Pikkuhiljaa on aika hiljentyä joulun viettoon ja nyt onkin luvassa tämän vuoden viimeiset sisustusuutiset. Hiljentymisen huomaa myös uutisten määrästä: tällä viikolla kurkistamme neljään uutuusmallistoon.

ikea-spridd

Photos: IKEA

IKEA julkaisee SPRIDD-erikoismalliston. Mallisto keskittyy printteihin ja sisältää värikkään, räväkän kokoelman esimerkiksi säilytyslaatikoita, laukkuja ja tekstiileitä. Erikoismallisto on luotu yhteistyössä englantilaisen muotisuunnittelijan Kit Nealen kanssa. SPRIDD-malliston printtimaailmat saivat inspiraationsa musiikista – Kit Neale ja IKEA tulkitsivat neljää erilaista musiikkityyliä ja loivat sen perusteella neljä esteettistä kokonaisuutta. Malliston tuotteet tulevat myyntiin helmikuussa ja ovat saatavilla vain rajoitetun ajan.

hub_031116_3934

Photo: Hübsch 

Aavistukseni on, että monelle taitaa tanskalaismerkki Hübsch olla melko tuntematon, mutta heiltä löytyy kauniita sisustustuotteita ja huonekaluja. Tuotteita on silloin tällöin näkynyt Avotakassakin, joten päätin vinkata heidän uudesta kevät-kesä 2017 mallistosta. Mallisto koostuu luonnonläheisistä värisävyistä ja skandinaaviseen makuun sopivasta muotokielestä. Mallistosta löytyy mm. kaunista värillistä lasia, keramiikkaa, ronttinkihuonekaluja sekä kivan näköisiä valaisimia. Pääset selaamaan kevät-kesän katalogin tästä.

ernst-59-640x921

Photo: Färg & Form / ERNST

Ruotsalainen tuotemerkki ERNST taitaa olla tuttu ainakin monelle täällä länsirannikolla asuvalle, sillä merkkiä myydään paikallisissa sisustusliikkeissä. Kyseessä on Ruotsin tv:stä tutun Ernst Kirchsteigerin oma tuotemerkki. Myös ERNST on julkaissut ensi kevään-kesän malliston. Mallisto keskittyy sinisen ja luonnollisen pellavan sävyihin. Sisustustekstiilien lisäksi mallistosta löytyy mm. maljakoita ja kukkaruukkuja. Kuvassa näkyvä maljakko muistuttaa kyllä erehdyttävästi Carina Seth Andersonin ”Pallo” vaasia….

mora-700x935

Photo: Mora

Saniteettikalustevalmistaja Mora on julkaissut uuden malliston hanoja. Malliston nimi on Mora 1 ja sen on suunnitellut ruotsalainen arkkitehti Thomas Sandell.

Seuraavat sisustusuutiset julkaisen ensi vuoden puolella. Loppuvuoden käytän joulun ja uudenvuoden fiilistelyyn sekä rentoutumiseen. Ihan vielä blogi ei kuitenkaan jää joululomalle, vaan palataan ensi viikolla vielä joulutunnelmissa: luvassa mm. viimeinen osa joulustailaussarjasta. Hyvää 4. adventtia!


Translation: Interior design news of the week 50. These will be the last interior news of the year in my blog. Ikea releases a new colourful collection called SPRIDD. It is a co-operation with fashion designer Kit Neale. / Danish Hübsch has released SS2017 collection. You can browse through the catalogue here. / ERNST SS17 collection has also been released, featuring the vase that looks very much like Pallo vase designed by Carina Seth Anderson. / Swedish Mora has released a collection of faucets designed by architect Thomas Sandell. / Happy 4th advent! I’ll be back with interior news in 2017.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.