Vuoden 2013 keväällä Iittalan tuotevalikoima laajeni myös kodin pienhuonekaluihin ja sisustustuotteisiin: Leimu ja Lantern -valaisimiin, Vakka-säilytyslaatikoihin ja Meno-huopakasseihin. Tänä syksynä Iittala Interior kodin sisustussarja kasvaa entisestään, kun kauppoihin ilmestyvät Aitio ja Kerros -hyllyt sekä Kuukuna-valaisimet. Myös jo olemassa olevat tuotteet saavat uutta ilmettä, kun Leimu-valaisimesta tulee markkinoille kokonaan harmaa versio ja Nappula-kynttiläjaloista keltainen. Kauppoihin tulee myös upea Nappula-kynttelikkö sekä pyöreitä Vitriini-rasioita.

Ihastelin Iittalan uutta sisustusmallistoa jo kevään lanseerauksessa ja kirjoittelin tuolloin tarkemmin Aitio-hyllyistä. Ilokseni voin nyt esitellä teille blogiyhteistyön merkeissä kaikki Iittalan syysuutuudet meidän kotiimme tuotuna samaan tapaan kuin viime vuoden syksynä. Tervetuloa siis pienelle sisustuskierrokselle kotiimme Iittala-tuotteiden merkeissä. Ja lopussa on tietysti luvassa jälleen mahtava arvonta!

iittala045

iittala049

Aitio-hyllyt tuovat kodikkuutta keittiöön

Tanskalainen Cecilie Manz on suunnitellut Iittalalle monipuolisen ja muunneltavan Aitio-hyllyjen sarjan. Aitio-hyllyjen kaltaista tuotetta ehdin jo kaivata markkinoille. Olen etsinyt sopivan pientä hyllysarjaa, joka mahtuisi meidän keittiön kapealle seinänpätkälle ja nyt vihdoin löytyi sopiva ratkaisu!

iittala025

iittala026

iittala028

Nämä 360 x 160 x 78 mm kokoiset Aitio-hyllyt sopivat täydellisesti keittiömme seinälle uunin ja keittiökaappien väliin. Nyt saan laittaa lemppariastioitani hyllyihin esille, eikä niitä enää tarvitse säilytellä piilossa kaapin uumenissa. Tämmöiset pienet hyllyt tuovat myös kivasti kodikkuutta keittiöön.

Aitio-sarjasta löytyy hyllyjä monessa eri koossa ja niistä voi koota mitä erilaisempia ryhmiä seinälle. Kiinnitys tapahtuu tosi näppärästi kahdella ruuvilla ja hyllyosan saa helposti kiinnikkeestään irti puhdistusta varten. Mutta Aitioita ei välttämättä tarvitse kiinnittää seinälle, vaan ne sopivat yhtä hyvin säilytyslaatikoiksi erilaisille kodin tasoille. Esimerkiksi keittiön tasolle keittiövälineiden säilytykseen:

iittala024

iittala009

iittala041

iittala037

Aitioissa voi säilyttää vaikkapa puukauhoja ja muita usein käytössä olevia keittiövälineitä. Niihin saa myös oliiviöljypullot ja yrtit kauniisti esille. Servetit sopivat kivasti pienimpään Aitioon.

iittala031

iittala005

iittala008

iittala023

Aitiot organisoivat työhuoneessa

Säilytystilaa ei kai koskaan voi olla liikaa ja olenkin kertonut teille kuinka työhuoneemme pursuilee välillä kaikenlaisesta roinasta. Pientä helpotusta tilanteeseen tuovat Aitio-hyllyt, joista innostuin kokoamaan hyllyasetelman erilliseen vanerilevyyn.

iittala017

iittala016

iittala003

iittala001

iittala005

iittala010

iittala012

iittala002

Vanerilevyseinä tuo kivasti myös valoisuutta tummaan huoneeseen ja nostaa hyllyt kauniisti esille. Levy ei ole seinässä kiinni, vaan pöytä tukee levyä seinää vasten tukevasti. Irrallista vanerilevyä voi halutessaan siirrellä esimerkiksi myös vaikka lastenhuoneeseen tai eteiseen, jolloin hyllyjä ei tarvitsisi ruuvailla monta kertaa seinään kiinni.

Kerros-pöytähylly tuo lisää säilytystilaa

Matti Klenellin suunnittelema Kerros-pöytähylly on tarkoitettu tuomaan uusia tasoja pienten esineiden esillepanoon ja säilytykseen missä tahansa kodin tilanteessa: se toimii kaksitasoisena sivupöytänä, kaappitilan lisätasona tai vaikka kaksikerroksisena tarjottimena

iittala038_kerros

iittala028

Meidän kodissa Kerros-pöytähyllylle löytyisi käyttöä monestakin tilasta: esim. keittiöstä, työhuoneesta tai vaikkapa lastenhuoneesta. Keittiössä se lisäisi säilytystilaa, kun tavaroita voisi sijoittaa kahteen kerrokseen. Hyllyyn saa kauniisti esille keittiössä ahkerassa käytössä olevat tarvikkeet kuten lempikahvimukit.

iittala002

iittala004

Työhuoneessakin Kerros-hyllyä voi hyödyntää säilytyksessä. Klenellin mukaan ”Kerros on suunniteltu kulkemaan kodissa huoneesta toiseen, tasolta toiselle ja eri käyttötarkoituksiin. Sitä voi halutessaan käyttää vaikka pöydässä tapas- tarjoilun tai iltateekattauksen osana. Monessa mielessä Kerros on uudenlainen tuote jossakin huonekalun ja kodintarvikkeen välimaastossa – ja tämä kaksijakoisuus miellyttää minua.”

Kerros-pöytähyllyä voi käyttää hyvin myös kaksikerroksisena tarjottimena. Meillä on tapana herkutella joskus viikonloppuisin makkarissa hyvän leffan parissa ja silloin tämmöinen kaksikerroksinen tarjotin olisi tosi näppärä!

iittala052

iittala012

iittala053

Käyttäisin Kerros-pöytähyllyä myös tarjoiluissa, jolloin kattauksesta syntyisi näyttävä eri tasojen myötä ja pöytään saisi lisää tilaa, kun herkkuja voisi laittaa esille kahteen eri tasoon.

iittala10

iittala_12

iittala_16

iittala34

Kuvissa ajatuksenani oli käyttää Kerros-hyllyä hedelmäsalaatin tarjoilussa

iittala_15

Pyöreät Vitriini-rasiat

Ruokailutilan asetelmasta löytyy myös Anu Penttisen suunnittelemia Vitriini-rasioita nyt uudessa pyöreässä muodossa ja suuressa koossa. Pyöreää Vitriiniä voi käyttää hyvin monipuolisesti niin kattauksissa kuin esimerkiksi pientavaroiden säilytyksessä.

iittala010

iittala020

iittala044

Kuukuna ja Leimu -valaisimet tuovat lämpöistä ilmettä kotiin

Iittala on ottanut Oiva Toikan vuonna 1986 suunnitteleman Kuukuna-valaisimen uudelleen tuotantoon ja nyt tuota ajatonta valaisinta saa alkuperäistä kookkaampana: kahdessa koossa: 220 x 190 x 200 mm ja 265 x 240 x 230 mm. Hohtavan valkoinen Kuukuna antaa kauniin lämpimän valon ja sopii hyvin tunnelmavaloksi esim. kirjahyllyyn tai sivupöydälle.

iittala9

iittala16

Minä kokeilin Kuukuna-valaisinta niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseemmekin. Sopii ihanasti molempiin ja lämpimällä valollaan tuo juuri oikealla tavalla kodikkuutta sisustukseen. Itse tykkään mieluummin valaista kotia monella pienellä kohdevalolla tehokkaan yleisvalon sijaan.

iittala38

iittala21

iittala29

iittala039

Kuukuna sopii hyvin myös valaisemaan kirjahyllyä

iittala_20

iittala13

iittala_22

Ihana Leimu!

Magnus Pettersenin suunnittelema Leimu-valaisin on yksi Iittalan suosikkituotteistani. Kodistamme löytyykin pienempi versio Leimusta meripihkan sävyisenä, mutta tänä syksynä Leimu-mallistoon tulee myös harmaa versio. Ja voi että kuinka ihastuin siihenkin!

Harmaa Leimu-valaisin vilahtelikin tuossa jo aiemmin mm. työhuoneen kuvissa, mutta löytyipä sille aivan täydellinen paikka myös tarjoiluvaunustani. Ja makuuhuoneesta. Ja olohuoneesta. Ja ja ja…

iittala19

iittala27
iittala068

iittala008

iittala_19

Kätevät Vakka-laatikot

Leimu-valaisimen lisäksi asettelin tarjoiluvaunuun myös Vakka-vanerilaatikon, jossa on harmaa alaosa. Ennestään minulla on ollut valkoinen ja kokonaan vanerinen Vakka-laatikko ja nyt tämän yhteistyön myötä halusin kokeilla miltä harmaa- ja keltareunaiset Vakat näyttäisivät kotonamme. Värillinen reunus näkyy kapeana raitana Vakan alaosassa.

iittala_17

Vakka-laatikko on niin kätevä säilytin! Me säilytämme omissa Vakoissa legoja ja kameran osia, mutta olen ajatellut, että Vakka-laatikoita täytyisi ehdottomasti hankkia lisää. Kotiin kertyy kuitenkin aina sellaista tavaraa, joka olisi kiva saada tyylikkäästi piiloon. Vakan avulla se onnistuu kätevästi.

iittala05

iittala24

Viime vuoden stailauksessa kokosin Vakka-laatikoista myös käteviä lipastoja (ne kuvat kannattaa käydä katsomassa viime vuoden ”Iittala Interior viimeistelee kodin” -postauksesta). Nyt käytin Vakkaa myös sivupöytänä olohuoneessa. Ja työhuoneessa Vakka-laatikoihin saa kätevästi esim. ylimääräiset johdot ja kaapelit piiloon.

iittala006

iittala_vakka_yopoyta

Vakka-laatikoista voi kasata myös yöpöydän. Suurempaan Vakkaan mahtuu kätevästi vaikkapa päiväpeite säilytykseen.

Nappula-kynttilänjalat, Lantern-lyhdyt, Vitriini-rasiat – nuo Iittalan ihanuudet, jotka viimeistelevät kodin sisustuksen

Kuvissani vilahtelee myös Iittalan klassikkotuotteita: Nappula-kynttilänjalkoja, Lantern-lyhtyjä ja valaisimia, Kastehelmi-tuikkukuppeja sekä Vitriini-rasioita. Minulle erilaiset asetelmat ovat yksi tapa tuoda kodikkuutta ja vaihtelua kodin sisustukseen, joten tällaiset pienesineet ovat minulle tärkeitä sisustuksessa.

Tänä syksynä kauppoihin ilmestyy keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja sekä näyttävä Nappula-kynttelikkö. Ja kuten aiemmin mainitsin myös Vitriini-sarja täydentyy pyöreillä suurehkoilla säilytysrasioilla, jotka sopivat erinomaisesti myös tarjoiluun.

iittala37

iittala03

iittala8

iittala021

iittala003

Vitriini-rasioissa on kätevä säilyttää myös sekalaisia toimistotarvikkeita kuten niittejä ja Dymo-koneen nauhoja.
Kauniita rasioita pitää mielellään esillä.

iittala40Uusi Nappula-kynttelikkö

iittala15

iittala_11

Suuri Lantern-kynttilälyhty on näyttävä jo sellaisenaan

Lanternia saa myös valaisimena ja meiltä löytyykin tämä valkoisena valaisimena. Hyvin on säilynyt ehjänä lapsiperheessä, vaikka sitä ensin jännitinkin.

Halusin vielä luoda olohuoneeseen toisenlaisen ilmeen Iittalan tuotteilla, joten stailasin olohuoneen toisesta suunnasta pastellin sävyillä.

iittala5

iittala08

iittala_10

Keltaisia Nappuloita

Keltainen oli yksi tehosteväreistä, jota käytin kodissamme heti muuton jälkeen, joten uusista Nappuloista inspiroituneena somistin olohuoneeseen jälleen keltaista ilmettä.

iittala02

Useasta eri värisestä Nappula-kynttilänjalasta saa luotua näyttävän yhdistelmän

iittala6

iittala48

iittala6

iittala3

ARVONTA: VOITA IITTALAN TUOTTEITA 600 EURON ARVOSTA!

Sokerina pohjalla mukana on tietysti myös arvonta! Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa Iittala Interior –tuotteita omaan kotiisi. Saan nimittäin arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni Iittala-tuotteita jopa 600 euron arvosta!

voita_iittalaa

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mikä Iittalan sisustusuutuus sopisi sinun kotiisi ja mihin sijoittaisit sen?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua 5.10.2014 klo 24.00 saakka.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Blogiyhteistyo

Yhteistyössä:

iittala

Translation: My styling sponsored by Iittala.

 

Author

1 307 Comments

 1. Todella monipuolisesti esittelit Iittalan uutuustuotteita ja itse en olisi välttämättä edes keksinyt noin montaa käyttötarkoitusta kaikille esineille! Kiitos hyvästä postauksesta siis 🙂

  Valitsisin hyvin todennäköisesti harmaan Leimun ikkunalaudalle sohvan viereen syysiltoja valaisemaan! <3

 2. Ihana arvonta, olen nimittäin suunnaton Iittala-fani!

  Harmaa Leimu- sekä Kuukuna-valaisimet ovat molemmat sellaisia, jotka löytyvät jo haavelistaltani. Niille olisi paikkakin jo valmiina: Leimu pääsisi olohuoneen kirjahyllyn päälle, Kuukuna voisi seikkailla fiiliksen mukaan joko keittiössä tai makuuhuoneessa. Oi, toivon niin kovin, että onnetar suosisi minua!

 3. Vaikka harmaa leimu betoni jalalla onkin upea niin jostain syystä ihastuin kerros ”pöytä hyllyyn”. Meidän keittiö on I mallinen ja näin heti kerros hyllylle oivan käyttötarkoituksen tuomassa pientä lisätilaa ahtailla tasoilla.

 4. Stellamaaria Reply

  Harmaa Leimu olisi minun valintani ja se sopisi täydellisesti olohuoneen tasolle.

 5. Pia Teräsvuori Reply

  Aivan ihania tuotteita kaikki, kyllä kelpaisi meidänkin kotiin!

 6. Haaveilen tuosta Kerros-hyllystä. Se toisi kaivattua lisäsäilytystilaa keittiön tasolle.

 7. Leimu -valaisin sopisi 70-luvun avotakan nurkalle tai Kuukuna -valaisin yöpöydälle.

 8. Leimu-valaisimissa on kyllä särmää, loftia ja tyyliä! Haaveilen kahdesta Leimusta yöpöytävaloiksi…

 9. Wau miten hyvä ja laaja postaus. Kyllä iittalalla saadaan olla ylpeitä sinusta. Kyllä sieltä löytyisi minullekin vaikka mitä mutta uusista vaikka harmaa valaisin ja vakka säilytysrasiat.

 10. Kuukuna-valaisinta olen jo vähän katsellut sillä silmällä, että se sopisi meidän olohuoneeseen aika kivasti.

 11. Kuukuna sopisi meillä ihan minne tahansa. Vaihtaisi varmasti paikkaa usein.

 12. Haaveilen aitio-hyllyistä! Toisivat ihanasti lisää säilytystilaa pieneen keittiöön 🙂

 13. Harmaasta Leimusta olen haaveillut siitä asti, kun sen ensimmäisen kerran näin, sijoittaisin sen kunniapaikalle olohuoneen tasolle.

  Kiitos jälleen mielettömän ihanasta ja inspiroivasta postauksesta! 🙂

 14. Harmaa Leimu olisi valintani, vaikka kaikki ovat upeita ja kaikelle löytyisi pakkakin meiltä 🙂 Kertakaikkiaan upeita. Meillä on olohuoneessa itsetehty betonipöytä johon Leimu sopisi upeasti. Olen vuoden etsinyt sopivaa valaisinta siihen.

 15. Vakka ehdottomasti, ihanan elettömiä ja tavaraa saa kivasti piiloon 🙂

 16. Johanna Honkanen Reply

  Kerroshylly sopisi minne vain, mutta sijoittaisin sen keittiön tasolle.

 17. Tuo harmaa leimu valaisin on niiiiin upea! Se sopisi meille täydellisesti joko yläkerran aulaan tai vierashuoneeseen. Luulen että aluksi se päätyisi kuitenkin olohuoneeseen missä sitä voisi eniten ihailla 🙂

 18. Ihastuin kauheasti Aitioihin. Niihin olisi kiva laittaa kaikki paikkaansa etsivä niin keittiössä kuin esimerkiksi kylppärissä. Myös isot vitriinit olisi ihania. Niissä voisi säilyttää vaikka pähkinöitä tai koruja.

 19. Harmaa Leimu telkkarin viereen valkoiselle tasolle tai toinen suosikki Vakka työpöydälle, jonka sisään kaikki tietokonesälä.

 20. Kääk, mikä arvonta, mukana jälleen! Harmaa Leimu-iskee minuun ja kovaa, sen nappaisin heti, samoin Vakka-koreja sekä Aitio-hyllyjä. Käyttöön olohuoneeseen ja keittiöön, mikäettei laajennusosan uuteen makkariin, joka huutaa tavaroita…

  terkuin Sari

 21. Ihania kuvia! Valitsisin ehdottomasti ison uuden harmaan Leimu-valaisimen. Olen kuolannut sitä ennenkin, mutta edellinen pronssin sävy ei mielestäni sovi meidän 50-luvun Aallon suunnittelemaan asuntoomme. Tuo harmaa taas olisi purrfect, ja pääsisi heti olohuoneeseen aitiopaikalle!

 22. Ehdottomasti Kerros hylly! Saisin leikkiä viikonloppuisin aamupalakuningatarta sängyssä. Suvussamme on sellainen tapaa, että perheen miespuoliset ovat tehneet jo kolmen sukupolven ajan aamiaiset viikonloppuisin naisväelle. Nyt tarvitsee vain kouluttaa 2- vuotias tähän ihanaan tapaan!

 23. Ehdottomasti valaisimet Kuukuna tai harma Leimu sopisi kumpi tahansa meille! Makuuhuoneeseen ne luultavasti ensin sijoittuisi 🙂

 24. Tosi kivoja stailauksia! Harmaa leimu olohuoneeseen ja keltaiset nappulat.

 25. oi oi oi 😀 kaikki sopisivat niiiiin hyvin! mutta Nappula kynttilänjaloista olen haaveillut jo pidempään ja ne sijoittaisin olohuoneeseen tv-tasolle.

 26. oi, tuo harmaa Leimu valaisin hurmasi minut täysin! Sopisi täydellisesti meidän olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan tai miksei makuuhuoneeseenkin yöpöydälle:)

 27. Mielettömän ihana postaus! Meille päätyisi (päätyy!) ehdottomasti Aitio-hyllyjä keittiöön pientavaroita varten. Voisin myös helposti korvata kaikki lasten lelulaatikot ihanilla Vakka-laatikoilla <3

 28. Mahtava postaus ja upeita kuvia! Ottaisin itse oitis Aitio-hyllyjä eteiseen pikkusälän (aurinkolasit, avaimet, päivän posti, yms.) organisoimiseen 🙂

 29. Aivan ihania, tyylikästä ja ajatonta Iittalaa! Nappula- kynttilänjalat kruunaisivat olohuoneemme kauniin pianon.

 30. Kiitos mahtavasta postauksesta, kuinka monta ideaa taas sainkaan (apua! ;)). Vaikea valita monesta ihanuudesta, mutta harmaa Leimu kiehtoo; se löytäisi paikkansa olohuoneemme tvtasolta.

 31. Olipa mahtava postaus, olet todella nähnyt vauvaa tämän eteen! Ihanasti kaikki sopivat teidän kotiinne. Meille valkkaisin mieluusti tuon harmaan leimu valaisimen. Se sopisi mahtavasti olohuoneeseen vuolukivitakan viereen! Mukana siis arvonnassa!

 32. Upean laaja ja monipuolinen postaus, kiitos siitä! Tuo harmaa Leimu-valaisin pääsisi kodissamme aitiopaikalle ja Vakka-säilytysrasiat tulisivat lapsiperheessä tarpeeseen.

 33. Kuukuna valaisin on minun suosikki noista! Se löytäisi paikkansa joko olohuoneesta tai makuuhuoneestamme..

 34. Aitio-hyllyt ehdottomasti, sillä järjestykseen laitettavaa tavaraa riittää – tosi hieno uutuus!

 35. Harmaa leimuvalaisin sopisi täydellisesti olohuoneen uudelle valkoiselle tasolle 🙂

 36. Hieno esittely tuotteista ja niiden esillelaitosta! Meidän uuteen kotiin tulee ehdottomasti Aitio-hyllyt keittiöön sekä työhuoneeseen. Todella monikäyttöiset!

 37. Harmaa Leimu olisi tervetullut olohuoneeseen paraatipaikalle! Vakkoja ja nappuloita haluaisin myös 🙂

 38. Kiitos hyvistä vinkeistä! Ihanasti koottu juttu. Himoitsen meille Aitio-laatikoita keittiöön, työpisteelle sekä eteiseen.
  Nappula-kynttilän jalat on pakko saada olohuoneeseen, tuomaan valoa syysiltoihin!
  …..Vakka-laatikkoon voisi piilottaa kuopuksen lelut olohuoneessa. Ja ja ja…. Herää vain yksi kysymys; voiko näitä hankkia liikaa?! 😉

 39. Harmaa Leimu vei minunkin sydämeni, olohuoneessamme on juuri Leimun kokoinen aukko 😉 Itse asiassa kelpuuttaisin kyllä nuo kaikki!

 40. Uusista Iittala-tuotteista kotiini sopisi melkein mikä vain, mutta valaisimet olisivat kyllä mieluisia… aina!
  Mikäli voittaisin, valinnanvaikeus olisi suuri sillä myös aitiohyllyt löytäisivät helposti paikkansa keittiöstä, lapsen huoneesta, miksipä ei veneestäkin…
  Kaikki sormet ja varpaat on pystyssä!

 41. Tuo Nappula -kynttelikkö on kuin tehty meidän pyöreän ruokapöydän keskipisteeksi <3

 42. Oi tuo Leimu harmaana! Täydellinen! Sopisi hyvin olohuoneeseen tv-tason tai vaikkapa takan päälle tai makuuhuoneeseen yöpöydälle.

 43. Voi miten kauniita kuvia ja ihania uutuuksia! Kelpuuttaisin ihan jokaisen noista kotiini, mutta minulla olisi kova tarve yöpöydän lukuvalolle, ja Kuukuna sopisi siihen tarkoitukseen loistavasti.

 44. Aitioille olisi käyttöä täällä!
  Upeasti sait tuotua esille IIttalan uutuudet, tuli heti uusia tarpeita:)

 45. Todella kiva postaus! Aitio-hyllyt sopisivat meidänkin keittiöömme 🙂

 46. Ensinnäkin olen vasta löytänyt hiljattain löytänyt tähän blogimaailmaan enkä ole kommentoinut aikaisemmin; teillä on ihana valoisa koti ja tällaiset blogit korvaavat jatkuvaa sisustuslehtien suurkulutusta (tai ehkä ne vaan tulevat sen päälle). 🙂 Omaan keittiööni sopisi kuin nenä päähän nuo aitio-hyllyt. Tosi kiva idea säilyttää yrtit, oliiviöljyt ym. tällaisissa. Helposti tavarat levittäytyvät pitkin tasoja ja järjestyksen tavoittelijana se ei miellytä.

 47. Aina niin ihania ja inspiroivia kuvia sinulla!!! Nappula kynttilän jalat keltaisena ja Harmaa leimu olisivat täydellisiä meidän takkahuoneeseen!

 48. Tiina kreivi Reply

  Harmaa leimuvalaisin sopisi kotiini kuin valettu. Paikkoja olisi monia minne voisin sen laittaa. Myös aitiohyllyille löytyisi paikka olohuoneestani.

 49. Ai ihana mikä arvonta! Kiitos mahdollisuudesta osallistua.
  Minä huolisin noista jokaisen! Lemppareina kuitenkin ihanat Vakka-laatikostot, Nappula-kynttilät ja Kuukuna-valaisimet. Tarvetta olisi erityisesti laatikoille 🙂

 50. Hieno juttu, olit todella nähnyt vaivaa! Uutuuksista minua miellyttää eniten sympaattinen Kuukuna- valaisin. Se on ajaton ja sopii useampaan eri paikkaan. Se voisi tervetulottaa vieraita heti eteisessä. Tai voisin antaa sen lahjaksi minut munineelle äidille;) Ilahtuisi taatusti!!

 51. Kauniisti stailattu!

  Meillä olisi tarvetta Aitio-hyllyille keittiöön.

 52. Hei, haluaisin vakka-laatikon uuteen, isoon wc tilaan. Laittaisin sinne piiloon hiustenkuivaajan ja suoristusrautani.

 53. Kävin juuri Hesassa Iittalan myymälässä katselemassa uutuuksia. Todella kivoja tuotteita minun makuuni. Ensimmäisenä hankkisin varmaankin harmaan Leimu valaisimen. Oikeastaan voisin ottaa kaikki uutuudet

 54. Itse valitsisin vakka-laatikoita;kylpyhuoneeseen,eteiseen,olohuoneeseen ja vierashuoneeseen tuomaan tyyliä, väriä ja käytännöllisyyttä

 55. Voi mikä valinnan vaikeus…kaikkihan nuo ovat omalla tavallaan ihania :). Mutta jos vain yhden saisi valita, niin kyllä se olisi tuo nappulan uusi kynttelikkö! Syksy on saapunut, illat hämärtyneet ja on aika kynttilöiden. Noin näyttävää kynttelikköä minulla ei ole koskaan ollutkaan ja sijoittaisin sen keittiöimme saarekkeen keskelle, mistä sitä voisi ihastella monesta ilmansuunnasta 🙂

 56. Kerros-pöytähyllylle löytyisi monta käyttökohdetta ja Nappula- kynttelikkö olisi kaunis olohuoneessa.

 57. Ompa täydellinen paketti! Ihastuin jo aiemmin Leimu-valaisimeen, mutta vierastin kuitenkin meripihkan väriä omassa sisustuksessani. Harmaa Leimu on siis TÄYDELLINEN! Sen sijoittaminenkaan ei ole ongelma, sille löytyisi myös vaihtelevasti monia täydellisiä paikkoja.

 58. Harmaa Leimu-valaisin sopisi täydellisesti meidän olohuoneeseemme! 🙂

 59. Valkoinen Nappula -kynttelikkö sopisi hienosti kotiin tunnelmaa luomaan, varmaankin sijoittaisin sen olohuoneeseen. 🙂

 60. No mikäpä noista ei kotiin sopisi! <3 Pidän edelleen Vakka-laatikoista ja haaveilen niitä sivupöydäksi olohuoneeseen. Myös uusi pyöreä Vitriini-rasia on ihastuttava! Olen sitä jo aiemminkin kuvissa ihastellut ja nyt olen vieläkin vakuuttuneempi että tuollainen on saatava, käyttäisin sitä kattauksissa ja ruokapöytää koristamassa!

 61. Harmaa leimu olisi haaveissa, toivottavasti nyt toteutuu 🙂
  Ihania kuvia!

 62. Kuukuna valaisimet yöpöydille ja Leimu-valaisin olohuoneeseen. Ihanaa, että Leimustakin tuli harmaa!

 63. Johanna Vantaalta Reply

  Onpas Iittalalla mukavia uutuuksia ja osa noista vanhoista klassikoistakin sopisi meille ihanasti. Tykkään paljon Nappula kyntteliköstä, Kuukunasta ja Kerrospöytähyllystä. Mutta jos täytyy valita niin jos Kerros-pöytähyllyä saa valkoisena, niin sitten se, muutoin Kuukuna 🙂 Sijoituspaikkoja on paljon, niin kuin sinullakin. Kerros-pöytähylly todennäköisesti löytäisi paikkansa hedelmävatina tai maustetelineenä. Kuukuna nyt sopisi ihan minne vain tarvitsisi valoa, mutta ehkä olohuoneeseen tai makkariin sopisi parhaiten.

 64. Ehdottomasti Kuukuna-valaisin 🙂 Laittaisin yöpöydälle, täydellinen valaisin makuuhuoneeseen!

 65. Upeita kuvia! Iittalan aitio hyllylle ja vakalle löytyisi heti paikka tyttären huoneesssa, joka tullaan laittamaan täysin uuteen uskoon syksyn aikana, joten valintani kohdistuisi näistä kompaan kumpaan! 🙂

 66. Nappulakynttelikkö sopisi täydellisesti ruokailutilaamme somisteeksi.

 67. Harmaa-Leimu valaisin sopisi hyvin olohuoneemme valkoiselle tasolle.Tasolla se olisi ansaitsemallaan keskeisellä paikalla.

 68. Olen ihastunut harmaaseen leimuvalaisimeen! 🙂 sijottaisin sen todennäköisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

 69. Sijoittaisin aitiot hallitsemaan tavaranpaljoutta keittiössä ja laskisin koruni pyöreään vitriiniin vessan tasolle. Tuntuu tosin, että pitäisiköhän nuo hankkia, vaikkei onni osuisikaan kohdalle, niin ihania ne ovat! 🙂

 70. Huippu postaus ja ihanat kuvat! Itse ihastuin eniten Kerros- ja Aitio-hyllyihin, sijottaisin varmaan keittiöön tai työhuoneeseen. Kaikki muutkin kyllä niin hienoja!

 71. Suosikkini on Nappula-kynttelikkö, jota jo tässä tovin olen haaveillut. Pääsisi myös näin syksyllä mökkireissuille matkaan mukaan, niin antamaan valoa sisälle tupaan kuin iltahämäräiselle huussireissulle ;))

 72. Huisin upeita kuvia ja ihania tuotteita! Haluaisin niin kovin tuon harmaan Leimun ja nuo hyllyt näyttävät käteviltä, sellaisellekin olisi meillä paikka. Tuo vanerilevy on muuten kiva idea ja tuo hauskan fiiliksen mustan seinän kanssa!

 73. Voi mitä ihania uutuuksia! Leimu valaisin en ehdoton suosikkini ja Aitio hyllyt sopisivat meidän Wc:hen paremmin kuin hyvin. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

 74. Ihana ajaton Iittala! Upeita tuotteita! Valaisimet ja nappulat,niille löytyisi monta sijoitus paikkaa!

 75. Ihania ja inspiroivia juttuja olet keksinyt!! Pidin erityisesti vaneriin kiinnitetyistä hyllyistä, mutta itselle be vakkalaatikot olisi tarpeelliset.

 76. Meille sopisi erittäin hyvin harmaa Leimu-valaisin, se on ihana! Laittaisin sen ehdottomasti vasta entisöidyn 50-lukulaisen senkin päälle!

 77. Muutama Aitio sopisi meille. Yksi keltainen Nappula on jo löytänyt paikkansa kodistamme 🙂

 78. Harmaa Leimu sekä valkoiset Kuukuna-valaisimet molempina kokoina sopisivat hienosti kotiimme 🙂

 79. Ihania uutuuksia. Kuukuna on tosi kiva, ja se sopisi meillä makkariin tai olohuoneeseen.

 80. Aivan ihania uutuuksia tullut! Ihastuin vakka-laatikoihin, ne sopisivat täydellisesti olohuoneeseen tyttären lelujen säilytykseen. Kanuunakin on aivan ihana, vaikea valita niin paljon on mitä voisin valita kotiini 🙂

 81. Upea harmaa Leimu sopisi kuin nakutettu olohuoneen tasolle syysiltoja valaisemaan…

 82. Hmm, mahdoton valita vain yhtä! Aitio hyllyt olisivat kätevät esimerkiksi eteisessä säilömään avaimia ja muuta pikkutavaraa ja Kuukuna sopisi olohuoneen lattialle tunnelmavaloksi.

 83. Aitio on suosikkini. Käytännöllinen ja kivan näköinen! Niille keksisin monta hyödyllistä paikkaa, ainakin keittiöstä, eteisestä ja tyttären huoneesta.

 84. Kuukunan ja pyöreän vitriinin välillä mielessäni käydyn taiston voitti kuitenkin Kuukuna. Se saisi kodin yövalaisimena.

 85. Aitio -hyllyjä. Kiitos että esittelit nuo! Nyt tiedän mitä haastelliselle seinälle tulee 🙂

 86. Harmaa Leimu sopisi meidän olohuoneeseen tai aikuisten makkariin. Sointuisi betonilattian kanssa.

 87. Oi, oi mitä herkkuja Iittala on taas keksinyt! Tuo kerros- hylly olisi aivan unelma juuri keittiössä tuoden lisää säilytystilaa. Siihen saisi kauniisti aseteltua hedelmät, yrtit maustemyllyt ja muut keittiön tärkeät elementit. Tykkään!

 88. Oi, ihania uutuuksia ja kaunis koti muutenkin! Leimu (harmaana) pääsisi Tray-sohvapöydälle olohuoneeseen :).

 89. Kauniita uutuuksia taas Iittalalta! Itseäni mielyttävät eniten Aitio hyllyt, Kuukuna valaisimet ja pyöreä Vitriini. Aition laittaisin ainakin tyttäreni huoneeseen, nojatuolin ylipuolelle ja siihen kiinni nipistinvalaisimen – paikka kirjalle ja lukuvalollo.

  Myös tuulikaaappin voisin kuvitella laittavani aition ja siihen koukun – hieman laskutilaa esim. postille ja aurinkolaseille, sekä paikka avaimille.

  Kuukuna voisi päästä yöpöydälleni tai toinen mahdoollinen paikka olisi keittiön String pocket – hylly.

  Pyörä vitriini vaan näyttää niin kauniilta, että sen voisin laittaa sellaisenaan esille 🙂

  Tämä arvonta on aivan mahtava – toivottavasti onni suosii minua!

 90. Pitkäaikainen haave on ollut Vakka-säilyttimet. Uusista tuotteista ihastuin Aitio-hyllyyn. Tuleeko siinä muuten mukana nuo koukut, jotka näkyvät stailauskuvissa? Aitio tulisi (ainakin) keittiööni. 🙂

 91. Ihana postaus! Kaikki tuotteet saisi kodin meiltä, mutta harmaa Leimu nousi kyllä suosikiksi.

 92. Meillä on pieni ja hassunmallinen huone, joka toimii telkkarihuoneena/ vierashuoneena. Aitio-hyllyt sopisivat sinne mainiosti seinää koristamaan. Leimu-valaisimen sijoittaisin huoneen nurkassa olevan lipaston päälle.

 93. Kaikki esittelemäsi tuotteet kotiuttaisin niin mielelläni!! Mutta ykkösenä ehdottamasti harmaa Leimu-valaisin jonka sijoittaisin makuuhuoneeseen tunnelman luojaksi 🙂

 94. Harmaa Leimu sopisi täydellisesti olohuoneeseemme, mustan takan pariksi.

 95. Voi iik miten ihana arvonta! Nyt jos koskaan toivon onnettaren suosivan 🙂 Iittalan tuotteet on ihan lemppareita ja noista huolisin kotiini ihan minkä vaan, mutta kyllä edelleen suurin mun ihastuksen kohde on Leimu-valaisin, jolle olisikin jo oiva paikka olohuoneen tason päällä. Aitio-hyllyllekin löytyisi kyllä paikka keittiöstä ja Kuukuna-valaisin sopisi meidän makuuhuoneeseen täydellisesti ja—ja—
  Olet muuten Suvi tosi taitava stailaamaan, ihania stailauksia olet tuotteilla tehnyt.

 96. Sinulla on erittäin mukava talo! Rakastan Vakka Storage Box, ne soveltuvat erittäin hyvin meidän olohuoneessa, tuovat mukavuutta. Olen myös rakastui Kerros Side Table, erittäin mukava ja kaunis!

 97. Huh mikä postaus, paljon kaikkea ihanaa! Meille sopis etenkin nuo valaisimet.

 98. Vitriinirasia löytyy jo. Kuukuna valaisin sopisi juurikin kirjahyllyn päälle.

 99. Nappula kynttilänjalat ovat minun lemppareita. Niitä voisi sijoittaa niin eteisen pöydälle, sohvapöydälle ja oikeastaan mihin vaan.

 100. Marika kumpulainen Reply

  Aitio hyllyt haluasin joka huoneeseen! ;D aivan mieletön postaus! sulla on ihan mieletön silmä sisustaa eri tavoilla! <3

 101. Huikea ja tasokas kirjoitus, kuvitus ja mitä ihania ideoita taas, nostan sulle hattua! Alkoi hymyilyttää, kun hoksin tässä, että tuo vaneriseinä oli jutun parasta antia, vaikkei ollut Iittalaa ollenkaan.. 🙂 Mutta, Iittalasta Leimu on mun suosikki ja eiköhän se pääsisi paraatipaikalle olkkariin..

 102. Kuukuna valaisimet ovat niin upeat! Sopisi nykyisessä kodissa tvtason päälle. Jos voittaisin… Pistäisin nämä hetkeksi säilöön odottamaan ja avaisin jouluna, kun päästään muuttamaan uuteen omakotitaloomme <3

 103. Aitio hyllyt ovat aivan mahtavia ja sopisivat meillä joko keittiöön tai työpisteeseen. Myös ihana harmaa Leimu sopisi kotiimme täydellisesti. Voi kunpa kerrankin voittaisin!

 104. Kaikki uutuudet aivan ihania, mutta eniten haluaisin juuri nyt kerroshyllyn, jonka sijoittaisin keittiön pitkälle työpöydälle.

 105. Aitio-hylly sopisi keittiön tummalle kivitasolle ja harmaa Leimu-valaisin olohuoneen kaapin päälle tunnelmaa tuomaan.

 106. Harmaa leimuvalaisin sopisi täydellisesti meidän olohuoneen tasolle – niin ihana!
  Mieletön postaus, paljon hyviä ideoita!

 107. Leimu valaisin ja kyntteliköt sopivat täydellisesti kotiimme olohuoneeseen. Ihania tuotteita syysvärein ja todella hyvä kirjoitus tuotteista. Täytyy laittaa osa omalle hankintalistalle, jos jouluna olisivat esillä.

 108. Aivan upeita kuvia ja niin paljon eri käyttötarkoituksia olit keksinyt tuotteille. Upea postaus.
  Minä valitsen aitio-hyllyt pian valmistuvaan työhuoneeseen.
  Täytyypä nuo vakatkin kyllä pistää ostoslistalle.

 109. Olemme juuri etsimässä uutta kotia, saisin Iittalat varmasti sopimaan kivasti uuteen paikkaan ja niiden ympärille rakennettua viihtyisät oltavat 🙂

 110. meille sopisi oikeastaan kaikki 😀 mutta harmaa leimu lamppu olisi nappi valinta olkkariin 🙂 keltaiset nappulat taas sopisivat keittiönpöydälle mustien ja valkoisten nappuloiden kaveriksi kun keltaista on meillä muutenkin. 🙂 mtuta kaikki uutuudet on ihania! 🙂

 111. Harmaa Leimu löytäisi tiensä eteiseemme! Valaisin sopisi loistavasti väreiltään teräksiseen eteiseen luomaan tunnelmaa.

 112. Itselleni en edes osaisi valita vain yhtä tuotetta, mutta vastaankin nyt vähän erilailla. Tiedän äitini haaveilleen ikkunalaudalle Kuukunasta. Sitä ei tässä välissä ole ollut tuotannossa, joten korviketta haettiin kovalla työllä. Nyt saa kuitenkin taas sitä varsinaista Kuukunaakin ja äidille soisin sellaisen. 🙂

 113. Kaikki Iittalan syysuutuudet ovat ihania, mutta kyllä ehdottomasti Aitio-hyllyt ja -säilyttimet löytäisivät paikkansa meidän keittiöstä, eteisestä, kylppäristä… you name it.

 114. Niin ihania kaikki uutuudet! Upea harmaa leimuvalaisin sopisi täydellisesti meidän olohuoneen.

 115. Upeita tuotteita ja kauniita kuvia, kiitos Suville 🙂
  Valitsisin harmaan Leimu-valaisimen, jonka alle muutama Vakka. Olohuoneeseen, sohvan viereen, ihan must!

 116. Aitio-hyllyt sopisivat meidän keittiöön.
  ja tuo Leimu-valaisin on aivan ihana!

 117. Ihanan paljon ideoita Iittalan uutuuksien käyttöön kauniissa kodissanne!

  Suosikkini on harmaa Leimu -valaisin, joka näyttäisi sopivan vaikka minne. Itse laittaisin sen joko työpöydän päälle tai olohuoneen lipaston päälle.

 118. Liika vaikea kysymys, kaikki ovat ihania! Ainakin nuo Aitiot ja Vitriinit sopisivat keittiöömme täydellisesti! Pienen vitriinin haluaisin ehdottomasti sormisuolalle, joka on tällä hetkellä Marimekon LASTEN astiassa, kun en ole vielä parempaa saanut hommattua 🙂

 119. Uudessa kodissa olisi tilaa vaikka kaikille uutuuksille, mutta tarvetta on erityisesti ihanille valaisimille. Leimu olisi ihana takan vieressä. Hyllyt tulevat kotiutumaan keittiöön <3

 120. Voisin ottaa ihan minkä vaan Iittalan uutuuksista, mutta eniten tarvitsisin valaisimen ja Iittalan Leimu olisi täydellinen kotiini.

 121. Ehdottomasti LEIMU! Niitä voisi olla useampikin (tietysti!), mutta ensimmäisenä se voisi muuttaa tähän työpöydälleni, jossa vietän huomattavan paljon aikaa, ja jossa minulla siten olisi mahdollisuus katsella sitä kaikkein eniten!

 122. Tällä hetkellä kiikarissa ovat aitio-hyllyt keittiöön! Niihin saisi mukavasti esille keittokirjat sekä kauniit pienesineet tuomaan väriä keittiön ilmeeseen! 🙂

 123. Mikä ihana postaus! Meille ottaisin ehdottomasti harmaan Leimun. Ikkunalaudalla se loisi tunnelmaa sekä olohuoneeseen että kadulla kulkijoille. Myös tuo pyöreä Vitriini houkuttelee…

  • Vakka-sarja on upea! Pääsemme ensi viikolla muuttamaan uuteen kotiimme vihdoin ja säilyttimiä tarvisi mm.työhuoneeseen!

 124. Kiinnostuin Aitio-hyllyistä heti kun mainitsit ne aikoinaan blogissasi ja niitä haaveilen keittiöön, sekä lastenhuoneeseen pikku askartelijoiden iloksi.

 125. Iittalan uutuudet ovat jälleen kerran kaikki upeita, mutta ehdoton ykkönen on mielestäni nappula-kynttelikkö! Se olisi pakko saada kotiimme, keittiön pöydälle katseenvangitsijaksi!

 126. Todella kivoja uutuuksia kaikki. Aitioille löytyisi paikka keittiöstä tai työhuoneesta, Leimu-valaisin pääsisi olohuoneeseen paraatipaikalle tuomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

 127. Keltaiset Nappula-kynttilänjalat olisivat niin sopivat valkoiselle tv-tasollemme, juuri sopiva piristys olohuoneeseen! Kerros-hyllylle olisi myös käyttöä keittiössä, laittaisin siihen tee-tarvikkeita ja muutamat arjessa usein käytetyt kauniit mukit 🙂

 128. pyöreä, kirkas vitriini- säilytysastia keittiön saarekkeelle sipuleille tai hedelmille olisi must.

 129. Ihania uusia Iittaloita ja upeasti esitelty ne! 🙂 Tuo harmaa Leimu-valaisin olisi kyllä ihan ehdoton meille, joko makuuhuoneen lipaston päälle tai eteisaulaan. Ja ihania nuo pyöreät vitriinit, niitä pakko myös saada heti pari. 🙂 Ja nappula-kokoelmasta olen haaveillut ja nyt kun on uusi pöytäkin hankittuna olkkariin, niin siihen sopisi oikein hyvin.

 130. Kaikki Iittalat ihastuttavat 🙂 olohuoneemme kaipaa lisävaloa joten Leimu-valaisimen ottaisin heti ja uutena harmaan sävyisenä!

 131. Vakka-laatikot sopisivat täydellisesti meidän yöpöydiksi ja kätkisivät lehtipinot sisäänsä.

 132. Leimu-valaisin eteisen pöydälle sekä Vakka-laatikot olivat suosikkini!

 133. Noista uutuuksista on kyllä tosi paha valita, kun moni meille sopisi ja oikeasti olisi tarvettakin. Keittiöremppa on kesken, mutta nuo Aitio-hyllyt ovat juuri passeleita kaikkien purkkien ja kapustojen säilyttämiseen, jotka haluaa pitää käden ulottuvilla eikä kaapin perukoilla. Valkoisia muutama ja piristykseksi keltaisia, sellaiset sopisi meidän 50-luvun keittiön tyyliin 🙂 Myös Leimu-valaisin olisi täydellinen harmaasävyiseen olkkariimme ja Kerros-tarjotin sopisi yleiskäyttöön niin köökiin, olkkariin kuin toimistohuoneeseenkin 🙂

 134. Leimu valaisimet sopisivat täydellisesti meidän makkarin yöpöydille, myös uudet vitriinit olivat ihania!

 135. Leimu valaisin on niin hieno! Kivoja uutuksia myös muut.Sinä se oot taitava sisustaja. Mukava lukea blogiasi. 🙂

 136. Oi kauniita tuotteita <3 Juniorimme pienet lelut siirtäisin mielellään olohuoneen lattialtamme tuollaisiin Vakka -laatikoihin.

 137. Aitio-hyllyt, aivan ihanat! Niille olisikin käyttöä monessa huoneessa. Ja tietenkin keltainen nappula tuomaan väriä valkoisten nappuloiden kaveriksi:)

 138. Kuukunavalaisin sopisi meillä eteisen lipaston päälle. Eteinen kaipaa lisävaloa, ja Kuukuna olisi siihen tarkoitukseen todella hyvä.

 139. Upea harmaa Leimu -valaisin sopisi täydellisesti talvella valmistuvan kotimme olohuoneeseen 🙂

 140. Pinoaisin Vakka säilyttimiä yöpöydiksi, sillä olemme etsineet pitkään uusia yöpöytiä. Myöhemmin säilyttimiä voisi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen!

 141. Aitio-hylly ehdottomasti. Se sopisi mihin vaan. Mikäli matsku kestää, niin shampootelineeksi voisi olla aika passeli.

 142. Arvonnassa mukana! Aitio-hyllyt ja Vakka-laatikot sopisivat hyvin meidän kotiin. Sijoittaisin niitä sekä työ- että lasten huoneisiin, jossa paljon tarvetta säilytysratkaisuille. Upeita tuotteita kyllä kaikki, kelpaisivat kyllä jokainen :).

 143. Jes, nyt sain inspiraation Aitio-hyllyjen käytöstä ihan vain keittiön pöydällä. Ei tarvitse ruuvata mihinkään 🙂 Sellaisia meille siis!

 144. Toi vanerilevy on tosi hyvä keksintö! Pitääpä viritellä sellainen, kun ei viitsi vuokrakämpän seiniä ihan täyteen ruuvata eri kokeiluja 🙂 Mutta näistä Iittalan uutuuksista kaikki ottaisin ja paikkoja löytyisi mihin vaan, mutta eniten sykähdin Kuukunalle, joka menisi tulevaan vauvan huoneeseen. Se olis just sopivan lempeä sinne <3

 145. Olen todella intona valaisimiin, joten harmaa Leimu löytäisi paikkansa olohuoneesta. Kuukuna olisi täydellinen pianon päällä musiikkihuoneessa.

 146. Kuukana olisi täydellinen makuuhuoneeseemme rauhallista tunnelmaa luomaan.

 147. Nappula-kynttelikkö ois unelma ja siitä jo haaveilinkin olohuoneen lipaston päälle.

 148. Iittalan uutuudet on aivan mahtavia! Itse haluaisin sijoittaa keittiöömme tuollaisia Aitio- hyllyjä. Toivottavasti arpaonni suosii 🙂

 149. Voi miten upea arvonta! Nappula-kynttelikkö olisi aivan ihastuttava olohuoneen vitriinin päälle, samoin pikku-Nappulat, Kuukuna-valaisin ja ja ja. 🙂
  – Jonttu –

 150. Olisi ihana antaa appivanhemmille kunnon joululahja, kiitoksena kaikesta avusta. Heille sopisi kuukuna tai vakka laatikot parhaiten.

 151. Uudet pyöreät vitriini rasiat ovat ihania. Laittaisin yöpöydälle tai keittiöön tarjoiluastiaksi.

 152. Leimu valaisin on aivan ihana ja varsinkin tässä harmaassa sävyssä. Voisin sijoittaa sen useaankin paikkaan kodissamme, mutta ehkä valitsisin sille paikaksi aulan. Siinä sitä saisi ihastella aina kotiin saapuessa.

 153. Vakka- laatikot sijoittuisivat olohuoneessa puisen senkin lähettyville kauniisti ja olisivat oiva ratkaisu sivupöydän paikalle. Nappula- kynttiläjalat viimeistelisivät tämän mielikuvani kauniista ja toimivasta olohuoneesta.

 154. Harmaa Leimu-valaisin on niin hieno! Sopisi makuuhuoneemme lipaston päälle.

 155. Kaikki tuotteet ovat ihania. Suosikiksi nousee kuitenkin harmaa Leimu -valaisin.

 156. Kyllä tuo harmaa Leimu vie voiton! Se pääsisi olohuoneeseemme tuomaan lämpöä syysiltoihin <3 Ihastuin myös tuohon uuteen Kuukuna-valaisimeen, se näytti hyvältä kirjahyllyssä!

 157. Aitio-hyllyjä sijottaisin keittiöön ja Leimu-valaisin sopisi olohuoneeseen tunnelmaa luomaan.

 158. oij, hyvältä näyttää. tuo vanerilevyidea pitääkin pitää mielessä.
  lahjakortin tuhlaisin harmaaseen Leimuun tai Lantern-valaisimeen, Vakkoihin ja Meno-kassiakin olen ihastellut.

 159. Ihania ja kivoja käyttötarkoituksia olet keksinyt! Meillä sijoittaisin Vakka-laatikoita pieneen eteiseemme, saisi kätevästi piiloon kaikkea pientä ja myös tarpeellista laskutilaa 🙂

 160. Olet luonut taas aivan mahtavan postauksen 🙂 Harmaa Leimu-valaisin olisi minun suosikkini. Sille olisi paikka makuuhuoneeseen tai kirjastotilaan.

 161. Tosi hieno postaus Suvi! Ei ollut varmaan ihan pieni homma.

  Tuo Kuukuna-valaisin on aivan ihana ja sopisi olohuoneeseen tv-tasolle kuin nyrkki silmään 🙂

 162. Yksi harmaa Leimu meille – kiitos! Se kävisi minne vain, mutta asettaisin sen paraatipaikalle olohuoneen senkin päälle.

 163. Ompas vaikea valita yksi, mutta päädyn ihanaan Leimu-valaisimeen, jonka asettaisin olohuoneen nurkkaan pienelle pöydälle.

 164. Voisin ottaa kaikki Iittalan uutuudet, kyllä niille paikka löytyisi. 🙂 Mutta jos saisin valita niin ensimmäisenä ottaisin keltaisen Nappulan ja harmaan Leimun. Molemmat sopisivat meidän olohuoneeseen täydellisesti.

 165. Meidän keittiö tarvitsisi seinälleen kaksi valkoista Aitio-hyllyä. Lisäksi ihastuin kauniisiin, pyöreisiin Vitriini-rasioihin.

 166. Ihania tuotteita! Haluaisin kotiin tuon harmaan Leimun, sijoittaisin sen olohuoneeseen!

 167. Kaikki uutuudet voisin sijoittaa kotiini! Kerros hylly on kyllä tosi kaunis, sitä käyttäisin tarjoiluissa ja astioiden säilytyksessä 🙂

 168. Kyllä kelpuuttaisin nuo Aitio-hyllyt milloin tahansa kotiini! Toisivat juuri tarvittavan määrän lisää säilytystilaa pienelle työpisteelleni. Tykästyin muuten kovasti tuohon vanerilevy-ideaan, saattaa lähteä täälläkin toteutukseen 🙂

 169. Varmasti kaikki sopisivat! Mutta jos yksi pitää valita, se olisi tuo harmaa Leimu-valaisin.

 170. Ehdottomasti Vakka-laatikot leluille ja pyöreä vitriini koruille 🙂

 171. Vau, mikä palkinto! 🙂 Meidän keittiön seinälle sopisi upeasti Aitio hylly(sarja), johon laittaisin jotain kaunista esille 🙂

 172. Ottaisin mielelläni nuo kaikki, mutta erityisesti harmaa Leimu sopisi täydellisesti olohuoneen tasollemme!

 173. Keltainen Aitio keittiöön ja Leimu valaisin sopisi mihin tahansa, mutta parhaiten ehkä eteiseen ilahduttamaan kotiin tullessa ja ohi kulkiessa…

 174. Harmaasta Leimu-valaisimesta haaveilen nyt vieläkin enemmän näiden kuvien jälkeen! Se löytäisi paikkansa varmaankin olohuoneesta..

 175. Ai,nuo pikku hyllyt olis ihanat just keittiöön!!!ja vitriini rasiat tarpeellisia pikkutavaralle!!!ja kuukuna-valaisin olohuoneen tasolle!!! Ja,ja,ja… 😀 tiitu

 176. Olen jo jonkin aikaa seuraillut kivaa blogiasi.
  Iittalan tuotteista ensimmäisenä kotiuttaisin kuukuna valaisimen olohuoneen pöydälle tunnelmaa luomaan.

 177. Hienoa Iittala! Näistä uutuuksista Aitio-hyllyt/lokerot kiinnostavat eniten. Lisäksi Vakka-laatikoista ole haaveillut jo pidempään.

 178. Haaveilen useammastakin Aitio-hyllystä. Keittiöön tulisi leveää versiota vaneritasolla mukeja varten, samoin pienempiä ainakin valkoisena ja harmaana. Olohuoneen tv-tason päälle asettaisin uuden Nappulakynttelikön. Vielä kiinnostaisi kokeilla Kerroshyllyä keittiön tasolle. Siihen mahtuisivat kätevästi öljypullot ja yrttejä.

 179. Voi miten hurja määrä ihania kuvia! Mikäli arpaonni osuis kohdalle, meille kotiin tulisi Leimu-valaisin ja Aitio-hyllyjä. Ehkä myös Vakkoja.

 180. Kaikki esittelyssä olleet tuotteet saisivat meiltä kodin. Harmaa Leimu on suosikkini, mutta tällä hetkellä olisi ihan oikea tarve noille Aitio-hyllyille: eteiseen avaimille ja muulle pikkusälälle ja makuuhuoneeseen tabletille ja kirjalle.

 181. Harmaa Leimu on ehdoton suosikkini, se pääsisi olohuoneesemme antamaan tunnelmaa <3

 182. Aitio-hylly(t) ovat ostoslistalla työhuonetta varten, ne ovat siis ykkössuosikit! Täytyy kuitenkin todeta, että kaikki uutuustuotteet ovat tosi herkullisia ja sopisivat meidän kodissa moneen eri tilaan ja käyttötarkoitukseen. Upeaa ja onnistunutta designia!

 183. Tuo harmaa Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini, sopisi meillä mihin huoneeseen tahansa.

 184. Aitio-hylly, varsinkin keltainen, piristäisi meillä uutta musta-valkoista keittiötä

 185. Oih, ihan mielettömän kivasti olet stailannut uudet Iittalan tuotteet! Kiva nähdä vähän erilaisissa asetteluissa näitä, saa itsekkin uusia ideoita 🙂 Itseäni uutuuksista sykähdyttää ehdottomasti eniten tuo harmaa Leimu-valaisin sekä Nappula-kynttelikkö (on ehkä ihan must have!!)! Näistä Nappulan laittaisin koristamaan ruokapöytäämme ja Leimu taas pääsisi makuuhuoneen ikkunalaudalle valaisemaan syysiltoja! 🙂

 186. Ihana postaus, kiitos sinulle! Ottaisin ihan minkä vain Iittalan uutuuksista, mutta ehkä tuo harmaa Leimu-valaisin olisi sellainen, joka olisi esillä vuodenajasta riippumatta.

 187. Harmaa leimu-valaisi sopisi sekä värinsä, muotoilunsa että kokonsa puolesti täydellisesti olohuoneeseemme tv-tason päälle.

 188. Kuukuna-valaisimet näyttäväisivät hyvältä meidän olkkarissa! Eikä tuo Leimukaan hullumpi olisi! 🙂

 189. Hei ja aivan ihana postaus. Sisustushammasta alkoi kolottaa oikein olan takaa. Aivan lemppariksi osui nuo uutukaiset keltaiset nappula kynttilänjalat jotka sopisi mihin vuodenaikaan tahansa pienellä ripauksella kivituikkua tai muuta. Ne voisin sijoittaa parvekkeen pöydälle syysiltana tai sohvapöydälle.hanaa syksyä ja ihanan inspiroiva blogi sinulla t.susannaS

 190. Harmaa Leimu on kaunis, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen se sopisi loistavasti!

 191. Harmaa Leimu-valaisin ehdottomasti makuuhuoneeseen.. 🙂 toisella viikolla olohuoneeseen ja kolmannella eteiseen… vaihtelu virkistää eli melkeinpä mihin vain!

 192. Voi apua! Enhän minä nyt yhtä vain osaa valita. Hirmuinen Iittala-fani kun olen.
  Kuukuna valaisin on kyllä kuitenkin vienyt sydämeni ja sen tahtoisin valaisemaan meidän kovassa remontoinnissa olevaan olohuoneeseen, joka siis kohta valmis 🙂

 193. Auringonkukka Reply

  Harmaa Leimu-valaisin sopisi täydellisesti olohuoneeseemme.
  Ihana arvonta!
  T. Auringonkukka

 194. Oi kun hienoja ja pitkä juttu! Mä haluaisin Harmaan Leimun yläkerran oleskeluolohuoneen tv-tasolle! Lisäksi noita Vakka säilyttimiä työhuoneeseen. Menis ne lastenhuoneisiinkin… Ja vielä vaikka niitä hyllyjä tai se kerroshylly… Kodinhoitohuoneen yksi seinä tarvitsisi niitä vielä, yrttihyllyksi!

 195. Ihania Iittalan tuotteita! Valitsisin harmaan leimun uuden kodin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseemme! Toivottavasti onni osuisi kohdalle:)

 196. Aitio-hyllyt sopisivat meidän uuteen keittiöön, kunhan remontti valmistuu. Ihanalle Leimullekin varmaan löytyisi paikka. Tykkään tästä harmaasta tosi paljon. Siitä ruskeasta en oikein tykännyt.

 197. Aitio-hyllyt sopisi meidän pieneen keittiöön ja Leimu- valaisin harmaana istuisi meidän olohuoneeseen täydellisesti 🙂

 198. Olit nähnyt paljon vaivaa! Kaikki onnistuneita juttuja, monta hyvää lahjaideaa, kiitos siitä! Meille olohuoneeseen kunkku, harmaa Leimu

 199. Leimu-valaisin on upea ja säilytysongelmien ratkaisuun Vakka-laatikot olisivat mitä kauneimmat vaihtoehdot. Keltaiset nappulat taasen syksyn ihaniin kynttiläillallisiin.

 200. Tämä on helppo. Kyllä harmaa Leimu vaan olisi upea juurikin olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tai eteiseen tai.. 🙂 t. Mariluu mariluu(at)gmail.com

 201. Se Leimu-valaisin huutaa tulla meidän työ/vierashuoneen hyllyn päälle harmaan kokonaisuuden jatkeeksi. Hienot olivat taas sinun somistukset ympäri talon upeilla Iittalan tuotteilla.

 202. Kerrassaan ihania tuotteita!
  Leimu valaisin sopisi makuuhuoneeseen yöpöydälle tunnelmavaloksi!

 203. Leimu- tai kuukuna-valaisin sopisi hyvin tyyliini. Etsimme uutta kotia, joten valaisimet pääsisivät sinne.

 204. Harmaa Leimu on klassikko jo syntyessään! Sijoittaisin isomman version meidän olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen tuomaan tunnelmaa.

 205. Vakkalaatikkot ja sijoittaisin ne eteiseen. Kaksikerroksinen tarjotin on myös upea ja harmaa leimu valaisin, jonka sijoittaisin olohuoneeseen.

 206. Upea postaus! Kiitos!

  Vaikea on valita. Olen aina haaveillut Lanternista se sopisi ihanasti olohuoneen tasolle. Kuukuna kävisi sekin hyvin olohuoneeseemme. Vakkojakin olen katsellut sillä silmällä. Harmaa Leimukin meille kävisi. Aitio keittiöön tai olohuoneeseen. Pyöreät vitriini kylpyhuoneeseen aiemmin hankittujen seuraksi, kunhan kylppäri on ensin remontoitu. Eli melkein mikä vaan sopisi meille, joten on mahdoton valita vain yhtä 🙂

  Ihanaa viikkoa!

 207. Harmaa Leimu valaisin ja Vakka säilytysrasiat upeita jotka sopisivat skandinaavistyylisesti sisustettuun kotiimme.
  Ihanaa kun jaksoit esitellä tuotteet upeassa kodissane. Aurinkoista syksyä!

 208. Olen jo kauan etsinyt hyvää valaisinta lipastomme päälle ja tuo harmaa leimu-valaisin olisi siihen juuri sopiva! Toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

 209. Upea tuote-esittely -postaus!! Pidän harmaasta Leimu-valaisimesta. 🙂 Toivon arpaonnea..

 210. Aitio-hyllyjä laittaisin keittiöön tai sängyn viereen seinälle kalastamaan puhelimia, latureita ym…

 211. Tarvitsen keittiöön lisähyllyn vadeille ja laakeille salaattilautasille.
  Kerros-pöytähylly olisi ratkaisu tähän pulmaan.

 212. Meillä mahtuisi ja sopisi nuo kaikki ihanuudet!
  Jos jotakin olisi erityisesti mainittava, niin Aitio-hyllyt keittiöön ja Kuukuna-valaisin omaan makuuhuoneeseeni 🙂
  Ihastuttavia kuvia Suvi!

 213. Noista Iittalan tuotteista meille kävisi vaikka kaikki!! Erityisesti tällä kertaa ihastuin harmaaseen Leimu valaisimeen! Sen lisäksi nuo pyöreät vitriinit löytäisivät heti paikkansa meiltä 🙂

 214. Kerros ehdottomasti. Tällä hetkellä omistan niin pienen keittön ja lisätila tasolle olisi rittäin tervetullut 🙂

 215. Kauniita asetelmia! Tuo uusi valkoinen Nappula-kynttelikkö on upea, sen tahtoisin olohuoneeseemme talven hämärää valaisemaan.

 216. Keltainen Nappula olisi nappivalinta sohvapöydälle ja pyöreä vitriini keittiöön esim. hedelmille.

 217. Keittiööni kävisi mainiosti muutama aitio ja kerrospöytä-hylly, ja varsin mukavan näköiset myös nuo uudet pyöreät vitriinit.

 218. Meille sopisivat Aitio-hyllyt keittiönpöydän päähän. Pari keltaista Nappula-kynttilänjalkaa piristykseksi ja Kuukuna-valaisin vielä olohuoneen tasolle.

 219. Minä tykästyin Aitio-laatikoihin. Niillä saisi keittiön tavarat järjestykseen. Lisäksi ovat hyvännäköisiä ja -varisiä. Mukana mahtavassa arvonnassa!

 220. Huh hei mikä arvonta 🙂 Aitio-hyllyt laittaisin eteiseen, jonne heti kotiin tullessa voisi jättää avaimet ja puhelimen. Vakka-laatikoillekin löytyisi tässä huushollissa jos jonkinlaista täyttöä.

 221. Rakennamme juuri omakotitaloa ja Kerros-tasolle sekä pitkille vaneripohjaisille Aitioille on jo paikatkin mietitty 🙂

 222. Vitriinirasiat ja keltainen kynttilänjalka löytäisivät ainakin oman paikkansa meiltä.

 223. Tästä postauksesta innostuin Aitio-hyllyistä! Toisivat kodikkuutta keittiöön, kuten sanoit. Meillä on myös kapea seinä keittiössä, joten niille olisi jo paikkakin

 224. Erityishuokailua ja ihastelua meillä saa aikaan nappula kynttilän jalat ja uusi kynttelikkö, vakka laatikot sekä nuo uudet hyllyt seinälle (jotka olit laittanut vanerilevyyn kiinni). Hyllyt tulisivat keittiöön paraatipaikalle ja muut mainitsemani tavarat olohuoneeseen tunnelmaa luomaan. Iittalalta on tullut tänävuonna hurjan paljon tuotteita jotka iskee ja kovaa minun sisustusmakuuni 🙂

 225. Kaikki tuotteet ovat kivoja, mutta tällä hetkellä minulla on menossa keltainen kausi, joten sen vuoksi keltaiset Nappulat näyttävät erityisen hyviltä 🙂

 226. Leimu tai Lantern valaisin, kelpuuttaisin kummankin meille. Sohvan taakse olen suunnitellut paikkaa valaisimelle. Iittalalta löytyy kyllä paljon kaikkea muutakin ihanaa, tulisi pitkä lista jos kaikki tähän listataan. 🙂

 227. Kaikkihan nuo ottaisi mielellään ja sijoittelisi ympäri taloa.. mutta tuo Leimu valaisin on vienyt sydämeni. Olen siitä haaveillut jo aikani.. Se saisi kunniapaikan olohuoneestamme.

 228. Olipa uskomattoman kauniit kuvat ja monipuolinen esittely tuotteille. Kuukuna-lamppu on esteettisesti niin kiehtova ja monikäyttöinen. Siitä tulee jostain syystä mieleen Muumilaakson taikatalvi, jotain kutkuttavaa siinä on. Laittaisin sen vanhan kivitalon ikkunalaudalle tuomaan hehkua.

 229. Meillä on rakenteillaan omakotitalo ja Leimu-valaisin sopisi uuteen olohuoneeseen niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan! Kieltämättä näistä tuotteista voisin kotiuttaa meille kaikki, niin ihania ovat. Pakko mennä jonnekkin kauppaan näitä hipelöimään 🙂

  Hienon postauksen olet jaksanut tehdä! Kiva, kun lukijoiden eteen nähdään vaivaa 🙂

 230. Ihana postaus! Pyöreät vitriini -rasiat ehdottomasti, paikka niille löytyisi keittiön tasolta.

 231. Kuukuna-valaisin sopisi lämmittämään ja valaisemaan syysiltoja parvelle, jota käytämme kirjastona. Ihania uutuuksia!

 232. Kaikki tuotteet ovat todella hienoja mutta Leimu-valaisin on ehdoton suosikkini!Sijoittaisin sen olkkariin aitiopaikalle!

 233. Harmaan Leimun valossa olisi mukava tunnelmoida syysiltoina vaikka olohuoneessa…

 234. mä tykkään likimain kaikesta mitä iittala tekee. just nyt himoitsen valkoisia aitiohyllyjä tuomaan selkeyttä keittiööni.

 235. Olipa hieno postaus! Harmaa Leimu valaisin sopisi olohuoneeseeni, mutta kyllä minäkin mielelläni voisin ottaa kaikki nuo ihanuudet jos se vain olisi mahdollista….

 236. Valkoisia Nappuloita ja Kuukunoita olisi ihana sovitella vaikka minne. Tuskin osaisin päättääkään!!

 237. Ohhoh, melkoinen arvonta! Eniten miellyttää harmaa Leimu-valaisin, jonka sijoittain olohuoneen tv-tasolle.

 238. Nyt täytyy lähtettää maailmankaikkeudelle kaino pyyntä, josko onni kerrankin potkaisisi.. Ja nuo Aitio-hyllyt olen ajatellut kotiuttaa keittiöön!

 239. Näkisin mielelläni Leimun olohuoneessa antamassa valoa syksyisiin iltoihin.

 240. Leimu- ja Kuukuna- valaisimet sopisivat asuntoni ikkunalaudalle täydellisesti 🙂

 241. Aitio-hyllyt ovat kivat, ja kuukuna toisi kivasti valoa tv-tasolle. Hyvä postaus!

 242. Ihana arvonta! Harmaa Leimu-valaisin näyttäisi niin ihanalta alakerran makuhuoneessa valkoisella sivupöydällä. Nappulat sopisivat olohuoneen pöydälle tuomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin ja valkoiset aitohyllyt sopisivat keittiön harmaalle seinälle.

 243. Harmaa Leimu valaisin. Niin ihana! Sopisi vierashuoneen lipaston päälle, olohuoneeseen tason päälle, yöpöydälle…. Minne vain! Varmaankin vaihtelisinkin valaisimen paikkaa mutta ensimmäisenä se pääsisi työhuoneeseen.

 244. Makuuhuoneemme tulee tässä pian saamaan uuden tapetin ja muuta uutta ilmettä. Uudistetun makkarin värimaailmaan ja tyyliin sopisi kaikki nuo esittelemäsi tuotteet, mutta harmaa Leimu-valaisin olisi se kaipaamani tunnelman luoja..

 245. Aitio ja vakka, molemmille löytyisi kotoa runsaasti paikkoja. Olohuoneeseen tarvittaisiin lisää säilytystilaa ja laskutasoa, ja tähän vakka sopisi täydellisesti. Leimun voisin kanssa ottaa, ja paljon nappuloita jajaja…. 🙂 Jospa mä vaikka nyt voittaisin 🙂

 246. Ehdottomasti keltaiset Nappulat ottaisin ja sijoittaisin keittiön hyllyille. 🙂 Myös Leimu-valaisin on upea, sille löytyisi ehdoton aitiopaikka olohuoneesta, keskeltä huonetta syksyn iltoja valaisemaan!

 247. Leimu -valaisin ottaisin ja sijoittaisin olohuoneeseen lipaston päälle mustien Nappuloiden kaveriksi.

 248. Valaisinfriikin valinta harmaan Leimun ja Kuukunan väillä on vaikea, ihanuuksia molemmat!

 249. Kuukuna-valaisin! Aivan ihana ja sopisi meidän tyhjälle olohuoneen hyllylle!

 250. Harmaa Leimu ilman muuta mun kotiin. Keltainenkin nappula mustan ja valkoisten jokukkoon hyvin mahtuisi.

 251. Ihania tuotteita ja jos voitto osuisi kohdalle niin ehdottomasti Leimu lamppufriikille ja muutama Aitio keittiöön 🙂 Iittala on kivasti laajentanut sisustustuotevalikoimaansa !

 252. Ihania tuotteita ja hienoa Iittala! Toivoisi kovasti kotimaisen muotoilun pärjäävän, kun tanskalaiset ja ruotsalaiset porskuttaa niin kovaa…Vaikea olisi valita, mutta Leimu-valaisinta olen ihaillut viime syksystä asti, ja tuo harmaa on aivan ihana! Eiköhän sille löytyisi paikka jonkun lipaston tai hyllyn päältä tunnelmaa luomaan.:)

 253. Harmaa Leimu-valaisin ja keltaiset Nappula-kynttilänjalat ainakin… Kaikki näytti upealta niin sun stailauksissa!

 254. Aivan ihana postaus! Saankohan mä enää silmiä kiinni, kun silmät lautasina katselin kauniita kuvia ja kauniita tuotteita! Vitriinit ovat tosi kauniita ja myös nuo nappulat. Vautsi vau! Mukana ehdottomasti arvonnassa. Kyllä suomalainen tuote on kaunis 😉

 255. Harmaa Leimu-valaisin itselleni omaan makuuhuoneeseen, olen juuri sisustamassa makuuhuonetta uudelleen ja jotain puuttuu! Olisi todella tyylikäs valaisin!

 256. Leimua ja Lantern-valaisinta olen katsellut jo vuoden sillä silmällä olohuoneen hyllyyn. Jompi kumpi noista on varmaan pakko kotiuttaa tänä talvena. Nappuloita voisin myös ottaa pari lisää:)

 257. Olen menettänyt sydämeni Leimulle ja siitä jo kauan haaveillut. Harmaa on vieläkin ihanampi. Sijoittaisin sen olohuoneeaeen tunnelmaa tuomaan.

 258. Vakka-laatikoita kaksi pinoon yöpöydiksi makuuhuoneeseen. Ollut jo pitkään tarkoitus toteuttaa.

 259. Minun valintani olisi Kuukuna-valaisin, tuomassa pehmeää hämyä kirjahyllyyn.

 260. Eeikä!Apuaa valinnan vaikeus! Mahtavia juttuja, ottaisin kyllä kaikki ihan mielellää! Jos nyt yksi pitää valita niiin ehkäpä ottaisin pyöreän vitriinin olohuoneeseen naposteltavineen! Tai Leimu juurikin sängynpäädyn päälle..Tai nappuloita..Tai tai tai 😀 Nyt toivomaan arpaonnea!

 261. Kuukuna ihastuttaisi yhtenä viikkona olohuoneessa, seuraavalla viikolla se siirtyisi eteiseen, sitten makuuhuoneeseen…. Paikka löytyisi ihan varmasti.

 262. Ottaisin mielelläni kaiken… Mutta ihan kaikkein eniten haluaisin Vakka-laatikoita. Niin monikäyttöisiä ja tyylikkäitä.

 263. Huokaus mikä postaus. Mulla on haussa ja toiveissa eteiseen vanhan antiikkikaapin päälle joku ajaton valaisin jonka valo olisi pehmeä. Lapset kulkevat siitä ohi yöllä vessaan ja toivoisin että valaisin voisi palaa myös yön yli tehden turvallisen olon vessareissulla. Kuukuna olis nappi siihen paikkaan!

 264. Ihania nämä Iittalan uutuudet! Haaveilen Leimu- valaisimesta meidän kirjastohuoneeseen, pianon päälle. 🙂

 265. Olipa hieno Iittala postaus, paljon olit nähnyt vaivaa. Upeita tuotteita! Minun mielestä harmaa Leimu-valaisin sopisi hienosti valkoiseen kotiini.

 266. Ihania kaikki uutuudet.. Leimu-valaisimen sijoittaisin olohuoneen senkin päälle tai eteisen lipaston päälle. Vakka-laatikoille löytyisi helposti paikka kaikista huoneista.

 267. Harmaa Leimu-valaisin sopisi meillä joko olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Voi, kun olisi arpaonnea 🙂

 268. Mielessäni siintää muutto ulkomaille, ja lähtisin mielelläni maailmalle harmaa Leimu-valaisin kainalossa. 🙂

 269. Aitio-hyllyt ovat jo suunnitelmissa, täydellinen ratkaisu keittiön pikkutavaroille! Alunperin löytyivätkin tämän blogin kautta.

 270. Iittalan kaikki uutuustuotteet ovat ihania! Suosikkejani ehdottomasti keltaiset Nappulat. Ne sopisi hyvin valkoisen ruokapöydän ja mustien pinnatuolien kanssa. Harmaa Leimu menisi yläkerran aulaan perintökaapin päälle. Kiva postaus ja arvonta!

 271. Ihanaa kun Leimu-valaisin on tullut kokonaan harmaana! Sen haluaisin ja se sopisi ihan minne vain kotiini! 🙂

 272. Uskomattoman upea stailaus! Minä haaveilen Leimu-valaisimesta tuossa uudessa värissä sekä noista pienistä hyllyistä.

 273. Harmaa ja valkoinen aitio sopisi keittiöömme, samoin kerrostarjotin olisi kiva

 274. Ihania kaikki!! Mutta harmaa Leimu ja keltaiset Nappulat ovat ne ykköset 🙂

 275. Marita Eriksson Reply

  Hienoja! Meidän pikku kaksio ja pikku keittiö muuttuivat vielä pienemmiksi tammikuussa syntyneen pikku poikamme johdosta…;) Kerrospöytähylly toisi näppärästi ja tyylikkäästi lisä säilytystilaa keittiöön mm. vauvan ruokapurkkeja ja muita pikku kippoja varten, jotka ovat koko ajan käytössä 🙂

 276. Loimu valaisin sopisi erkkeri-ikkunallemme valaisemaan pimeneviä syysiltoja. Ja Nappula kynttelikkö istuisi ruokapöydällemme kuin nenä päähän. Myös keltaiset Nappula kynttilän jalat toisivat piristysruiskeen arjen harmauteen 🙂

 277. Aitio-hyllyt ja pyöreät vitriinirasiat ovat minun suosikkejani uutuuksista. Rasiat sijoittaisin olohuoneen sohvapöydälle ja hyllyt löytäisivät paikkansa todennäköisesti työhuoneesta. Ihania!

 278. TAHDON LEIMUN!!! Lapsilleni olen jo vihjaissut, että äiti haluu Leimu-valaisimen, joulua odotellessa. (nyt sitä sitten saa aah harmaana)

 279. Oi, ihanasti esitelty Iittala-uutuuksia! Tästä postauksesta sai paljon ideoita oman kodin sisutamiseen ja Iittalan tuotteiden monipuoliseen hyödyntämiseen. Suurin haaveeni olisi harmaa Leimu-valaisin olohuoneessa, mutta tämä postauksen ansiosta innostuin myös Aitio-laatikosta keittiön tasolla.

 280. Keltaiset nappulat sopisivat tänne niin hyvin <3 Myös vakkalaatikoille olisi käyttöä

 281. Harmaan Leimu-valaisin sopisi ihan mihin tahansa huoneeseen kodissani.

 282. Harmaa leimu kävisi meidän takan vieressä olevalle tasolle. Kumpa voittaisin sen 🙂

 283. Harmaa Leimu-valaisin ehdottomasti! Sopisi olohuoneeseen täydellisesti. Kaikki tuotteet olet tuonut kauniisti esille!

 284. Kuukuna valaisin vei sydämeni pehmeällä valollaan 🙂 meillä se pääsisi paraati paikalle olohuoneessa

 285. Kyllähän noista kelpaisi vaikka ja mitä! Mutta ensimmäisenä harmaa Leimu eteisen lipastolle, ja toisena Kuukuna makkarin lipastolle.

 286. Huh kun huikea arvonta. Oma ykkössuosikkini on Vakka-vanerilaatikot. Sopisivat täydellisesti täydentämään 60-luvun talon puutteellisia säilytystiloja eteisessä..

 287. Tämän postauksen eteen on täytynyt jo tosissaan nähdä vaivaa, ihania kuvia ja asetelmia 🙂 suosikkini taitaa olla upea Leimu, keksisin sille lukuisia paikkoja kotonani. Pyöreä suuri vitriini, aitio-hyllyt ja vakka-laatikot löytäisivät kyllä varmasti myös nopeasti paikkansa…

 288. Suosikkini on ehdottomasti harmaansävyinen Leimu-valaisin. Sille olisi meillä täydellinen paikka eteislipaston päällä.

 289. Mahtavia uusia juttuja 🙂 Harmaa Leimu on kyllä todella upea. Myös Kuukuna-valaisimet näyttivät mukavilta. Uuden valaisimen sijoittaisin makuuhuoneeseen, joka tuleekin muuttumaan, kunhan uusi perheenjäsen saapuu maailmaan.

 290. Ihana arvonta!! Vitriinit pääsisivät järjestelemään koruja, kulmikkaita olen aiemmin miettinyt, kun niitä on paljon tässä tehtävässä näkynyt, mutta kyllä vain nuo pyöreät olisivat omempi juttu.

 291. Kaikki tuotteet aivan ihania, mutta valitsisin harmaan leimu valaisimen olohuoneeseen 🙂

 292. Kyllä kelpaa taas haaveilla 😀 Leimu-fani olen ollut jo kauan, mutta kyllä tuo harmaa on mielestäni sitä kuparinväristä ajattomampi! Vakka-laatikot tulisivat myös hyötykäyttöön majoittamaan vieraspetivaatteita tai lankoja.

 293. Kaikille löytyisi varmasti käyttöä, mutta Aitio hyllyt ovat ihania ja moneen sopivia todellakin. Keittiöön laittaisin heti sellaisen….. Leimu valaisin ja Nappulat……

 294. mie tykkään lampusta Kuukuna se tulis makkariin ja saattaisin jopa laittaa sen lasiterassillekin jos vaimon kaa päästään yhteis ymmärykseen ….

 295. Kaikki sopisivat meille tuomaan lisäilmettä sisustukseen. Eniten kuitenkin ihastuin Leimu valaisimeen! Se sopisi täydellisesti meidän olkkariin =). Pidetään meille peukkuja!!

 296. Aivan ihania syysuutuuksia! Täytyy sanoa, että ihastuin heti tuohon harmaaseen Leimu -valaisimeen. Se sopisi loistavasti meidän makuuhuoneemme leveälle ikkunalaudalle tunnelmavaloksi. Muotokieli on ihanan simppeli, todella tyylikäs.

 297. Tykkään kaikista, mutta jos vain yksi on valittava, se on Leimu-valaisin. Paikka löytyy mistä huoneesta tahansa, vierashuone tai olohuone esim.

 298. Harmaa leimu-valaisin kävisi meilläkin moneen paikkaan.. Upea valaisin!

 299. Kerros-hylly olisi ihana, lisää tilaa järjestyksessä pikkupurnukoille ja leffaillan hyvät näppärästi mukaan sohvannurkkaan 🙂

 300. Yksi on ehdottomasti ylitse muiden, harmaa Leimu-valaisin. Valaisin on niin kaunis, että joutuisin sitä varmasti kuljettamaan mukanani jokaiseen huoneeseen. Sopii jokapaikkaan. Iittala on onnistunut hienosti uudistamaan mallistoaan parin viimevuoden aikana.

 301. Ulla Häkkinen Reply

  Ehdottomasti eri Aitio-tuotteet niin eteisiin, kylpyhuoneenseen kuin keittiöön. Ja se ihana Leimu! Ah!

 302. Täytyy sanoa että voisin kuvitella kotiimme ihan jokaisen näistä! Mutta ehkäpä ihanin kaikista on tuo Kuukuna. Sijoittaisin sen olohuoneeseen syksyn iltoja valaisemaan.

 303. Olipa kiva ja idearikas postaus. Valinta on vaikea, mutta taidan kallistua Vakka-laatikoiden puoleen. Niille olisi kyllä käyttöä eteisessä, makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Myös Aitio-hyllyille löytyisi käyttöä.

 304. Oli kaikkea aivan ihanaa. Ehkä ne Aitiot olisivat kuitenkin se juttu 🙂

 305. Aitio-säilytyshyllyt sopisivat hienosti keittiön seinälle ja harmaa Leimu-valaisin olisi kaunis olohuoneen tasolla.

 306. Ihastuttavia juttuja koko Iittalan sarja täynnä! mutta Leimu ja Vakka olisivat ainakin kärkikastissa..:)

 307. Ihanat Iittalat! Tyylikäs Kerros-hylly toisi kaivattua lisäsäilytystilaa keittiööni!

 308. Kuukuna sopisi täydellisesti eteisen lipaston päälle ja Leimu valaisin valkoisena takkahuoneesen. Iittalalla on kauniita tuotteita, meiltä löytyykin aika monta.

 309. Voi ei, ihana arvonta. Haluaisin kaikki. 🙂 Harmaa Leimu- valaisin sopisi varmasti olohuoneeseen. Nappula kynttilänjalat taitavat mennä heti hankintaan. T. Teija

 310. Harmaa Leimu ja Kuukuna sopisivat molemmat ihanasti tuomaan tunnelmavaloa keittiöön. 🙂

 311. Vakka on ehoton suosikki. Voisin ottaa vaikka koko rahalla säilyttimiä.
  Olohuoneeseen apupöydäksi, vierashuoneeseen yöpöydäksi tai vaikka omaan makkariin, eteiseen… joka paikkaan. Kyllä keltainen nappula, tai pino uusia astioitakin kävisi. 🙂
  Luulenpa, että aika nopeasti 600e olisi tuhlattu. 😀

 312. Harmaa Leimu ja valkoinen Nappula-kynttelikkö olisivat täydellinen lisä meidän kotiin <3

 313. Kauniita tuoteuutuuksia Iittalalta. Itselleni ottaisin kaikkein mieluiten harmaan Leimu -valaisimen. Se on uskomattoman kaunis ja sopisi hienosti valkoisen tason päälle olohuoneeseemme. Toivottavasti onni potkii arvonnassa.

 314. Helpompi kysymys olisi mikä Iittalan uutuuksista ei sopisi kotiini. Harmaa Leimu kävisi valaisemaan eteisen pöytää, vakat yöpöydiksi, pyöreät vitriinit korurasioiksi, aitiot keittiöön öljyjen yms säilytykseen, jne. Jään siis toivomaan, että minua onnistaisi kerrankin arvonnassa!

 315. Uutuuksista eniten viehättävät isot pyöreät vitriinit. Käyttäisin niitä keittiössä ja olohuoneessa.Tykkään kovasti myös niistä pienistä, mutten keksi tarpeeksi järkevää käyttötarkoitusta niiden hankkimiseen 🙂

 316. Meille sopisi ehdottomasti tuo harmaa Leimu-valaisin makuuhuoneen valkoisen senkin päälle 🙂 Tai pari Vakka-laatikkoa sohvan viereen mm. piilottamaan keskeneräiset kutimet pieneltä, uteliaalta villakoiralta

 317. Anna Pietilä Reply

  Todella kauniita ja raikkaita kuvia! Puhumattakaan kauniista syysuutuuksista, joista on todella vaikea tehdä päätös ja valinta. Aiemmin olisin valinnut kasan Nappula-kynttilänjalkoja, mutta nyt kallistun harmaaseen Leimuun. Niin upea! Meiltä se saisi paikan ison, tammisen telkkaritasomme päältä.

 318. Sinäpä sen sanoit: ihana leimu, jonka sijoittaisin olohuoneeseen paraatipaikalle kaikkien ihailtavaksi.

 319. Iittala on ihana! Vakkalaatikoita yöpöydiksi, messingin värisiä Nappuloita jo olemassa olevien mustien seuraksi, niitä TARVITTAISIIN meille 😉

 320. Oi, harmaata Leimua makuualkoviin ja Nappula-kynttelikkö kattauksia koristamaan. Rasioitakaan, pieniä tai isompia, ei ole koskaan liikaa…!

 321. Aitiohyllyt ja harmaa leimuvalaisin on mun lempparit! Ihana postaus kauniista Iittalan uutuuksista 🙂

 322. Ihana postaus, niin nättejä stailauksia!

  Leimu-valaisin olisi hieno katseenvangitsija eteisen lipaston päälle.

 323. Harmaa Leimu-valaisin sopisi täydellisesti minun kotiini. Se pääsisi olohuoneen ikkunanlaudan päälle, sopivasti sohvan vieressä jossa voisi sitten istua ja nauttia lampun syksyisestä valosta sekä hyvästä kirjasta!

 324. Sini/Nautiskellen Reply

  Oi, ehdottomasti Leimu! Laittaisin sen yöpöydälle tai olohuoneen tasolle.

 325. Harmaat ja valkoiset Aitio-hyllyt löytäisivät monta aitiopaikkaa. Ei oikeastaan ole tilaa tai käyttötarkoitusta mihin ne eivät sopisi. Nyt ne päätyisivät joko vessaan tai lastenhuoneisiin. Koukku hyllyn reunassa oli kiva.

 326. Harmaa Leimu-valaisin, kiitos. Tulisi uuden senkin päälle. Lisäksi Kuukuna-valaisimet olisivat ihanat yöpöydällä!

 327. Huikeita tuotteita ja mieletön kuvailotulitus! Olet sinä vaan taitava kuvaaja.
  Ottaisin valkoisen Vakan sohvapöydälle tai sen viereen. Lisäksi harmaan Aition keittiön seinälle. Nyt kaikki onni ja lykky mukaan arvontaan!

 328. Vai että mikä sopisi meille. Kaikki! Ei näistä voi valita vain yhtä. Iittala-rakkauteni sen kun vaan syvenee. Vakka-laatikoista tulisi kauan haaveilemani sivupöytä sohvan viereen, jonka päälle tulisi keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja ja harmaa Leimu-valaisin. Mini-keittiöni rajallista laskutilaa tulisi pelastamaan Aitio-hyllyt, sekä Kerros-pöytähylly, joka brunsseilla toimisi tarjoilussa yhdessä pyöreiden Vitriinien kanssa. Koko koti siis kokisi raikkaan tuulahduksen ja päivityksen Iittalan uutuuksilla. En sanoisi ei millekään näistä ihanista uutuustuotteista!

 329. Kaikkihan nuo ovat todella kauniita. Jos yksi pitää valita niin harmaa Leimu-valaisin. Se sopisi täydellisesti Valantin kaapin päälle. Valaisin näkyisi heti ulko- oven avatessa.
  Kiitos ihanista ideoista.

 330. Vau miten kattava postaus ja kauniit kuvat 🙂
  Kuukuna-valaisin näyttää kauniilta, sen voisi sijoittaa melkein minne vain kotiimme; makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja miksei jopa keittiöön 🙂 Harmaa Leimu-valaisinkin näyttää kyllä todella kauniilta kuvissasi.

 331. Harmaa Leimu kävisi miedän tulevaan kotiimme mihin tahansa. Toki kaikille näille tuotteille löytyisi myös paikka!

 332. Aitio hyllyt pääsisi uuteen työhuoneeseensa aitio paikalle tietenkin 🙂

 333. Voi, niin upeita kaikki uutuudet!
  Näihin pineneviin iltoihin tarvittaisiin ehdottomasti lisää valoa, sen vuoksi valitsisin Leimu valaisimen ja Nappula kynttelikön. Valaisin pääsisi olohuoneen tasolle ja kynttelikkö ruokapöydälle katseenvangitsijaksi!

 334. Oi, Leimu olisi ihana olkkarin lukunurkkauksessa. Kerrassaan ihastuttavia tuotteita! Ihana Iittala!

 335. Harmaa Leimu on ehdoton suosikkini.
  Olohuoneen muurame-tason päälle. Oih!

 336. Toi kuukana lamppu on makee, iittalassa on kyllä kaikkea niin ihanaa, voisin ottaa vaikka mitä..

 337. Hyllyt olis mukavat ja nuo nappulat. Arvonnassa mukana, ehdottomasti! 😀

 338. Niin herrrrkkuja kaikki! Harmaa Leimu tai Nappula-kynttelikkö olisi ihana saada 🙂

 339. Eeva Tiainen Reply

  Iittala ihanat uudet Aitio-säilytyshyllyt sopisivat täydellisesti uuden kotimme keittiötä organisoimaan!

 340. Kyllä ehdottomasti kaunein näistä on harmaa Leimu (ah niin maskuliininen ja ajankohtainen betoni yhdistettynä herkkään lasiin), sopisi olohuoneeseemme tai makkariimme niin täydellisesti. Pidin myös erittäin paljon aitiohyllyistä ja niitä laittaisinkin mielelläni keittiön pöytätasoille. Niihin olisi kiva laittaa esille kaikenlaista keittiön pikkutavaraa, jotka olisi sitten kätevästi käden ulottuvilla tarpeen tullen. Mitä sitä pidättelemään, kyllä se kerroshyllykin oli ihan huikee ja nappulatkin voisin erittäin mielelläni kotiuttaa 😉

 341. Voisin kotiuttaa näistä lähes kaiken!! Mutta ehkä nappulat, vitriinit ja leimu houkuttavat eniten. Vanhan senkin päällinen on hiukan aution näköinen, joten siellä olisi paikka valmiina.

 342. Leimu valaisin olisi kyllä ykkönen. Molemmat värit ovat kauniita, mutta kallistuisin ruskeaan, koska se sopisi kauniisti olohuoneeseemme tuomaan lämpöä.

 343. Niin ihastuttavia kaikki. Pidän eniten nappuloista. Toivottavasti arpaonni suosii minua.

 344. Oi tuo harmaa Leimu sopis minne vaan kodissani mutta ehkä kaikkein mieluiten sijoittaisin sen yöpöydälleni.

 345. Kaikki ovat ihania! Ehkä harmaa leimu ja vakka-laatikot sulattivat sydämeni eniten! 🙂

 346. Oi oi oi… Värien puolesta kaikki sopisi meille, tässähän ihan hullaantui! Leimu valaisin valkoisen pianon päälle ja asetelmia kynttilänjaloista ja rasioista, uudet yöpöydät voisi koota ja ja ja ja…

 347. Kyllä minä haluaisin tuon harmaan leimu valaisimen:) Ja paikka löytyisi mitä luultavammin yhden senkin päältä:)

 348. Ihan ihania tavaroita kaikki! Tahtoisin omaankin kotiin! Ja upea kuva-postaus, kiitos vinkeistä 🙂

 349. Kuukuna valaisin olisi kaunis lastenhuoneeseen. Sen pehmeä valo ja muoto sopisivat sinne mainiosti.

 350. Tätä postausta odottelin kuin kuutanousevaa. =) Koko kesän odottelin uutuuksia ja het kun syksyllä saapuivat liikkeeseen kipitin kauppaan ostoksille. Meille kotiutui heti kaksi Autio hyllyä työhuoneeseen ja olen aivan myyty näille. Koko uutuus mallisto suorastaan huutaa kotiini. =) Joten tämä arvonta onkin aivan ihana juttu.

  Tuo harmaa Leimu olisi valintani ja paikkana ihan mikä tila vain. Mutta jos on pakko miettiä paikka, niin ensimmäiseksi työhuoneeseen, josta on suora näkymä ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Tosin kaikki uutuudet ovat ihan mielettömiä ja varmasti moni niistä tulee meille kotiutumaan.

 351. Upeita juttuja taas Iittalalta, hyvä Suomi!

  Kaikki kelpaisi, mutta erityisesti tarvitsisin Aitio-hyllyjä pesuhuoneeseen, kävisivät varmaan shampoopullojen säilytykseen? Ja nuo pyöreät Vitriinit – aah! Niille keksisin vaikka mitä käyttötarkoituksia, erityisesti keittiössä. Niin kauniita. Leimuistakaan ei voi olla pitämättä, kaunis ja harmoninen. Kyllä kelpaisi!

 352. Vakka säilyttimille ja vitriinirasioille olisi käyttöä. Iittalalla on kyllä upeita tuotteita !

 353. Ihania inspiroivia kuvia Iittalan tuotteista. Monta juttua mikä silmää miellyttää ja kotiimme pääsisi. Valitsisin kuitenkin harmaan Leimun yläkerran kakkosolohuonetta tunnelmoimaan.

 354. Rakastan harmaata Leimu-valaisinta, mutta tällä hetkellä kaipaan kuumeisesti kotiin säilytystilaa, joten vakkoja ottaisin mielelläni 🙂 harmaa tehosteväri sopisi meille niissäkin.

 355. Leimu oli upea jo aiemminkin, mutta tämä harmaa versio erityisesti sykähdyttää. Se meille siis 🙂 Pyöreille Vitriineille löytyisi varmasti myös monia käyttötarkoituksia, niin säilytyksessä kuin kattauksessakin. Nyt jos koskaan toivon, että arpaonni suosisisi 🙂 Upean postauksen olen koonnut tuotteista!

 356. Voi vitsit, minkälainen oli postaus. 🙂 Tykkään aivan liikaa Iittalan tuotteista, kun saa yhden, niin on taas löytynyt uusi säästötavoite. Aikaisemmin olin Leimu valaisimen kannalta mutta nytten kun olen nähnyt Kuukuna-valaisimen. Se vain oli rakkautta ensi silmäyksellä. 🙂

 357. Kuukuna valaisin sopisi täydellisesti olohuoneemme isolle tietokonepöydälle.

 358. Ihania tuotteita! Harmaa Leimu-valaisin ja Aitio-hyllyt olisivat mahtavia ja parhaita meille.

 359. Oih! Leimu harmaana sopisi täydellisesti meille. Paikkoja olisi useita vaikka Aalto tarjoilupöydälle tai vakka -lipaston päälle 🙂 meillä on aika samanhenkinen sisustusmaku kun teillä.

 360. Nyt on kyllä kaikki tuotteet aivan ihania, Leimu-valaisin ehkä ykkönen.

 361. Tylsää olla näin tavis, mutta kyllä tuo harmaa Leimu on ihan pop! Takkahuoneeseen sen laittaisin tunnelmaa tuomaan.

 362. Osallistun arvontaan: leimu olisi aivan meidän näköinen, sijoittaisin olohuoneen tv- tasolle. Samoin pyöreät vitriini rasiat veivät sydämen, sijoittaisin keittiön saarekkelle.

 363. Leimu-valaisin olisi tunnelmallinen meidän eteisemme lipaston päällä toivottamassa vieraat kotiimme! Joten arvonnassa mukana!

 364. Lensku