peikonlehti_auringossa

tulppaanit_auringossa

auringonsateet_makkarissa

Olen ollut viime aikoina vähän väsynyt. Harmaat sadepäivät eivät ole auttaneet tilannetta. Mutta tänään alkoi aurinko taas paistaa. Kokkailin keittiössä uunilohta ja räpsin siinä välissä kuvia auringonsäteistä, jotka osuivat kauniisti seinille ja esineisiin. Kuinka paljon energiaa auringosta sainkaan! Nyt on viikkosiivous tehty ja viikonlopun voi aloittaa ilman mitään isoja suunnitelmia. Aion vain levätä ja nauttia vapaapäivistä. Kieltäkää minua jos taas postailen Instagramiin kuvia vaatehuoneen siivouksesta tai vastaavasta kuten viime viikonloppuna. Joskus pitää olla tekemättä mitään.

Author

12 Comments

 1. Kävin vasta Harmajan esittelyssä ja se oli livenä upea. Ei voi kuin ihastella upeita ikkunoita ja talon avaruutta. Iski ihan hirvee raksakuume eikä sinun kuvat kyllä auta asiaa 😉

 2. Hei,
  onko Hay:n tarjoilupöydän ja keinutuolin valkoinen väri samaa sävyä vai näyttääkö tuoli likaiselta luonnossa todella valkoisen pöydän rinnalla ? 🙂 minäkin himoitsen tuota tuolia ..

  • Ei ne ihan täysin samaa sävyä ole, mutta minusta kaikkien valkoisten ei tarvitse olla ihan samaa sävyä. Ei näytä likaiselta. 🙂 Tuota keinutuolia saa käsittääkseni monen eri valkoisen sävyssä, mutta en nyt kyllä muista mikä sävy meillä on.

 3. Se on kyllä uskomatonta, miten piristävä vaikutus auringolla on. Tänään täällä Satakunnassa sää oli aamulla kuin pahimmassakin syysmyrskyssä, mutta yhtäkkiä iltapäivällä aurinko ilmestyi pilven takaa ja kevät tuli takaisin.

  Ihastelen aina noita teidän tummanharmaita ikkunanpieliä!

  • Aurinko vaikuttaa niin paljon jaksamiseen! Ja tietysti myös tieto siitä, että on koko rento viikonloppu edessä. 🙂

   Minäkin olen ollut ihan tyytyväinen, että valittiin tummanharmaat ikkunanpuitteet, vaikka ensin olinkin valkoisten kannalla. 🙂

 4. Kun aurinko kerran paistamaan alkoi niin menin heti kuumisaappaissani ja puutarhahansikoissani kukkapenkkiä räpläämään. tiedä sitten revinkö ylös jo puskeneita rikkaruohoja vai kukkia. Lakastuneet osat tunnistin 😀

  • Heh, mulle voisi käydä samoin. 🙂 Just viikonloppuna kattelin istutuksiani ja mietin, että mitäköhän noistakin vielä tulee…;)

 5. Auringonsäteillä alkoi ilokseni tämäkin sunnuntaiaamu. Juuri tuollainen matala taso (viherkasvi valkoisessa ruukussa) olisi hakusessa. Paljonkohan tasolla on korkeutta ja mistähän tuon voisi kotiin kiikuttaa? : )

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.