Blogiluonnoksissani kummittelee värihaasteen postaukset, joten jatketaan sillä teemalla vielä. Seuraavaksi väriksi olen valinnut ruskean. Hyvin syksyinen sävy.

IMG_2520

IMG_2532

Ruskean sävyisen sohvannurkan somistus syntyi Mulberryn kankaasta valmistetusta ruudullisesta tyynynpäällisestä (meidän ns. joulutyynyt), ruskeasta pellavaisesta koristetyynynpäällisestä, jonka löysin pitkästä aikaa sekä Iittalan oranssiruskean sävyisestä Leimu-valaisimesta* ja Lantern-kynttilälyhdystä*. Tämä väristailaus tuntuu minusta kaikista vaihtoehdoista olevan kauimpana omaa tyyliäni.

Värivillityksistä puheenollen: muistatteko vielä 2000-luvun alun maitokahvisävyn suosion…? Se taisi saada alkunsa Innon Markon kohteista ellen ihan väärin muista. Meilläkin maalattiin tuolloisen asunnon makuuhuoneen päätyseinä maitokahvin väriseksi. Täytyy sanoa, että kyllä minä vieläkin pidän siitä sävystä, vaikka sitä ei nyt kotoa löydykään. Minusta myös ruskea ja harmaa sopivat kivasti yhteen ja muodostavat luonnollisen näköisen väriparin.

”Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” Haaste on lähtöisin Syhinä-blogista ja nyt minä haastan mukaan Marjan Vaaleanpunaisesta hirsitalosta.

Edelliset sävyt, jolla stailasin olivat vaaleanpunainen, vihreä ja sininen. Vielä on jäljellä yksi väri tämän jälkeen.

*Iittalan tuotteet saatu aikoinaan blogiyhteistyön myötä

 

P.S. Olen pahoillani, että kommentteihin vastaamiseni on viivästynyt. Olen tietokoneen käyttökiellossa jumiutuneiden hartioideni takia, joten minimoin tietokonehommelit nyt muutamaksi päiväksi. On minulla kuitenkin luonnoksia valmiina, joten postauksia tulee normaaliin tahtiin. 😉

Translation: I got a blog challenge where the aim is to choose different colour in five blog posts. One colour, one day for five days. In this blog post I chose brown as the accent colour.

Author

14 Comments

 1. Mä kun olen ruskean ystävä, niin tämä stailaus miellyttää minua tosi paljon! Siinä on lämpöä ja kodikkuutta. Lisäksi tykkään jostain englantilaistyylisistä jutuista, kuten tuosta Mulberryn ruutukuosista.:)
  Toivottavasti jumitus helpottaa pian!:) Kävin tänään juuri hierojalla (käyn säännöllisesti), ja ihan kauhea päänsärky tuli, kun jumitukset alkaa laueta. Ja täällähän mä koneella taas istun…:/

  • Kiva kuulla, että tykkäät! 🙂
   Minullekin tulee usein pää kipeäksi hieronnan jälkeen. Eiköhän nämä jumitukset hellitä fysioterapian ja liikunnan avulla. Ja kunhan nämä syksyn kiireet hellittävät…

 2. Ehkä ainut ottamasi kuva, josta en pidä 🙂 Ehkä lämpimän väriset seinät sopisi paremmin tuon ruutuhomman kanssa. Kontrasti on nyt niin iso.

  Joo, maitokahvin värinen makuuhuoneen päätyseinä meilläkin oli kymmenen vuotta sitten. Minne muuten katosi suomalaiset sisustusohjelmat… Lähinnä kyllä tanskalaisia kaipaisin.

  • Ok. 😀

   Minun tv:n katsomiseni on vähentynyt kyllä huomattavasti. Taitaa johtua tästä blogitouhusta. Ei jää enää aikaa moiseen. Mutta sunnuntaisin katson edelleen sisustusohjelmia aamuisin. Enää ei vain tule tilaa ja asuntomarkkinoita… :/

 3. En ole suuri ruskean ystävä, mutta täytyy sanoa että kuvissasi tuo ruskea stailaus näyttää kyllä tosi kivalta! Leimu-valaisin kuuluu haavelistalleni, tosin ensisijaisesti harmaana. Kaunis on kyllä tuo ruskeakin. 🙂

  Toivottavasti hartiajumi helpottaa pikaisesti!

  • Kiitos Liina, onpa kiva kuulla! 🙂 En minäkään ole ruskean erityisen suuri ystävä, mutta tietyissä yhdistelmissä ja sävyissä se toimii.

   Minäkin niin toivon, että saisin nämä niskavaivat hoidettua!

 4. Toivottavasti saat apua hartioiden oireisiin! Olen samaa mieltä, että vähiten teidän kodin näköinen väritys. Yleensä en pidä vihreästä, mutta yllättäen se onkin eniten miellyttänyt näistä tähän mennessä nähdyistä stailauksista!

  • Vihreä oli ihan kiva ja siitä pidin ehkä itsekin eniten näistä. 🙂

   Nämä lihasjumitukset ovat kyllä niin ärsyttäviä! Pitäisi vain liikkua paljon enemmän, kun näin paljon viettää aikaa ruudun ääressä…

 5. Olen aina ollut ”allerginen” ruskealle, mutta yllätyksekseni olen tämän vuoden aikana alkanut lämpeämään sille myös sisustuksessa. Vaatteisiini ruskeat sävyt ilmeistyivät kuin salaa pari vuotta sitten =)

  Ihana stailaus, tuon Mulberryn tyynyn voisin heti kotiuttaa meidänkin harmaalle sohvalle!

  • Kiva kuulla! 🙂 Minä pidän tosi paljon beigen sävyistä, etenkin vaatteissa. Konjakin värinen nahkakin on niin kaunista!

 6. Ruskea tuo aina lämpöä sisustukseen, ruskeaan on myös helppo yhdistää eri sävyjä. Itselläni on myös noi Mulberry kuosiset tyynyt ja kyllä otan ne aina aika ajoin esille, tällä hetkellä olen yhdistänyt ne vaaleanvihreiden tyynyjen kanssa, välillä taas vaaleanpunaiseen, harmaaseen…

  • Minäkin meinaan nyt taas joulun aikaan ottaa kaikki nämä Mulberryn tyynyt esille. Luulen, että yhdistän ne melko neutraalin sävyisiin koristetyynyihin.

 7. Hei! Missä tuota mulberry-kuosista kangasta on myynnissä? Ja mihin hintaan..? Aika ihana pieni väripilkku!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.