Hyvää sunnuntaita! Olisi taas aika kerrata tämän viikon sisustusuutiset, joita tällä kertaa saatiin ainoastaan kotimaan ulkopuolelta.

tom dixon ikea

Photo: Tom Dixon (Ikea)

Aiemmin on jo uutisoitu, että Ikea julkaisee yhteistyömalliston niin kuuluisan brittimuotoilijan Tom Dixonin kuin tunnetun tanskalaisbrändi HAY:n kanssa. Uutuuksia lanseerataan keväällä Milanon Multiplex-messuilla. Tällä viikolla julkaistiin kuitenkin jo kuvia Tom Dixonin suunnittelemasta ”Delaktig” kalusteesta, joka toimii niin sänkynä kuin sohvanakin. Yhteistyötä tehdään myös Bemzin kanssa, joten sänkyä/sohvaa on mahdollista tuunata oman näköiseksi erilaisilla päällisillä. Ikean myymälöihin tämä huonekalu saapuu vuonna 2018. Lisätietoa täällä.

carl-hansen-reissue-chairs-furniture-stockholm-2017_dezeen_2364_col_7-640x887

Photo: Carl Hansen & Son

Etenkin Y-tuolistaan (joka myös Wishbone nimellä tunnetaan) tuttu brändi Carl Hansen & Son uudelleenlanseeraa CH23-tuolin. Alunperin tuolia valmistettiin tiikkisenä, mutta nyt uudelleentuotannossa olevasta mallista on mahdollista valita joko tammi tai pähkinäpuu.

alessi-nomu-naoto-fukasawa-ambiente-designboom03-640x680

Photo: Alessi

Italialainen Alessi on julkaissut uuden sarjan nimeltä Nomu. Sarjaan kuuluu karahvi, muki sekä termoskannu. Minimalistisen muotokielen omaavat tuotteet on suunnitellut japanilainen muotoilija Naoto Fukusawa.

outline_framed_ply_leaf_low-res_small

Photo: Muuto

Tanskalainen Muuto on täydentänyt mallistoaan uudella nojatuolilla nimeltään ”Outline”. Tuolia saa niin nahka- kuin kangasverhoiltuna, jolloin valittavissa on laaja värivalkoima Kvadratin kankaita. Tuolin on suunnitellut norjalainen designduo Anderssen & Voll.


Translation: Interior news of the week. First picture of the collaboration between Tom Dixon and Ikea has been published. More novelties will be released during Multiplex Fair in Milan in April. / Carl Hansen & Son have relaunched the CH23 chair. / Italian brand Alessi have released a new collection called Nomu. / Danish Muuto have released a new lounge chair called ”Outline”.

Author

2 Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.