Alkuviikko oli niin kiireinen, että en ehtinyt blogin pariin ollenkaan. Maanantaina avattiin meidän isän, Juhani Melenderin, taidenäyttely Kokkolan vanhassakaupungissa, Kaupunkikartano Lumitähdessä, ja eilen hoidin blogiin liittyviä paperitöitä. Viikko alkoi siis melko vauhdikkaasti, mutta onneksi takana oli rento viikonloppu.

ranskalaiset_tulppaanit-8193

ranskalaiset_tulppaanit-8194

ranskalaiset_tulppaanit-8168

ranskalaiset_tulppaanit-8189

ranskalaiset_tulppaanit-8252

Viikonloppuni alkavat usein perjantaikukkasten ostamisella. Tällä kertaa oli tilannut perjantaikukkaset etukäteen: ranskalaisia tulppaaneita. Niitä olen ihastellut jo pitkään ja onneksi lempparikukkakauppiaani sai tilattua niitä minulle. Upeat, pitkät tulppaanit ovat todella näyttäviä. Täytyi kokeilla ihanaa tulppaania myös uuteen By Lassenin Rimm-maljakkooni*.

Viikonloppuna selailin kauniita maalisävyjä Farrow&Ballin värikartasta. Maalisävyjen valinta liittyy erääseen kivaan tapahtumaan, josta kerron teille myöhemmin lisää.

Kohta alkaa tämä viikkokin olla pulkassa ja sitten meillä onkin hiihtoloma. Aivan mahtavaa!

lovethismoment-300px


Translation: Lovely French tulips. When I have a busy week, I need something beautiful to look at. Beautiful surroundings are relaxing and calming.

*By Lassenin Rimm-maljakko & ruukku saatu blogin kautta

*By Lassen Rimm vases gifted

Author

2 Comments

  1. Heippa!

    Oon tulossa ens viikolla Kokkolaan! Onko vinkkejä sisustus- ja vaatekaupoista, joissa käydä?

    • suvi m Reply

      Tervetuloa! 🙂 Valitettavasti täällä ei ole oikein mitään kivoja sisustusliikkeitä enää; Legerakin muuttaa Pietarsaareen. 🙁 Kulmakaapissa on Marimekkoa. Ja ehkä voisin mainita Blossomin, joka on Chydenian kauppakeskuksessa. Siellä on myös monia vaateketjujen liikkeitä. Jos sinulla on auto, kannattaa piipahtaa kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa Sköna Clara -vaateliikkeessä. Kokkolan kivijalkaliikevalikoima on valitettavan surkea. 🙁

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.