Sain Luumutar-blogista hauskan haasteen, joka onkin nyt kivasti lähtenyt leviämään sisustusblogeissa:

Blogihaaste: Punaisen pyöreän maton paikka
Kuvaa kodistasi se paikka, johon sinä laittaisit punaisen pyöreän maton, jos esittelisit kotisi ohjelmassa Suomen Kaunein Koti. Kuvaa ensin paikka, mihin maton laittaisit. Ota sen jälkeen kuvia eri suuntiin, tai siihen yhteen mieluisaan suuntaan vähän kuin matolla seisten. Voit myös perustella valintasi.
Mainitsethan haasteen alkuperän ja linkität sen Luumutar-blogiin/tähän alkuperäiseen haastetekstiin.”

Olenkin teille jo tainut kertoa, että minulle kodin erilaiset näkymät ovat tosi tärkeitä. Kun alan miettiä jonkin huoneen sisustusta, ajattelen ensimmäiseksi näkymää, joka avautuu kun tilaan astutaan sisään. Minulla on monta lempparinäkymää omassa kodissani ja kai ne ovat niitä, jotka useimmin tallentuvat myös kameran muistikortille.

Punaisen maton paikan valinta oli kuitenkin helppo: asettaisin sen kohtaan, josta avautuu näkymät meidän eteiseen, olohuoneeseen, ruokailutilaan sekä lasten kylppäriin (oven ollessa auki).

IMG_2195

IMG_2198_1

IMG_2200

 

IMG_2196

Huomaatteko miten nämä kuvat poikkeavat aiemmin julkaisemistani samanlaisista kuvista? Ero on siinä, että otin nämä kuvat seisten, eli normaalia korkemmalta. Kuvaan yleensä aina polvilleen, jolloin kuvakulma on minusta kauniimpi kuin seisten kuvatessa.

Ruokailutila näyttää muuten tosi paljaalta ilman tauluja – pitää kyllä pian korjata tilanne. En vain vielä ole edes aloittanut sitä tauluprojektia, josta aiemmin mainitsin.

No mutta takaisin haasteeseen. Seurasin Suomen kaunein koti -ohjelmaa enemmän ensimmäisellä tuotantokaudella. Tykkäsin siitä kyllä, vaikka vierastankin ajatusta siitä, että kodit asetetaan kilpailemaan toisiaan vastaan. Katson niin harvoin tv:tä, että olen unohtanut tämän toisen tuotantokauden kokonaan – pitäisikin katsoa jaksot vaikka netistä.

Annan tämän haasteen eteenpäin seuraaviin blogeihin:

All You Need Is White

Modernisti Kodikas

Hunajaista

Vaihtelevasti valkoista

 —

Translation: Luumutar challenged bloggers to reveal their favourite spot in the home: the place that offers the nicest views of the home. I chose the spot from where you can see our entrance hall, living room, dining room and one of our bathrooms (if the door is open ;)).

Author

19 Comments

 1. Valitsemasi punaisen maton paikka on erinomainen. Tuo teidän eteinen on kyllä hillityn tyylikäs.
  Todella raikasta ja kaunista!

 2. Teidän kylppäri on hieno! Koko koti muutenkin oikein kaunis. Sinin blogisi on vakkarilistallani 🙂

  Sanna K

  • Niinhän se olikin! 🙂 Viime vuonna jaksoin seurata sarjaa, kun tiesin teidän kodin olevan mukana. 🙂

 3. Beautiful!
  May I ask where is your carpet from? Love it’s texture and simple look, I have tried to find something similar but with no luck..

  • Oh, I already found out what this gorgeous carpet is. It should be from Linie Design and its Asko design in mixed color?

 4. Toimiiko lasten kylppäri myös vieraswc:nä vai onkl sellainen erikseen?

  • Jep, kyllä näin on. Minä en ole käynyt tuolla suihkussa varmaan kertaakaan… 😀

  • Kiva, että bongasit tämän. Jään innolla odottamaan, minkä paikan valitset teiltä. 🙂

 5. Voi, miten KAUNIS koti teillä onkaan Suvi!!! Olen lukenut blogiasi jo pitkään , päivittäin käyn lukemassa ja odotan aina innolla uusia päivityksiä enkä koskaan ole joutunut pettymään 🙂 !!
  Punaisen maton paikka näyttää olevan vallan oikea, siitä avautuu kauniit näkymät!

  • Onpa niin kiva kuulla, Marja! 🙂 Minulla on monta kivaa juttua tulossa, joista olen itsekin ihan innoissani. On tämä sisustaminen ja bloggaaminen niin mukavaa puuhaa!

 6. Löysin blogisi vähän aikaa sitten.Ei ihme, että se on suosittu, sisustat erittäin kauniisti! Näin nopealla vilkaisulla tykkään noista olohuoneen sohvan harmaista päällisistä valkoisia enemmän. Tuo kontrastia muille huonekaluille. Ihana naulakko eteisessä, kenen suunnittelema? Mistä noita mahtaisi saada?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.