Minun pitäisi olla jo menossa ystäväni luo viettämään iltaa, mutta jumiuduin nettiin kauniiden kotien virtaan, enkä malta olla jakamatta näitä kuvia teille lauantai-inspiraatioksi. Ihastelin tätä kaunista tukholmalaiskotia jo uusimmassa Residence-lehdessä ja ilokseni löysin kuvat myös netistä. Tässä kodissa kiteytyy moni ihailemani sisustusajatus: harmoninen värimaailma, sekoitus uutta ja vanhaa, designia ja edullisia löytöjä, pehmeys ja raffimmat elementit sekä tyylikäs rentous.

kristofer_johnsson_1250_561e9dad9606ee10f42ca6c5

kristofer_johnsson_1252_561e9de02a6b22080f6d2be3

kristofer_johnsson_1253_561e9dee9606ee10b696f6cd

Kristofer_Johnsson_1251

Kristofer_Johnsson_1250_01

kristofer_johnsson_1253-02_561e9dfce087c31ac0d5d199

Samaisesta Residencen numerosta luin ruotsalaisten sisustusgurujen näkemyksiä tämän syksyn sisustustrendeistä. Selkeimmin huomattava trendi taitaa olla tummien värisävyjen suosio etenkin seinäpinnoissa. Tässä esittelemässäni kodissa on valkoiset seinäpinnat, mutta asunto on silti lämmin ja kotoinen. Näistä kuvista välittyy minusta nyt kovin pinnalla oleva tietynlainen moderni runsaus: enää sisustuslehdissä ei näe niin paljon kliinisiä ja graafisesti sisustettuja koteja, vaan tilalle on tullut mukavasti pehmeyttä ja lämpimiä sävyjä.  Mutta nyt minun on mentävä! Mukavaa lauantai-iltaa!

Translation: Lovely home featured in the latest issue of Residence-magazine. Sorry, I’m in a hurry and cannot translate all my thoughts on this apartment. Simply love the softness and cosiness it reflects.

Styling: Josefine Hååg, Photos: Kristofer Johnsson

Author

6 Comments

 1. Todella kaunis koti! Noita kuvia kyllä jää mielellään katselemaan 🙂
  Tuolla samalla idealla yritän omaa kotia sisustaa, uutta ja vanhaa sekoittamalla. Voi kunpa saisinkin tarttua maalipensseliin ja sutia väriä seinille.

  • Tuollaisesta sekoituksesta syntyykin ihanan kodikas ja sopivasti persoonallinen tunnelma. 🙂 Me kun asumme melko modernissa talossa, niin haluan tuoda sinne pehmeitä elementtejä vähän näiden kuvien tyyliin. Pitäisi vaan ehkä vielä enemmän olla jotain vanhaakin meillä…

 2. Ollaan Suvi ihasteltu jälleen samoja upeita ulkomaalaisia koteja. =)
  Kuvista heti ensimmäinen on niin syöpynyt mun verkkokalvoille.
  Sitä lookkia lähdetään tavoittelemaan kun tässä hiljalleen aletaan
  tekemään kotiimme pientä yleisilmeen kohotusta.
  Toivottavasti voit jo paremmin. Hyvää viikonloppua. =)

  • Heh, hauska kuulla! 🙂

   Kyllä vointi parani lauantai-illan myötä. 😀 Nyt uudella innolla uuteen viikkoon. Kivaa viikkoa sinnekin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.