Olipa kuinka kliseistä tahansa, minusta oli ihanaa laittaa takkaan tuli ja viettää rauhallinen hetki sohvannurkassa kahvikupposen kanssa. Syystunnelmointikin on sellaista, joka triggeröi osaa väestä somessa, mutta mikäpä aihe ei olisi…

Auringonkukat taitavat olla tämän hetken hitti, ainakin mitä Instagramin feediin on uskominen. En aikaisemmin ollenkaan tykännyt auringonkukista, mutta niin vain se mieli on muuttunut tässäkin asiassa ja nyt ne näyttävät minusta kivoilta. Oli mukava huomata, että Cittaristakin löytyi näitä, joten nappasin kimpun ostoskoriini kauppareissulla.

Auringonkukat, takkatuli ja kupillinen lämmintä juomaa sohvannurkassa. Vain villasukat puuttuvat. Niin kliseistä ja sekös joitakin ärsyttää vahvasti somessa. Ollaan tyhmiä, laumasieluisia somevaikuttajia, jotka tekevät valintansa trendien motivoimana ja täydellisten instakuvien toivossa. Sanoisin, että on aika pienet murheet jos ärsyyntymiskynnys ylittyy toisten tunnelmoinnista. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää, eikä tarvitsekaan.

Pidän tunnelmoinnista olipa se kuinka kliseistä tahansa

Olisihan se aika surullista jos ei kykenisi löytämään iloa elämän pienistä asioista. Ne ovat tietenkin ihmisille erilaisia. Minä pidän tunnelmoinnista eri tavoin ja minusta on mukavaa, miten eri vuodenaikoina voi tunnelmoida erilaisilla jutuilla. Olipa se kuinka kliseistä tahansa.

Onneksi ei myöskään tarvitse ajatella, mitä muut ajattelevat. Jos lähtee mukaan kliseiden parjaukseen, rakentaa helposti itselleen kynnyksen julkaista yhtään mitään somessa. Jatkuvasti täysin uniikin ja ennennäkemättömän sisällön luominen alkaa nykypäivänä olla melko mahdoton tehtävä. Ja vertailu – se on myös yksi keino rakentaa itselleen kynnystä julkaista yhtään mitään.

Sanoisin, että tärkeitä on luottaa omaan visioon ja nauttia siitä mitä tekee. Se välittyy ja resonoi saman henkiselle yleisölle. Julkaisen kanavissani sellaista sisältöä, josta itse innostun ja sen myötä toivon, että joku nappaa ehkä idean sieltä, idean täältä. Seuraajani ovat minulle tärkeitä, mutta – nyt tulee ehkä epäsuosittu mielipide – en rakenna sisältöjäni teidän toiveiden mukaan. Tietysti otan toiveita huomioon, kun sellaisia silloin tällöin saan, mutta sisällöt perustuvat aina omaan innostukseeni. Uskon siihen, että oma innostus välittyy ja se on minusta aidoin lähtökohta sisällöille.

Työntäyteisen viikonlopun lomassa minusta on ollut rentouttavaa istahtaa nauttimaan takkatulen loimusta ja kauniista auringonkukista. Juoda rauhassa kupponen kuumaa ja lukea juttuja ihan oikeasta lehdestä somevirran sijaan. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Author

4 Comments

 1. Blogikliseet best! Ai että jollain on vielä A.D. 2021 aikaa provosoitua blogien kuvituksesta 🙂 Sinä sen olet joskus hyvin lausunutkin, että pitäisi kirjoittaa sellaista blogia, jota itse haluaa lukea. Tämän ohjenuoran olen pyrkinyt palauttamaan mieleeni lukuisten blogikriisieni aikana. Jos kirjoittaa, luo ja julkaisee lähinnä itsensä takia, ei tarvitse stressata lukijamääristäkään. Ne oikeat lukijat kyllä löytävät aikanaan paikalle. Eli hyvin sanottu Suvi, kivaa sunnuntaita!

  • Suvi M Reply

   Kiitos ihanasta kommentista! 🙂 Juu, tuo periaate on se, minkä mukaan omia kanaviani päivittelen. Ihanaa, että päivittelet taas blogia useammin – mieleisiä blogeja ei ole enää kovin paljon.

 2. Asiaa! Jokainen tehköön omannäköisen blogin. En ymmärrä, kun kaivamalla kaivetaan negaa ja kehdataan se vielä kirjoittaa julki tai tekijälle. Toisen taito ei ole muilta pois. Saatika menestys. Sulla on mielenkiintoinen ja mukaansatempaava blogi. Ilo lukea 🙂

  t. Tyylimurun Tiina

  • Suvi M Reply

   Voi kiitos kivasta kommentista! 🙂 Parasta on tehdä niin kuin itse parhaaksi näkee ja mikä itseä innostaa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.