Olen joskus ohimennen tainutkin mainita, että tykkään tosi paljon Nicolas Vahén tuotteista: mausteista, kastikkeista ja kaikenlaisesta keittiötilpehööristä. Tuotteiden pakkaukset miellyttävät silmää, enkä ole vielä koskaan joutunut pettymään maunkaan suhteen.

lahjavinkki-7001-2

lahjavinkki-6999-2

lahjavinkki-7006-2

Nicolas Vahén tuotteet ovat myös mitä parhain lahjavinkki. Käyttötavarana sopivat hyvin lahjaksi sellaiselle, jolla ”on kaikkea” ja kaunis paketti on miellyttävä antaa ja saada. Tänä vuonna ostimmekin lasten opettajille tällaiset Cookies-leivontapaketit. Sekaan lisätään vain kananmunat ja rasva, niin keksitaikina on valmis. Toiminnallinen lahja samalla, mikä on minusta kiva ajatus. Tekisi kyllä mieli ostaa tuollainen setti itsellekin!


Translation: A small tip for a Christmas present: buy something tasty in a lovely package. Products from Nicolas Vahé are a great example. We bought these cookie-sets for teachers. These kind of presents are great for those ”who have everything” and I also like the idea that the present involves some kind of an activity also (in this case baking).

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.