Keltainen pitää pintansa trendikkäänä sisustuksen tehostevärinä. Kuten ”Ihana Iittala Interior sisustussarja täydentyy” postauksessani kerroin, innostuin stailausyhteistyön myötä uudestaan keltaisesta ja siksi päätin tuoda keltaista tehostetta meidän olohuoneeseemme. Kun muutimme tänne keltainen oli ensimmäinen tehosteväri, jota halusin käyttää. Nyt oli kiva saada taas pirteän keltaista ilmettä muuten melko mustavalkoiseen olohuoneen sisustukseen.

iittala7

iittala3

Jo muutama voimakkaan värinen sisustustavara riittää tuomaan potkua muuten vähän valjuun sisustukseen. Tässä stailauksessa keltaista löytyy Iittalan Nappula-kynttilänjaloista, Vitriini-rasiasta sekä Johanna Gullichsenin koristetyynystä. Ja se riittää oikein mainiosti.

Kuinka tämä olohuoneen stailaus oikein syntyikään, sen näet tästä videosta:

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

iittala

Author

30 Comments

 1. Pakko oli tulla kommentoimaan, vaikka en yleensä sitä tee.
  Ihan mielettömän hieno video – kuin ammattilaisen työtä! Hyvä Suvi 🙂

 2. Aivan mahtava video ja myös aiempi Iittala postauksesi. Iittala on varmasti tyytyväinen yhteistyöhön kanssasi.

  • Kiitos kivasta palautteesta! Tietysti toivon, että Iittala on tyytyväinen. Olen otettu, että pääsin jo toista kertaa stailaamaan heidän tuotteillaan. 🙂

 3. Itsekin pidän keltaisesta nimenomaan pieninä ripauksina sisustuksen piristyksenä. Keltaisessa on tosi tärkeää olla se oikea sävy.

  • Niinpä, oikea sävy on tärkeää. Näissä Nappuloissa on minussa onnistuttu valitsemaan juuri se oikea pirteän keltainen sävy.

 4. Kiva video, se todella inspiroi aloittamaan ”alusta”. Viikonlopulle luvassa karsintaa ja stailausta 🙂

  • Onpa mukava kuulla, kiitos. 🙂 Uudistukset on helpompi aloittaa niin, että karsii ensin kaikki vanhat pois häiritsemästä ja lisäilee sitten pikkuhiljaa niitä sinne uuden ilmeen sekaan jos on tarvis.

 5. Oi, miten nättiä! 🙂 Ja miten ootankaan sitä, että oma raksa on muuttovaiheessa ja pääsen kans sisustamaan! Hei, Suvi, haluaisin tietää, että mitä tuo teidän lattia on? Parkettia varmaankin? Nätti värisävy ja muutenkin…hieno!

 6. Hyvä video! Keltainen on lemppareitani, juuri pieninä ripauksina. Ja siitä kiitollinen väri, että sopii kevääseen, kesään ja syksyyn, miksei talveenkin. Nuo Nappulat ovat aivan ihania!

  • Kiva kuulla. Olen samaa mieltä, että keltainen sopii tehosteeksi kaikkiin vuoden aikoihin. Eikä sitä tarvitse kuin ihan pienen ripauksen, niin jo on pirtsakka ilme. 🙂

  • Voi kiitos, onpa kiva kuulla. Sitä aina jännittää julkaista videoita ja niiden tekemiseen menee aikaa, kun sillä saralla on kaikki vielä uutta…

 7. Heh, olitpa kerkeäväinen stailaaja 😉 Pitää kyllä nyt viimeistään käydä siellä arvonnassa..

  Tykkään nykyään keltaisen liitosta harmaan, valkoisen ja mustan kanssa. Tyttäremme (7-vuotta) keksi kesällä haluta Finlaysonin Norsu-käsipyyhkeen keltaisena kylppäriin ja sehän istui sinne oikein hyvin.

  Hyvää viikonloppua!

  • Juu, nyt äkkiä sinne arvontaan osallistumaan! 😉

   Minustakin keltainen, musta ja valkoinen sopivat hyvin yhteen. Ja pidän myös keltaisen ja harmaan yhdistelmästä.

   Olipa teidän neiti tehnyt hyvän valinnan. 🙂

   Kivaa sunnuntaita sinne!

 8. Olipa hieno video, upea tila ja pirtsakka stailaus. Keltainen väri sattuu tosi hyvin teille. Olet kyllä ammattilainen 🙂

  • Voi kiitos kohteliaisuudesta Merja! 🙂 Kyllä minulla on vielä paljon opettelemista, mutta se juuri onkin hauskaa. Näitä stailauksia on niin mukava tehdä. Voisin tehdä niitä vaan koko ajan…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.